ΒΓΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟ «ΣΚΙΑΧΤΡΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ – ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – «ΠΟΥΛΑΝΕ» ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΜΕ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    tsio

    Πλέον είναι ξεκάθαρη η κυβερνητική στρατηγική και ο στόχος που έχουν βάλει. Μετά την κατάργηση της Ανάστασης του Κυρίου, τους ενοχλεί το Πάσχα του καλοκαιριού. Και πως μπορούν να τρομοκρατήσουν και τελικά να πείσουν τον κόσμο να μείνει μακριά από τις εκκλησίες; Απλά βάζοντας έναν άνθρωπο ο οποίος από τη μία επικαλείται τη στενή του σχέση με τη θρησκεία, αλλά από την άλλη ως επιστήμονας μας ενημερώνει πόσο επικίνδυνο είναι να τελούμε τα θρησκευτικά μας καθήκοντα!

    Μετά από 2 μήνες οπότε και σταμάτησε η καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό από τον Σωτήρη Τσιόδρα, τα δεδομένα που μας παρουσιάζουν με την αύξηση των κρουσμάτων του ιού φαίνεται πως οδήγησαν στην επανεμφάνιση του λοιμωξιολόγου.

    Έτσι λοιπόν, σήμερα στις 18.00 ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στο Υπουργείο Υγείας.

    Εξάλλου μόλις χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, μετά από δημοσιεύματα, ότι ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας έχει διάσταση απόψεων με την κυβέρνηση στο θέμα της αντιμετώπισης του κορωνοϊού και γι αυτό έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

    Ο κ. Πέτσας τόνισε πως ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έχει αποσυρθεί και δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Μάλιστα τόνισε πως παραμένει επικεφαλής της ομάδας των ειδικών και συμμετέχει κανονικά στις συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό, τρεις φορές την εβδομάδα, για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

    Ας σημειωθεί ότι όλο το προηγούμενο διάστημα ευφάνταστα δημοσιεύματα αλλά και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, έφεραν τον γνωστό λοιμωξιολόγο να παίρνει αποστάσεις από την ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Κάποιοι ανέφεραν ότι ο κ. Τσιόδρας δέχθηκε πρόταση να μπει στην κυβέρνηση, στον κυοφορούμενο ανασχηματισμό, αλλά αρνήθηκε (προς το παρόν).

    Χαρακτηριστικό είναι πως τις ανακοινώσεις του Χαρδαλιά πλέον δεν τις βλέπει κανείς. Ο κ.Τσιόδρας αποτελούσε βασικό όργανο των απαγορεύσεων της κυβέρνησης, καθώς οι καθημερινές του δηλώσεις για «αόρατους εχθρούς» γινόντουσαν τους προηγούμενους μήνες πρώτο θέμα στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Αυτό ελπίζει με την επαναφορά του η κυβέρνηση, πως δηλαδή θα τον «ακούσουν οι Έλληνες», αφού δεν έχει ακόμα αντιληφθεί πως δεν πρόκειται για θέμα προσώπων.

    Επιπλέον ο κ.Τσιόδρας έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων, χαρακτηριστική μάλιστα είναι η στάση του για τις μάσκες. Αρχικά ήταν επικίνδυνες καθώς «δεν προστάτευαν», μετά έγιναν απαραίτητες και μετά προαιρετικές. Άραγε ποια θα είναι η στάση του κ.Τσιόδρα για τις μάσκες σήμερα;

    Ετοιμαστείτε λοιπόν να ακούσετε και πάλι το… «Έως σήμερα…»!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    53 Σχόλια

    1. Το 15αυγουστο να γεμίσουν οι εκκλησίες…. Ούτε μάσκες ούτε άλλη τρομοκρατια….ο Ιησούς Χριστός είναι στο πλευρό μας αντιχριστοι

    2. Κλείστε τις τηλεοράσεις και πετάξτε τες… Και δεν υπάρχουν αυτά τα ανδρεικελα… Σας έχουν γεμίσει το μυαλό με σαβούρα… Ούτε πάνιες.. Ούτε κοκλωνηδες.. Ούτε Παπαδάκηδες θα ξέρατε.. Ούτε Κορωνοιους.. Ούτε φόρους.. Ούτε τίποτα… Γράψτε τους

    3. καλως τον μπολεκ και λολεκ αρχιζουν παλι τα σκετσακια τα καθημερινα ( μ αγαπας σ αγαπω )

    4. Ερχεται παλι οπως τα ειχα γραψει πριν δυο μηνες ο τσιωδρας εκει γυρω στους 110-150 τη ημερα μπορεις να βρεις με αυτα τεστ που κανουμε ειναι το μαξιμουμ.
      Το χειμωνα περιορισμενη καραντινα για πανω απο 60χρονων και στην ελλαδα απο την στιγμη που δεν εχουμε κλεισιμο αεροδρομιων και συνορων.

    5. Μιζαδοροι που θέλετε να κάνετε ενημέρωση..

    6. Δεν θέλουν το λαό στις Εκκλησίες. 10 με 12 Αυγούστου μας κλείνουν μέσα πάλι

      1. Εσυ ας πουμε ξυπνας και κοιμασαι σε αντισκηνο εξω απο εκκλησιες? Τα χεις λυσει ολα και κοιτας πως να γεμισεις το παγκαρι, ετσι? Πραγματικα δεν μου κανει εντυπωση οτι εχουν ερθει τοσα μνημονια.

        1. Ούτε μένα μ κάνει εντύπωση γτ τόσα μνημόνια με κομματοσκυλα σαν εσένα ισχν.

        2. Σίγουρα είσαι απ αυτούς που φοράνε μάσκα ενώ είναι μόνοι τους στο αυτοκίνητο δν εξηγείται αλλιώς είσαι χαζός αλήθεια

    7. Ο ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ & ΤΟ ΣΚΙΟΡΕΜΑ Η ΡΕΖΗΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΗ , ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΧΑΘΕΙ Η ΠΑΝΤΕΣ , ΑΚΟΜΑ & Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΟΥΣΤ.

    8. Άλλος ένας υποψήφιος για αφορισμό…

    9. ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΡΟΝΤΖΙΛΝΤ ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟ “ΦΥΛΟΤΗΜΟ ” ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ

    10. Ας με σταματήσει μπάτσος να με πλησιάσει στο 1μετρο χωρίς μάσκα κι επιτόπου φωνάζω το δικηγόρο μου κ κάνω μήνυση εναντίον του κ εναντίον κάθε υπεύθυνου. Κλείστε τις τηλεοράσεις να σώσετε το κεφάλι σας

      1. Καλα, μην σου πω οτι θα πεσεις για καμψεις κιολας. Ξερεις, αυτα τα νεοελληνικα κλαψουρισματα.. Δεν ηξερα, νομιζα, να ετυχε αυτο, μα δεν ειναι ετσι και μπλα μπλα…. καλα καλα καλα… Εσυ τον κορονα περιμενες για να βγαλεις την μαγκια σου. Εδω ξεπουληθηκαν μακεδονιες, εσυ θα καλεσεις τον δικηγορο σου για την μασκα επειδη εισαι ζωαδι και θες να κολλησεις οποιον βρεις.

        1. Α και κτ τελευταίο κάμψεις κάνω καθημερινά λεβιέ λόγω επαγγέλματος κ για το επάγγελμα μ σκέφτομαι αν αξίζει π το κάνω βλακα γ να προστατευω ζώα σαν εσένα, πουλο μπετοστοκε

        2. Και τ δικηγόρο μ μλκα τον καλώ γ σένα αρχικά κ όταν με σταματήσουν ηλιθιε 4 άτομα χωρίς μάσκα που σταματάνε πόσους κάθε μέρα σκέψου ποιος μεταδίδει τον ιό πανιβλακα, μάθε μαθηματικά κ στατιστική στοκε κ πήγαινε σχολείο κ έλα να τ συζητήσουμε, ηλιθιε ούτε απλή λογική δν έχεις. Σκουπηδι της κοινωνίας εσύ κ οι όμοιοι σου, αποβλυτο

        3. Εσένα περίμενα γ να βγάλω τη μαγκιά μου έλα σε προκαλώ ενοπιων όλων εδώ μέσα, απάντησε μου που θα βρεθουμε

    11. ΤΣΙΟΡΔΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.

      1. ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΝΟΣΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΗΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ… ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΥΛΟΨΟΦΗΣΕΙ ΕΚΕΙ,,ΑΜΑ ΠΡΟΣΕΥΘΗΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΙ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

    12. Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
      ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΓΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
      ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΠΟΣΟ ΠΥΘΥΝΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΠΡΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΠΕΙΘΑΡΧΟΝΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝ` ΟΨΙΝ ΤΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
      ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΣΤΟΣ ΚΟΡΟΝΩΙΟΣ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ.

      1. Αυτός ο λαός του αξίζει όσα περνάει,ξέρει πολύ καλά τι ρόλο βαράνε οο πολιτικοί και πάλι εκεί, όταν ασ πούμε μετά τη χούντα βγάζεις τους ίδιους ξανά και ξανά και ξανά, έχουν βγει σκάνδαλα έχουν βγει απατεωνιές,έκαναν έραναν και πας πάλι και τους ψηφίζειΣ τότε καλα κάνουν και σε γαμανε, μπείτε στο φμπ λίγο στις σελίδες των κομμάτων και διαβάστε σχόλια, εδώ έφτασε να κάνουν ομαδσ στο φμπ για τον τσιοδρα και έχει κοντά 30.000 που τον συμπαθούν και άλλους 35.000 ο χαρδαλιας,
        Λαός που έχει για τα πάντα από 2-3 δικαιολογίες αυτός ο λαός θα καταστραφεί.

    13. Εδω στην Γερμανια βγηκαν στους δρομους ο κοσμος διαμαρτηρομενοι για τα μετρα του κωρονοιου γιατι δεν πιστευουν οτι υπαρχει τιποτα!!!!Και εδω τιποτα ολοι κοιμομαστε!!!

    14. Μα εχουν δικιο. Αλλωστε 200 ολοκληρες ζωες χαθηκαν εδω κι 8 μηνες. Τι κι αν ολοι ειχαν Χ.Α.Π. καρκινο καρδια και ηταν απο 85 ως 95 χρονων τουλαχιστον το 90% αυτων. Απο την πανδημια πηγαν γι αυτο μασκα και στον υπνο! Γνωστη μου παντως νοσηλευτρια σε νοσοκομειο μεγαλης πολης μου ανεφερε αρκετες περιπτωσεις θανατων απο αλλα αιτια που ζητουσαν τη συναινεση συγγενων αν τους επετρεπαν να γραψουν ως αιτια θανατου τον κορωνοιο…

      1. Και που ειναι ολοι αυτοι οι συγγενεις ρε ψευτη θυμιατο να κανουν επωνυμα καταγγελιες? Καλα εκανε ο χρυσοχοιδης και θα σας πηγαινει ολους μεσα για ψευτικα σχολια και αρθρα. Θα παει το σχολιο σου στην διωξη για να μας πεις ποια ειναι η «γνωστη» σου. Αυτο ειναι μεγα σκανδαλο ετσι?

          1. Σε μια χωρα με 5-6 μνημονια το χερι που με ταιζει δεν το δαγκωνω. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Δεν ειναι γλυψιμο. Ειναι η λογικη. Κατι που δεν εχεις εσυ.

            1. Για να σε ταΐζει χέρι πολιτικών ή Πακιστανός είσαι ή γύφτος ή κολογλυφτης

            2. Έχεις εσύ λογική;; Χαχαχα παίζει να είσαι ο πιο ηλιθιος εδώ μέσα, παρακολουθώ καθημερινά το Στέφανο κ το μακελειό 4 χρόνια τώρα, τόσες μλκιες κ ξεφτιλικια δεν έχω ξαναδιαβάσει Ισχν

        1. Αρα ομολογεις οτι υπηρχε η κρυφη προαιρεση και οι διωγμοι οσων αναφέρουν , παγκοσμιως τετοιες πρακτικες η αμφισβητουν την επισημη εκδοχη. Οπως και παραδεχεσαι οτι εισαι ετοιμος να ρουφιανεψεις οσους εχουν αντιθετη αποψη ( για οσους αμφεβαλαν δηλαδη για τον ρολο σου). Λαθος κατάλαβα; MM, μυριζει απο τώρα η μποχα για τα Μαυρα προβατα που θα σκλαβωθουν και στα φανερά στον διαβολο και την παγκοσμια δικτατορια και θα τον ακολουθησουν για τα περαιτερω..Ελευθερια θέλατε απο τον “Δυνάστη” θεο, θα φατε καλα στο γνωστο δραμα της ανθρωποτητας..Θα συναντηθουμε ολοι συντομα μια ωραια μεγαλη μερα, με θεικη εγγυηση..έστω και για λιγο!

        2. ρουφιανοπαιδο παιδι καταδοτων και υιος παστρικιας φαινεσαι σου αξιζει δημοσια διαπομπευση σουργελο

    15. Όποιος εκφράζει αντίθετη άποψη και υποστηρίζει ελεύθερα την γνώμη του, θα οδηγείται εισαγγελέα!! Το ανακοινώσανε επίσημα. Και όποιος λέει πως ο κορονοιος αποσκοπεί στην πλήρη κατάργηση κάθε ατομικής ελευθερίας και θα διώκεται ακόμη και η σκέψη, είναι συνωμοσιολογος.

    16. Προς δικηγορο Αθηνων,κυριον Αντωνιαδη Νικολαον:
      Παρτου και τα σωβρακα του μπαρμπα-ψαλτη-Τσιοδρα.

    17. Φοβάμαι, τρέμω τον κορονοιο, ακόμη και στον ύπνο μου φοράω την μάσκα και στο ξυπνητήρι το πρωί έχω βάλει την φωνή του τσιορδα. Υγ. Στέφανε διαβάζουμε πως θα διώκεται ποινικά πλέον οποίος λέει αρνητικά για τον κορονοιο στο διαδίκτυο. Θα τον πάνε εισαγγελέα. Για αυτό καλό θα είναι να μπεις στο σαιτ του χατζηνικολαου να δεις πως γράφουν για τον κορονοιο. Θα μας πεις αυτός πήρε φράγκα από την κυβέρνηση για να γράφει συνέχεια για τον ιό, αλλά το θεωρώ ως τυχαίο!

    18. ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΤΠ Γ@ΜΗΜΕΝΑ! ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ!
      ΠΕΙΤΕ ΝΕΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

    19. ΚΛΕΙΣΤΕ τις τηλεοράσεις και ΖΗΣΤΕ ! Αυτά τα δυο εμετικά όντα έχουν βαλθεί να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.

    20. Δεν μας έφταναν οι κομμουνιστοβλάκες τσιπροκουτσούμπες που ξέρουμε τους στόχους τους……έχουμε και θρησκευτικοπατριώτες αποβλακωμένους……ένας λαός φούλ στη λοβοτόμηση…..με μυαλό αμοιβάδας…..καμιά διαφορά απο τους κάθε είδους…κολλημένους

      1. Είναι ψευτοθρησκευόμενος, όπως και άλλοι που κάνουν μεγάλους σταυρούς….φαρισαϊσμοί…. Αλλά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει η παροιμία. Όλα θα βγουν στην φόρα και θα φανεί τι ρόλο έπαιξε ο καθένας…

    21. Όλοι τον 15αυγουστο στις εκκλησιές μας, αυτό έχουν βάλει ως στόχο. Τέλος είναι εξεφτελιστικο υποτιμητικό ανυκουστο να υπάρχουν άνθρωποι που δέχονται να βρίσκονται δίπλα τους μέλη της πολιτικής μαφίας. Μας έφαγαν τα λεφτά, μας κατέστρεψαν, μας πούλησαν στην Γερμανία με μνημόνια, ξεπουλάνε την πατρίδα, μέχρι την Αγία Σοφία κατάφεραν και έκαναν οι αλήτες οι μαφιόζοι πολιτικοί. Όποιο βόθρο και να ανοίξεις, πολιτικό θα βρεις μέσα..

    22. Όσες πιο πολλες και μεγαλύτερες μακακιες κανουν, τοσο πιο πολυ υποψιάζουν τον λαο. Θα εχουν το αντίθετο αποτέλεσμα απο αυτο που θελουν, γιατι ηδη ο κοςμος δεν πιςτευει λέξη απο οτι λενε. Τοτε ομως μπορει να κανουν εναν ιο πιο ισχυρό και πιο θανατηφόρο. Ετςι κι αλλιως ολοι ξερουμε ποσο ασυνείδητοι και δολοφόνοι ειναι τα πλασματα πο κρύβονται απο πίσω. Και λεω πλασματα γιατι ανθρωποι σιγουρα δεν ειναι. Πολυ φοβαμαι πως εχουμε μπλέξει με τον ιδιο τον εξω απο δω!!

    23. Δεν υπάρχει ένας πατριώτης εισαγγελέας να τους κλείσει φυλακή αυτούς τους 2; Τη μια λένε τα παιδιά είναι κινητές βόμβες του κορονοϊού την άλλη λένε δεν έχουν κανένα απολύτως κίνδυνο. Τη μια λένε όχι μάσκα γιατί δεν προστατεύει και την άλλη λένε φτιάξε μάσκα από τη φανέλα σου. Τη μια λένε για ατομική ευθύνη και την άλλη επιτρέπουν στα πλοία να έχουν πληρότητα 85%. Κοινοί απατεώνες είναι και βρωμιάρηδες.

    24. Ποιοι βγάζουν λεφτά αγαπητοί από τον κορονοιο;

    25. ρε δεν πανε στον αγυριστο και οι δυο τσαρλαταμοι με τις μουφες τους ποσα θα παρουν απο τις μασκες που παραγει ο αλλος στην λαρισσα????????????????? για μαλακες μας εχουν ?

    26. Τι θα κανουν αν εισβαλλουν οι Τουρκοι
      θα μας πουν ολοι σε κραντινα λαος καιστρατος
      για να εισβαλλουν ανενοχλητοι οι Τουρκοι
      παντων ηλιθιοι δεν ειναι αλλα παμπονηροι θελουν μ αυτο τον τροπο να μας υποδουλωσουν
      χωρις αιματοχυσιες και απωλειες των Τουρκων.\
      Παμπονηροι και σατανικοτεροι του σατανα

    27. Τα λέγαμε ρε παιδιά, πως μετά την απαγόρευση του Αγίου Πάσχα θα βρίσκανε κάτι για να εμποδίσουν και να υποβαθμισουν την γιορτή της Παναγιάς. Δεν είδατε πόσο στενοχωρεθηκαν για την Αγία Σοφία? Η πολιτική μαφία θέλει μόνο λεφτά, θέλουν μίζες προμήθειες κοινοτικά προγράμματα να κλέβουν. Όλα τα ξεπουλάνε, κάθονται τώρα με τους Τούρκους να συζητήσουν τις διεκδικήσεις του ερντογαν. Εάν ο ερντογαν είναι έξυπνος θα τους δώσει λεφτά και αυτοί θα παραδώσουν τα πάντα. Τα πάντα για την μαφία είναι το ταμείο της.

    28. Να μην το δεχθεί κανένας Έλληνας φτάνει πια..πότε θα αντιδράσουμε επιτέλους σαν χριστιανοί..μας κοροϊδεύουν κανονικά όλα είναι μια απάτη

    29. ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ Ο ΨΑΛΤΗΣ ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙ

      1. ΜΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στο νεο αγαπολογικο δογμα της φρικαλεας αιρεσης, κοτζαμ αρχιεπισκοπος και δηλωσε μετα την φωτια στο ματι οτι ο Θεος δεν τιμωρεί. Τοσοι αιώνες παραδοσης και δεν εμαθαν τιποτα..ουτε απο την υμνολογια της Κυριακης των Αποκρεων. Ουτε με τις συγχρονες μαρτυριες οσων επεστρεψαν..Ετσι ειναι, αλλοι θα θεωρουν αιώνια τον Θεο ως Χιτλερ και αλλοι ως Σωτήρα Μεγα και Τρανο..Ειρωνευονται πολλοι τα καζανια της κολασης, θρησκευομενοι αναμεσα τους και δεν εχουν ιδεα οι καραπλανημενοι διαστρευλωτες οτι μετα την ξευτιλα και τον δημοσιο βασανισμο στην Κριση, τα καζανια ειναι για τα ελαφριες περιπωσεις του θέματος..εχει απειρως σκληροτερα το μενου για ολες τις γουνες..

    30. O ηλίθιος και ο πανηλίθιος ξανά μαζί σε νεές κορονοπεριπέτειες

    Comments are closed.