ΤΡΟΜΟΣ! ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ-ΚΤΗΝΟΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕ 26ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΟΡΜΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΕΙ – ΤΗΣ ΕΡΙΧΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΩΠΕΥΕ – ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ – ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΕΑ “ΜΥΡΤΩ” – ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ (ΦΩΤΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    exofyllo viasmos

    Ένας 25χρονος Πακιστανός, ο οποίος το μεσημέρι της 15ης Μαΐου επιχείρησε να βιάσει μία 26χρονη κοπέλα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ηρακλειδών, στο Θησείο, σε ώρα αιχμής -δείγμα του θράσους που επέδειξε ο δράστης.

    Ο νεαρός Πακιστανός παρακολουθούσε για ώρα την κοπέλα και μόλις βρήκε ευκαιρία την εγκλώβισε σε κάποιο απόμερο σημείο, χτυπώντας την στο πρόσωπο και το στήθος προσπαθώντας να της κλείσει το στόμα, ενώ ταυτόχρονα άρχισε να την θωπεύει σε διάφορα σημεία του κορμιού της. Η 26χρονη αντιστάθηκε, κατάφερε να απελευθερώσει το στόμα της και φώναξε βοήθεια. Ο 25χρονος επίδοξος βιαστής πανικοβλήθηκε και τράπηκε σε φυγή.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πλήρωμα της Άμεσης Δράσης κατάφερε να εντοπίσει τον 25χρονο Πακιστανό και να του περάσει χειροπέδες. Στη συνέχεια τον δράστη της απόπειρας βιασμού αναγνώρισε και το θύμα της επίθεσης.

    Το περιστατικό αποκάλυψε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Στράτος Μπαλάσκας, με ανάρτηση του στο Facebook, γράφοντας: «Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές. Και βιαστές πιάνει η ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ. Εκτός από ληστές κλέφτες απατεώνες και λοιπούς λωποδύτες, οι Αμεσοδρασίτες «φροντίζουν» και βιαστές. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για άλλη μια φορά στο Α6-3 της Δ’ αλλαγής».

    eggrafo-amesi-dra

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    52 Σχόλια

    1. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ Κ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ Κ ΤΟΝ ΑΛΓΕΡΙΝΟ ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ

    2. Βάλτε μυαλό και ψηφίστε μαζικά την Χρυση Αυγη να πάρει πάνω από 10% δεν έχει σημασία αν δεν συμφωνείτε σε όλα μαζί της ειναι η μοναδική εθνική δύναμη που μπορεί να λύσει τα προβλήματα της χωρας.Διαφορετικά ψηφιστε αναχώματα που πουλάνε επιστολές του Χριστού και όλους τους άλλους απατεώνες που χρεοκόπησαν την πατρίδα μας.

    3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ !!!

      ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!

      ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ.

      ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ !!!

    4. Βάλτε τον στο ίδιο κελί με τον χασάπι της θεσσαλονίκης

    5. ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Σ΄ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ……………………… ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ, ΟΠΟΤΕ ΦΑΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ……….

    6. Μπακογιαννη , Ηλιοπουλο και Γερουλανο δεν θελατε;;; Καλα να παθετε…Τον Κασιδιαρη που σε μια μερα θα τους τελειωνε αυτα τα τζιχανταρια 10% του δωσατε…Οτι και να παθετε τωρα εκει στην Αθηνα θα λεω καλα να παθετε. Τελος.

    7. ας παει ενας ελληνας να κανει το ιδιο στο ισλαμαπαντ , να δουμε τι θα τον κανουν οτι παθει εκει ο δικος μας εκει το ιδιο και αυτοι εδω ,. αλα που μυαλο μαλωνουν 2 – 3 υποψηφηοι και χανουν κομοτηνη και ξανθη στις ευρωεκλογες ειναι και ζωα οι ανθρωποι .

    8. Δεν είχε έγκριση από τους νόμους αφού είχε έγκριση από τον Αλλάχ. Θανατική ποινή τώρα σε πουστογυφτους, ισλαμοταλιμπαν κ αποβρασματα που δεν δέχονται κανενα νόμο επάνω τους

    9. Περαστικά σας δεσποινίς , και τα παράπονα σας στον Δήμαρχο , με χρήση πολιτικώς ορθών όρων παρακαλώ, γιατί οι προσφυγες είναι ευαίσθητα άτομα και απεχθάνονται τον ρατσισμό.
      Χαααα χα χααα!

    10. Θα ξαναζεί ανάμεσα μας και κάποια στιγμή θα πάρει αυτό που θέλει γιατί δεν κάνουμε απελάσεις σκουπιδιών, αντιθέτως τους δίνουμε και επιδόματα. Μπορεί αυτό το σκουπίδι να ψηφίζει κιόλας. Το θέατρο του παραλόγου ζούμε στο Ελλαδιστάν.

    11. Το μουνι της μανας σας και στους 2 Βλαντ..

    12. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ! ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ , ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ! ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ !

    13. Εγώ χαίρομαι που κάποιοι με αντιγράφουν εδώ. Δεν είναι όμως αυτο το θέμα. Το θέμα είναι ότι οι Έλληνες δεν ξέρουν την ιστορία τούς. Αν την ήξεραν θα γνώριζαν ότι οι Οθωμανοί το 1821 κσνονιοβολησαν την Ακρόπολη. Θά γνώριζαν ότι στο παιδομάζωμα των γενιτσάρων βίαζαν ελληνόπουλα. Θά γνώριζαν ότι οι Τούρκοι έβγαζαν τον μόλυβδο από τίς κολόνες τής ακρόπολης για να φτιάχνουν βόλια ώστε να χτυπούν τούς Έλληνες. Θά γνώριζαν ότι ο Μωάμεθ ο β ο πορθητής έκανε τζαμί την Ακρόπολη. θα γνώριζαν ότι στην Ελλάδα τα παλιά τζάμια επί τουρκοκρατίας υπάρχουν ακόμα. Θά γνώριζαν ότι η χώρα πάει για δεύτερο εξισλαμισμό. Και σε όλα αυτά προσθέτω καί λέω ότι λαός πού δεν ξέρει την ιστορία τού είναι αναγκασμένος να την ξαναζήσει. Καλό σάς βράδυ να περνάτε καλά.

      1. Επίσης να πω ότι η εκκλησία της Ελλάδος κατέχει εκτάσεις ελληνικής γης με φιρμάνια τού σουλτάνου από τότε…. καληνύχτα.

    14. ΕΑΝ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ…!!! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ….ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ…!!!! ΕΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ….ΣΤΑ ” Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α Μ Ο Υ” ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…..ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ…!!!!

    15. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΣΛΑΜΟΠΗΘΙΚΟ Η ΑΝΑΡΧΙΚΟ, ΝΔ=33 – ΣΥΡΙΖΑ=23 ΚΙΝΑΛ=7 ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ 63% ΠΟΣΟΣΤΟ. ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ.

      1. Σωστος δεν ηθελαν Kασιδιαρη να ξεβρωμισει η Aθηνα!

    16. Καταλαβες τωρα φιλε κωστα γιατι η ελλαδα παει κατα διαολου τοσα χρονια?Απο κατι καναπεδοφραπεδοχαβαλεδες σαν κι αυτον.

    17. Καλα να παθετε νεοελληνες ραγιαδες.. Δεν θελετε Ελληνικη πατριωτικη κυβερνηση να σας προστατευσει… Ψηφιζετε ανθελληνικες κυβερνησεις αρα καλα να παθετε

    18. Επενδυτής είναι μην κάνετε ετσι

    19. Ολο το ιστορικο τριγωνο περιξ της Ακροπολης δυστηχος εχει γεμισει κακοποια στοιχεια λογο του μεγαλου ογκου τουριστων εχουν μαζευτει απο ολα τα Βαλκανια ολα τα γυφταρια απο κλεφτρονια πορτοφολιων μεχρι κλοπες αυτοκινητων σειρα πειραν και τα αγαμητα λαθρο Πακια που το εριξαν στους βιασμους……………και τις δολοφονιες…… δυστηχος η θεση της γυναικας ειναι το τιποτε γι αυτους στις μπουρδελοχωρες τους και δυστηχος οι κουλτουριαρες ελληνιδες και οι τουριστριες εχουν να τραβιξουν πολλα μεχρι να το καταλαβουν και δυστηχος τοτε θανε πολυ αργα………….αυτος ειναι ο πολιτισμος τους και αυτα τα σκουπηδια δεν ΑΦΟΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ οτι και να κανουν οτι και να λενε οι δηθεν φιλανθρωποι με ξενες τσεμπες φυσικα ΤΟΥ Ελλαδισταν…………………..

      1. Δυσλεκτικός ο Άρης(!) μας βγήκε εξ ού και η τόση ανορθογραφία! Όχι πως ότι γράφει όπως τα γράφει τέλος.πάντων(!) είναι ψέμματα!

    20. Φάγανε, στρογγυλέψανε, κάνανε και τα λογής λογής κονέ τους με ελληνόφωνα “συντροφικά” παρτάλια, χοντροκωλιάσανε από τις μάσες, και τώρα τα ισλαμοφανατισμένα πακιστανόπουλα θέλουν και κοκό…
      Ας όψεται η παρούσα συριζοεξουσία που τα έχει κάνει όλα ρημαδιό κι εκπέμπει το μήνυμα της ανομίας, της ασυδοσίας και του “περάστε, μαμήστε, τελειώσατε” απανταχού της γης.

    21. ο Κασιδιάρης τούς πέφτει βαρύς τους Αθηναίους κρίμα αλλά καλά να πάθουν

    22. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ! ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ! ΗΔΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ , ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΕΘΝΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΜΕ ΠΑΣΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ !

    23. Ε λογικό…. Όταν εισάγεις λαθρομετανάστες σε αναλογία 95% άνδρες και 5% γυναίκες, όλοι αυτοί θέλουν να γαμήσουν. Θα μας πηδήξουν όλους στο τέλος. Έχουμε να δούμε πολλά. Κυκλοφορείτε με τσίγκινα σώβρακα μαλάκες μου και μαλακισμένες μου.

    24. χαχαχ αυτο κατα τ’αλλα ειναι το μπερδελο η Αθην σημερα…. κ δε κουνιεται φυλλο….χαχαχχχ ΖΗΤΩ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ<1 ΖΗΤΩ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ!! ΧΧΧΑΧΑΧΑΧ
      ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ!!!! χχαχαχαχ κ μετα αναρωτιουνται καποιοι γιατι επεσαν τα ποσοστα της Χρυσης Αυγης….

      1. Προστασια σε πακιστανους, σου λεει κατι χρυσοπορδιτη?

        1. μπα οχι γιατι? σου θιξαμε τη βρωμοφυλη? ψιλοχεστηκ ξερεις….

    25. Ψηφίστε Κουλη . Έκανε δήλωση-δέσμευση ενώπιον του ΟΗΕ στο Ισραήλ ότι θα πατάξει τον νατιβισμο , που σημαίνει ότι οποία κοινοποιεί τον βιασμό της από τους νεγροειδεις θα συλλαμβάνετε η ίδια .
      ΧΑΑ χα ΧΑΑ!

    26. Αυτό σας αξίζει μαλακοραγιαδες! Όταν θα μάθετε να ψηφίζετε θα είναι αργά…
      Χρυσή αυγή θα λέτε και θα κλαίτε!,,,

    27. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΡΟΜΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΑ

    28. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ 20 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ 2 ΦΟΡΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ

    29. Θα σας σωσει ο ηλιοπουλος και ο μπακογιαννης…εγω γουσταρω

    30. Μουνούχισμα στον Πακίστανο στην πλατεία Συντάγματος, για να τον βλέπουν οι ομοεθνείς του και να παραδειγματίζονται.
      Για αυτούς δεν θα ισχύουν οι ευρωπαϊκοί νόμοι, αλλά οι νόμοι του Ισλάμ.
      Έτσι για να σφίξουνε οι κώλοι και να πάρουμε την Πόλη.
      Γαμώ το φελέκι τους, γαμώ!!!!

    31. Τα Εατ-εσα στην μπουμπουλινας πρέπει να ξαναμπούν σε λειτουργία….. Και να μην έχεις λάιτ ανακριτές σαν τον θεοφιλογιαννακο και τον Μαλλιο…

    32. Ισλομοπιθηκος ψηφοφορος του τσιριζα ειναι.Σε λιγο θα ειναι ελευθερος με εντολη του αλεκση.

    33. ΤΙΠΟΤΑ…ΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΕΡΜΑ! ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΣΑΣΙΣΑΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΑΔΑ.

      1. ΟΧΙ ΜΗΗ!! ΠΛΙΖΖ! ΠΗΤΕ ΚΑΤΕΙ!!! ΘΑ ΠΑΡΟ ΓΛΙΦΙΤΖΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΕΙΓΑΡΑ!! ΜΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΙΤΑΙ ΑΦΤΟ! ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΩΛΟΝΑΖΙΔΙΑ

      2. Ρε σκατοψυχε χαυγητη που ξερεις τι ψηφισε η κοπελα? Ετσι να γινεστε καθε μερα ρεζιλι για το ποσο σκατοψυχοι ειστε. Δεν θελουμε λογια συμπαραστασης απο σκατοψυχα μπασταρδα του πακιστανοφυρερ σας

        1. εσεισ γινεστε ρεζιλι Κ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ!! ΓΚΕΓΚΕ?? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ!!! ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ….

    34. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ”ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ”!

      1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΧΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΑΓΕ ΦΟΥΣΤΕΣ ΜΟΜΟΛΟ. ΕΛΑ ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΕ ΓΛΥΦΤΗ ΤΟΥ 3%

        1. ΝΑΖΙΣΤΑΚΟ ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΜΜΜΜΜ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΤΟΥ 0,3% ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ

          1. Ναι το χιουμορ σε μαρανε αγορακι της μαμας. Τραβα να πουλησεις καμια αλοιφη και φαει το γιαουρτακι σοu

            1. γεια σου ρε συνάδελφε Βλαντ που με αντιγράφεις πάλι… έτσι να γίνουμε πολλοί…αλλά να ξέρεις ένας είναι ο γνήσιος..

    Comments are closed.