ΤΡΟΜΑΞΑΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΝ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ «ΝΤΙΡΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ» ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΠΑΡΑΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ…

    Κοινοποίηση:
    tsipras methismenos

    Ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στην Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με 40 επιχειρηματίες στο Μακεδονία Παλλάς. Ένας όμως εξ’ αυτών τον περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία.

    Ο γνωστός οινοποιός Ευάγγελος Γεροβασιλείου ήταν εξοργισμένος με όσα έζησε πρόσφατα στην Γερμανία στην διεθνή έκθεση κρασιού Prowein και γράφτηκαν από σχεδόν όλα τα ελληνικά ΜΜΕ. Ήταν οι προκλήσεις των Σκοπιανών οι οποίοι παραβιάζοντας κατάφωρα την Συμφωνία των Πρεσπών στο περίπτερό τους διαφήμιζαν τα κρασιά τους ως «Wines of Macedonia».

    Ο κ. Γεροβασιλείου, φωτογράφισε τα προϊόντα που είχαν εκτεθεί σε ένα μεγαλειώδες περίπτερο, σε σχέση με το μέγεθος της χώρας που εκπροσωπούνταν, και τα έδειξε στον πρωθυπουργό. Ήταν δυο κρασιά, λευκό και κόκκινο που στις ετικέτες τους είχαν τις μορφές και τα ονόματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ερμή.

    Επίσης, έδειξε στον πρωθυπουργό φωτογραφία της ποικιλίας των Σκοπιανών που έχει τον τίτλο «Big Macedonian Red» και εικόνα του τουριστικού περιπτέρου μαμούθ της Βόρειας Μακεδονίας. Μόνο, που το όνομα Βόρεια Μακεδονία ήταν με μικρά γράμματα δίπλα στην φράση υπουργείο Τουρισμού, ενώ στο κέντρο του περιπτέρου έγραφε με μεγάλα γράμματα «Μακεδονία» – σκέτο!

    Αφού τα έδειξε όλα αυτά ο κ. Γεροβασιλείου στον πρωθυπουργό, εκείνος είχε μείνει έκπληκτος και άκουσε αυτά που είχε να του πει ο Μακεδόνας επιχειρηματίας. 

    «Αυτοί οι άνθρωποι κύριε πρόεδρε θέλουν προσοχή. Το κρασί που μπαίνει σε σπίτια και σερβίρεται σε καταστήματα σε χιλιάδες ανθρώπους δεν είναι ανώνυμο προϊόν. Ειδικώς όταν φέρει πάνω του εθνικά σύμβολα. Και ο Μέγας Αλέξανδρος είναι εθνικό σύμβολο».

    Τότε, ο πρωθυπουργός του απάντησε: «Φέρτε τα! Τα θέλω! Αυτά είναι ντοκουμέντα ότι παραβιάζεται η Συμφωνία των Πρεσπών. Καλά κάνατε και τα φωτογραφίσατε. Αυτά θα μας βοηθήσουν! Δυστυχώς πρέπει να παίξουμε λίγο και τον χωροφύλακα τώρα!»

    Παρέμβαση πρωινής βάρδιας makeleio.gr

    Μεγάλο ταλέντο αυτό που έχει ο Τσίπρας να κοροϊδεύει όλους κατάμουτρα. Αν πάλι δεν τους κοροϊδεύει και έχει απλά δοκιμάσει αρκετά ποτηράκια του συγκεκριμένου κρασιού και δεν ξέρει τι λέει, είναι επικίνδυνος.

    Πείτε μας την άποψη σας! 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΡΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΠΙΕΡΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ Μ.Κ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ Μ.Κ.ΣΕ Ν.Μ.Κ. ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ . ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1000 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ .

    2. Στα π…παρια του ο τουρκοεβραιος Τσιπρας οτι και να του λενε αυτος τα χαπακια του και εντολες μονο απο τις Στοες δεχεται…………………………

    3. κρασια γεροβασιλειου, μπουταρη, κτημα αλφα, μεβγαλ, isomat, λουφακης χημικα ειναι καποια απο τα ονοματα επιχειρησεων που θα στειλουν αντιπροσωπους μαζι με τον προδοτη στα σκοπια….στην Μακεδονια ειναι τελειωμενοι..μποικοταζ στα προιοντα τους….οποιος αλλος γνωριζει ποια αλλα προδοταρια θα ταξιδεψουν με το θρασιμι στα σκοπια ας τους βγαλουν στην φορα…..ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ….

      1. Μαζι σπυ φιλε μπο”ι”κοταζ μεχρι θανατου

    4. Ο Μητσοτάκης έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα σεβαστεί την συμφωνία των Πρεσπών. Μην τρέφει κανείς αυταπάτες περί ακύρωσης από αυτόν και κυρίως μην τον ψηφίσει.

    5. Εγω τελειωσα με τα κρασια του γεροβασιλειου . Μονο κρασια απο την Μακεδονια των σκοπιων.Να παει να γ @@@@θει ο γεριβασιλειου που μιλαει με το τσογλανι .

      1. Αφου παει στα σκοπια ο γεροβασιλειου θα παιρνουμε και εμεις κρασια απο εκει

    6. Ο τσιπρας κανει μια χαρα τη δουλεια που του εχουν αναθεσει και οταν εχει τελειωσει θα εχει βολεψει ολο το σοι του για 1000 χρονια και θα πινει στην υγεια των μαλ@κηδων, οπου χρειαζεται σας δουλευει οπου χρειαζεται λεει ψεματα και οπου χρειαζεται σας γραφει στ αχαμνα του, ωραιος παιχτης δηλαδη και υπαλληλος. Τωρα αν εσεις ειστε ηλιθιοι και τον πιστευετe ή μιλατε σοβαρα μαζι του καλα να σας κανει, καντε και σεις τη δουλεια σας καλα προς το συμφερον σας και της πατριδος σας με τα λογια, την ψηφο, ή τη βια εχετε δικαιωμα να διαλεξετε τι παιζει καλυτερα..

    7. Exει καταστρεψει ο βλακας ολες τις επιχειρησεις της Μακεδονιας με την βλακει
      α του…..πρωθυπουργος κινητη βομβα βλακειας εχετε δει?

    8. Τι να σχολιασης;;;;
      Τον ασχολίαστο!!!!
      Το 17% που το βρήκαν εάν ναι, Υπαρχη, όλοι αυτοί που τον ψηφίζουν, δεν είναι Έλληνες, απλά είναι ελληνοφωνοι κι εάν! Καταλαβαίνουν τις έννοιες των Ελληνικών….
      Μία αναλφαβητη χώρα…… Με ένα τεράστιο πολυτισμο, που απλώς Υπαρχη, κι περιμένει τις 650.000 μορφωμενα παιδιά που έφυγαν.
      Λυπηροτατον…. Συνελληνες…

    9. ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ 86 ΤΟΙΣ Ε ΚΑΤΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΛΑΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΟΧΙ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΛΠ ………………ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΑ ΑΛΛΩΝ

    10. Αχαχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!! Θάνατος στους προδότες!!!!!

    11. …..ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ!!…..

    12. Κύριε Γεροβασιλείου,
      σας δούλεψε ο Τσίπρας με την αντίδρασή του….
      Η μήπως δεν το καταλάβατε …..

    13. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
      ΤΣΙΠΡΑ – ΠΡΟΔΟΤΗ – ΚΟΜΙΤΑΤΖΗ.

      ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΩΖΕΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ: ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕΣ ΜΕ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΔ ΑΜΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

      ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ 153 ΚΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

      1. Πάς καλα ρε; Ο΄τι και να κάνει φυλακή θα πάει στη καλύτερη, στη σωστότερη έκδοση παλι… κρεμάλα με αγκίστρια.

      2. Να τον συχωρέσουμε;;;
        ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        Μια ζωή μνημόνια ρε και Πρέσπες γιατί δεν βάζετε μυαλό με τίποτα……..

    Comments are closed.