!ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ! ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ! ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΓΙΑ… ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    exarxchia

    Καταδρομική επίθεση σημειώθηκε νωρίτερα στο κέντρο της Αθήνας καθώς και πριν από λίγα λεπτά στην Θεσσαλονίκη.

    (ΩΡΑ 00:35) Xαμός στην Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές έσπασαν βιτρίνες καταστημάτων – Προσαγωγές από την αστυνομία (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

     

    (Nωρίτερα οι αναρχικοί χτύπησαν στο κέντρο της Αθήνας): 

    Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, λίγες ώρες μετά την επεισοδιακή εκκένωση τριών καταλήψεων στο Κουκάκι.

    Η ομάδα των κουκουλοφόρων προκάλεσε φθορές σε ΑΤΜ στη Μητροπόλεως, στα Starbucks και στο supermarket Βασιλόπουλος.

    Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις.

    Σύμφωνα με ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου:

    Η «παρέμβαση έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης για τις εκκενωμένες καταλήψεις στο Κουκάκι. Αποφασίσαμε με αυτό τον τρόπο να διακόψουμε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πρωτεύουσας.

    Η πορεία ξεκίνησε από την Αγία Ειρήνη στην Αιόλου, ανέβηκε την Ερμού και κατέληξε στο Μοναστηράκι. Πετάχτηκαν τρικάκια, μοιράστηκαν κείμενα και βάφτηκαν συνθήματα».

    kat1
    kat2
    kat3
    kat4
    kat5
    kat6
    kat7
    kat8

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθίκια! Έβαλαν φωτιά στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στα Εξάρχεια

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Και οταν γινονταν αυτοι οι βανδαλισμοι η Αστυνομια που ηταν;;;;;;;;; Ποτε δεν βρισκονται εκει κοντα αστυνομικοι;;;;;;;; Τοσα χρονια το ιδιο βιολι, δεν ξερουν ποιοι ειναι;;;;;;;; Τι κανει η ΕΥΠ;;;;;;; Ειναι δυνατον ενα οργανομενο κρατος να μην μπορει να τσακισει μερικες δεκαδες αλητες;;;;;;;; Εκτος αν δεν θελουν να τους συλλαβουν, να μας το πουν!!!!!! Το κακο εχει παραγινει πολιτικαντηδες, αν δεν θελετε η δεν μπορειτε, να πατε στα σπιτια σας!!!!!!!!!

      1. Pelo: Μου αρεσει που αναρωτιεσαι αν θελουν η οχι να τους συλλαβουν. Δεν βλεπεις οτι απο τοτε που δημιουργηθηκαν, εδω και περιπου 40 χρονια, καταστρεφουν, σκοτωνουν και το κρατος απανταει με ξυλο και μερικες προσαγωγουλες? Που ειναι ο λαλιστατος Αδωνις, που ελεγε ” την Κυριακη μας ψηφιζεται και τη δευτερα σταματανε αυτα?”

    2. αυτα τα ΑΝΩΜΑΛΑ εχουν ΑΦΜ ?,εχουν αστυνομικη ταυτοτητα? εχουν οικογενειες?//να χρεωνονται τις καταστροφες που προκαλουν ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ .//εχουν τους σπονσορες τους? ποιοι εινα οι χρηματοδοτες τους? γιατι δεν καταδικαζονται? ποιοι ειναι αυτοι που δεν τους βαζουν φυλακη? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ουτε καταδρομικες ενεργειες κανουν.ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    3. Ετςι ειναι οι αντι-εξιουσαστες, σπάνε καταστηματα του απλού κοσμάκη, του απλού μεροκαματιάρη. Μετα οταν λέμε πως ειναι ο στρατος του παρακράτους, δεν τους αρεσει.

    4. Κανένα έλεος καμία συμπόνοια σ αυτά τα πουτανοπεδα και σε κανέναν ανθέλληνα και προδότη

    5. Στεφανε μια ερωτηση:
      ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Χ.ΑΥΓΗΣ.
      Ουτε τα ονοματα τους ξερουμε . ΣΤΕΦΑΝΕ κανεις δεν μπορει να ηρεμησει εαν δεν μαθει τους δολοφονους.

      1. Ρωτα τον γκαπ και τον γκαβο τον παναθηναικακια,αυτοι ξερουν

    6. Αυτά είναι ανώμαλα. Πήγανε λέει να κάψουν το χριστουγενιατικα δέντρο στα εξαρχεια!!! ” Ρε τι βλακες είναι αυτοί.

      1. Χασικλίδες βρωμιάριδες . Για αυτό τους φωνάζουν άπλυτους. Τσουβάλιασμα και φυλακή χρειάζονται τα μαλακισμένα.

    7. Επειδή η Μητροπόλεως είναι μεγάλη και σούπερ μάρκετ υπάρχουν κοντά σε Μοναστηράκι.μεριά καθώς και ΑΤΜ ..μήπως ήταν κοντά στο άκρως λαθροεποικισμένο (!) Μοναστηράκι??

    Comments are closed.