“ΚΟΛΑΣΗ” ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ “ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ” ΤΗΣ GREEK MAFIA – ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    Κοινοποίηση:
    im_roumpetis_stoudio

    Οι χρήστες του twitter έχουν καλύτερα αντανακλαστικά από τους Εισαγγελείς αυτής της χώρας, οι οποίοι παρά τις αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου και της εφημερίδας Μακελειό, συνεχίζουν να “κοιμούνται”.

    Δείτε μερικά από τα tweets:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οταν λεμε δικαιοσυνη,προφανως βαζουμε κατι τυπους οπως η Σακελλαροπουλου,η Σαρπ,η Κλαπα,ο Πλιωτας,και οοο Ντογιακος;Ετσι,για να συνεννοουμαστε,επειδη καποιοι απο μας απο χωριο ειμαστε.Α!Δεν πιστευω να μην ξερετε οτι αυτος που εδιωξε τον Πουλιανο απο τα Πετραλωνα κατ’εντολη Βενιζελου[θυμηθειτε και Σουλβατζη]ηταν η κυρια με τη γατα που συμπτωματικα πηρε και ενα γαματο αδιευκρινιστο σπιτι απο μια ΤΕΡΝΑ,δεν την ξερετε,ουτε και ο Γεραπετριτης.

    2. Βγαλε όλη τι συνέντευξη στον αέρα στεφανε, πριν πας σαν τον καραιβαζ,

    3. για ποιο λογο φωνάζετε; κράτος δεν υπαρχει, δικαιοσύνη αστα (κυβερνητική υπηρεσία σφουγκοκωλάριων), δημοκρατια κλπ κουραφέξαλα τελος, ο καθένας ας επιβιώσει οπως μπορει … μέχρι να βρεθεί κάποιος στα χακί πού μέσα απο τα παντελόνια του θα εχει ορχεις ώστε να ανακτήσουμε οι Ελληνες κράτος, σύνταγμα, δικαιοσυνη και απελευθέρωση απο τους κατοχικούς …!!!!

    4. Καταρχάς το πρόβλημα δεν είναι τόσο το ότι αυτοί οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι! Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι δολοφόνοι δίνουν εντολές στους δικαστές να αποκλείουν κόμματα (που προφανώς τους ενοχλούν) από τις εκλογές!!! Σαχλαφούζος πάντως και Μαριδάκης χέρι-χέρι, σαν τα πιτσουνάκια!!! Γιαυτό τα έχουν βάλει με τον Μελισανίδη…

    5. Η δικαιοσύνη δεν βλέπει, δεν ακούει, δεν θέλει να καταλάβει αυτά που λέγονται και γράφονται για ύπαρξη παρακράτους και διασύνδεση των θεσμικών οργάνων του κράτους με το κοινό έγκλημα. Τελικά, γιατί δεν λειτουργεί η δικαστική εξουσία; Μήπως σταμάτησε να είναι εξουσία ή δεν λειτουργεί πλέον αυτόνομα ;
      Εάν όντως συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, ποιος θα προστατεύσει τους πολίτες και τα συνταγματικά τους δικαιώματα;

      1. Ρε ‘σύ φίλε Παναγιώτη , για ποιο Σύνταγμα μιλάς ;
        Αυτά που υπογράφουν εδώ και μια δεκαετία τα έχεις διαβάσει ;
        Όσο για πολίτες που μιλάς ….άσε ..εγώ όλη μου την ζωή βλεπω υπηκόους να σέρνονται ωσάν σκουλικες .
        Πολίτης = οπλίτης . Αναγραμματισμός .

    6. Τελευταια ειχαν πιασει ενα καράβι με 3.5 τονους κοκαίνης που ανήκει σε εφοπλιστή , αλλα που ποτέ δε γράφτηκε ποιος ειναι, αντίθετα είχε βγει ο δικηγόρος του και είπε ότι ‘ο πελάτης του δε ξέρει κάτι’ χωρις να λεει ποιος ειναι ο πελάτης του εφοπλιστής με την κόκα.
      Μηπως είναι ο Αλαφούζος, ξέρει κανεις;

    Comments are closed.