ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ! ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΦΩΤΙΑ – ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ…

    Κοινοποίηση:
    1545544_nekros-fotia-andritsaina

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνθρωπος δεν έχασε τη ζωή του από εγκαύματα αλλά από αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της πυρκαγιάς!

    Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανδρίτσαινας – Κρεστενών, Διονύση Μπαλιούκο πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 55- 60 ετών ο οποίος πιθανόν έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια.

    Όπως επισήμανε ο κ. Μπαλιούκος μιλώντας σε ιστοσελίδα, «κατά τη διάρκεια της προσπάθειας που κατέβαλαν οι κάτοικοι να σβήσουν τη φωτιά ο άτυχος άνδρας λιποθύμησε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο και Κέντρο Υγείας Κρεστενών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

    Νωρίτερα

    Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην περιοχή Καλλιθέα του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στην Ηλεία, για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που κατακαίει δασική έκταση.

    Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί σπίτια. Στην περιοχή επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

     

    Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντρέχουν τέσσερις υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Τι λέμε τωρα.. εμένα μου ριξε ο αέρας 5μετρη ξύλινη κατασκευή βιδομένη με ουπα σε μπετο!

    Comments are closed.