TΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΟΣ “VIP” ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΣΤΗΝ ΜΕΘ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ; MONO OI ANAΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ 24 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    KORNAIOS-ELLADA-NOSOKOMEIO-ARTHROU

    Η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ ενημέρωσε πρώτη και για το κρούσμα κορωνοϊού που παρουσίασε ο Κρεμαστινός.

    Κάποιοι…το ανακάλυψαν αργότερα.

    Μόνο οι αναγνώστες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ το ήξεραν πρώτοι, 24 ώρες πριν από όλους!

    Για δείτε το εδώ!
    makeleio 02

    Όλο το ρεπορτάζ αναλυτικά:

    Σε «σουίτες» του «Ευαγγελισμού» Παπαχελάς, Πρετεντέρης και Κρεμαστινός

    Ώρα μηδέν για όλους μας. Ο κορωνοϊός Covid-19 δεν βλέπει κόμματα, δεν βλέπει πολιτική, δεν βλέπει επιφανείς, γνωστούς και αγνώστους, πλούσιους ή φτωχούς. Τους χτυπάει όλους, ανεξαιρέτως. Κάποιοι όμως στα νοσοκομεία του ΕΣΥ δεν το βλέπουν έτσι. Συνεχίζουν και λειτουργούν με συμφέροντα, συνεχίζουν και διαχωρίζουν τους ασθενείς. Και δεν μιλάμε για τους υπερήλικες σε σχέση με τους νέους – στην κατάσταση δηλαδή που έχει έλθει η γειτονική Ιταλία που αποφασίζει ποιος θα ζήσει και ποιος θα αφεθεί στη μοίρα του- αλλά στον διαχωρισμό των «εχόντων και μη εχόντων».
    Xαρακτηριστική η περίπτωση του μονόκλινου δωματίου «VIP» στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» στο οποίο ήταν μέχρι πρότινος ο Αλέξης Παπαχελάς, για να αντιμετωπίσει ….ανθρώπινα μια «δυσάρεστη εμπειρία κάτι σαν μια κακή γρίπη» όπως είχε γράψει ο ίδιος, όταν έμαθε ότι ήταν φορέας του κορωνοϊού. Φαίνεται όμως ότι ο Παπαχελάς αποτελεί πολύ σοβαρό περιστατικό, καθώς μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», παρόλο που το «Σωτηρία» αποτελεί το βασικό νοσοκομείο αναφοράς για τα κρούσματα του ιού στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια.
    Ο «Ευαγγελισμός» θεωρείται αναπληρωματικό νοσοκομείο αναφοράς και έχει τη δυνατότητα να παρέχει σε αυτή τη συγκυρία καλύτερες υπηρεσίες. Οι καλύτερες υπηρεσίες, εκτός από τις σουίτες που παρέχει, φαίνεται πως είναι και οι μάσκες οξυγόνου επανεισπνοής, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως καταλληλότερες για την επείγουσα υποστήριξη ασθενών που χρήζουν την παροχή οξυγόνου υψηλής συγκέντρωσης.
    Στον «Ευαγγελισμό», πάντως, φαίνεται πως έχουν «καβατζώσει» από ένα δωμάτιο «VIP» και ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός θετικός στον κορωνοϊό, αλλά και ο καθηγητής Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρης Κρεμαστινός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Στον διάολο και ακόμα παραπέρα αληταράδες! Ψόφο! Μόνον Σε κάσα μεταλλική να βγείτε από εκεί λαμόγια…

    2. Κακο ψωφο να εχουν ολα τα καθηκια.
      Ετσι και ψωφιση ο Τσιπρας ο Καμμενος,
      Και ο Κοτζιας απο κορονιο, θα του αναψω λαμπαδα οσο το μπόι του..

    3. Κακο ψωφο να εχουν ολα τα καθηκια.
      Ετσι και ψωφιση ο Τσιπρας ο Καμμενος,
      Και ο Κοτζιας απο κορονιο, θα του αναψω λαμπαδα οσο το μπόι του..

    4. Υπάρχουν ακράδαντα στοιχεία και αποδείξεις πως οι δομές λένε στους ασθενείς να παραμείνουν στο σπίτι τους,χωρίς να στέλνουν γιατρό για να τους εξετάσει,με αποτέλεσμα η υγεία των ασθενών να επιδεινώνεται,να χειροτερεύουν και να πεθαίνουν αβοήθητοι…….Μόνο εσείς μπορείτε να αφυπνίσετε τον κόσμο για τα παιχνίδια του κυρίου Μπαλατσινού,και τις ρεζερβε Μεθ

    5. “Τσιόδρας: Ανοσία για 2-3 χρόνια όσοι αναπτύξουν αντισώματα για τον κορωνοϊό”

      δεν θελουμε αντισωματα …αναπτυξτε τα καλυτερα εσεις, οι 300 της βουλης και ολοι οι γλυφτες και τα κομματοσκυλα που εχετε προσβαση στα μονοκλινα, οξυγονα κ.τ.λ
      εγω σπιτι μου δεν θελω να αναπτυξω αντισωματα

    6. Βεβαιως μεινετε σπιτι να πεθανετε εκι, αρκει να μην καταρρευσει το Συστημα. Ετσι, και τα ευσημα θα παρουν οι
      σωτηρες και κρατανε και τις δομες (ΜΕΘ, αναπνευστηρες κλπ) για τους επωνυμους.

    7. Μόνο ο Στέφανος και κατ’ επέκταση το Makeleio δεν μασάει τα λόγια του. Ευτυχώς υπάρχει αυτή η συντακτική ομάδα και μαθαίνει ο κόσμος την αλήθεια.

    8. ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,,,
      ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ….ΤΙ….ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ…?

      ΔΙΑΥΓΕΙΑ… ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ…..ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ….ΜΕ…ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ…. ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ…ΜΕΤΑ…ΤΗΣ…00:00…ΤΗΝ 26/2020….ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ…ΛΕΕΙ…ΨΥΧΟΛΟΓΟΙ….
      ΤΡΕΧΑ…ΓΥΡΕΥΕ…..

      ΣΕ ΟΛΗΗΗΗΗΗ…. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ……

    9. Οτι τις μεθ τις κρατουν για τους δικους τους, γι αυτο κ ο τρομος! Αν μπορουσαν θα φευγανε εξωτερικο αλλα ελα που ειναι χειροτερα εκει!

    10. Έτσι είναι .. σε απλούς πολίτες η εντολή είναι καθηστε σπίτι μέχρι να φτάσετε στο σκαλοπάτι θανάτου ώστε όταν σας νοσηλευσουμε η ημερομηνία παραμονής σας θα είναι σύντομη και γρήγορα θα αδειάσει ο τόπος…ενώ οι λεφταδες με τα μέσα , από την αρχή δέχονται θεραπεία για αυτό επιβιώνουν ακόμη και γέροι παχύσαρκοι με ότι κουσουρι κ αν έχουν!! Χάνονται νέοι υγιείς για να συμβαίνουν αυτά τα αισχοι!!! Και δυστυχώς αυτό συμβαίνει παγκόσμια!! Αυτός δεν είναι ο σκοπός!; Εμείς είμαστε οι μαριονέτες

    11. Πολυ σωστα Τασο, εμενα εσενα τον καθενα απλο πολιτη η οδηγια ειναι κατσε σπιτι και μολις χειροτερεψεις λιγο πριν πεθανεις ελα στο νοσοκομειο να πεθανεις…

    12. Αυτοί τον εφεραν τον κορωναϊό οι σκατοβιπ με τα ταξιδάκια αναψυχής…

      1. αυτοι ειδικα του φαγανε τα καφεδακια και οι πολιτικες συζητησεις στην πολιτεια και το κεφαλαρι…κανενας λογος ανησυχιας …ειχανε ηδη ετοιμα τα μονοκλια και τα οξυγονα …ελπιζω να μαθουμε καποτε πως βρεθηκανε σε μονοκλινα…ποιος τηλεφωνησε και που…ξεφτιλα..ντροπη

    13. αυτοι δεν καθονται να το περασουν σπιτι τους οπως ο ατυχος Γερμανος και η 41 ετων κυρια..εχουνε καβαντζωσει μονοκλινα σε διαφορα νοσοκομεια και μπουκαρουν μεσα στην αρχη των συμπτωματων οποτε τους χορηγουνται αμεσως οτι φαρμακο υπαρχει για να μη επιδεινωθει η κατασταση
      εσεις θα παρετε τηλεφωνο και θα σας λενε κατσε σπιτι σου και αν ποτε πατε σε νοσοκομειο αφου εχουν περασει ημερες δεν θα πατε βεβαια σε καθαρο, αποστειρωμενο μονοκλινο αλλα να μην πολυλογω δεστε μονοι σας βιντεο στο ιντερνετ ανθρωπων που πηγαν σε νοσοκομειο.
      Μονο το Μακελειο ολα τα αλλα μεσα ενημερωση χουντα κακιας μορφης…

    Comments are closed.