ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ

    Κοινοποίηση:
    troxaio-ano-patisia-23-1

    Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (23/1) όταν οδηγός Ι.Χ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 4χρονο παιδί σε δρόμο στα Άνω Πατήσια

    Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδάκι βρέθηκε στη μέση του δρόμου, και συγκεκριμένα στην οδό Ταϋγέτου. Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός του διερχόμενου οχήματος χτύπησε το άτυχο παιδί με αποτέλεσμα ο 4χρονος να βρει τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια των γονιών του.

    Αμέσως μετά το αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παίδων» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή το τετράχρονο αγοράκι δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

    Ο οδηγός του Ι.Χ. συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

    Δείτε βίντεο από το σημείο:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Να μας πουν και υπηκοότητα του παιδιου ,βλεπω απειρες φορες παιδακια να περπατανε επι της αχαρνων 5-10 ετων ,μονα τους ,και οι γονεις τους να ερχοντε ανεμελοι 10μ ποιο πισω στα π@@@@@α τους κανονικα .Καιμιλαμε για αλλοδαπους με αλλη κουλτουρα απο εμας .Κοινος στα ρχ@@@α τους .

    2. Μπορει ο οδηγος η η οδηγος να μη προλαβε να αντιδρασει για να προλαβει το κακο.Ευθυνη εχει ο πατερας του που χαλαρα επιτηρουσε το παιδακι.κριμα.Γεγονος παντως ειναι οτι οι οδηγοι εχουν σαλταρει, αλλοι για να προλαβουν να πανε στη δουλεια τους οδηγυν με μεγαλη ταχυτητα χωρις να προσεχουν.Βλεπουμε και γυναικες οδηγους 20 ετων με βαμμενο νυχακι και στο χερι το κινητο.και να οδηγουν, νομιζοντας οτι οι δρομοι κα ο κσσμος ειναι ολος δικος τουςΗ αστυνομια δεν μπορει να τους συλλλαβει και δεν μπορει να ειναι παντου,σημεια των καιρων

    3. Τι λετε ορισμενοι εδω ; Οσο προσεκτικος οδηγος και να εισαι ενω εισε σε κινηση , αν σου πεταχτει ενα παιδακι μπροστα σου αν δεν εχεις αποσταση … εγινε το μπαμ.Κακια στιγμη.Αγγελουδι των Αγγελων.

    4. ο Θεός να αναπαυσει τη ψυχούλα του και να δώσει κουράγιο στους γονείς. τραγωδία. Ακόμη και ο οδηγός πρέπει ο άνθρωπος να είναι συγκλονισμένος. Πολύ κρίμα ρε γαμωτο

    5. ντροπή και αίσχος …μια ακόμα αγνή ψυχή χάθηκε… τα βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους.. άσχετοι να τρέχουν, με τα κινητά στα χέρια και όποιον πάρει ο χάρος. Και όταν τους ζητάς τα ρέστα έχουν ύφος νταή και προκλητικοι! Αστυνομία δεν ασχολείται, όποτε καταλαβαίνετε τι γίνετε. Οι χειρότεροι οδηγοί τις Ευρώπης είμαστε!

      1. ΡΕ ΜΟΥΛΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ; Ο ΚΟΠΡΟΣ Ο ΠΑ-ΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΞΥΠΝΑ ΣΤΟΚΕ.

    Comments are closed.