ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΝΑ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    evros1

    Ρεπορτάζ απο τον Έβρο: Κώστας Θεοχαρίδης

    Ένταση και επιθέσεις από τους υποτακτικούς της κυβέρνησης σημειώθηκαν σήμερα στο Φυλάκιο Έβρου. Εκεί όπου έφτασαν μπουλντόζες για να ξεκινήσουν μέσα στο χιόνι και εν κρυπτώ τη δημιουργία της νέας δομής μεταναστών.

    Εκεί όπου ο υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ, της εταιρείας του πεθερού του Γεραπετρίτη έκανε επίθεση τόσο στον πρόεδρο της κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, όσο και στον πρόεδρο του ΑΚΕΛΛ Βάκη Τσομπανίδη.

    Η ένταση σημειώθηκε όταν μπροστά στη νταλίκα που ετοιμαζόταν να ξεφορτώσει μια μπουλντόζα μπήκαν άτομα για να την σταματήσουν. Ανάμεσα τους και ο Πρόεδρος του Αφγροτικού κόμματος ΑΚΕΛΛ Βάκης Τσομπανίδης, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση και χτυπήματα από τον οδηγό της νταλίκας και υπεργολάβο, ο οποίος αντέδρασε κατέβηκε από το όχημα και του επιτέθηκε λέγοντας ότι τον έβρισε. Τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αλλά και των αστυνομικών που βρίσκονται εκεί.

    Μάλιστα η Αστυνομία, έχει ξεκινήσει επιχείρηση εκφοβισμού των κατοίκων που βρίσκονται στο σημείο και αντιδρούν, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ορεστιάδας Χαράλαμπο Ελευθεριάδη να την συντονίζει. Οι αστυνομικοί αφαιρούν τις πινακίδες από τα αγροτικά αυτοκίνητα που παρατάχθηκαν για να αποτρέψουν την έναρξη των εργασιών, ξεκινώντας πρώτα από αυτό του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη. Μάλιστα κάθισε στον δρόμο πραγματοποιώντας για να αποτρέψει με το σώμα του να περάσουν οι μπουλντόζες στα χωράφια.

    Πριν λίγη ώρα, όπως βλέπετε και στο βίντεο, αστυνομικοί της Ασφάλειας Ορεστιάδας, συνέλαβαν σηκωτό τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστο Τυρμπάκη, που πραγματοποιούσε καθιστική διαμαρτυρία για να μην επιτρέψει να περάσουν οι μπουλντόζες και να ξεκινήσουν τα έργα.

    evros3

    evros

    Περισσότερα σε λίγο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ θέλουν μη εθνικό κράτος, δηλαδή την κατάργηση του υπάρχοντος κράτους και την δημιουργία ενός κράτους-buffer zone της ΕΕ και των ισχυρών κρατών της!Υπάρχουμε εδώ και 4000 χρόνια ως έθνος αλλά θα εξαφανιστούμε τώρα γιατί γεμίσαμε αριστερούς και αλλοδαπούς “δικαιωματιστές”!

    2. Κι αυτός ο πρωθυπουργός, το σιχαμα της κοινωνίας που πούλησε τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο για τη πράσινη ανάπτυξη, που φτωχοποιησε κι έκαψε τις περιουσίες του λαού για να φυτέψει Γερμανικές ανεμογεννήτριες, που απαγορεύει τις οn line συνδέσεις για να μην τον βρίζουν με το γνωστό σύνθημα, ενώ το επιτρέπει στους Πακιστανούς στο Σύνταγμα έξω απ’ τη Βουλή, συλλαμβάνει ημιλιποθυμο τον πρόεδρο μιας Ελληνικής ακριτικης κοινότητας γιατί δε δέχεται στο έδαφος του τους λαθρομετανάστες. Καμαρωστε τον !! Αυτός μας λέει να εμβολιαστούμε για το καλό μας;;;
      Ποιος τον πιστεύει;;;;;;;;;;;;
      Μητσοτάκη:::: ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!

    3. Μπράβο για το ρεπορτάζ για να βλέπουμε κι εμείς στην ενδοχώρα τι γίνεται στα σύνορα αφού τα βοθροκαναλα δεν πρόκειται να δείξουν! Πήγα στον Έβρο πριν δύο χρόνια για να παραστω στην ορκωμοσία του γιου μου, που θα έκανε την στρατιωτική θητεία του. Θαύμασα τους ακρίτες που ζουν εκεί σε χωριά απομονωμενα, εξαρτωμενοι από την κτηνοτροφία και την γεωργια. Το μέρος μου φάνηκε άγριο!Ο γιος μου έτυχε στα γεγονότα του 2020 με την εισβολή των λαθρο. Αποθουσε μετανάστες, εγώ δεν κοιμόμουν από την αγωνία μερικά βράδια, αλλά να ξέρεις Μητσοτάκη και οι άλλοι προδότες, ότι ήμουν περήφανη μάνα γιατί υπερασπιζεται την σημαία και την πατρίδα μας! Θλιβομαι για την κατάσταση της χώρας μας, θλιβομαι για τους Έλληνες που ψηφίζουν τέτοιους προδότες πολιτικούς ειδικά τα τελευταία χρόνια! Ελπίζω να ξυπνήσουν γρήγορα οι Έλληνες πριν να είναι αργά για τα παιδιά μας…..

    4. Απίστευτα βίντεο είναι μεγάλη η κονομα με τις ΜΚΟ όλη η Ελλάδα έπρεπε να ήταν εκεί πάνω όχι μόνο δυο άτομα να παλεύουν με τα θηρία για να παραμείνει η Ελλάδα….Ελλάδα!!!

    5. Αντισταθείτε αδέρφια όσο μπορείτε, ένα ντου να κάνει ο Ερντογάν θα γυρίσουν όλοι αυτοί να σας φάνε, υπάρχει σχέδιο,γιατί ως γνωστόν οι λαθροπάκοι είναι φίλοι των Τούρκων. Ο άχρηστος, ανίκανος, π@ύστης, μιζαδόρος Κούλης είναι ανεγκέφαλος.Το μόνο που τον νοιάζει είναι από πλούσιος να γίνει πλουσιότερος σε βάρος όλων μας.

    6. αυτο το βιντεο ειναι πριν καιρο στην γερμανια. δειτε τι ετοιμαζουν οι μωχαμετηδες στην ευρωπη και ελλαδα και ακονιστε ματσετες ελληναραδες….

      https://www.youtube.com/watch?v=hZwjzQpBXhc

    7. Στέφανε το ΑΚΕΛΛ το θέλουμε Χέρι-χέρι με τους Έλληνες Για την Πατρίδα, στις ερχόμενες εκλογές. Το αξίζουν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Πρόεδρος του, στην κυβέρνηση των Ελλήνων.

    8. Στέφανε το ΑΚΕΛΛ πρέπει να κατέβει μαζί με Κασιδιάρη και Χίο….. Είναι αγνοί Έλληνες Πατριώτες Κτηνοτρόφοι… Ανέλαβε σε παρακαλώ την συμπορευση, μόνο εσύ μπορείς να το καταφέρεις…..

    9. Βρώμικο σχέδιο εξισλαμισμού της χώρας μετά από 200 χρόνια απελευθέρωσης από τον οθωμανικό ζυγό. Ανεγκεφαλα σκουπίδια που δεν έχουν ίχνος από ιστορία αποκαλούν φασίστες γηγενής πολίτες που δεν θέλουν η χώρα τους να χαθεί σε χέρια αλλοεθνών βαρβάρων. Ο Χασάν, ο Αχμέτ, ο αντί, ο Μοχάμεντ, ο Σαρίφ, ο Αλβανός Πρίφτη, ο Βούλγαρος, ο γύφτος, όλοι εδώ μέχρι να γκαστρωνουν αβερτα να τους δίνουν δουλειά και ο Έλληνας στην πείνα και στην ξενηχτια σαν διωγμένο κουτάβι…φτου σας προδότες και μαλακιδμενη ναιολερα…φτου σας γραικυλοι ραγιάδες νεογενιτσαροι..

    10. Εάν είναι δημοκρατία, να βάζεις την Αστυνομία να εφαρμόζει με ανθελληνικούς νόμους, τοπικές χούντες..τότε είμαστε όλοι Ακροδεξιοί, Φασίστες και Ναζιστές για την Ελλάδα μας..Είθε η Ιερά αγανάκτηση να ευλογήσει τα λάβαρα μιάς εθνικής και κοινωνικής επανάστασης, κάποιων μελλοντικών φωτισμένων ιερομαρτύρων της Πατρίδος.

    11. Δέν υπάρχει σωτηρία γιά τήν πατρίδα άν δέν εκτελεστούν έν ψυχρώ ό γουρόλομάτης,ό κοντοστούπης Εβραίος τό Μηταράκι καί οί άλλοι κατσαπλιάδες.
      Γιάννης Λάκων

    12. Δεν άρεσε η Χρυσή Αυγή, ήθελαν να ψηφισουν τον Μητσοτάκη. Ας τον γοδέρουν τώρα

    13. Πανελλαδικά, η εγκληματική συμμορία της ΝΔ, επιβάλλει στις τοπικές κοινωνίες, το ανθελληνικό της πρόγραμμα χωρίς να ρωτήσει τους ίδιους τους κατοίκους. Η ”δημοκρατική” Αστυνομία όπως πάντα είναι στο πλευρό του κράτους ενάντια στους πολίτες. Οι πολίτες όντας διαιρεμένοι, ασυντόνιστοι και μαλθακοί, παρατηρούν με φόβο, την μεγάλη απάτη της ”δημοκρατίας” . Η συνταγή είναι γνωστή και επαναλαμβανόμενη : Απατεώνες Πολιτικοί- Οικονομικοί Εγκληματίες της Εργοδοσίας και Εκτελεστικές Αρχές όλοι συνεργάτες. Στον πόλεμο υπέρ του κράτους και εναντίον του Έθνους μας..

    14. υπαρχει βρωμικο σχεδιο αφελληνισμου με πρωτεργατες τους προδοτες πολιτικους. αν γινει κατι με τους Τουρκους τοτε τα βελη θα ειναι εκ των εσω.

    15. οι αστυνομικοί είναι παιδιά μας, των 700 ευρώ, απλά εντολές εκτελούν….

    16. ως μόνιμος κάτοικος της περιοχής πρέπει να πω το εξής. εδώ και χρόνια οι λαθρομετανάστες περνάνε. συλλαμβάνονται και πρέπει κάπου να οδηγηθούν. σε κανένα σημείο της Ελλάδος δεν θέλουν δομή ,το να τους παίρνουν τα λεωφορεία και να τους μεταφέρουν χιλιόμετρα μακριά κοστίζει και είναι ανώφελο. οπότε η δομή κάνει μία χαρά της δουλειά της χωρίς να απειλείται κανένας μιας και είναι κλειστή και φρουρούμενη.

    17. Άλλο ένα θύμα των Μητσοτάκηδων. Καλά να πάθετε τους ξανακάνατε κυβέρνηση.

    18. Εμβολιο όταν έκανε
      Μας έδειξε βυζάκι
      Πιο βλάκας κι απ τον Ραν Ταν Πλαν
      Γ@μιε@σ@@ Μ…….

    19. το θεατρο του παραλογου αυτοι που το ενέκριναν σιωπηλά αντιδρουν τωρα

    20. ΝΔ δεν θελατε στα νησια και στον Εβρο φατε ξυλο μπας και βαλετε μυαλο κουφαλες

    21. Είμαστε φιλόξενη χώρα και χωράμε όλοι εκτός απο τους φασίστες.

    22. Τόσα χρόνια το φωνάζω ότι έχουμε τόσα χρόνια, Έλληνας βγάζει μάτια Έλληνα όλοι για τομοράρι τους, καμία Εθνική συνείδηση

    23. ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΖΩΑ!!! ΦΤΙΑΧΤΕ ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΚΑΦΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ!!! ΞΥΠΝΑΤΕ… ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ

    24. ΜΟΝΟ 3 ΑΤΟΜΑ??? ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ… ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΔΙΑ

    25. Όλη η Ελλάδα γεμάτη hotspot και ανεμογεννήτριες – καλά κρασά ραγιάδες

    26. θελατε δημοκρατια φατε τωρα δημοκρατικο φασισμο και φατε στην μαπα και τους λαθροεισβολεις

    27. Μπράβο το παλικάρι μόνος του αγωνίζεται ο Έλληνας με όλα τα θηρία

    28. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!

    29. Το μονο που μενει ειναι να μας στεισουν στον τοιχο και να μας εκτελεσουν
      για να εγκασταστησουν τους λαθρο.
      Λαθρο επιτιθεντε σε Ελληνες τραυματιζοντας σκοτονοντας και περνουν τα
      αυτοκινηνητα τους,λεηλατουν τις περιουσιες τους ,ειδοποιουν την αστυνομια και δεν παει
      για να αφησει ελευθερους τους λαθρο να εξοντωσιουν τους Ελληνες.
      Η ποιο ξευτελισμενη κηβερνηση απο αρχαοτατων χρονων μεχρι σημερα
      που εργαζεται προστυχα και με δολιοτητα την εξολοθρεψη του Ελληνικου εθνους και των Ελληνων
      ψηφηστε ξανα τους ωλετηρες του εθνους

    Comments are closed.