ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΒΓΑΖΕΙ “ΛΑΔΙ” ΤΟΝ ΑΝΙΨΙΟ! “ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ” – ΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ – ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΣ ΑΥΤΑ ΡΕ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕ;;; – ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΦΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΪΛΑ Ο ΑΡΧΙΝΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-diaggelma

    Με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα, για να μην κάνει και κανένα λάθος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε απαντήσεις για το σκάνδαλο με τις παρακολουθήσεις του Νίκου Ανδρουλάκη και όχι μόνο.

    Αν και οι δηλώσεις δεν είναι live, η ΕΡΤ διέκοψε το πρόγραμμά της για να μας το πασάρει ως “δήλωση της ώρας”. Την ίδια ώρα ο Μητσοτάκης επιμένει ότι δεν γνώριζε τίποτα για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

    Παράλληλα μίλησε για ευθύνη και ότι εκείνος είναι ευθής απέναντι στους πολίτες, ενώ όλο αυτό το σκηνικό το χαρακτήρισε ως “αστοχία”.

    Όπως έχει προαναγγείλει από χθες το makeleio.gr, ο Πρωθυπουργός της χώρας, ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ δεν ήξερε τίποτα. Πέταξε όλη την ευθύνη στον Κοντολέων ενώ η μοναδική του αναφορά στον ανιψιό ήταν απλά το ότι ανέλαβε την πολιτική ευθύνη… Την πολιτική ευθύνη κ. Πρωθυπουργέ την έχεις μόνο εσυ… Μείνετε συντονισμένοι…

    Διαβάστε όλη τη δήλωση:

    Στη Δημοκρατία μας δεν επιτρέπεται να υπάρχουν σκιές. Γι’ αυτό και θέλω να σας μιλήσω ανοιχτά για τις πρόσφατες εξελίξεις.

    Πριν από λίγες μέρες, ενημερώθηκα ότι τον Σεπτέμβριο του 2021, και ενόσω ήταν ακόμα Ευρωβουλευτής, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είχε προβεί σε νόμιμη επισύνδεση στο κινητό τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη.

    Η διαδικασία είχε την έγκριση ανώτατης εισαγγελέως, όπως ακριβώς ορίζει η διάταξη που ψηφίστηκε το 2018 από την προηγούμενη κυβέρνηση. Διήρκεσε τρεις μήνες και διεκόπη αυτόματα, όπως προβλεπόταν από τον νόμο, λίγες μέρες αφότου εκλέχτηκε ο κ. Ανδρουλάκης πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

    Παρότι όλα έγιναν νόμιμα, η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υποτίμησε την πολιτική διάσταση της συγκεκριμένης ενέργειας. Ήταν τυπικά επαρκής, όμως πολιτικά μη αποδεκτή. Δεν θα έπρεπε να έχει συμβεί, προκαλώντας ρωγμές στην εμπιστοσύνη των πολιτών στις Υπηρεσίες Εθνικής Ασφάλειας.

    Γιατί αν και αφορούσε προβεβλημένο πολιτικό πρόσωπο, ο χειρισμός της υπήρξε ελλιπής. Ακριβώς γι’ αυτό απομακρύνθηκε αμέσως ο Διοικητής της ΕΥΠ. Ενώ και ο Γενικός Γραμματέας του Γραφείου του Πρωθυπουργού ανέλαβε την αντικειμενική πολιτική ευθύνη.

    Και επειδή η λέξη ευθύνη προέρχεται από το επίθετο ευθύς, επαναλαμβάνω ευθέως: αυτό που έγινε μπορεί να ήταν σύμφωνο με το γράμμα του νόμου, ήταν όμως λάθος. Δεν το γνώριζα και, προφανώς, δεν θα το επέτρεπα ποτέ!

    Η υπόθεση ανέδειξε, ωστόσο, την έλλειψη πρόσθετων «φίλτρων» στη λειτουργία των υπηρεσιών πληροφοριών. Γιατί η παρακολούθηση ενός πολιτικού προσώπου ασφαλώς και προυποθέτει εγγυήσεις πέραν από την κρίση ακόμη και ενός έμπειρου και ικανού δικαστικού λειτουργού.

    Από την άλλη πλευρά, όμως, θέλω να είμαι επίσης σαφής: η προσφορά της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών είναι σημαντική. Αποτυπώνεται εμφατικά στην ετοιμότητα της Ελλάδος να αντιμετωπίσει προκλήσεις όπως αυτές στον Έβρο ή στο Αιγαίο. Στη διαρκή διπλωματική και αμυντική μας θωράκιση. Αλλά και στην καθημερινή μάχη της κοινωνίας με την τρομοκρατία και το έγκλημα.

    Ένα ολίσθημα, συνεπώς, δεν μπορεί να σκιάσει ένα έργο με μετρήσιμο εθνικό όφελος. Και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να αντιληφθεί πόσο πολύτιμες είναι οι αξιόπιστες πληροφορίες στον σύνθετο κόσμο στον οποίο ζούμε.

    Η υπηρεσία αυτή είναι επιφορτισμένη με την εθνική ασφάλεια και την προστασία της πατρίδας από γεωπολιτικές κινήσεις, αλλά και από ασύμμετρες και υβριδικές απειλές. Γι’ αυτό και στις περισσότερες ευρωπαϊκές Δημοκρατίες ανάλογες δομές υπάγονται στον αρχηγό της κυβέρνησης ή του κράτους, καθώς το εύρος του αντικειμένου τους ξεπερνά τα όρια του ενός Υπουργείου.

    Όσο πολύτιμη όμως και αν ήταν η συνεισφορά της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στην ενίσχυση της θέσης της Ελλάδας, άλλο τόσο γίνεται καθαρό ότι απαιτείται όχι μόνο η βελτίωση της επιχειρησιακής της επάρκειας, αλλά και η συνολική επαναξιολόγηση του πλαισίου ελέγχου και εποπτείας της.

    Ο νέος Διοικητής είναι ένας από τους πιο έμπειρους Έλληνες διπλωμάτες και διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να φέρει εις πέρας αυτή την αποστολή.

    Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση συμφώνησε αμέσως στη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, η οποία προφανώς και θα λειτουργήσει υπό συνθήκες που η φύση του αντικειμένου που θα ερευνήσει επιβάλλει.

    Γιατί μία τέτοια υπεύθυνη διαδικασία δεν μπορεί, δεν πρέπει να μετατραπεί σε κατασκοπευτικό σήριαλ προς κομματική κατανάλωση. Ούτε, πολύ περισσότερο, να αποτελέσει αιτία υποβάθμισης της εθνικής συμβολής της ΕΥΠ και υπονόμευσης πτυχών της εθνικής ασφάλειας.

    Πρέπει η αλήθεια να αναδειχθεί στις διαστάσεις που πραγματικά έχει. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις διαχρονικές παθογένειες της υπηρεσίας πληροφοριών.

    Προσωπικά θα είμαι ανοιχτός σε κάθε δημιουργική ιδέα που ενσωματώνει βέλτιστες πρακτικές από το εξωτερικό και θα ενισχύει τους μηχανισμούς λογοδοσίας μιας τόσο κρίσιμης υπηρεσίας για την ασφάλεια της χώρας.

    Πρόθυμα, λοιπόν, θα συζητήσω προτάσεις που θα ενισχύουν τη διαφάνεια στη δράση των μυστικών μας υπηρεσιών χωρίς, προφανώς, να εμποδίζουν την αποστολή τους. Ξεκινώντας, σίγουρα, από τις αυστηρότερες δικλίδες σε ό,τι αφορά τις νόμιμες επισυνδέσεις. Αυτό πρέπει να γίνει και θα γίνει αμέσως με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

    Έτσι, καταθέτω σήμερα 4 πεδία αλλαγών που θα προτείνει η κυβέρνηση:

    1ον. Ενίσχυση της λογοδοσίας της ΕΥΠ και της εποπτείας του κοινοβουλίου μέσω της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

    2ον. Αναβάθμιση του ρόλου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας για την καλύτερη αξιοποίηση των πληροφοριών και της ΕΥΠ.

    3ον. Θωράκιση του πλαισίου νομίμων επισυνδέσεων για πολιτικά πρόσωπα.

    4ον. Αλλαγές στο εσωτερικό της ΕΥΠ για την ενίσχυση του εσωτερικού ελέγχου, της διαφάνειας, της εξωστρέφειας και της εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού της.

    Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Υπάρχουν πολλοί εχθροί της πατρίδας που καραδοκούν και θα ήθελαν μία αδύναμη Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Και αν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις εκτός Ελλάδας απεργάζονται οποιοδήποτε σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, να ξέρουν ότι η Ελλάδα είναι και ισχυρή και θεσμικά θωρακισμένη.

    Ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο. Είμαστε όμως μια Δημοκρατική πολιτεία. Και έχουμε ιερή υποχρέωση να ισορροπούμε ανάμεσα στην ασφάλεια του τόπου και των πολιτών και στην προστασία των θεμελιωδών αρχών που προστατεύουν την ιδιωτική σφαίρα και το απόρρητο των επικοινωνιών.

    Εδώ και τρία χρόνια, άλλωστε, έχουμε αποδείξει ότι διδασκόμαστε από τις αστοχίες μας για να γινόμαστε καλύτεροι. Εγώ, προσωπικά, δεν κρύφτηκα ποτέ μπροστά σε δυσκολίες ή ευθύνες. Σε μία συχνά μοναχική αλλά σταθερή μάχη αυτοκριτικής και προσπάθειας διαρκούς βελτίωσης.

    Χάνοντας, ίσως, προς στιγμήν κάποιες μάχες με χρόνιες παθογένειες. Κερδίζοντας, όμως, τον πόλεμο των μεγάλων στοιχημάτων. Και κυρίως, χωρίς να χάνω ποτέ μα ποτέ τον στόχο μιας ισχυρής, Δημοκρατικής, ευρωπαϊκής και εθνικά αυτοδύναμης Ελλάδας.

    Σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσω να πορεύομαι, ωστε να χτίσουμε όλοι μαζί ακόμη πιο στέρεους και ανθεκτικούς στο χρόνο Δημοκρατικούς θεσμούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. ΚΟΥΛΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ
      ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ

    2. Παρε δρομο βρε συχαμα που μας το παιζεις και προθυπουργος…Σε συχαθικε ολος ο πλανητης και εσενα και τα λαμογια που σερνεις μαζι σου…εχετε καταντισει Αηδια πλεον…

    3. ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΝΔΟΥΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

    4. Ωραία λοιπόν μας τα είπε ο κύριος Μητσοτάκης αλλά τώρα οφείλει να μας πει και τα κάτωθι:
      Για πιο λόγο η ΕΥΠ παρακολουθούσε ένα πολιτικό πρόεδρο ενός κινήματος τηλεφωνικά;Είναι μπλεγμένος κάπου μήπως;Αν ΝΑΙ που ακριβώς;Και αν ΟΧΙ για πιο λόγο ο Κούλης τον παρακολουθούσε;Τι ήθελε να δεί να ακούσει η να μάθει;Στην συνέχεια η ΕΥΠ αντί να ασχοληθεί με το Αιγαίο με τον Έβρο με τους λαθρομετανάστες και με πάρα πολλά αλλά ασχολείται με τον κάθε πολιτικό ενός κινήματος 5% για να περνάει η ώρα;Άρα σαφώς και υπάρχει κάτι ύποπτο και σκοτεινό το οποίο έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να παραδεχτεί ο Κούλης που είναι έτσι κι αλλιώς για φυλακή.Και θα τελειώσω με το ότι δεν είναι καθόλου καλό το μοντάζ με τις καρέκλες και τα παράθυρα και το ένα και το άλλο με αποτέλεσμα όσοι ξέρουν από κομπιούτερ να πέφτουν στο πάτωμα από τα γέλια άσε για τα τζιτζίκια που ακούγονται αυτό δεν το σχολιάζω…

    5. ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ???ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ???ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    6. ποιοι ειναι αυτοι που τον συντονιζουν τι θα λεει????και ποιοι θελουν να ολοκληρωσει τη θητεια του????και τι προσφερε αυτος στην ελλαδα???? και πολλα ????????

    7. Μάλλον εκεί θα μείνει.
      Κακός οιωνός
      Εκτός αν τον διώξουν απ’ τις Βρυξέλλες με τις κλωτσιές.
      Χωρίς τη δεύτερη δόση του ταμείου δυσκαμψίας δε θα τη βγάλει

    8. Ανδρουλάκη αμα εχεις τα αρχ@δια γιατί δεν κάνεις μήνυση στην Κούλα; Αφού ξέρεις οτι αυτός το έκανε με την άλλη την ανηψιά του π@υστρα κι αυτή…
      Τι φοβάσαι Ανδρουλάκη ή μήπως τα ´εχετε βρει ήδη με αντάλλαγμα;
      Μακελειό χτύπα και τον Ανδρουλάκη, μέχρι τώρα τίποτα δεν έχει κάνει

      1. Μάλλον τον έχει στο χέρι με τίποτα περίεργα θέματα…για αυτό του είπε άμα θες θα σου μόνο σε εσενα για πιο λόγο σε παρακολουθούσα! Άρα ή όντως είναι μπλεγμένος ο Ανδρουλάκης σε περίεργα πράγματα ή είναι πρόστυχος Μακιαβελιστης ο Μητσοτάκης που πετάει λάσπη και αφήνει να εννοηθουν διάφορα για το πρόσωπο του Ανδρουλάκη.
        Πάντως έπεσα ακριβώς μέσα ούτε στο μυαλό του να ήμουνα… Είπα θα το ρίξει σε εθνικα θέματα για να αποφύγει την αλήθεια ο κομπλεξικος κλέφτης του Χάρβαρντ!

    9. Ένας..ενας δεν υπάρχει να εκτελέσει αυτό το σιχαμα ααα??χχχφτουυυ σου μωρή λουγκρα..βρωμερο ερπετό..που σε ψηφίσανε οι μαλακές καραγκιόζη..τραβα αυτοκτονα μουλεεε

    10. Εσύ ο ίδιος και η παρέα σου είσαι συνεργάτης των σκοτεινών δυνάμεων στο εξωτερικό !
      Για υποκλοπές των πολιτών χωρίς κανέναν ένα λόγο απλά για να τους κλέβεις ιδέες δεν λες τίποτα! 15.000 παρακολουθήσεις πολιτών μόνο το 2021 και αυτές είναι οι “νόμιμες” με την δική σου Εισαγγελέα από την Κρήτη φαντάσου πόσες είναι οι παράνομες!
      Και αν αυτά έκανες σε ευρωβουλευτή και αρχηγό κόμματος φαντάσου τι κάνετε σε πολίτες!

    11. Πάντως, ξέρει να διαβάζει.
      Οι γουρλωματάρες του κουνιώνται… δεξιά αριστερά και πάλι στο κέντρο.

    12. Μακάρι να έλεγε πως ήξερε. Αυτό που είπε πως δεν γνώριζε τι έκανε η ευπ είναι τρομακτικό. Δηλαδή θα μπορούσε κάλλιστα ένα στέλεχος της ευπ να παρακολουθούσε τον αρχηγό του στρατού και να πούλαγε απόρρητα στρατιωτικά σχέδια της χώρας στην Τουρκία. Αυτό μας είπε, πως δεν μπορεί να ελέγξει ούτε ένα στέλεχος της ευπ. Η τύπισσα είναι επικίνδυνη, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.

    13. Δεν με έπεισε καθόλου. Δεν πιστεύω τπτ. Προφανώς του τα έγραψαν άλλοι γτ ήταν και για μπάνια ΣΚ

    14. Αρα δεν μπορεις να κουμανταρεις τους δικους σου διορισμενους υφισταμενους σου κ.προισταμενε, επομενως δεν μπορεις να διοικησεις εκ του ασφαλους, επομενως παραιτεισαι αμεσα! Αλλα πρεπει να ολοκληρωσεις τις μερκελικες επιταγες που δεν προλαβανε το χοιρινο του ΠΑΣΟΚ, ο Τωνυ, κι ο “δεν πλερωνω” μπαρουφοΑλεκθης!

    15. Σιγά να μην έλεγε ο Κούλης οτι το ήξερε να χάσει την καρέκλα της εξουσίας , το ήξερε αλλά κάνει την πάπια για να την σκαπουλάρει με ελαφρά πηδηματάκια , αλλά μη νομίζει και ο λαϊκιστής Τσίπρας οτι είναι καλύτερος που τώρα κοκορεύεται τα έργα του τα είδαμε επι 5 χρόνια και αυτουνού , αν ο Ελληνικός λαός δεν ξυπνήσει η Ελλάδα πάει οριστικά στα τάρταρα

    16. ΣΗΚΩ ΦΥΓΕΩΡΕ ΑΝΙΚΑΝΕ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑ!!! ΦΥΓΕ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΕΡΜΗ Η ΧΩΡΑ!!!! ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η Ν.Δ ΧΟΛΕΡΑ!!!!!

    17. Καλά πέφτουνε από τα σύννεφα! Σάλτα και ψόφα καθυστερημένε ηλίθιε! Έρχεται το τέλος σου σίχαμα!

    18. Δεν ακούω για τη μίζα από τα εμβόλια και ανησυχώ. Πολύ δημοκρατία ακούω. Γιατί τι υποκρισία είναι να ζητάνε συγνώμη για την παρακολούθηση του ανδρουλάκη οι γαλάζιοι συριζαίοι που εκβίασαν 500.000 συνταξιούχους! Και 320.000 που δρν υποχώρησσν, τους βάλανε 100 ευρώ πρόστιμο γιατί αρνήθηκσν το πειραματικό εμβόλιο της μίζας!

    19. Ρε ΜΛΚ Όλη η Ελλάδα σε βρίζει και εσύ
      Νομίζεις ότι βρέχει .Κουλα μεγάλο καλόπαιδο
      Ο Κυριάκος.

    20. ΧΑΧΑΧΑ..Τελικα φταίει ο φουφουτος κ ο χατζηπετρης!!!Όταν έχει να κάνει με ιθαγενείς φυσικά κ μοιράζει “καθρεπτακια”..Τις παρακολουθήσεις βρήκαμε ποιοι τις ζήτησαν.. Τα νησιά Φίτζι κ οι Εσκιμωοι!Τι ζούμε…ΧΑΧΑΧΑ..

    21. “ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ”,Αυτο ισχύει μόνο για τον απλό Ελληνα?Πόσο μάλλον οταν εισαι Αρχηγός μιας χώρας.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΣΟΥ.ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.

    22. Κρατα γερα ρε Κυριακο…και οι επομενες εκλογες δικες μας θα ειναι αρχοντα.. ερχεται ταπεινωτικη ηττα για συριζοκλασιδιαρηδες..

      1. Μπολιασμενε ραγιά πήρες τα 18.24 ευρώ επιστροφή της ΔΕΗ???

    23. Σαν τον μπαμπούλας εμφανίστηκε. Εικόνα τρόμου σε Πανελλήνια σύνδεση. Αν δες φάτε το φαΐ σάς, αυτό θυμισε. Είναι καλά;

    24. Ειναι ένοχος είτε γνωρίζει είτε δεν γνωρίζει …γιατί θα έπρεπε να φροντίσει να γνωρίζει … Τι αρχηγός κράτους ειναι ; culpable negligence

    25. Δεν το ηξερες!!!!! Αν δεν σε ενημερωνουν για τετοια σοβαρα πραγματα, εισαι ανικανος! Σηκω να φυγεις!!!!

    26. Aμα δε ξεκουμπιστει και Μ αυτό και δε πάει σε πρόωρες εκλογές κλείστε την την εφημερίδα
      Τζάμπα γράφετε.
      Να πάτε στο Θιβέτ με το Δαλάι Λάμα.
      Θα περάσετε καλύτερα και χωρίς φόβο και πάθος.

    27. Δεν μπορώ ούτε να τον ακούσω ούτε να τον δω. Λίγο πριν την μέση του βίντεο το έκλεισα. Δεν πιστεύω τίποτα ο άνθρωπος είναι ανώμαλος, διαταραγμένος, γλιτσας αηδίας.

      1. Εγώ το έβαλα μόνο μπας κι ακούσω τα τζιτζίκια.
        Δε μιλάνε πολύ γιατί βιντεοσκοπουν μάλλον
        Να βάλετε κι εσείς τζιτζίκια στα τρέιλερ.
        Θα πουλάτε περισσότερο.

        1. Ανόητοι επαναστάτες της δεκαρας
          Έρχεται
          Ψηφιακή ταυτότητα: Καθένας θα έχει την ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του! «ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ»
          Εσείς τι βαθμολογία θα χετε!;

    28. Δεν υπαρχει δικαιολογία για τη κούλα. Ηξερες δεν ήξερες εισαι υπολογη

    Comments are closed.