ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΊΔΗΣ

    Κοινοποίηση:
    mixalis-xrysoxoidis-750x430

    Στην Πάτρα βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, όπου συμμετείχε σε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας, ενόψει του εορτασμού του Πολιούχου της πόλης, Αγίου Ανδρέα.

    Μάλιστα, ο Χρυσοχοΐδης δεν δίστασε να αποκαλύψει πως “θα απαγορευτεί και η ατομική προσευχή”, με πρόσχημα την προστασία από τη διάδοση του κορωνοϊού.

    Ο κ. Χρυσοχοΐδης θα συναντηθεί και με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο, προκειμένου να υπάρξει μια συνολική προσπάθεια για την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων για τον κορωνοϊό.

    «Όπως είπε και ο Σεβασμιότατος, τον οποίο θα συναντήσω αμέσως μετά, φέτος θα έρθει ο Άγιος Αντρέας σε όλα τα σπίτια. Η Πάτρα θα τιμήσει τον Πολιούχο της με την ίδια ευλάβεια, αλλά ο καθένας στο δικό του σπίτι. Χωρίς επισκέψεις χωρίς συναναστροφές. Χρειαζόμαστε 100% συμμόρφωση, σύμπνοια, αλληλεγγύη. Όχι 99.9 αλλά 100. Γιατί και ένας και δύο και οι λίγοι μπορούν να μολύνουν πολλούς, να στείλουν στις ΜΕΘ αριθμό που δεν αντέχουν.

    Την κατάσταση την αντιμετωπίζουμε: από το ΕΣΥ, γιατρούς και νοσηλευτές, μέχρι την Πολιτική Προστασία και την Αστυνομία. Όμως, οι δυνάμεις δεν είναι αστείρευτες και κυρίως τα κενά κρεβάτια στις ΜΕΘ είναι ελάχιστα. Στη σύσκεψη είδα αποφασισμένους ανθρώπους. Να τα δώσουν όλα για τη ζωή των συμπολιτών τους. Οι γιατροί στα νοσοκομεία, η Αστυνομία σε στοχευμένους ελέγχους για την απόλυτη τήρηση των μέτρων.

    Ζητώ λοιπόν κι από σας, από τον καθένα και την καθεμιά, να έρθετε στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Ο κάθε Αχαιός έχει ένα καθήκον αυτοπροστασίας και μια ευθύνη προστασίας. Να μην αρρωστήσει ο ίδιος και να μην αρρωστήσει άλλους. Δηλαδή να φοράει μάσκα και να μείνει σπίτι».

    Στη σύσκεψη εκτός από τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχο Απόστολο Μαρτζάκλη και τον αστυνομικό διευθυντή Αχαΐας, ταξίαρχο Γιώργο Μιχαλόπουλο έχουν κληθεί να συμμετάσχουν ο περιφερειάρχης Αχαΐας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, οι δήμαρχοι Πατρέων Κώστας Πελετίδης, Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος και Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΓΝΠ Δημήτριος Μπάκος και ο διοικητής του ΓΝΠ «Αγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος και ο Περιφερειακός Συντονιστής του ΕΟΔΥ Δυτικής Ελλάδας Χαράλαμπος Μπακόπουλος.

    Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στο νομό Αχαΐας από τους φορείς, καθώς επίσης για τους ελέγχους της Αστυνομίας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσει να αυστηροποιηθούν οι έλεγχοι για την αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Οι ελληνέζοι που ψηφίζουν ΝουδουλοΣυριζοπασόκ μπορούν,όμως,κάλλιστα να πάνε και να προσευχηθούν σε ένα τζαμί.

    2. ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ. ΕΔΩ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΑΣΟΝΟΣΑΤΑΝΟ ΕΒΡΑΙΟΣΠΟΡΟΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΩΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ.

    3. Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε ξεφτίλες; Συναναστροφές η προσευχή, ο εκκλησιασμός, το άναμμα του κεριού; Άμα τους λένε μετά αντίχριστους θίγονται, σαν τις πόρνες άμα τις πούνε με το γνωστό τους όνομα.

    4. πρωτα τα τζαμια!!και μετα οι εκλησιες!!!αλλα!!!που!!όταν ο αρχιπαπας!είναι προσκηνιμενος!!δε βλεπω φως στο τούνελ!!!

    5. μια χούφτα νταβατζηδες της κακιάς ωρας και πουτανες είστε εκει μεσα στήν κωλόβουλή όλοι σας , καλά το πατε έρχεται η ωρα σας

    6. Όταν ψηφίζεις ΝΔ τρως και λίγο ΠΑΣΟΚ στην μάπα. Ποντίκια και κατσαρίδες πάνε μαζί.
      Οι κατσαρίδες θα επιζήσουν και σε ατομικό πόλεμο.

    7. ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΧΟΥΝΤΟΧΟΙΔΗ!!!! ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!!
      ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!

    8. Ευτυχώς τα τζαμιά είναι ανοιχτά όπως και οι κ@λοτρυπίδες μας!!!!

    9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΟΥΚΑ ΒΑΨΟΜΑΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ……..Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ…..

    10. Παντως στη γερμανια που ειναι χειροτερα σε κρουσματα απ την ελλαδα ειναι ανοιχτες οι εκκλησιες και στις ορθοδοξες παμε κανονικα, με μετρα μεν αλλα ανοιχτες

    11. θελω να παω σε αστην.τμημα! !τι κωδικο! βαζω!! !κ!!υπουργε!!! γιατι εδώ!!πηγε μια κοπελα να κανει μια καταγγελια!!!και τις κοψανε 300!ευρω γιατι δεν εβαλε κωδικο!!!

    12. Ερευνητές από το Ινστιτούτο Francis Crick και το University College London διαπίστωσαν ότι ορισμένοι άνθρωποι που δεν έχουν επηρεαστεί ποτέ από το SARS-CoV-2 έχουν τα αντισώματα αυτού του ιογενούς στελέχους, τα αντισώματα του Covid-19.www.byoblu.com/2020/11/27/anticorpi-sars-cov-2-in-chi-non-ha-mai-contratto-questo-virus/

    13. Τι το παλεύουν να τις κλείσουν , αυτό θέλει η νεα τάξη πραγμάτων αυτό θα κάνουν και τα γίδια τους οι πολιτικοί να βάλουν και κανένα ιμάμη προθυπουργό να κυβερνά το Ελλαδιστάν

    14. Αλλογενη, Ελληνοφωνα, Ανθελληνικα, Καθαρματα! Ζω για την μερα, που θα κρεμετε η γλωσσα σας, απο το τσιγκελι!

    15. Διάβασα προηγουμένως κάποιο άρθρο που αναφέρεται στη επιτυχη αντιμετώπιση του κορονογιου στα νοσοκομεία απο τους γερμανους γιατρούς.Με ασπιρίνη και αλλά αντιπηκτικά έχουν κάνει Περδίκκα τους ασθενείς και αυτό γιατί ο κορονοιος δεν είναι ιός αλλά βακτηριοοοοο!
      Δεν ξέρω ρε παιδιά τι να πιστέψω.Πολλες μα πάρα πολλές φωτοβολίδες από τους illuminati,έχουμε χάσει τον μπουζούκια και μας τραβάνε από τον χαλκά της μύτης μας……

    16. Ο “δεν διάβασα το μνημόνιο”, ο “όπου μου τάζουνε πιο πολλά πάω”, κτλ, κτλ……απλά ξεφτίλα……

    17. τι λες ρε πουλημενο ερπετο η ΗΠΑ ανοιγουν τους χωρους λατρειας κ εσεις λουκετο.. φωτια να σας καψει προδοταρια..προσκηνητες του ΜΑΜΩΝΑ..μολις διαβασα αρνουνται να πληρωσουν τα προστιμα για τον κορωνοιο το 80% δεν εχει καταβληθει…..

      1. Γιατί πιστεύουν ότι όταν βγεί το εμβόλιο θα τους τα σβήσουν!! Όπως τότε επί Τσίπρα το κίνημα Δε πληρώνω στα διόδια??
        Τους τα σβήσανε?? Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρουν τ αρχίδια τους!

    18. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗ.Σ

      ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ – AΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝAΡΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ : ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ γνωστό σούπερ μάρκετ εξακολουθεί να λειτουργεί τον αυθαίρετο, παράνομο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών του εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν παράνομα τα αυτοκίνητά τους στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ πελάτες του καταστήματος. Παρά τις καταγγελίες H AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟΥΣΑ …, όπως και οι υπηρεσίες του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ. Δεν τολμούν να πατήσουν για ελέγχους… Oι γονείς αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους κλειδωμένα μέσα στα αυτοκίνητά τους, σταθμευμένα παράνομα πάνω στον κεντρικό δρόμο και μπαίνουν να κάνουν τις αγορές τους. Κυκλοφοριακό χάος σε μια τριτοκοσμική χώρα. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες ΒΑΡΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ σε τροχαία ατυχήματα.

      1. Coca Cola πάει με όλα!!
        Αυτό μας το βάζετε για ανέκδοτο??
        Όντως είναι πολύ πετυχημένο!!

    19. Καταγγέλλω.
      Πολυαγαπητε Κύριε Στέφανε,μόλις δέχτηκα μια πληροφορία από αξιόπιστα τη πηγή.Νοσηλευτρια εργάζεται αμισθί πολύ πέραν του ωραρίου της προκειμένου να βοηθήσει τις συναδελφισσες της στο να διοχετεύουν τα κοκτέιλ φαρμάκων στους ασθενεις με κορονοιο.Αυτα τα κοκτέιλ θέλουν πολύωρη προετοιμασία και δεν περισσεύει χρόνος για να ταισουν τους αδυναμους ασθενείς με συνέπεια ο οργανισμός τους να δέχεται τα φάρμακα νηστικός.
      Πως είναι δυνατόν να αφήνουν τις κάμερες να μπαίνουν στους θαλάμους και στις εντατικές και δεν αφήνουν σε μια καθορισμένη ώρα ένα συγγενή του ασθενή να τον ταισει;
      Έλεος πια με το μπαχαλο!

    20. Οι κληρικοί τι κανουν; Αυτοί είναι οι ποιμένες. Θα φροντισουν γισ το ποίμνιο ή η εξ αποκαλύψεως θρησκεία με τα μυστήρια υπαγεται σε νομοθετημα λαϊκού;;;; Γέμισαν τις κοιλιές τους και χωνεύουν τώρα; ΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΓΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΠΡΑΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΙ ΑΧΡΕΊΑΣΤΟΙ

    21. AΦΟΥ ΤΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ,ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ….

    22. Θα κάνουμε προσευχές και θα ανάβουμε κερί, εσύ αρχίδι μην το κάνεις, ο Πατέρας να σε συνχωρέσει γιατί εγω δεν θα το κάνω.

    23. ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΟΡΟΣ_ΓΚΕΗΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ , ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΗΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΑΜΙΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΟΣ “ΑΓΑΠΑ” ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ? ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΜΥΑΛΑ” ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝΕ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    24. Βρε καλώς τον παλίμπαι το γεροντοτεκνό
      με το ψοφιο 🐦. Οξω ρε!!! Την περρουκα ο Σαμαράς στην έφτιαξε??

    25. τις εκκλησιες τις εκλεισαν. τωρα τερμα και η προσευχη. τα τζαμια ειναι ανοιχτα.αυτοι γιατι προσευχονται.για να τους δωσει την ευχη του ο αλλαχγια το σφαξιμο που ετοιμαζουν.εχω πολυ οργη. ωρες ωρες με πιανει τρελα.δεν ξερω αν με προκαλεσουν τι μπορει να κανω.

      1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ….ΔΕΙΞΟΥΜΕ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ.
        ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
        ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

      2. Μαζι΄σου , εγω να δεις τρελα που εχω μ’αυτους που μπλεξαμε.

      3. @σπαρτη:Ακριβώς το ίδιο από Μολάους μεγάλε…Μαζί σου…

    26. Ο Δήμαρχος Σερρών καταγγέλει τις βόλτες των λάθρο στην κεντρική πλατεία χωρίς έλεγχο.Υπαρχει το σχετικό βίντεο με τους αστυνομικούς να τα ακούνε από το Δήμαρχο με σκυμμένο κεφάλι.Τωρα πήγε το τζιμανι που υπέγραφε εκατοντάδες σελίδες μνημόνιου χωρίς να διαβάσει τι υπέγραφε να χώσει μέσα τους Πατρινούς πολίτες.Δεν πάει στο διάολο ο μακακας.

    Comments are closed.