“Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ. ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ “ΤΡΑΠΕΖΙ” ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ – ΕΧΩ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ.” – ΈΒΑΛΕ”ΦΩΤΙΑ” ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    XIOS-ART

    Οι σημερινές αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου στο εκρηκτικό δελτίο και στον δημοσιογράφο Σπύρο Σταθάκη στο κανάλι ΑΡΤ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΤΩΝ! ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΡΟΥΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟ
      ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ( ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΤΥΧΑΙΟ?). ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ! ΕΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΚΡΙΝΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ
      ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΟΖ! ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ “ΠΩΛΗΤΙΚΕ” ΑΔΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΥΜΝΩΝΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ; ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ κα. ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ!
      ΤΥΧΑΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; ΟΧΙ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ!
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣΗΣΕ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ!

    2. TΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ…..

    3. Οι σύμμαχοι μας και εταίροι μας οι δυτικοί ..οι γερμανοτσολιάδες είναι φίλοι μας ..200 χρόνια οπισθοκολητο κ η κολάρα του γρεκιλου αντέχει ακόμα..τέτοιο πάτο ούτε η Τσιτσιολίνα

    4. μεχρι 31 δεκμβρη επεκταση στα 12 ναυτκα μιλια και στην περιοχη της ελληνοαιγυπτιακης συμφωνιας, η ελλαδα μεγαλωνει κι αλλο, οσο και να μην μας αρεσει ο μητστκης τα θετικα δεν πρεπει να τα μηδενιζουμε, και η παρεμβαση τραμπ, μονο καλο κανει στην ελλαδα, γιατι δειχνει οτι η αμερικη δεν θελει πολεμο μεταξυ δυο μελων του νατο και θα αναγκαστει ο ερντογαν να μαζευτει, και οποιος κατηγορει την ομογενεια της αμερικης προσφερει κακες υπηρεσιες στα εθνικα μας θεματα

      1. “” και θα αναγκαστει ο ερντογαν να μαζευτει,”” do not hold your breath………

      2. Έχεις δίκιο….η Ελλάδα μεγαλώνει με Μητσοτάκη….την αρχή την έκανε όμως ο τσιπρας για να λέμε και του στραβού το δίκιο….
        Μέχρι τέλος της τετραετιας θα είμαστε τουλάχιστον 20 μύρια πακιστανοσομαλοελληνων…
        Τι καραγκιόζηδες είστε μερικοί….

    5. Οι ψεύτο ελληνοαμερικανοί γλιδιαρηδες που ομιλούν και υποστηρίζουν τον Τράμπ, τουλαχιστον έχουν και ένα βρακί να φορέσουν αλλά εσύ που λές τις αρλούμπες σου κάθεσαι σαν ηλίθιος για να βρείς κάποιο σχόλιο. Πρέπει να είσαι μπαστουνόβλαχος φιλαράκο.

      1. O Trump καλά κάνει τον κώλο του κοιτάει μάγκας είναι. Ας είμασταν και εμείς μάγκες να κοιτούσαμε τον δικό μας κώλο το δικό μας συμφέρον. Ακόμα και ο Εργοντάν τον συμφέρων του κοιτάει μόνο εμείς είμαστε οι βλάκες.

    6. Στην ταράτσα κύριε αρλούμπα για να παίρνεις αέρα

    7. Ποιός αυταπατάται ότι το φουσκωμένο ασκί 🐽 ο τραμπ ενδιαφέρεται για κάτι πέρα από την άρρωστη εμμονή του με την τούρκικη φιδοφωλιά, και το χρήμα που του αποδίδει; Ο 💩τραμπ να βάλει την “εντολή” και τη γνώμη του στον χοντρό του κώλο. Κι εμείς στις εκλογές, εκτός από νερό με το κόσκινο που θα φέρουμε, θα ευχηθούμε από βάθους καρδίας, με το καλό να καταποντισθεί και να αφανισθεί από προσώπου πολύπαθης γης!!! Όσο για τον κουλοκούλη, στο αυτό πνεύμα, να μην τολμήσει το σίχαμα!!!

    8. KU LEE ΚΆΤΣΕ ΣΤΑ ΤΈΣΣΕΡΑ ΕΊΠΕ Ο ΤΡΑΜΠ.
      ________

      ΡΕ KU LEE,
      ΆΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣ
      ΝΑ ΠΝΙΓΕΊΣ, ΘΑ ΠΑΣ?????

      .

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    9. Διαβάζοντας την επικεφαλίδα του άρθρου,γιατί τα λέει στον Κούλη και δεν τα λέει στα μεμέτια που κάνουν χρόνια τώρα τις παραβιάσεις και ενοχλούν την Ελλάδα? ΑΡΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Να του σπάσει τον τσαμπουκά όχι στην Ελλαδα να λέει να τα βρούμε διότι έχει εκλογές στον Νοέμβρη. Στα μεζέα μας αν έχει εκλογές θέμα δικό του.Δεν μας αφορούν οι εκλογές του.

    10. Αυτοί οι πίθηκοι βρωμιαρηδες ψεύτο ελληνοαμερικανοί γλιδιαρηδες που ομιλούν και υποστηρίζουν Τραμπ θέλουν φάπες και χαστούκια όταν έρχονται Ελλάδα Όλοι οι υποστηρικτές Τραμπ πουλάνε γυναίκα και παιδιά για 10 δολάρια οι γλιδιαρηδες

    11. Επιστρέψτε στο vimeo ή στο γιουτιούμπ για τη φόρτωση των εκπομών του Χίου. Δεν μπορούμε να τις κατεβάσουμε από το rumble για να τις έχουμε στο αρχείο…που ελπίζω ότι κρατούν πλέον όλοι οι αφυπνισμένοι πολίτες.

    12. Δεν πιάνουν τόπο σε κανένα αυτί οτι και να λέτε..
      Είμαστε καταδικασμένοι να χάνουμε από επιλογή μας!

    Comments are closed.