«ΉΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ»! ΤΡΟΜΟΣ! ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΚΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ! ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΖΑΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ «KILLER» ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    orestis-pozare-ena

    Το νεαρό μοντέλο με βουλγαρική καταγωγή γνώρισε τον Νίκο Μεταξά πριν ένα μήνα και πόζαρε γι’ αυτόν σε βίντεο κλιπ στο κρεβάτι του σπιτιού του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς, όπου, σύμφωνα με την ομολογία του στους ανακριτές της Αστυνομίας, στραγγάλισε την ώρα της ερωτικής επαφής την Arian Palanas Rozano από τις Φιλιππίνες!

    Η Θέα μίλησε αποκλειστικά στο philenews για το πώς γνώρισε τον Νίκο Μεταξά μέσω facebook, τα ραντεβού τους και τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο σπίτι του όπου ομολόγησε μέχρι τώρα πως σκότωσε τις δύο νεαρές Φιλιππινέζες κι έχασε τη ζωή του το 6χρονο αγγελούδι της Μαίρης Ρόουζ.

    Όπως αποκαλύπτει η Θέα, ο «Ορέστης» της μιλούσε για την πρώην σύζυγό του, για τον καλό χαρακτήρα του, αλλά και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του και τις … φιλικές σχέσεις που διατηρούσε μαζί τους!

    Ο «Ορέστης» είχε προσφερθεί μάλιστα να της ενοικιάσει σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του και για τελευταία φορά της μίλησε μέσω μηνύματος λίγες ώρες πριν συλληφθεί.

    Το μοντέλο παγώνει μπροστά στην κάμερα του philenews μόλις μαθαίνει πως στο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βίντεο κλιπ στραγγαλίστηκε η άτυχη Φιλιππινέζα και περιγράφει τον φερόμενο ως πιθανό serial killer της Κύπρου, ως άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με κατά συρροήν δολοφόνο.

    Στο παρακάτω βίντεο, όπου προβάλλονται πλάνα και από το βίντεο κλιπ που τράβηξε και σκηνοθέτησε ο «Ορέστης», δείτε όλα όσα αποκαλύπτει το μοντέλο που πόζαρε τελευταία γι αυτόν.

    Πηγή: philenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. «ΉΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΤΡΕΛΟΥ»!
      τι γραφεις ρε χιουμαν μπιν θα μας πεσουν τα μαλλια που ηθελες να την εχει πανω στη ραμπα για να αλλαξουν λαδια;

    2. Ο/Η Βλαχο Αμερικανος φωτογραφος ψαχνει μοντελο για φωτογραφηση εσωρουχωννστο instagram λέει:

      Βλαχο Αμερικανια και κουτοπονηρια….

    3. Ο/Η Ειμαι μοντελο...τι δουλεια κανεις... μοντελο...μαθανε ολοι φωτογραφοι λέει:

      Υπαρχουν κοπελες πορνοσταρ που βγαινουν φωτογραφιες γυμνες οσες θες και να βγαλει ο αλλος με την φωτογραφικη Μηχανή του οσα γουστα θελει και να σου πει και ευχαριστω……Αυτες οι μαλακιες ψαχνω μοντελα σε καφετεριες και club το αβγαλτο κοριτσακι του καθε ανθρωπου που δουλευει για ενα μεροκαματο ειναι απατεωνιες και μεγαλη προσοχη….instagromalakia παει συννεφο στο μπανανοΕλλαδισταν….

    4. Ο/Η Μιαου μιαου βρε γατουλα....απο τυχη την γλυτωσες απ τον ψυχακια.... λέει:

      Αλλη μια υποσυνειδητη πορνo star….Βρε μαλακες θελετε να βγαλετε φωτογραφιες με γυμνες μην μπλεκεται με χαζογκομενες Ελληνιδες θα σας βαλουν μεσα…πανε πληρωσε μια πορνοσταρ βγαλτην οσες φωτογραφιες θελεις γυμνες…θα σου πει και ευχαριστω….μπλεκεται με κοριτσακια αβγαλτα και μετα σας δενουν για παρενοχληση …Τυχερη ησουν γατακι γιατι πηγαινες γυρευοντας με τον ψυχακια….

    5. Λες και δεν φαινοταν οτι ειναι γυφτος μουλατος , βουλγαρογυφτος για την ακριβεια , οπως αποδειχθηκε.

    6. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ….ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΠΟΖΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ….ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙς….ΣΜΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    7. Βουλγαρογυφτος? Αν ναι Τα αποτελεσματα τηεπιμιξειας ειναι προφανη.Οι μπασταρδοι ειναι ανοιχτοι στα δαιμονια και οχι μονο τα γεννουν διαβαστε τον Προφητης Ενωχ απο τα χειρογραφα της Νεκρας θαλασσας και οχι απο το Αιθιοπικα αντιγραφα

    8. Χρυσαυγιτης κι αυτος . Αυτοι αν ανεβουν πανω θα μας καθαρισουν ολους . Καμμια ψηφο στους ναζι γιατι αυτα θα σας κανουν . Αριστερα να ξεβρωμισει ο τοπος . Συριζα για μια 20ετια να παμε παλι μπροστα . Αλεξη προχωρα ειμαστε μαζι σου .

      1. Τι λες ρε μαλακα ψευτη??? Δεν ακουσες τι ελεγε η μοντελα??? ηταν κολλητος του Πετσιτη!!! Αυτος του εμαθε μαλλον για τις προμηθειες στρατιωτικου υλικου

    Comments are closed.