ΤΩΡΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! ΕΚΟΨΑΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ – Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ – Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    4

    Την αποκάλυψη μάλιστα την έκανε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος.

    Επικίνδυνους αλλοδαπούς με «ποινικό παρελθόν» στέλνει κατά προτεραιότητα η Τουρκία στην Ελλάδα, όπως μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ πριν από λίγο.

    Πιο συγκεκριμένα κορυφαία κυβερνητική πηγή αποκάλυψε πως πολλοί από τους «μετανάστες» που στέλνει τις τελευταίες ώρες η Τουρκία στον Έβρο έχουν αναπτύξει κατά καιρούς παραβατική συμπεριφορά.

    Οι πρώτες πληροφορίες από πηγές του Μεγάρου Μαξίμου κάνουν λόγο για άνοιγμα όλων των κλειστών κέντρων στην Τουρκία τα οποία και φιλοξενούν κατά βάση αλλοδαπούς με βεβαρημένο ποινικό προφίλ.

    Πρόκειται ασφαλώς για μία πολύ σοβαρή εξέλιξη, με την πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων να είναι άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας και με «ποινικό παρελθόν».

    Επομένως θα μπορούσε να συμπεράνει κανείς πως είναι «έτοιμοι για όλα».

    Ο κίνδυνος, αν και εφόσον περάσουν στην ελληνική ενδοχώρα θα είναι τεράστιος.

    Είναι αυτοί που επιχείρησαν νωρίτερα σήμερα να κόψουν τα συρματοπλέγματα στα ελληνοτουρκικά σύνορα φωνάζοντας ταυτόχρονα «Αλλάχου ακμπάρ»:

    Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Μακελειού από τα σύνορα – Είμαστε εκεί και θα παραμείνουμε για να να σας ενημερώνουμε. Τα β@θροκάναλα σιωπούν!
    Λ@θρομετανάστες έφτασαν στην Ορεστιάδα
    5
    4
    3
    2

    Περισσότερα σε λίγο…

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Οι βρωμοτούρκοι εκαναν τό ιδιο μέ βαρυποινίτες στά ελληνικά νησιά Ιμβρο καί Τένεδο.Στίς 24.10.
      1912 ο ναύαρχος Κουντουριώτης απελευθερώνει τήν Τένεδο.Στίς 4 Οκτ.1923 παραδίδονται τά δύο νησιά μέ απόφαση τής ελληνικής κυβέρνησης στούς τούρκους.Τό 1964 οι τούρκοι δημιουργ-
      ούν ανοιχτές αγροτικές φυλακές στό Σκοινούδι.Χιλιάδες βαρυποινίτες,χασικλήδες,φονιάδες,μα-
      χαιροβγάλτες μεταφέρονται από τά βάθη τής Ανατολής καί δρούν ανενόχλητοι.Απειλούν,σφάζουν
      κλέβουν,σκοτώνουν.Ο ελληνικός πληθυσμός αναγκάζεται νά εγκαταλείψει τά προαιώνια πατρικά
      χώματα.
      Γιάννης Λάκων

    2. 1.Συμφωνία της Ευρώπης με ουδέτερη χώρα να γίνουν τα στρατόπεδα μεταναστών. Σταματάει η χρηματοδότηση σε Τουρκία και τα κονδύλια θα τα παίρνει η χώρα που θα γίνει η συμφωνία.
      2. Υποχρεωτική στράτευση όσων θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα και αποστολή τουλάχιστον για δυο χρόνια σε χώρες συμφερόντων της Ελλάδας όπως Αφγανιστάν – Συρία – Λιβύη και άλλων .
      3. Εφόσον η τουρκική ακτοφυλακή δεν ανταποκρίνεται στην αποτροπή των λέμβων να υπάρχουν Ελεύθεροι σκοπευτές και να πυροβολούν τα φουσκωτά σε λίγα μέτρα αφού έχουν ξεκινήσει από τα παράλια της Τουρκίας. (άλλωστε το ίδιο δεν έκανε και η ΙΤΑΛΙΑ )
      4. Οποίος λαθραίος προσβάλει εθνικά σύμβολα να πυροβολείται . Οι τούρκοι είχαν σκοτώσει ελληνοκύπριο γιατί προσπαθούσε να κατεβάσει την σημαία τους..
      5. Θα πρέπει στρατός και αστυνομία να βγουν από λήθαργο της απραξίας πχ Βάζεις μερικούς λαθραίους στα καταλύματα τους <>
      6. Επιστράτευση (πριν χρόνια το ίδιο είχε κάνει ο Παπανδρέου ) το πρόβλημα δεν είναι λίγων είναι της Ελλάδας

    3. Κανονικά, δεν θα έπρεπε όλο το μήκος των συνόρων να είναι ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΟ και ο φράκτης ΗΛΕΚΤΡΟΦΟΡΟΣ, με σαφείς ενδείξεις σε αγγλικά, τουρκικά και αραβικά ;;;;

    4. Μην ξεχνάτε και ο Καλέργκι που ήθελε μια μπασταρδεμένη Ευρώπη ήταν αραβο-κρητικός όπως ο Κούλης! Σχεδόν όλοι οι Νεο-Κρητικοί (Τουρκο/Αραβο-Κρητικοί) γνωρίζουν πως είναι οι άραβες σφαγείς των πραγματικών Ελλήνων Κρητικών και υποστηρίζουν τα σχέδια της Τουρκίας και των αλβανοτσάμηδων και σλαβογενών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Στόχος τους η απόσχιση της Κρήτης και η δημιουργία αραβόφωνης Κρητικής Πολιτείας. Νομίζουν πως οι Τούρκοι θα τους αφήσουν ήσυχους…

    5. Δεν εχει αρχιδια κανενας να ανοιξει πυρ στα πιθηκια που μπαινουν.βγαλτε απο την φυλακη ισοβιτες και πηγαινετε τους στον εβρο να το κανουν με ανταλλαγμα μειωση της ποινης

    6. Εδω τωρα ρε φιλε… ηθελε εναν Κασιδιαρη.
      Να τους ξηγησει τ’ονειρο.
      Η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη …

    7. Τα γεγονότα δείχνουν πως δεν θα αργήσει πρώτα ο αστικός πόλεμος με τα τζιχαντια που μπαίνουν κατά εκατοντάδες,ταυτόχρονα με τα μεμετια,προετοιμαστείτε ψυχολογικά σωματικά,και δώστε οδηγίες στις οικογένειές σας.

    8. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ….ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΛΑΔΩΣΕ (ΜΠΑΞΙΣΗ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ.ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ?ΠΟΣΟ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ…ΟΧΙ ΓΙΟΥΝΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΑΝ….ΑΙΣΧΟΟΟΣΣΣΣ……

    9. ΣΤΕΦΑΝΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ LIVE ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ. ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΕΝΩ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.

    10. ΚΟΥΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΤΑ ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΣΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΣΤΑΓΙΕΡ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ

    11. Εισβολείς είναι. Παράνομοι. Να τους συλλάβουν. Να τους κλείσουν αρχικά μέσα σε σχολεία κι από εκεί πολύλμα, καράβια και στην Μακρόνησο. Ένα μικρό αντίσκηνο ανά δέκα άτομα, ένα κομμάτι ψωμί και λίγο νερό. Μέχρι να πέσουν στο χώμα και να κλαίνε και να παρακαλάμε να τους στείλουμε εκεί από όπου ήρθαν, στα τσακίδια δηλαδή. Μαζί τους και μερικοί συριζαίοι να τους υπηρετούν.

    12. Η χώρα μας δέχεται εισβολή από ξένη δύναμη και οι Έλληνες εδώ ασχολούνται με τα καρναβάλια και ότι τους απαγορεύτηκε να βγουν να διασκεδάσουν λόγω κορονοϊού. Ξεφτίλες.

    13. ΙΟλα σχεδιασμενα και απο χρονια ξεπουλημαινα ας ειναι καλα τα τομαρια οι δηθεν ελληνες που ψηφισαν αυτο τον μ…λακα τον Κουλη με τις αποιρες Μ.Κ.Ο ιδιοκτησιας του να μαζευουν χρημα για την αγια οικογενεια απο αυτους…………..

    14. Κανονικα επρεπε να ανοιξουν πυρ οπως λενε ολοι , αλλα φανταζομαι οτι ο μονος λογος που δεν το εχουν κανει μεχρι τωρα, ειναι γιατι με την μια θα μας εκαναν επιθεση οι τουρκοι με σκοπο δηθεν την προστασια των “καημενων” προσφυγων”..Οχι οτι τωρα ολο αυτο δεν ειναι επιθεση και κανονικος πολεμος….Αλλα τουλαχιστον πριν προχωρησουμε σε κατι τετοιο πρεπει να ειμαστε πραγματικα ετοιμοι…δεν χωραει να χασουμε…

      1. οι τουρκοι εχουν τοσα ανοιχτα μετωπα …θα τους φοβηθουμε??? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? τοσοοοο μπουχεσες ειμαστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?????

    15. Αυτόν τον αλήτη σουλτάνο των μογγόλων υποστηρίζουν Μέρκελ, Τράμπ , Μακρόν , Τζόνσον …… !!!!!!!!!!!!

      Γιατί πρέπει να είμαστε σύμμαχοι με αυτά τα φίδια ????????????

      Ως πότε ρε Έλληνα ?????

    16. Ο υιός μου πάταξε τον νατιβισμό. Είμαι υπερήφανος.

    17. Κυνηγοί δεν υπάρχουν να τους περιποιούνται όταν περπατάνε μέσα στα χωράφια. Κανένας δεν πρόκειται να τους αναζητήσει.

    18. Σχετικά με τον αριθμό των εισβολέων έχουν περάσει ελάχιστοι και από αυτούς έχουν συλληφθεί αρκετοί. Και αυτοί στην φώτο λογικά θα τους πιάσουν. Το ερώτημα είναι γιατί όπως τους πιάνουν δεν τους σπρώχνουν προς την Τουρκία πίσω για να βλέπουν όσοι θέλουν να μπουν πως θα έχουν παρόμοια τύχη. Και μια ερώτηση. Λόγω έκτακτης ανάγκης εάν κάποιος κάτοικος δεχτεί επίθεση λαθροεισβολέων και για να μην τον σφάξουν αυτόν και τα παιδιά τους πυροβολήσει θα έχει επιπτώσεις? Σε νόμιμη άμυνα δεν θα είναι, αφού θα τον σκότωναν.

    19. Ο Στρατός προσπαθεί να τους σταματήσει ο Στρατός τους καθαρίζει τα σκατα ο Στρατός τους μεταφέρει με αρματαγωγά από τα νησιά στον Πειραιά κρίμα για τον Στρατό που κατάντησε έτσι..!!!

      1. ΝΑΤΟΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΟΝΑΧΑ ΜΟΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΞΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΙΣΘΟ……….

    20. αυτο που περασε και του πεταγαν πετρες γιατι δεν ανοιξε πυρ?

    21. Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημενο..!!!

    22. Τι περιμένουν ρε…. τουφεκιστε τους όλους και κάντε γενικη επιστράτευση μπας και γλιτωσουμε μια και εξω… Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ…..

    23. ΕΛΑ ΚΟΥΛΗ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΑΣΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΙΚΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠ ΕΞΩ……. ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ, ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΦΑΞΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΙΘΙΚΙΑ!!!

      1. Ναι ετσι ακριβως θα σφαξουμε πρωτα του προδοτες από ολες τις κυβερνησεις και μετα τα πιθηκια. η εμεις η αυτοί. το καζανι θα ξερασει φωτια. Όλα οσα κανουν είναι για το θεατρο.

    24. με τι προσπαθει να τους σταματησει ?

      με πανσεδες και ζουμπουλια .,.,.?

      πατε καλα ρε εσεις της κυβερνησης .,.,.,εδω και τωρα πυρ κατα των λαθρογυφτων

    25. Ο κουλης γιατι δεν στελνει αστυνομικους στους δρομους να τους μαζεψουν και να τους στειλουν πισω απο τις τρυπες που περασαν?
      Τι ρωταω τωρα….
      Ο κουλης και η παρεα του θα πανηγυριζει στο μαξιμου και θα δεχετε συνχαρητηρια απο τον σορος το ροζενσταιν και την μαμα του την μερκελ.
      Που εχουμε μπλεξει ρε γαμωτο.
      Πως τα καναμε τοσο σκατα σαν λαος.

    26. Τελικα ουτε ο στρατος μπορει ν’ελεγξει τα συνορα;

    27. Αυτό το υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξίμου να υποθέσω είναι και υψηλά αμοιβόμενο. Τώρα ανακάλυψε την Αμερική αυτό το στέλεχος; Διάβαζα πριν λίγο το άλλο άρθρο περί των Αλγερινών. Όλο τέτοιοι μας έρχονται, το στέλεχος της πίπας τώρα το κατάλαβε; Πάντως να τους σταματήσουν είναι εύκολο. Αλτ τις ει μία, αλτ τις ει δύο και τρίτη η σφαίρα. Τώρα λόγω των συνθηκών, η σειρά μπορεί να αλλάξει λίγο ή κάποια βήματα να παραλειφθούν……. Κόβω τα… φρύδια μου ότι μόλις ξαπλώσουν οι πρώτοι 2 ταλιμπανοι, οι ορδές θα αρχίσουν να τρέχουν προς τη σουλτάνα πάλι.

    28. ΡΙΧΤΕ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    29. θα αποσύρουν τις πρεσβείες τους Ελλάδα Τουρκία και μετά 3 μέρες αρχίζει το γλέντι…

        1. Προς το παρών ακούγεται πως έχουν πάρει τις γεμιστηρες από τα όπλα των στρατιωτών…..αν αληθεύει θέλουν σκοτωμα

    Comments are closed.