ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ – ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ

    Κοινοποίηση:
    stefanos_xios_sillipsi

    Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 22/2/21  η απολογία του Στέφανου Χίου στον ανακριτή και επέστρεψε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ συνοδεία αστυνομικών της Κρατικής Ασφάλειας, όπου θα διανυκτερεύσει.

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, αύριο Τρίτη 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκ νέου μεταγωγή του Στ. Χίου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου η υπόθεση θα εκδικαστεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο δημοσιογράφος διώκεται βάση ενός ανενεργού νόμου του 1931 που κατήργησε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος και επανέφερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

    Μαζί του το πρωινό της Τρίτης δικάζεται η Ελευθεροτυπία και η ίδια η Δημοκρατία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Στέφανε ΓΕΡΆ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΆ. ….Ο ΘΕΌΣ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.
      ΌΛΟ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΑΣΤΑΝ ΓΙΑ ΣΈΝΑ.

    2. ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΌΤΙ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΑΠΛΆ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΊΟ! 😄😄ΈΤΣΙ ΡΕΝΤΙΚΩΛΑ! ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΈΦΑΝΟ ΞΈΡΩ ΌΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΟΥ.

    3. Θα αθωωθεί. Αντισυνταγματική η σύλληψή του με βάση τα άρθρα 2 και 5 παρ. 1 Σ. Αυτά που είπε είναι αξιολογικές κρίσεις και πραγματικά περιστατικά, καλύπτονται πλήρως από την παρρησία.

    4. Η φωνή τής αλήθειας ή μοναδική σέ όλη τήν Ελλάδα φυλακίζεται.Στέφανε ό γουρλομάτης πήρε σίγουρα διαταγή από τήν Εβραική λέσχη Μπίλτερμπεργκ καί από τήν μασωνική μεγάλη στοά νά
      σέ ρίξει στά κάτεργα όπως τόν Ηλία Κασιδιάρη.Οτι καί νά κάνουν:Ο Στέφανος θά σάς τσακίσει.
      Γιάννης Λάκων

    5. μια βόλτα από Κυψέλη επιβάλλεται σήμερα

    6. Αύριο είναι η στιγμή της αλήθειας. Ολοι δίπλα του,όλοι μαζί του,να απαιτήσουμε τα αυτονόητα.Να ψάξουν οι ηλίθιοι τα στοιχεία που μιλάνε από μόνα τους,να αποδοθούν ευθύνες στους παιδοβιαστές,να μπουζουριάσουνε κάμποση σαπίλα,οι άνθρωποι τα νέα παιδιά και όλοι απαιτουμε καθαρση.Δεν πάει άλλο…Δεν πάει άλλο.Το κατάλαβες γουρλομάτη; Δεν πάει άλλο…

    7. Κράτος δολοφόνος. Συλλαμβάνει τους δίκαιους και προστατεύει την διαφθορά. Τώρα ξέρουμε πλέον τον ρόλο της αστυνομίας τώρα ξέρουμε πλέον ότι αυτή η βρωμοχωρα δεν θα αναστηθεί ποτέ.

    8. Έλεος δηλαδή. Τον συλλαμβάνουν, γρήγορη δίκη και άντρες της ασφάλειας να τον συνοδεύουν ……..
      Ούτε τρομοκράτης να ήταν, δε θα έκαναν έτσι. Αλλά μάλλον τους τρομοκρατεί και τρίζουν οι καρέκλες τους και τρέχουν να προλάβουν.
      Στέφανε, καλή λευτεριά. Δε φοβάμαι, γιατί ξέρω ότι είσαι λεβεντιά. Ο Θεός να σε προστατεύει.

    9. Αυτος ο νόμος είναι παράνομος και αντίθετος με τους Ευρωπαικούς Νόμους Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ελευθερίας Έκφρασης. Και εαν για οποιοδήποτε λόγο “ισχύσει” αυτος ο νόμος, τότε, πρέπει να πάρει θέση η Ευρωπαική Ένωση και ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ που πρόσκεινται σε αυτή, καθότι δημιουργείται το προηγούμενο και αναιρούνται ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ τής Ευρωπαικής ένωσης! Διοτι αυτό δείχνει αυταπόδεικτα πως, δεν είμαστε στην Ευρωπαική Ενωση, ουδέποτε είμασταν και η κυβέρνηση μητσοτάκη με αυτη την ενεργειά της δείχνει, πως μόλις έκαναν ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!
      Και ειναι υποχρεωμένη η ίδια η Ευρωπαική Ενωση να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτακη και να τούς φυλακίσει γιατί κρατάει φυλακισμένο τον Ελληνικό Λαό και τού στερεί όλα τα ανθρώπινα δικαιωματά του έκφρασης αλλά και επιβίωσης!
      .
      .
      Σύμφωνα με το Ευρωπαικό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γραπτή μορφής έκφρασης των πολιτών._ Οπως επιτρεπεται και στην Γαλλική εφημεριδα να καθυβριζει, προσβάλει, χλευαζει τον Μωαμεθ και τα θρησκευτικά πιστευω των μουσουλμάνων ή να κρινει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των εκλεγμένων πολιτικών τους (…

      “Η ελευθερία τής έκφρασης ΙΣΧΥΕΙ όχι μόνο για πληροφορίες και ιδέες που γίνονται δεκτες ευμενώς ή με αδιαφορία, αλλά επίσης ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΕΣ που ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΣΟΚΑΡΟΥΝ Ή ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!!Οι εκλεγμένοι άρχοντες (βουλευτες, δημαρχοι, καθως και πρόσωπα που βρίσκονται σε δημόσιες θέσεις) πρέπει, αλλά και απαιτείται, να απολαμβάνουν μια μεγάλη ελευθερία κριτικής των τοπικών Αρχών και απο τον δημόσιο και ελεύθερο τύπο, χωρίς να υπάρχει έλεγχος και περιορισμοί έκφρασης. Έτσι απαιτεί ο πλουραλισμός, η ανεκτικότητα και το πνευμα τής ανοιχτής κοινωνίας, χωρις τα οποία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ δημοκρατική κοινωνία”.
      .
      .
      Αν δεν πάρει άμεσα θέση η ηγεσία τής
      Ευρωπαικής Ένωσης σε αυτή την λήψη αποφάσεων τής κυβέρνησης Μητσοτάκη, αυτο δειχνει πως,
      Ο ΜΟΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΥΠΟΤΑΓΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥ Γ’ ΡΑΙΧ με τρόπο ποιητικό αυτη τη φορά!
      .
      Αν δεν πάρει θέση, αυταπόδεικτα δείχνει, πως όσα λέγονταν στους ευρωπαιους για τον Γιωργο Παπαδόπουλο ήταν ψευδη και προπαγάνδα και επειδή εκείνον δεν μπορούσε να τον διαχειριστει οπως ήθελε για τα δικά της συμφέροντα, τον έριξε. Ενω η κυβερνηση μητσοτάκη ακολουθεί κατά γράμμα τις επιταγές της για το σχεδιο υποδούλωσης ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ!._

    10. Να γιατί ο χουντοκούλης κάνει lockdown κατά του ελληνικού λαού και θα βάλει φυλακή τον Στέφανο Χίο με ψευδείς κατηγορίες και τον ελληνικό λαό με επίσης ψευδείς κατηγορίες με στημένες δίκες με δικούς του υποταγμένους δικαστές, εισαγγελείς, ανακριτές με εντολές του χουντοκούλη που μισεί Ελλάδα και ελληνικό λαό.
      Kάνει όλα αυτά τα εθνομηδενιστικά αίσχη ο χουντοκούλης για να φέρνει λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα να τα κονομούν χουντοκούλης και χουντονουδούληδες της χούντας ΝΔ ΑΕ και όλα τα φασιστικά κόμματα της ΝΤΠ και να ικανοποιεί τους ανώμαλους που έχει ο χουντοκούλης στην κυβέρνηση χούντας ΝΔ ΑΕ και να ικανοποιήσει και τους ανώμαλους που έχουν τα κόμματα της ΝΤΠ φέρνοντας λαθρομετανάστες κάνοντας ερωτικά όργια σε τιμή ευκαιρίας με λαθρομετανάστες που σημαίνει αντικατάσταση του ελληνικού λαού με λαθρομετανάστες.

    11. Είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ με 100 κιλά κάκαλα !
      Μη φοβάσαι ΚΑΝΕΝΑΝ !!!
      Χαντούμηδες είναι…

    12. Για να γλιτώσει τα χειρότερα, έπρεπε εδώ και καιρό να έχει οργανώσει τους χιλιάδες φίλους της εφημερίδας και του site ώστε, να έχουν βγει στους δρόμους σε καθημερινή βάση και να διαμαρτύρονται για την απάτη του πρόβιτ 19 αλλά και για το ξεπούλημα της Ελλάδος, εν γένει.

      Εάν είχε συμβεί αυτό, πολύς άλλος κόσμος που φοβάται αλλά περιμένει να κάνουν κάποιοι άλλοι την αρχή, θα έβγαιναν και αυτοί να διαμαρτυρηθούν και ο αριθμός θα αυξανόταν κάθε φορά! Με συντηρητικό τρόπο δεν γιατρεύεις την γάγγραινα. Για να σωθεί ο ασθενής δυστυχώς, πρέπει να κόψεις το πόδι……..

      Καλά ξεμπερδέματα κύριε Χίο…… και να θυμάσαι ότι, εάν κόψεις μερικά πόδια από την σαρανταποδαρούσα, πάλι θα περπατάει ανενόχλητη!!!

    13. Αλήτες! Η μόνη εφημερίδα χωρίς λογοκρισία! Πεθαίνει και το τελευταίο ίχνος δημοκρατίας στην Ελλάδα

    14. Είδες οτι τελικά η αλήθεια του Στέφανου τους πονάει περισσότερο απο τις σφαίρες των αριστερών τρομοκρατών!

    15. Κράτα, Στέφανε. Άργησαν κάπως μεταξύ απόλυτης σιγής και δίωξης δημοσιογράφου, αλλά στο τέλος σαν άριστοι που είναι διάλεξαν τον καλύτερο τρόπο για να επιβεβαιώσουν τα δημοσιεύματα. Όλη η ελεύθερη Ελλάδα με τον Χίο.

    16. Στέφανε προχώρα η αλήθεια του λαού θα τους νικήσει

    17. Στέφανε προχώρα δυνατά η αλήθεια του λαού θα τους νικήσει

    18. ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ!

    19. Την είδε Erdogan ο λεχριτης παιδοφιλος Μητσοτάκης, μόνο που εδώ είναι Ελλάδα όχι Τουρκία!

    20. Το mega έκανε το θαύμα του παλι, εβαλε τίτλο συνεληφθη κ κρατειται για το ΑΙΧΡΟ πρωτοσελιδο.

    21. Χίο κράτα γερά… Όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου… Ξέρω τι άνθρωποι είναι… Καθαρματα είναι λίγο να τους πεις!

    22. Πρεπει να μαστε όλοι εκεί να τον στηρίξουμε την Τρίτη. Θα ναι μεγάλη απάντηση στους ραγιαδες. Ήρθε η ώρα να παλέψουμε και εμείς όπως ο Χίος

    23. Να τον συλλαβετε τον ιδιο μπορειτε, τους δολοφονους του δεν μπορειτε…Γεια σου Στεφανε, ο Θεος μαζι σου! Μην πτοεισαι!

    24. ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΔΙΚΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΔΙΚΗ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΔΙΚΗ ΧΟΥΝΤΟΚΟΥΛΗ.

    25. ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ…. Ο Λ Ο Ι …ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΡΧ….Α ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΥΜΕ “ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!” ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ…ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟ, ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ..!! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ… ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ?????? Ε…?????

    26. TO ΛΕΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ .
      Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ .
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ?

    27. Αντι ο εισαγγελέας να καλεσει τον Χίο να του δωσει στοιχεία για αυτα που γραφεί ωστε να κανει ερευνες… Τον φιμωνουν και καλυπτουν τη παιδεραστία.

    28. Κουράγιο κύριε Χίο, είστε μπροστάρης σε έναν αγώνα που φαινομενικά δεν έχει τέλος. Δεν καταλαβαίνουν ότι θα αποτύχουν οι προσπάθειές τους να σας φιμώσουν αλλά θα επιφέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, θα σας πεισμώσουν; Περάσατε από τα σκατά της τηλεόρασης και δεν πνιγήκατε στο βούρκο – αυτό είναι θαύμα! Δεν μισούν εσάς, τους εαυτούς τους μισούν που δεν μπορούν να ξεφύγουν από τον νοσηρό κύκλο της ανάγκης που υπαγορεύεται από το κυνήγι της σάρκας. Ο Λιγνάδης δεν αγαπάει τον εαυτό του, μετέρχεται δολίων μέσων για να ικανοποιήσει τα ερωτικά του πάθη και μπορεί να αισθανθεί το μεγαλείο του έρωτα; Ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος για να κάνει τέχνη. Όσοι βαδίζουν σε περίεργα μονοπάτια μισούν τους εαυτού σας τους, τους άλλους, ο διακαής τους πόθος είναι να ξεφορτώσουν το βάρος της ζωής τους σ’ αυτούς κάνοντάς τους συνένοχους στα μιαρά τους πάθη ώστε να τους μετατρέψουν από θύματα σε αυριανούς θύτες!

    29. Στέφανε είμαστε μαζί σου στον αγώνα ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο.

    30. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΙΟ !
      ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    31. “Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη” : ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    32. Τον Νίκο Γεωργιάδη τον παιδόφιλο μια χαρά τον είχε ξεπλύνει η Νέα Παιδεραστία. Και μόνο μετά από ένα μήνα που η λαϊκή οργή έχει πια φτάσει στο απροχώρητο σταμάτησε ο Μητσοτάκης και η Μενδώνη να καλύπτουν το κτήνος τον κολλητό τους τον Λιγνάδη.
      Συνηθισμένη σε αυτά η αγία οικογένεια. Παιδόφιλοι, βιαστές όλοι οι καλοί χωράνε.

    33. Ωχ.. Δεν το βλέπω καλό αυτό… Τον έπιασαν και πανε6Κατευθείαν να τον δικαδουν αύριο το πρωί! Μακάρι να βγω λάθος και να τον αφήσουν αύριο ελεύθερο μετά την δική…

    34. ΣΤΕΦΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ KAI ΞΕΨΥΧΑΝΕ. TOYΣ ΝΙΚΗΣΕΣ.

    35. Κουράγιο αδελφέ Στέφανε Χίο.
      Δικάζεσαι για ένα τάχα βδελυρό εξώφυλλο, από τα όντως βδελύγματα τής Κοινωνίας και τα διεστραμμένα σιχάματα της ανίκανης ψευτο-ελίτ.
      Παριστάνουν τους Ευρωπαίους, ενώ αν ήταν σε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχαν παραιτηθεί όλοι προ πολλού.
      Ουσιαστικά, χωριάτες είναι και μάλιστα μπασκλασαρία.
      Ας κυβερνήσουν πρώτα τον εαυτό τους και τα ψυχιατρικά πάθη τους και κατόπιν να Κυβερνήσουν το Μέγα Έθνος των Ελλήνων.
      Βαρέθηκα να μας κάνουν ρεζίλι διεθνώς.
      Βαρέθηκα να ασχολούμαστε μονίμως με άσχετους και ανίκανους βουτηρομπεμπέδες.
      Μπράβο Στέφανε.
      Προσευχόμαστε για σένα.

    36. Του κάνανε πόλεμο πήγαν να τον σκοτώσουν , αλλα είναι παλικάρι τους γ@μισε όμως και τρέχουν και δεν φθάνουν
      Αλλα οι παιδεραστές παιδόφιλοι και εγκληματιες εξω και ο Στεφανος Χιος που τους ξεμπροστιάζει μεσα?

      Σε τι κοσμο ζουμε θα ψηφήσουν και Νομο υπερ της παιδοφιλίας?

      Για να δουμε οι δικαστες νωμιζω και αυτοι παιδια θα εχουν

    37. FREE STEFANOS!!!
      ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

    38. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΤΑΝΚ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ

    39. Χίο, κράτα γερά, όλοι είμαστε μαζί σου.

    Comments are closed.