ΤΩΡΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ! ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ – ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ “ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ” ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΗ ΧΙΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    poli-simantiko2-1-1

    Σοβαρά επεισόδια μεταξύ παράνομων μεταναστών που έχουν εισβάλλει στην Ελλάδα σημειώθηκαν πριν από λίγο στο νησί της Χίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες μεθυσμένοι μετανάστες πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστη αφορμή (αν και η αφορμή είναι το λιγότερο έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα) σε κεντρικό σημείο της πόλης και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να αποκατασταθεί η… τάξη, σε ένα νησί που βρίσκεται στο έλεος των αλλοδαπών.΄

    Η συμπλοκή σημειώθηκε στην κεντρική πλατεία της Χίου.

    Οι παράνομοι μετανάστες που βρίσκονταν  στο σημείο, έπιναν αλκοόλ και συζητούσαν όταν ξαφνικά πιάστηκαν μεταξύ τους στα χέρια.

    Αμέσως οι πολίτες της Χίου κάλεσαν την αστυνομία που προχώρησε σε συλλήψεις, για το θεαθήναι. Ουδείς  εκ των «αιτούντων» πρόκειται να απελαθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τοσο καιρο το γράφουμε. Ας κυρηξουν το νησί τους σε κατασταση έκτακτης ανάγκης και ας βγουν και οι κατοικοι στους δρόμους, οχι με άδεια χερια εννοείται, αλλα με ……….λουλούδια………, ας μαζέψουν όλες τις ΜΚΟ και τους αλληλέγγυους, ας τους ΒΑΛΟΥΝ σε ενα καράβι κι ας τους ξαποστείλουν. Μετα ας πάρουν μαι ολα τα κινητά απο τους λαθρο και ας τους μαντρώσουν. Αν και αυτα επρεπε να τα κανουν οταν οι λαθρο ηταν μειοψηφια, τωρα δυςτυχως ειναι πλειοψηφία με ρην έννοια πως αυτοι ειναι ολοι νέοι και ετοιμοπόλεμοι, ενω στα νησιά μας δεν υπάρχει ο ιδιος αριθμός νέων παιδιων και ουτε ειναι ετοιμοπόλεμοι, εκτος αν αποφασίσουν να τους πετάνε τους φραπέδες τους. Τωωωρα, Αντε γεια. Ηλίθιοι. Οταν τα φωνάζαμε, εσεις πέφτατε στην θαλαςςα να τους βγάλετε. Τωρα λουστείτε τους και σκασμός. Σε λιγο θα σας κηνυγανε και θα σας διωχνουν απο τα ιτιά σας και τις περιουσίες σας. Οταν λέγαμε πως θα γινεται εσεις προςφυγες μεσα στην ιδια την πατριδα σας, δεν ακούγατε. Το ιδιο ισχυει και για ολους εμας τους υπόλοιπους. Μας βλεπω να τρέχουμε να σώσουμε το τομαρι μας.

    2. Να πανε στις πατριδες τους να μπεκροπινουν και να ριμαζουν!!!!!!!!! Φτανει το χαιδεμα στους λαθροεποικους, νησιωτες αν δεν τους πεταξετε στην θαλασσα , θα σας πεταξουν αυτοι!!!!!!! Οι τσαρλατανοι πολιτικαντηδες δεν εχουν σκοπο να γυρισουν τις βαρκες που ερχονται πισω στην Τουρκια!!!!!! Θα ερχονται συνεχεια καινουριοι λαθροεποικοι να παιρνουν τα επιδοματα και να ζουν παρασιτικα εις βαρος των Ελληνων και να γεννοβολουν εις υγειαν των κοροιδων!!!!!!!! Να παρουν στα σπιτια τους μερικες δεκαδες ο Τσιπρας και η παρεα του, που εδωσαν το πρασινο φως και κουβαληθηκε στη χωρα η σαρα και η μαρα!!!!!!!! Αμεση απελαση στους θρασυτατους!!!!!!!

    3. Αλκοόλ? Μα το κοτλανι τους το απαγορεύει έτσι δεν είναι? Α… αυτό δεν τους πειράζει αλλά ότι χριστιανικό τούς πειράζει.? Μάλιστα!

      1. Αδερφέ οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες!!! Δεν εξηγείται αλλιώς
        1) κρέας δεν τρώνε-τα σφάξανε και πήραν μέλη τους
        2) απαγορεύεται να μεθάνε-γαμηθήκανε στο πιοτό

        Αυτό μου θυμίζει τους αναρχικούς καραγκιόζηδες που δηλώνουν αναρχικοί το χειμώνα και το καλοκαίρι τους βρίσκεις σε νησάκια να κάνουν διακοπές με τα λεφτά του μπαμπά δηλαδή πιο κλόουν πιο καραγκιόζηδες πεθαίνεις
        Α όχι! Συγνώμη, συγνώμη, το βραβείο κλόουν το παίρνουν οι πολιτικοί, ή μήπως αυτοί που τους ψήφισαν;;
        Πω έχω μπερδευτεί τώρα

    Comments are closed.