ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ! Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΜΟ

    Κοινοποίηση:
    metanastes-1

    Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, καθώς η χώρα έχει αυτοκαταργήσει κάθε έννοια συνόρων.

    Κάθε μέρα δεκάδες αλλοδαποί καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη με κάθε τρόπο, φορτηγά, αυτοκίνητα, φουσκωτές βάρκες.Μόνο με αλεξίπτωτα δεν έχουν πέσει ακόμη.
    Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η χθεσινή εικόνα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όταν εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες έφθασαν με σκάφος του λιμενικού στο λιμάνι της πόλης.

    Μετά την περισυλλογή τους, μεταφέρθηκαν στο ΤΟΛ του λιμανιού  όπου έγινε η πρώτη «καταγραφή» τους (με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδοι χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης) και διαπιστώθηκε ο ακριβής αριθμός.

    Και αυτή η ομάδα παράνομων  μεταναστών θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου στην Ορεστιάδα.

    Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΛΣ σημειώνουν πως έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες «χαλάρωση» των μέτρων στα θαλάσσια…  «σύνορα» από την πλευρά της Τουρκίας με αποτέλεσμα οι σύγχρονοι «δουλέμποροι» (σημ. μόνο… δουλέμποροι δεν είναι βέβαια) σε συνδυασμό και με τις καλές καιρικές συνθήκες να το εκμεταλλεύονται και να μετακινούν παράνομα πρόσφυγες.

    Με άλλα λόγια, το συμπέρασμα από την «βαθυστόχαστη» αυτή ανάλυση, είναι  ότι  ανάσχεση των κυμάτων των παράνομων μεταναστών, επαφίεται στην… καλή διάθεση της Τουρκίας και μόνο. Ο Τσίπρας και η αναρχοπαρέα του έχουν καταργήσει στην πράξη τα σύνορα και δεν έχουν σκοπό να ανακόψουν την κατάσταση. Αυτοί είναι που καλούνται να υπερασπιστούν την ελληνική και Κυπριακή ΑΟΖ.

    Πηγή φωτό: e-evros.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ.
      Όταν θα αρχίσουν να διακορεύουν τους πισινούς των αλληλέγγυων αναρχοάπλυτων τότε φωνάξτε τους φασίστες να σας σώσουν.
      Αλλά οι “φασίστες” φυσικά θα συνεχίσουν το έργο των λαθροπιθήκων ανθρωποφάγων.
      Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΤΑΤΟΣ

    2. Οχι μονο ο ΣΥΡΙΖΑ, και η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ειναι υπερ των ανοιχτων συνορων και οι νεοελληνες ραγιαδες πανε και τους ψηφιζουν με δυο χερια, αντι να ψηφισουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Καλα να παθετε,φατε λαθρο στη μουρη ραγιαδες και μη μιλατε. Οι Ιταλοι ειναι κοροιδα που εβγαλαν Σαλβινι Εθνικιστικη κυβερνηση.

    3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ , Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ !
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΕΞΩ !
      ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΕΓΩ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !
      ΕΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ , ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΟΥΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝΕ Η ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ !
      ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ! ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ !

    4. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ 2019: ΝΔ=34 – ΣΥΡΙΖΑ= 24 – ΚΙΝΑΛ=7 – ΚΚΕ=5,6 – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ=4,8 ΑΦΟΥ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    5. Αναρωτιεμαι.
      .
      Τι στο διαολο θα κανετε ρε δημοκρατακια κι λοιπα διεθνιστικα ΠΑΡΑΣΙΤΑ, οταν το τελευταιο κρησφυγετο σας η “πατριωτικη” δεξια ξευτελιστει οπως κι η αριστερα/κομμουνισμος/σοσιαλισμος/φιλελευθερισμος, στην Ελλαδα, εε;;;
      .
      Τι θα κανετε τοτε, εε;;
      .
      Ειστε σε αγωνα ενανιον της ιδιας της Φυσης.
      .
      “ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ” – σας περιμενουμε στην γωνια !

    Comments are closed.