ΗΤΑΝ “ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ” ΜΙΑ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ!!!! ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ – “ΗΜΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ”

    Κοινοποίηση:
    terastio-kyma-sybarastasis-stin-24chroni-georgia-bika-pou-katingeile-ton-viasmo-tis

    Η 24χρόνη είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς είναι η πρώτη μη επώνυμη που καταγγέλει και κατονομάζει επώνυμους για βιασμό. Η Γεωργία Μπίκα δεν έχει περάσει εύκολη ζωή, έχοντας χάσει και τους δύο της γονείς, αλλά και τον αρραβωνιαστικό της.

    Τον Μάιο του 2019, η κοπέλα διασκέδαζε σε γάμο συγγενικού της προσώπου και, μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο μετά, τον Φεβρουάριο του 2020, έχασε τον πατέρα της, που σκοτώθηκε σε τροχαίο. «Δυστυχώς ήμουν η πρώτη που είδε αυτή την εικόνα του πατέρα μου, προσπάθησα να στηρίξω την οικογένειά μου» δήλωσε σχετικά.

    Ο «Γολγοθάς» της Γεωργίας είχε μόλις ξεκινήσει. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως ο επί 5,5 χρόνια σύντροφός της, Δημήτρης, είχε ανίατη ασθένεια. Ενάμιση χρόνο μετά τη διάγνωση, τον Μάρτιο του 2021, άφησε την τελευταία του πνοή. «Προσπαθήσαμε πάρα πολύ, περάσαμε πάρα πολλά μαζί» είχε πει η κοπέλα για τη μάχη του Δημήτρη.

    Ταυτόχρονα με τον Δημήτρη, τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έδινε και η μητέρα της Γεωργίας, που είχε χρόνια πάθηση με την καρδιά της. Σαράντα ημέρες μετά τον Δημήτρη, «έφυγε» και εκείνη από τη ζωή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Τό χαρτί του περιτυλίγματος είναι ακριβότερο από τό περιεχόμενο…(όποιος κατάλαβε κατάλαβε)

    2. Δεν αφήνεις την κλάψα μωρή; Όταν άνοιγες τα πόδια δεν σκεφτόσουν τις απώλειες των συγγενών σου. Οι πουτάνες είναι καλύτερες από σας γιατί αυτές είναι δηλωμένες και πληρώνουν και φόρους στο κράτος!

    3. αφού οργανομένο γραφείο από Κύπρο ,είχε φέρει γυναίκες επαγγελματίες -πόρνες με επιτελείο νταβατζήδων κλπ….οι οποίοι διώξανε το 17χρονο /το φόβησανε ….αυτή γιατί τους αψήφησε ?….το οργανομένο εγκλημα δεν μασάει παγκοσμίως εδώ καί χιλίαδες χρόνια ….που πας ρε κοπελιά σαν ελεύθερος ”εργολάβος” μέσα στα κυκλώματα ….πάλι καλά που δεν σε σφάξανε ?….αυτοί ήρθανε αεροπορικώς απ’έξω γιά να βαράνε μύγες ?…όσο γιά την περίοδο ….οι περπατημένοι ξέρουνε ότι στα ξενοδοχεία παίζοντε όλο το 24ωρο κλαρίνα -ντελίβερι καί επι τόπου…..αν νομίζετε το αντίθετο ….καληνύχτα ..πάτε γιά υπνο καί αφήστε το hastag ….παίξτε πασέντζα …

    4. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ !!!!ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΙΑ ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΗ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ !!!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΧΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΑΘΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ !!!!!!!

      1. Μη. Βάζεις κ τόσο μεγάλο στοίχημα για τις κόρες σου Κυρία ..ποτέ δεν ξέρεις τι κάνουν όταν έχουν κλειστό το κινητό τους ..γεμίσαμε ηθικά κοριτσια σαν τις κόρες σου γιατί

    5. Να βοηθησει ο Παντοδύναμος Θεός τη κοπέλα να της δώσει δύναμη κουράγιο και καλή ανάρρωση.

      1. Ανάρρωση από τι ρε φίλε? Υγιέστατη φαίνεται η κοπέλα.

    6. Ο/Η ΡΑΜΟΛΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΣΤΡΙΝΚΓ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΜΙΓΚΑΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ λέει:

      ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ?? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    7. Άμα δεν τους γαμησουνε τους γόνους τώρα δεν θα γίνει ποτέ.

    8. Η ψυχούλα της μόνο ξέρει τι έχει περάσει αυτό το παιδί!!! Πάλι καλά κρατιέται στα πόδια της, το να κάνει ότι έκανε με έναν είναι κατανοητό, αλλά να μπουν και άλλοι, είναι βιασμός!! Να πληρώσουν οι άθλιοι

    9. Ακριβώς Στέφανε. Η μασωνια γενικά χαίρεται με τον άνθρωπινο πόνο και θέλει να κάνει ανθρώπους να νοιώθουν οσο ποιο άσχημα γίνεται. Για αυτό το τα μασωνακια βιασαν την κοπελίτσα, έτσι είναι ο ψυχισμός τους. Και μην θεωρείτε τόσο τυχαίο πως στην συγκεκριμένη στιγμή έσκασε η κατηγορία στον ιερεα. Ο μασωνος θέλει να προοδεύει καταστρεφοντας τούς άλλους. Δεν μιλάει ποτέ για τα πιστεύω του άλλα πάντα τάσσεται ενάντια στους άλλους. Ο Δαυίδ της κόκα κόλα αυτές τις αρχές της μασονίας έδωσε στα δικά του πρόσωπά για αυτό γουστάρουν να βιάζουν φτωχά κοριτσάκια. Να χαίρεται η κόκα κόλα έναν που έκανε υπεύθυνο στην Ελλάδα και καλύπτει βιαστές.

    10. Έπεσε η άτυχη κοπελλα στους χειρότερους βιαστές του κόσμου αφού η οικογένεια είναι σιωνιστές Εβραίοι στο club της Ελβετίας γκάνγκστερς Γι αυτό εστειλαν τις εξετάσεις εκεί αν είναι δυνατόν ποτέ δεν έγινε αυτό στην διεφθαρμένη Ελλάδα Δυστυχώς θα την γλυτώσουν οι βιαστές κωλαντρες γιατί θα πέσουν κεφάλια από την ΝΔ ίσως και ο πρωθυπουργός Χρυσος μητσοτακης που είναι υπάλληλος τους

    11. Είναι δυνατή κυρία όλα θα πάνε καλά ευχωμε με έναν άνθρωπο δίπλα της που να την αγαπήσει για αυτό που είναι πραγματικά μια μαχητρια αγωνιστρια ζωής

      1. Να που μια φορα εγραψες ενα σωστο με το θεμα σχολιο,και δεν εγραψες λαλακιες για το ΛΑ και για ψαραδες!Μπραβο,συνεχισε τη θεραπεια,πας καλα.

    Comments are closed.