ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΜΑΝΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ! Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΝ ΓΑΖΩΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΕΝΤΡΟΜΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΜΩΝΩΝ – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ ΝΑ ΚΕΙΤΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    papagianis-cafe

    Άγνωστος πλησίασε νεαρό άντρα και τον πυροβόλησε με τρεις σφαίρες με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

    Άγριο έγκλημα σημειώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eικόνες ΣΟΚ: Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία σε καφετέρια στο Περιστέρι (BINTEO-ΦΩΤΟ)

    Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει ο συνάδελφος Φρίξος Δρακοντίδης, δύο δράστες που επέβαιναν σε μία μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια, η οποία ανήκει στον γνωστό ηθοποιό και βρίσκεται στην οδό Περικλέους.

    dolofonia_main

    Ο ένας από τους δύο μπήκε στο καφέ, πλησίασε νεαρό άντρα και τον πυροβόλησε με τρεις σφαίρες με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα, μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της αστυνομίας και διεξάγουν έρευνα για τα αίτια και τις συνθήκες, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Αττικό νοσοκομείο.

    peristeri_dolofonia_2407_1-1-768x512

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Καλά στο περιστέρι τί περιμένεις να βρεις;
      Άρθρα του πωπού 🤣🤣🤣

    2. Μη χειροτερα ! Με κριτηριο την ηλιθιοτητα σας επιλεγει το μακελειο? ΔΕΝ ειμαι νδ , αλλα ειναι δυνατον να ριχνουμε την ευθυνη για ενα ξεκαθαρισμα μεταξυ παρανομων. στην κυβερνηση που μολις ανελαβε? Να την κρινουμε αν αδιαφορησει οπως εκαναν μεχρι τωρα οι κυβερνησεις, αλλα οχι και για την καλα ριζωμενη παρανομια που επικρατει υπο την ανοχη των προηγουμενων κυβερνησεων

    3. ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ… ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

      1. Ο κουλης φταίει για την εγκληματικότητα ρε κουράδα,η ο χοντρομπουτας που ψήφισες και μάζεψε εδώ την Σάρα και την Μάρα;

    4. ΠΕΣΤΑ ΠΑΝΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΧΘΕΣ……………..ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ…………….

    5. Επανίδρυση των Εατ-εσα και ΤΕΑ… Βγάλτε τα ΑΜΧ – 30,και τον στρατό στους δρόμους… Βάλτε ξανά την χώρα στο γύψο…. ΤριΜπ@υρδελο μας κατάντησαν….

      1. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ η ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΤΣΑΚΩ ΚΑΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ !

        ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΥ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΔΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ – ΛΕΙΠΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΘΟΤΙ ΠΡΟΔΟΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΣΑΝΗΣΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΤ ΕΣΑ.

        1. Η ΚΥΠΡΟς ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ…..

          Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Β.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Γ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Δ.@ΑΡΧΗΣ

        2. ΑΘΗΝΑ ΠΑΠΑΣΑΒΕΝΑ Τι λες ρε αγραμματο γιδι? Εισαι τοσο ανασφαλης που γραφεις με κεφαλαια, εκτος του οτι γραφεις με σφυρι και καλεμι. Εχεις και πολιτικη αποψη.

      2. Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ…

      3. ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

        1. Τον ήπιαν και τώρα ετοιμαστείτε και σεις άπλυτα μοσχάρια για την μπουζου.Η πλατεία θα παραδοθεί στους κατοίκους της

    6. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ,ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ,ΠΑΣΟΚΤΣΗΣ?Η ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ?

    7. Δεν ξέρεις από πού θα σου έρθει, Σικάγο γίναμε, και ακόμα χειρότερα. Κάθεσαι στο μπαλκόνι πίνεις καφέ τρώς σφαίρα, κάθεσαι στην καφετέρια σε καθαρίζουν, περπατάς στον δρόμο σε εκτελούν. Η ΕΛΛΆΔΑ ΈΓΙΝΕ ΕΜΠΌΛΕΜΗ ΖΏΝΗ ΑΠΌ ΔΟΛΟΦΌΝΟΥΣ ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΦΑΛΉΣ ΠΛΈΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.

      1. για τη δημιοκρατία μας ρε γ΄μώτο…

    8. EINAI ΠΟΥ, Ο ΝΟΘΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΡΥ ΧΡΥΣΟΥ Κ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΓΕΝΩΝ ΘΑ ΠΑΤΑΣΣΕ… ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ…
      ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΙ……. ΔΕΞΙΟΙ ΗΡΘΑΝ.

      1. Τι λες βρε πανηλίθιε; Σου φταίει ο Κούλης για τις προσωπικές διαφορές του καθενός αλητήριου; Ξυδάκι, ζαίε μου…

        1. ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ,ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ,ΟΙ ΑΛΕΞΗΔΕΣ,ΟΙ ΦΩΦΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ 20 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΔΑΚΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΓΕΥΤΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.Η ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΙΔΕΣ,ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΡΑΙΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΦΩΦΕΣ ΟΥΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ.Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ,Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ.ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ…

          1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΔΕΛΦΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ… ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΠΟΛΩΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙΕΧΩΒΑΔΕΣ

      2. Να μην ξεχνάς άνθρωπε μου εσύ την φαρμακευτική σου αγωγή,στο έχω ξαναγράψει πως παραληρεί ασυστολα,χρειάζεσαι βοήθεια!!!!

    Comments are closed.