ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ! ΝΕΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ “ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ”.ΜΗΤΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΚΕΡΑΜΕΩΣ – Η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ

    Κοινοποίηση:
    11111

    Απόγευμα Παρασκευής, 27 Νοεμβρίου. Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν λίγο μετά τις 14:00 και η διαδικασία της τηλεκπαίδευσης έχει ήδη ξεκινήσει για χιλιάδες μαθητές δημοτικών σχολείων ανά τη χώρα.

    Την ίδια στιγμή, σε μια πυλωτή σπιτιού στην περιοχή Περιβόλια Ρεθύμνου, μία μητέρα κάθεται υπομονετικά μπροστά από τις δύο κόρες της και κρατώντας στο ένα της χέρι το κινητό της τηλέφωνο, προσπαθεί να βοηθήσει την μικρότερη ώστε να παρακολουθήσει το μάθημά της. Την ίδια στιγμή, με ένα δεύτερο κινητό και μπροστά της απλωμένα βιβλία, τετράδια και μολύβια, η μεγαλύτερη κόρη παρακολουθεί κι εκείνη τη δασκάλα της.

    Μια διαδικασία που θα κρατήσει -και σήμερα- ώρες. Όπως ώρες ολόκληρες έχει βρεθεί η συγκεκριμένη μητέρα στο συγκεκριμένο σημείο κι άλλες φορές το τελευταίο (περίπου) δεκαήμερο….

     

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Daynight.gr, η συγκεκριμένα μητέρα δεν διαθέτει σύνδεση στο σπίτι της και ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής, της έχει προσφέρει τους κωδικούς του wifi. Με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, λοιπόν, καταφέρνει και εξασφαλίζει πρόσβαση στα παιδιά της ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην διαδικασία της τηλεκπαίδευσης.

    Η ίδια, όπως και ο σύζυγός της, δεν αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, μέχρι που η πανδημία και τα οικονομικά της απόνερα, οδήγησαν αμφότερους στην ανεργία. Η ίδια, περήφανη και ηρωίδα στα μάτια των παιδιών της αλλά και τα δικά μας, υπομένει τις πρωτόγνωρες συνθήκες και στέκεται δίπλα από τις μικρούλες της μέχρι να τελειώσει το καθημερινό μάθημα-Γολγοθάς. Υπήρξαν δε ημέρες, όπου παρά το τσουχτερό κρύο στο Ρέθυμνο, μάνα και κόρες, στάθηκαν στο ίδιο πεζούλι ώστε να μη χάσουν ώρες διδασκαλίας.

     

    Αδιανόητες εικόνες, αδιανόητες συνθήκες, αδιανόητες καταστάσεις

    Ελπίζουμε η δημοσίευση αυτού του άρθρου να προκαλέσει τις θετικές εκείνες αλυσιδωτές αντιδράσεις που θα βάλουν ένα τέλος στο τηλεκπαιδευτικό… μαρτύριο της οικογένειας.

    Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό στη Κομοτηνή.   «Κόψε το ρεύμα σε μία ώρα, τώρα κάνει μάθημα το παιδί μου».Διαβάστε εδώ

    Αμέτρητες οι καταγγελίες που έρχονται κάθε μέρα από γονείς στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Η κυβερνηση της ΝΔ ειναι για τα..πανιγυρια, αλλα φαινεται οτι καποιοι γρηγορα ξεχασαν την διακυβερνηση των Συριζαιων Εθνομηδενιστων κατσαπλιαδων, οι οποιοι ξεπουλησαν την Μακεδονια, γεμισαν την χωρα με λαθροισλαμιστες εγκληματιες και νταντευαν τους αναρχοαπλυτους να κανουν …παρτυ καθε μερα στα Εξαρχεια και να σπαζουν και να ριμαζουν κλπ , κλπ !!!!!!!! Πολυ γρηγορα τα ξεχασαν, τωρα στην Βουλη ειναι ολο το κλεπτικο τοξο!!!!!!! Μονο ο Βελοπουλος φωναζει για τους λαθρο και οι αλλοι που ειναι στην φυλακη!!!!!!!!!! Ευθυνες για το χαλι της χωρας, εκτος απο τους Συριζαιους και την ΝΔ εχουν και οι υπολοιποι λογω μουγγαμαρας και οι λαθρο…αλωνιζουν!!!!!!!

    2. Η μόνη λύση είναι, πας Τουρκία πετάς όλα τα χαρτιά σου, μπαίνεις σε μια βάρκα, περνάς Λέσβο και αρχίζει ο παράδεισος τζάμπα νοσοκομείο, σπίτι, φαΐ και μια πεντακοσαρα στη τσέπη τον μήνα.

    3. Εξω από τήν Ελλάδα οί εβραιοκίνητοι σατανάδες.
      Γιάννης Λάκων

    4. Αυτά ας τα σκεφτόταν ο Ελληνικός λαός το 2019, οταν εδωσε την απόλυτη αυτοδυναμία σε έναν Μητσοτάκη. Δεν έμαθε απο τα λάθη του παρελθόντος και τώρα την πληρώνει. Αυτή την κυβέρνηση έκλεξε, αυτήν θα απολαύσει

    5. Τι λετε ρε ανεγκεφαλοι για εκτρωσεις;;;;;; Οι Ελληνιδες να μην γεννουν παιδια;;;;; Αν γινει αυτο σε λιγα χρονια θα εχουμε μουσουλμανοποιηθει, διοτι οι ισλαμιστες που κουβαληθηκαν παρανομα με την ανοχη των Συριζαιων και μετα της ΝΔ, γεννουν συνεχως, αν κοιταξετε στον δρομο τα παιδια που κουβαλουν ειναι δυο και πανω!!!!!! Δεν θα ξερουμε που να κρυφτουμε και εχουμε και τους Τουρκους διπλα που θελουν να μας καταπιουν!!!!!! Κοψτε καποιοι τις μ@λακιες και προσγηωθητε στην πραγματικοτητα!!!!!!!!!

    6. η κυρία ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί τα παιδάκια της για να συντηρήσει τη ψευδαίσθηση της Κεραμέως για την ύπαρξη δημόσιας εκπαίδευσης ίσων ευκαιριών…
      Μεθαύριο θα εμβολιαστεί για να διατηρήσει το δικαίωμα τα παιδιά της να τουρτουρίζουν σε μια πυλωτή με δανεικό wi-fi;;

    7. Δηλαδη φταιει ο Κυριακος παλι?Αν εσεις ειστε λουζερς που δεν εχετε ουτε για ιντερνετ μην τα ριχνετε στους αλλους και ιδιως στον Πρωθυπουργο.Μην ξεχνατε οτι χωρις αυτον πιθανον η κυρια και τα παιδια της να μην ζουσαν .Αντι να τον επαινειτε που τους εσωσε τη ζωη απο το ιο τον κατηγορειτε.Ποση αχαριστια να αντεξει και εκεινος απορω. Συνδυασμος φυσικου περιβαλλοντος με διαδικτυακη εκμαθηση ειναι πρωτοποριακο οχι μονο για την Ελλαδα αλλα και για την Ευρωπη.Συνεχιζουμε να προχωραμε μπροστα στο μελλον.Υπαρχει καλυτερη Ελλαδα, και την θελουμε.

    8. Συμφωνω οτι εχουμε την πιο άθλια μισητή κυβέρνηση αλλά Η κυρία αυτή που λέει ότι κάνουν τα παιδιά της μάθημα κυριολεκτικά εξω απο το σπιτι δεν μπορούσε να τους έχει ένα μικρό τραπεζάκι και δυο καρεκλακια να μην κάθονται στα πλακακια;Μήπως ειναι μια υπερβολη ολο αυτο;

      1. ΈΊΠΕΣ ΤΗΝ Μ@Λ@ΚΊΑ ΣΟΥ. ΠΏΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΊΠΕΣ ΓΊΑ ΚΑΝΈΝΑ ΣΑΛΟΝΆΚΙ Π@Π@Ρ@

    9. Ο ευθυνοφοβος της παρεας που υποστηριζει οτι οι εκτρωσεις ειναι μονοδρομος να παει απο μονος του να πεσει απο κανενα γκρεμο. Εστω και καθυστερημενα ας βοηθησει να καθαρισει η κοινωνια απο εναν ανεγκεφαλο αφου η μανα του τον γεννοβολησε δυστυχως….

    10. -και μόνο που βλέπω τα παιδάκια στο πεζούλι να κάθονται να προσπαθούν να δουν το κινητό για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους έχω ραγίζει και βράζω από θυμό
      -αυτή η κυβέρνηση που μας κυβερνάει δεν είναι η νέα δημοκρατία του Καραμανλή με τα καλά της και τα στραβά της είναι ένα μόρφωμα χειρότερο και από τους χαυγίτες, μια συμμορία άνανδρη που εκτελεί γερμανικά εμβατήρια και στέκεται σούζα σε όποιον την φοβερίσει, πρέπει όχι να φύγουν αλλά να εκδιωχθούν και να λογοδοτήσουν για αυτά που μας κάνουν, Κεραμεώς υπουργός παιδείας πρέπει να ντρέπεσαι, αυτά σας μάθανε μαζί με τον Κούλη στην σατανική λέσχη μπίλντεμπεργκ?

    11. ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΑΊΝΟΥΝ !: ΚΌΨΙΜΟ ΡΕΎΜΑΤΟΣ Δ.Ε .Η , ΝΕΡΌ , ΤΗΛΈΦΩΝΟ , ΈΞΩΣΗ ! “Η ΕΠΕΝΔΥΤΈΣ “- ΛΑΘΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΈΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΣΤΗΣ ΠΛΆΤΕΣ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΎΜΕΝΟΥ !! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΊΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΔΊΝΟΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΏΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΆΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΈΡΟΥΝ !! ΟΛΟΙ ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ! ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΊΟ ΕΊΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΊΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΉ ΌΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΟΥΣ ΕΊΔΕΙ ΜΑΣ ΕΊΠΑΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ ! ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΏΝΟΥΝ ΑΡΓΆ ΧΟΡΕΙΣ ΣΦΑΊΡΕΣ !

    12. …..ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ….!!!….ΚΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣ????…. Γ@Ω ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ!!!!

    13. …..πιθανολογω οτι ακομη δεν ειδαμε τιποτα.

    14. Fake news! Στο Facebook και στο instagram πως μπαίνει η κυρία; Μην κοροϊδεύετε.

    15. ΦΑΚΛΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΙΟΥΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ..ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΙΞΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΟ ΣΟΥ

    16. ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ, ΣΤΟΝ ΑΔΗ, ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ, ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.

    17. Ευτυχώς που ζούμε στην Ελλάδα και έχογμε ανθρωπιά, γιατί αν περιμέναμε απ τη κυβέρνηση να τους βοηθήσει σωθήκαμε. Έχω και γω παιδί και σκέφτομαι πόσο δυσκολο είναι να είσαι στη θέση του γονέα αυτού. Επίδη η κωλο Κεραμέως και κάθε κολολοιμωξιολογος της πλάκας θέλουν κλειστά τα σχολεια που οι ίδιοι άχρηστοι έχουν πει ότι είναι χώροι που δεν ευθύνονται για τη μετάδοση του ιού οσο άλλοι πχ εστιατόρια κτλ. Άχρηστοι παραιτηθείτε ρε.

    18. Υπάρχουν και τα δεδομένα ηλίθιε που είναι δωρεάν!!!

    19. Είναι χοντρόπετσοι δεν τους ενδιαφέρει τίποτε, Καμία ψυχούλα.
      Η μόνο τους σκέψη είναι πως θα επιβάλλουν το εμβόλιο , όχι για να σώσουν κόσμο αλλά για να κονομήσουν κάποιοι και να δημιουργήσουν ανθρώπους ζόμπι.
      Έτσι επιτάσσει η παγκόσμια τάξη.
      Και ρε παιδιά η κυβέρνηση έχει υποκύψει και κάνει ότι της πουν αλλά αυτά τα πουλημένα κανάλια πόση διαστροφή έχουν τα αφεντικά τους και έχουν επιβάλλει αυτή τη σιωπή και αυτή την 100% στήριξη σε αυτή τη σκληρή κυβέρνηση;;;;.Πούλησαν τις ψυχές τους για μερικά εκατομύρια λες και τα είχαν ανάγκη;;

    20. Αλήτες. Τα λαθρομουσουλμάνια αραχτά σερφάρουν τζάμπα στα τσοντάδικα και οι Έλληνες στον δρόμο. Και ο κύριος Κούλης δίνει επιδόματα σε γιατρούς, δικηγόρους και μηχανικούς.

    21. Κάτι δεν κολλάει στην είδηση. Η σύνδεση στο σχολικό δίκτυο είναι δωρεάν (από κινητό), δεν χρειάζεται WiFi…

      1. Μα ντιπ για ντιπ ηλίθιος είσαι;
        χωρις wifi το τηλεφων δε μπαινει πουθενα.
        Να σου το πω αλλιως να το καταλαβεις; Και το pornhub ειναι δωρεαν αλλα χωρις wifi δε το βλεπεις.
        Το καταλαβες τωρα;

    22. Τα στοιχεία της κυριας και αναλαμβανω τη σύνδεση στο διαδίκτυο είναι κρίμα για τα παιδάκια.

    23. Και οι λαθροπίθηκοι σερφάρουν δωρεάν με όλες τις ανέσεις τους και την ζεστούλα τους.
      Περαστικά μας…

    24. Και οι δυο σύζυγοι είναι άνεργοι . Όμως μόνον η μητέρα είναι παρούσα στο κρύο και στις δυσκολίες της τηλεκπεδευσης. Θα έπρεπε να εκπαιδευτούν και οι άνδρες για το τι σημαίνει να είσαι πατέρας και σύζυγος , εάν αυτό γινόταν οι εκτρώσεις θα ήταν μηδαμινές στην χώρα μας .

      1. Μόνο ένας παρανοϊκός θέλει να γεννοβολήσει στις μέρες μας. Επομένως, η έκτρωση είναι μονόδρομος.

        1. δεν ειναι μονοδρομος οι εκτρωσεις, ιδιως τωρα που οι μουσουλμανες γεννοβολανε σαν κουνελες. σε λιγα χρονια η ευρωπη και ιδιως η ελλαδα θα ειναι γεματες μουσουλμανακια που θα μεγαλωνουν με την σαρια και στην ελλαδα οι “ελλεινιδες” οπως τις λετε εδω μεσα θα ειναι μοντελα που θα εκδιδωντε στα μουσουλμανακια οπως οι γερμανιδες στα 90’ς……
          οι ελληνες/ιδες πρεπει να σταματησουν τις εκτρωσεις.και πρωτα απο ολα τα λαμπρα μυαλα της υφιλιου θα εξαφανιστουν εαν δεν υπαρχουν ελληνες.

            1. Γιατί δεν αγοράστηκαν 10.000.000
              προφυλακτικά κ επειδή κάποιοι ανακουφιστηκαν 10.000.000 φορές υπό ανασφαλείς συνθήκες

        2. Σίγουρα παρανοϊκοί ήταν οι δικοί σου γονείς! Θα είσαι κανένας καναπεδάτος κρατικοδίαιτος αριστερός, από αυτούς που βγάζουν σχεδόν κάθε μέρα φωτογραφίες από ταξίδια στα social media και από την άλλη μιλάνε για τους κακόμοιρους ισλαμιστές λαθρό που θέλουν να έρθουν εδώ με τα μιλούνια και δεν τους αφήνουμε, ενώ βρίζουν τους γηγενείς Έλληνες και τον Ελληνισμό!

        3. Όποιος / ποια δέ γουστάρει παιδιά, ΝΑ ΠΑΙΡΝΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ!!!! Μετά τή σύλληψη, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!

      2. Και που ξέρεις αν κάνει κάνα μεροκάματο του ποδαριού; μάζεμα ελιάς ας πούμε. Στην Κρήτη είναι

    25. Θα ήθελα αν μπωρω να πληρώσω εγώ μια σύνδεση για έναν χρόνο χωρίς να δημοσιεύθηκε το όνομα μου η οτιδήποτε άλλο αν μπωρηται να βρητε τα στοιχοια της οικογένειας εγώ θα το πληρώσω ακόμα και εφάπαξ χωρίς τίποτα άλλο

      1. μπραβο σας.κι εγω αυτο σκεφτηκα οταν διαβασα το αρθρο αλλα δυστυχως δεν εχω την δυνατοτητα.μπραβο σας και παλι.

      2. απο οτι ειδα μολις τωρα στο τοπικο site του ρεθυμνου που δημοσιευσε πρωτο το θεμα πολυς κοσμος απο την τοπικη κοινωνια κυριως εχει προσφερθει να βοηθησει.

    Comments are closed.