ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΩΝ ΝΟΥΜΕΡΩΝ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ; 2.186 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 89 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    covid19

    Σήμερα ανακοινώνουμε 2186 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 28 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 109655, εκ των οποίων το 52.9% άνδρες.

    4949 (4.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 29023 (26.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    613 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 175 (28.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 76.2%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 611 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

    Τέλος, έχουμε 89 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 2606 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1055 (40.5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 80 έτη και το 96.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Στέφανε σ’ ευχαριστούμε που υπάρχεις και τους ξεμπροστιάζεις, δυστυχώς μείνατε λίγοι (όπως και οι ερευνητές Κασταμονίτης και Amazing dio και κάποιες εκπομπές του Σαχίνη στο κρήτη tv) που λέτε την αλήθεια, όσο αντέξεις και όσο αντέξουμε.
      Ο θεός βοηθός μας.

    2. Δεν μου λες…, δυο φορες εχω παει σε επειγοντα μεγαλων νοσοκομειων με αναμονη μιαμιση το πολυ δυο ωρες. Περιμεναν στην αναμονη περιπου 20 ατομα συν 8 με 10 ασθενοφορα. Λες και ησουν σε μοναστηρι, η απολυτη ησυχια. Ολοι με μασκες και το προσωπικο με γαντια και μασκα. Δειχνει αυτο ολο οτι η κατασταση ειναι οπως την παρουσιαζουν?? Οταν την ανοιξη κανεις 1000 τεστ θα βγαλεις 60-80 κρουσματα, οταν τωρα κανεις 20.000 τεστ θα βγαλεις 700-800 κρουσματα. Και αληθεια να ρωτησω στη τελικη η Η1Ν1 τι απεγινε σε κρουσματα και θανατους?? Φετος θα αρρωστησει κανεις απο γριπη οπως αρρωστεναμε παντα η ολοι θα αρρωστησουμε απο…κορονοιο? Αρκετα κυριοι,αρκετα το τραβηξατε το εργο, αντε στα καμαρινια σας τωρα. Προσωπικα προτιμω τα μπαρακια απο την ψευτοπληροφορηση και την αγαντα στην διαλυση της πατριδας μου απο την νεα ταξη των…ψευτονεοελληνων.

    3. Το εμβόλιο θα το κάνω αρκεί να μου εγγυηθει η Εκκλησία ότι δεν θα χάσω τη ψυχή μου δλδ δεν περιέχει νανοσωματίδια τα οποία αλλοιώνουν σε βάθος δεκαετιας το DNA και λειτουργούν σαν εκπυρσοκρότητες και δεκτες μέσα στον οργανισμό αρκεί να πατήσει το κουμπί(πομπός)ο Γκειτς και ο κάθε Γκέιτς.Η αλοιωση του DNA ενδεχομένως μεταλλάσσει τον ανθρώπινο οργανισμό σε πηθινιο και υπάκουο οργανο.Σε ρομποτακι που θα καλουποδεχτει τον 666 Αντίχρηστο.
      Εν αναμονή ρε μάγκες.

    4. Οι ίδιοι λένε λοιπόν όπως είπε ο προλαλησας ότι ο επίσημος αριθμός των κρουσμάτων είναι 110. 000 και οι ίδιοι παραδέχονται ότι ο ανεπίσημος αριθμός είναι δεκαπλάσιος δηλαδή αυτή τη στιγμή σύμφωνα με τα δικά τους στοιχεία είναι γύρω στο 1.000.000… Αυτό σημαίνει ότι ήδη νοσεί το 10% των Ελλήνων…. Άρα μήπως πάμε σιγά σιγά και σύντομα πλέον σε ανοσία της αγέλης;;;;;

    5. Διαμενω και εργάζομαι στην Πολωνία. Το δικο τους σύστημα για Cοvid δουλεύει ως εξης:χθεσινά κρουσματα 13855 απεβίωσαν συνολικα 609 εκτον οποίων 89 με κορονοιο και οι υπόλοιποι απο αλλα νοσήματα. Όλη η Γερμανια εχει πέσει να την καταστρέψει. Το ακριβως συμβαίνει στην Ουγγαρία

    6. Το υποκείμενο νόσημα είναι νόσημα το οποίο εάν κολλήσεις και κορονοιό πολύ πιθανόν να πας στον Άγιο Πέτρο. Να αφήσουμε τον καθένα να κολλάει τους άλλους που μπορεί να έχουν ένα υποκείμενο νόσημα; Καρκίνος, καρδιά, πνευμονοπάθειες, νεφρά και ένα σορό άλλα νοσήματα έχουν πολλοί συνάνθρωποι μας. Να τους αφήσουμε στην τύχη τους; Τι ακριβώς ζητάτε για να καταλάβω. Και δεν χρειάζεται να έχεις υποκείμενο νόσημα. Το κάπνισμα, τα παραπάνω κιλά κλπ σε συνδοιασμό με covid σε στέλνουν πιο εύκολα. Τι δεν καταλαβαίνετε ακριβώς; Πάνω από όλα τα μπαράκια και τα μπουζούκια ε;

      1. Όχι φίλε δε ζηταμε πάνω από όλα τα μπουζουκια και τα μπαράκια. Πάνω από όλα ζηταμε το δικαίωμα στην ελευθερία. Το δικαίωμα στην αλήθεια και όχι στη κοροιδια. Το δικαίωμα να αποφασίσουμε εμείς τι θα εισχωρησει στο αίμα μας (αναξιοπιστο εμβολιο). Σας τα διδαξαν αυτά στην Ιατρική;
        Και επίσης ως ιατρος που δηλωνεις για πες μας εμάς τους ασχετους: πόσο χρονικό διάστημα θέλει ένα εμβολιο για να είναι 100% αξιοπιστο; Μηπως θέλει μινιμουμ 5 ετη και μαξιμουμ 10 ετη; Για πες μας ρε φιλαρακι γιατρε που το παίζεις και έξυπνος.
        Υ.Γ. Αν απαντήσεις θέλω επιχειρηματα

      2. Ενας γιατρος που τα αρπαζει χοντρα απο τις φαρμακευτικες εταιρειες ετσι? και αφου εισαι γιατρος γιατι δεν λες οι θανατοι απο καρκινο εγκεφαλικα καρδια εχουν εξαφανιστει? ενας ανθρωπος με τετοιες παθησεις και με μια απλη γριπη πεθαινει μας τα εχουν ζαλισει με τον κοροδοιο καθε μερα για τα εμβολια αμαν πια αυτοι ειναι τρομοκρατες δεν διαφερουν απο τους αλλους τρομοκρατες και εχουν τα βοθροκαναλα απο το πρωι μεχρι το βραδυ να μας τα κανουν τσουρεκια παντα πεθανει ο κοσμος καθε μερα αλλοιως τα νεκροταφεια θα ηταν αδεια και εμβολια να κανουν ολοι παλι μαντρωμενοι θα ειμαστε ειναι η εντολη της ΝΤΠ εσυ τι δεν καταλαβαινεις?

        1. Και γιατί βρε υδραυλικέ μας θέλει μαντρωμένους η ΝΤΠ; Για να μη μας αλλάζουν βρύσες οι υδραυλικοί; Μας θέλει μαντρωμένους για να πεθάνουμε από πείνα; Μετά ποιους θα εξουσιάζει; Οι ίδιοι μεταξύ τους θα αυτοεξουσιάζονται; Μας θέλει μαντρωμένους και να μας κάνει και εμβόλιο με τσιπάκι (μπουαχαχαχα) για να μας λέει η ΝτΠ τι θα ψηφίζουμε και έτσι αντί για Χρυσή Αυγή θα ψηφίζουμε Κούλη και Τσίπρα; Αφού μέχρι τώρα χωρίς τσιπάκι πάλι Κούλη και Τσίπρα ψηφίζουμε… Πω τι βλήματα… χαχαχαχα

        2. Οταν διαβασεις οσο εχει διαβασει αυτος ο γιατρος στη ζωη του,τοτε να τον κρινεις.Και εαν δεν σε τρομαζει ο “κοροιδοιος” να πας να τον κολλησεις τοτε.Ενας ανθρωπος με βαριες καρδιοπαθειες και πνευμονοπαθειες μπορει να πεθανει απο γριππη,αλλα ενας 39χρονος με μερικα κιλα παραπανω οχι.Απο κορονοιο ομως μπορει.Εισαι ολη τη μερα στα facebook και στα site,και κοινοποιεις την καθε σου κινηση,και μετα φοβασαι οτι θα σου βαλει τσιπακι να σε παρακολουθει ο Γκειτς.Αναγκη ειχε ο Γκειτς να μαθει τι ωρα χεζεις και ποια/ποιον πηδας.

    7. Οι ίδιοι λένε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι 109655. Αυτό σημαίνει ότι 109655 συνάνθρωποι μας δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να κάνουν το εμβόλιο γιατί έχουν ήδη αντισώματα. Με αυτούς τι θα γίνει? Θα τους εμβολιάσουν με το ζόρι και ας μην χρειάζεται? Θα τους δώσουν Covid Pass χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο?

      1. Δυστυχώς φίλε μου έχουν έτοιμη την “καραμέλα” και θα μας πουν ότι ο ιός μεταλλάχθηκε άρα δεν έχουμε ανοσία στην νέα μορφή του και θα πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο, μην ψάχνης να βρεις άκρη μαζί τους, τα παρουσιάζουν όπως θέλουν. Μόνο ο θεός μπορεί να μας σώσει.

    8. Θέλουν να ελπίζουμε στη «σωτηρία» του εμβολίου που θα μας επιτρέψει να «επιστρέψουμε στην κανονικότητα των ζωών μας». Όποιος τα πιστεύει αυτά καλύτερα ας αρχίσει να βελάζει.

    Comments are closed.