ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΗ. ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΚΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ

    Κοινοποίηση:
    xristos-anest2

    xristos-anesti

    —Χριστός Ανέστη,

    Σας στέλνω 2 φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πριν λίγο.
    Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε αναφέροντας το “Constantinos Samartzis”

    Ευχαριστώ!

    —-Υπάρχουν ακόμη Έλληνες ιερείς και τους τιμούμε: https://youtu.be/RYW2JO0mkXM? t=354/

    «Προσταγή στη φυλή μας, σα νόμος βαριά,

    το παλιό ν’ αναστήσουμε θάμα.

    Νάναι αιώνια σε τούτη τη γη η Λευτεριά,

    κάποιας μοίρας ορίζει το τάμα».

    (Στέλιος Σπεράντσας)

    ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΗ”….
    ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ! ! !

    Η Ανάσταση του Κυρίου να ξαναφέρει στις καρδιές μας την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, την αξιοπρέπεια και ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, που θα μας φέρει από το σκοτάδι στο απόλυτο Φως, φωτίζοντας έτσι τις ζωές όλων μας και χαρίζοντας μας υγεία, οικογενειακή ευτυχία, επαγγελματική προκοπή μαζί με την Ανάσταση της Πατρίδος ! 

    β. τεζαρης

      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

     

    —-Na έχετε μια καλή “ανάσταση”.

    Καλό κουράγιο για το σπουδαίο έργο σας.

    Ίσως . . . . ίσως μια μέρα να δούμε όλοι μας

    μια ανάσταση.

    ΝΦΧ

    Γιώργος Παπακωνσταντίνου 

     

    –Μας υποτίμησαν. Πάλι. Θεώρησαν ότι με το ξεθωρισμένο πια πρόσχημα της προστασίας της δημόσιας υγείας, θα υπακούσουμε σαν κουρδισμένα αρκουδάκια και θα το καταπιούμε απ’ το μπαλκόνι του σπιτιού μας. Το κάναμε, βέβαια. Όχι γιατί δεν μπορούσαμε να κατέβουμε στους δρόμους, να μπούμε στις εκκλησιές και να υποχρεώσουμε τους παπάδες να σηκώσουν Ανάσταση. Το κάναμε για να αποδείξουμε- για μια φορά ακόμα- ότι οι Έλληνες, δεν είναι υπάκουοι και ανθρωπάκια, είναι κύριοι, κυρίες και νομοταγείς πολίτες που διαπνέονται από αξιοπρέπεια, ζήλο, φιλότιμο εθνικής ανάτασης αλλά και ακεραιότητα και αγάπη προς την ελευθερία και την προκοπή της πατρίδος. 

    Τώρα ήρθε η ώρα, οι κυβερνητικοί παράγοντες να αντιληφθούν ότι με τη σειρά τους υποχρεούνται εκ του Συντάγματος να άρουν τσακιδόν τους περιορισμούς- γιατί εάν δεν το πράξουν θα έχουν καταπατήσει βάναυσα το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους- και να αποκαταστήσουν την εύρυθμη ισορροπία της κοινωνίας και των οικονομικών δεικτών. Εάν δεν το πράξουν και προχωρήσουν σε νέες αντικοινωνικές πολιτικές (μνημόνια, περικοπές κλπ), το ίδιο αντικοινωνική θα είναι και η συμπεριφορά των Ελλήνων. Που φέρθηκαν ως ώριμοι και καθωσπρέπει εθνικοί πολίτες. Αποδεικνύοντας ότι δεν είμαστε κορόιδα, όπως νομίζουν οι Γερμανοί αλλά Έθνος και Ε τεράστιο που οι ίδιοι δεν θα το συναντήσουν ούτε στην καλύτερη μπυραρία του σκασμού τους.

    Τώρα θα δούμε τι σημαίνει λογοδοσία, λέξη που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο κύριος πρωθυπουργός. Εάν μας φερθούν ως κύριοι, θα φερθούμε αναλόγως. Αν όμως συμπεριφερθούν ως αλήτες, θα τους κατασπαράξουμε. Και με την ίδια αυτοπειθαρχία που θυσιάσαμε λίγες σταγόνες από την Πίστη μας, στο κοινό καλό, με τον ίδιο τρόπο θα τους καταπιούμε, πάλι για το κοινό καλό. Αλλά το δικό μας κι όχι το δικό τους. Και να είναι σίγουροι ότι Λαός που περνά 4 μνημόνια, ότι βάλει στο μυαλό του, το κάνει πράξη. Ακόμα και την πιο παραδειγματικά χείριστη και σκληρή. Σαν την πέτρα.

    Χριστός Ανέστη Έλληνες. Αυτή χρονιά ανήκει σε μάς.

    Σ.Χ

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
      70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΟΣ (ΔΙΚΑΙΩΣΗ) ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΦΩΝΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΣΕ ΟΙ ΜΠΟΣΕΛΒΙΚΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΟΤΖΙΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ. ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΠΩΣ Ο ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΔΥΝΗΡΟ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.
      Υ.Σ
      Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟΝΤΑ. ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ 1946-1949 ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ 15ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 12.000 ΑΤΟΜΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΚΑΛΟΘΡΕΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

    2. παντως η γοογλε φετος στην ιστοσελιδα της δεν ειχε αναστασιμη “διακοσμιση”.

    3. δώσε στον ελληναρά σούπερ μάρκετ, τα οποία πρέπει να μάζεψαν όλο το ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑς με τζίρους δις ευρώ, και κρεοπωλεία να αγοράζει πτώματα ζώων και τι στον κόσμο. ΜΟΥΓΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ, ΜΟΥΓΚΑ. Μαύρο χρήμα, εφόδους στα σούπερ μάρκετ και καημό που δεν πήγε στο αυθαίρετο εξοχικό του μέσα στο καμένο δάσος. Και η πλάκα είναι που κατηγορούν το Μητσοτάκη για το ότι ΑΥΤΟΙ είναι ΚΟΤΕΣ. ΚΙΛΙΟΔΟΥΛΟΣ ΛΑΟΣ της πλάκας.

    4. Αυτό που έρχεται δεν το ξέρουν αυτά τα άθλια τσιράκια των μασόνων

    5. Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!
      Ήταν το πρώτο Πάσχα όπως γράφετε κι εσείς για να είναι και το τελευταίο!!!!!
      Να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου πρώτα Θεός θα το γιορτάσουμε διπλά!!!!
      Τις ευχές μου σε όλους και ειδικά στις ένοπλες δυνάμεις μας που φυλάνε μέρα νύχτα την πατρίδα!!!!

    6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΓΕΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.
      ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ; ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΩΛΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΙΕΣ ΑΚΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ “ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ”. ΟΠΟΤΕ ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ >40% ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ε; ΟΥΤΕ ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΪΟΥ.

    7. Το έφερα από το εξωτερικο και είναι το μοντέλο DJI Mavic 2 Enterprise. Καθαρά επαγγελματικό. Την πρώτη προσγείωση την έκανα σε καμπαναριό Εκκλησίας, στην άλλη άκρη της πόλεως που μένω. Δεν το σηκώνω για “ψίλου πήδημα“, αλλά τώρα με τα μέτρα έπαιξα πάρα πολύ. Τώρα κάνω μαθήματα για να πάρω και το δίπλωμα., και να είμαι και νόμιμος. Έχω φιλαράκι στο εξωτερικό και μου τα φέρνει. Μεγάλη υπόθεση να έχεις “άκρες“ πάντού………………..

    8. Να είμαστε έτοιμοι. Έρχονται γεγονότα. Αγοράστε και ένα drone θα μας χρειαστεί. Έγώ αγόρασα ένα αξίας 700 ευρώ και το έχω μάθει να το δουλεύω με “κλειστά μάτια“. Τώρα δεν μου φτάνει και με δόσεις αγόρασα ένα που κοστίζει 2000 ευρώ. Ξέρετε τι εξυπηρετικό είναι; Πέρα από παιχνίδι μπορείς να παρακολουθείς στην πόλη σου “τα πάντα“. …………………“Κλειδώνεις“ περιοχή και βλέπεις τι και που κινείται. Με αυτό τον τρόπο κοινώνησε η οικογένειά μου φέτος και μάλιστα άνετα. Γενικά παρακολουθείς αυτούς που σε παρακολουθούν. Εντάξει είναι παράνομο αλλά σε τέτοια καταστάσεις πρέπει να έχεις απάντηση. Έχει πολύ σασπένς…………………..

    9. Με ιερεις προδοτες δεν εχει κανενα νοημα.ετσι κι αλλιως να κανω μαζι τους ανασταση

      1. ετσι γιωργη !!!!!!!!!!!!!! ιεροις μασονοι !! ο λαός μονον με γερονταδες σωστούς λιγους κι άξιους μπορούμε τα παντα να κανουμε !! ενωμένοι κι οχι χόρια οπως τωρα μας κανανε να μην πλησιάζουμε τον διπλανό μας μη κι εχει κορονοιο

    10. του ραγιά θα είναι 45% Κούλις Χρυσό διότι τα πήγε καλά με το κοροϊδοϊό και έριξε μπόλικο ξύλο στα νησιά.

    11. Πεςτα χρυσοστομε,περιμενω πως και πως να βαλω Τον Κουλη να φαει για πασχα τις λαμπαδες πουχω απο περσι.

    12. ΕΙΠΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ. ΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΣΥΓΝΏΜΗ ΠΟΥ ΓΕΛΆΩ ΑΛΛΆ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΊΧΑΜΕ ΠΑΛΙΆ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 45 ΧΡΌΝΙΑ ΟΙ ΜΌΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΊΖΟΥΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΤΌ ΧΈΡΙ ΤΟΥΣ Κ ΑΠΤΆ ΔΑΝΕΙΚΆ. ΤΟΥΤΈΣΤΙΝ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Κ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ.

    13. ΣΤΕΦΑΝΕ
      ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ

      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΆΔΑ
      ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΕΛΛΗΝΕΣ

      “ΕΛΛΆΔΑ ΣΕ ΤΡΈΜΟΥΝ”—-βίντεο
      ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

      ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΊΔΙ ΠΉΡΑΜΕ ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ

      ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ….

      🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗
      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    14. Τόσο η πολιτική, όσο & η εκκλησιαστική ηγεσία όχι κατώτερη των περιστάσεων, αλλά κάτω από την περίσταση.

    15. ΧΡΙΣΤΌΣ ΑΝΈΣΤΗ
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΆΔΑ
      ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΕΛΛΗΝΕΣ

      “ΕΛΛΆΔΑ ΣΕ ΤΡΈΜΟΥΝ”—-βίντεο

      ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΝΊΔΙ ΠΉΡΑΜΕ ΤΟ ΆΓΙΟ ΦΩΣ

      ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ….

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    16. “”οι Έλληνες, δεν είναι υπάκουοι και ανθρωπάκια, είναι κύριοι, κυρίες και νομοταγείς πολίτες που διαπνέονται από αξιοπρέπεια, ζήλο, φιλότιμο εθνικής ανάτασης αλλά και ακεραιότητα και αγάπη προς την ελευθερία και την προκοπή της πατρίδος. “””
      Χριστε βοηθα……………………………………………………… τωρα πιο πολυ απο ποτε……… ελεος………………

    17. φανταστειτε αυριο,μεθαυριο,σε μια βδομαδα να…..κανει κανενα ντου ο σουλτανος σε κανενα νησι και γινει επιστρατευση τοτε η καραντινα θα εξαφανιστει και θα μιλανε σε διαγγελμα να παμε να κανουμε το καθηκον μας…και οτι νικησαμε τον ιο….ενω τωρα κινδυνευουμε επ’ αοριστον..

    18. Μια γυναίκα μόνο στηνΧιο συνελήφθη …που πήγε να μπει στην εκκλησία..κ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ..οι υπόλοιποι είσαστε ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ Κ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ,

    19. ΟΣΟΙ ΔΕΝ αντέδρασαν είναι εξίσου ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    20. Όσοι λίγοι γεμίσαμε τα προαύλια και προσευχηθήκαμε για την Πατρίδα και όλα τα αδέλφια μας!
      Χριστός Ανέστη!
      Πάντα λίγοι ήμασταν οι απροσκύνητοι, μην δειλιάζετε !
      Οι υβριστές του πληκτρολογίου, οι καταδότες με το τηλέφωνο, οι αντίχριστοι κυβερνώντες,θα είναι οι ηττημένοι όπως ήταν οι προσκυνημένοι, οι προδότες, οι καταδότες και όσοι αλλαξοπίστησαν.

    21. λαθος, στην ρωσσια ( πλανηταρχης πουτιν) οι εκκλησίες δεν κλείσανε .. στην βραζιλια ολοι πηγαν στη εκκλησιά μονο οι χώρες που τελούν υπο καθεστώς χούντας και υποταγής στους χρεοκοπημένους εβραιους

      1. Ο Πούτιν είναι ορθόδοξος. Ο Μητσοτάκης μασόνος, με γνωστές σχέσεις με τον Σόρος και τη λέσχη Bilderberg. Λούζεσαι αυτά που ψηφίζεις. Απλά πράγματα.

      2. οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ (ΟΒΡΙΟΙ) είναι ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ στην ΚΙΝΑ

    Comments are closed.