ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΗΝΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. ΥΠΟΒΑΣΤΑΖΟΜΕΝΗ Η ΑΛΙΚΗ ΚΑΤΣΑΒΟΥ ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    katsavou-kid

    Η τελευταία σκηνή για τον Κώστα Βουτσά γράφεται σήμερα στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου θα τελεστεί στις 11 η νεκρώσιμος ακολουθία.

    Ήδη η σορός του Κώστα Βουτσά βρίσκεται στην εκκλησία, όπως άλλωστε και η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, η οποία υποβασταζόμενη ακολούθησε την πομπή στο εσωτερικό της Μητρόπολης, ενώ πριν από λίγο έφτασε και η κόρη του Θεοδώρα Βουτσά.

    Δείτε φωτογραφίες στο PatKiout.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Θεός σχωρεστον !!!
      Συλλυπητήρια στις κόρες και τον γιο του !!!
      Αλικακι σε 9 χρόνια 2 φορές χήρεψες υπομονή !!!

    2. Επαγγελματικα ήταν από τους μεγαλύτερους κωμικούς και να ειναι καλά εκεί που πάει για τις αναρίθμητες σκηνές γέλιου που μας χάρισε. Τον ευχαριστούμε. ΟΜΩΣ, όχι και παράδειγμα η προσωπική του ζωή που εκανε ανωριμα.πραγματα με το τελευταίο να κάνει παιδί στα 86 με αποτέλεσμα το παιδάκι να μην έχει μπαμπά. Ήταν απαράδεκτο και εγωιστικό καθώς δεν σκέφτηκε το μέλλον του παιδιού γιατί πέρα από τα χρήματα ένα παιδί χρειάζεται και τον πατέρα και τη μητέρα του. Τι θα πει αφήνει περιουσία; Ανάρμοστο για μου έχεις ανθρώπους..

    3. Ηταν καλος ανθρωπος.
      Καλο Παραδεισο να εχει.

    Comments are closed.