“ΥΠΟΚΛΙΣΗ” ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ

    Κοινοποίηση:
    Rhodes_Kastelorizo_Map_AOZ-1200x675

    Ο Ερντογάν με την επεκτατική νεοθωμανική πολιτική του νίκησε στην ΝΑ Μεσόγειο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελλάδα χαρίζει το Καστελόριζο στην Αίγυπτο κάτω από την πίεση των Τούρκων αφού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με το Σίσι. Η συμφωνία περιλαμβάνει ελάχιστη έως μηδαμινή επήρεια στο Καστελόριζο και αρκετά μειωμένη επήρεια σε Κρήτη, Ρόδο και Κάρπαθο (20 έως 50%).

    Αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε σήμερα σε αιγυπτιακή εφημερίδα και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Κάιρο κ. Γριλίδης ο οποίος υποστήριξε πως «δεν υφίσταται κανένα εμπόδιο, υπάρχει δε μεγάλη σύγκλιση στα τεχνικά θέματα» και πως «η υπογραφή συμφωνίας με το Κάιρο μπορεί να είναι το επόμενο βήμα».

    Ταυτόχρονα η Αθήνα θέλει να προχωρήσει και σε συμφωνία με τη Λιβύη, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του λιβυκού κοινοβουλίου Αγκίλα Σαλέχ, ο οποίος συναντήθηκε με τον Νίκο Δένδια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η μόνη λύση Πόλεμος με όλους…. Κο Κο Κο Κο Κο Κο…. Καλύτερα να κάτσω στα 4 στον Αιγύπτιο πάρα στον Τούρκο…

    2. Με ότι πράττουν εις βάρος της Χώρας,θέτουν υποψηφιότητα για το Εκτελεστικό Απόσπασμα.
      Αλλά πολύ τους πάει…ΑΓΧΟΝΗ σε δημόσιο χώρο εάν έτσι αποφασίσει το Στρατοδικείο!

    3. Εγω παντως θα τα πουλουσα σε καλυτερη τιμη.

    4. Οι μαφιόζοι στην Ελλάδα ονομάζονται politica mafia. Όλα θα τα παραδώσουν όλα θα τα ξεπουλησουν αρκεί αυτός που διεκδικεί από την χώρα μας να τους δώσει λεφτά. Στέφανε, βουλευτής της politica mafia στην Ελλάδα μπλεγμένος με μπραβους της νύχτας, εκβιασμούς και νταβατζιλικια σε μπ@υρδελα ακόμη και μπλεγμένος σε αναθέσεις κυλικιων δημοσίων κτιρίων. Τον έπιασε ο κοριός της ευπ όπως γράφετε αλλά το όνομα του μέλους της politica mafia δεν το αναφέρει κανείς. Όλοι οι πολιτικοί στην Ελλάδα τα παίρνουν. Έχουμε μπλέξει άσχημα και εάν δεν κάνει ο λαός κάτι θα καταστρέψουν την χώρα. Όπου ακούτε πολιτικό να μιλά για νέα Ελλάδα είναι μέλος της ελληνικής καμορα των πολιτικών. Η νέα Ελλάδα που αναφέρουν συμαινει πολλά πολλά λεφτά στις τσέπες της Ελληνικης politica mafia με παραχωρήσεις αοζ συμφωνίες τύπου πρεσπων κτλ.

    Comments are closed.