ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΕΙ: ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΞΑΜΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ “ΣΠΑΣΟΥΝ” ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΝΙΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault

    Τι και αν έχουν ξαμολύσει τα “δικά τους παιδιά” οι ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ που μας κυβερνάνε; Ότι και αν κάνουν ξέρουν ότι το ΠΟΤΑΜΙ ξεχείλισε και θα τους ρίξει. Ενάντια σε κάθε ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ και ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ αντιστέκεται στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψαν οι ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ της πατρίδος μας. ΔΕΙΤΕ αναλυτικά τι συνέβη στις πορείες και καταλήψεις, σε όλη την Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες και βίντεο!

    Νωρίτερα στην Θεσσαλονίκη: “Βοηθήστε τα παιδιά μας” – Αναρχικοί επιτέθηκαν στα ΠΕΡΗΦΑΝΑ Ελληνόπουλα που εναντιώνονται στην Συμφωνία των Πρεσπών!

    Με επιθέσεις αναρχικών σε μαθητές συνεχίζεται το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που διοργανώνεται από οργανωμένα μαθητικά σύνολα της Βορείου Ελλάδος.

    Καστοριά :Υπό κατάληψη για την Μακεδονία και τα Γυμνάσιο – Λύκεια Μεσοποταμίας 

    Κατά της συμφωνίας των Πρεσπών τίθεται και το Γυμνάσιο – Λύκειο Μεσοποταμίας, οι μαθητές από χθες βράδυ κατέλαβαν το κτίριο θέλοντας να συνδράμουν στον αγώνα που ξεκίνησε στα περισσότερα σχολεία της Βόρειας Ελλάδα.

    H μαθητική πορεία της Καστοριάς, για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

    Κατερίνη: Μαθητές τράνταξαν την πόλη για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας! 

    Καβάλα:  Απολαύστε τον Γενικό Διευθυντή της τηλεόρασης του Center να αναφέρει ότι η σημαία είναι απλά ένα πανί!
    Στο παρακάτω απόσπασμα από το 13.43 έως το 14.34

    Πάτρα: Υπό κατάληψη 7 σχολεία για την Συμφωνία των Πρεσπών

    Από το πρωί της Πέμπτης, 7 συνολικά σχολικά συγκροτήματα της περιοχής τελούν υπό κατάληψη. Ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τείνει αυξητικός αναμένεται να διευκρινιστεί πλήρως τις επόμενες ώρες.

    katalipsi_1

    Καταλήψεις  στην Κρήτη για την Μακεδονία μας!

    Σε κατάληψη προχώρησαν οι μαθητές σε 20 σχολεία σε όλη την Κρήτη με αφορμή τις πανελλαδικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται για την συμφωνία των Πρεσπών και το Μακεδονικό. Πρόκειται για δώδεκα γυμνάσια και λύκεια στο νομό Ηρακλείου, τρία σχολεία στο νομό Χανίων, τρία στο νομό Ρεθύμνου και δύο στο νομό Λασιθίου.

    Φθιώτιδα: Έκλεισαν τα σχολεία για τη Μακεδονία

    Κλειστά περέμειναν επίσης για το ίδιο θέμα το Γυμνάσιο  και Λύκειο Δομοκού, το ΕΠΑΛ Αταλάντης, το Γυμνάσιο και Λύκειο Μαρτίνου, το Γυμνάσιο και Λύκειο Μώλου. Συνολικά στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, υπο κατάληψη βρίσκονται 29 σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

    KATALIPSI-7ogimnasio4

    KATALIPSI-7ogimnasio2

    “Αλήτες, προδότες, πολιτικοί” φώναξαν τα παιδιά για την Μακεδονία μας στην Τρίπολη!

    Οι μαθητές ξεκίνησαν  το πρωί από το 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο, πέρασαν από το 1ο Γυμνάσιο και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο κέντρο της πόλης με τα συνθήματα “Αλήτες, προδότες, πολιτικοί”

    mathites-diam-mak_1

    mathites-diam-mak_2

    Συγκλονιστική ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για το έργο των ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ στο Βόλο/ Από τον Λάμπρο Κ.

    Είμαι καθηγητής σε Γυμνάσιο του Βόλου. Σήμερα 29/11/2018 ήρθαν στο σχολείο μας 3 μαθήτριες από το Λύκειο (
    περσινές μας μαθήτριες ) επειδή στο Λύκειο τους έχουνε κατάληψη για   την Μακεδονία μας. Μας είπαν λοιπόν πως πήγαν έξω από το σχολείο τους πήγαν άτομα του ΚΚΕ   και τους φώναζαν για να σταματήσουν την κατάληψη με διάφορες απειλές  και ύβρεις. Τα ρωτήσαμε εσείς τι κάνατε? Και μας απάντησαν ότι όλα τα αγόρια του σχολείου τους ανέβηκαν στα   κάγκελα και τραγούδησαν όλοι μαζί τον Εθνικό μας Υμνό.  (Τρομερά συγκινητική στιγμή )
    Μη μου πείτε πως ένα ολόκληρο σχολείο είναι ακροδεξιοί Πιστεύω πως είναι παιδιά Πατριώτες κάτι που εμείς οι μεγαλύτεροι δεν  είμαστε δυστυχώς.

    Λήμνος: Κατάληψη  για την Μακεδονία έκαναν τα παιδιά στο γυμνάσιο της Μύρινας  – “Η Μακεδονία είναι Ελλάδα”

    8EC743E2-5644-4252-B22C-2BB613347701

    Υπό κατάληψη για την Μακεδονία όλα τα γυμνάσια και λύκεια της Ξάνθης

    Κλειστά είναι από το πρωί τα σχολικά συγκροτήματα 1o Γενικό λύκειο Ξάνθης, 4ο και 6ο Γυμνάσιο,3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, 2ο ΕΠΑΛ ,1ο Γυμνάσιο Ξάνθης, 1ο ΕΠΑΛ ,4ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης

    Μοναδική εξαίρεση το 2ο ΓΕΛ στο οποίο οι καθηγητές αποφάσισαν σήμερα να πάει εκδρομή!!!

    Δείτε ΦΩΤΟ:

     

    Καταλήψεις για την Μακεδονία και στην Λέσβο 

    Τα 20 από τα 56 συνολικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Μυτιλήνη και Λήμνο παραμένουν σήμερα κλειστά με τους μαθητές να διαδηλώνουν εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών και για άλλα «εθνικά» όπως τα αποκαλούν θέματα. Μικρές πορείες μαθητών πραγματοποιήθηκαν στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή. Δυστυχώς, την ίδια ώρα κανένα σχολείο δεν είχε κλείσει στη Χίο, στη Σάμο και στην Ικαρία.

    Κατάληψη στο 5ο λύκειο Καβάλας

    Capture

    Δείτε επίσης: Μαθητές από την Ηράκλεια Σερρών ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΑΝ τον Διευθυντή τους! «Να γιατί βγαίνουμε στο δρόμο για τη Μακεδονία»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Οι γονείς αυτών των παιδιών πρέπει αν νιώθουν περήφανοι

    2. Μπραβο μπραβο μπραβο στην μαθητικη Ελληνικη νεολαια που τολμαει να κρατησει την ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΙΑ. Τα Ελληνικα νιατα δειχνουν τον δρομο σε εμας που το παιζουμε πατριωτες ενω δεν ειμαστε διοτι ψηφιζουμε ανθελληνικα κομματα 44 χρονια τωρα. Μπραβο στα παιδια μπραβο στην Ελληνικη νεολαια. Συνεχιστε και μη φοβαστε μην ακουτε οποιον σας κολαει ταμπελλες τυπου φασιστα-ρατσιστη-ναζιστη. Ειστε απλα ΕΛΛΗΝΕΣ ειστε Εθνικοφρωνες ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ, Αυτη την Ελλαδα που ξεπουλησαν οι γονεις σας 44 χρονια με τις ψηφους τους στις Νδουλες,στα ποταμακια,στα κλεφτοπασοκ και στα συριζανελ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΠΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. ΖΩΤΩ Η ΕΛΛΑΣ-ΖΗΤΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. Ανθελληνες τρεμετε ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

    3. ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΚΑΤΑ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.

    4. AΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ / ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΙ!!!

      ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ” ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ….
      ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΗΡΞΑΝ 2 ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ , ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΦΡΑΝΚΟ!! Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΔΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ , ΕΝΩ Ο ΦΡΑΝΚΟ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΜΟΝΑΡΧΙΚΟΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ…..ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑΝ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΟΣΕΤ (ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ , ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ) ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΛΕΝΙΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΤΑ ΤΣΑΡΟΥ ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΜΟΛΙΣ 14% (ΦΙΛΟΤΣΑΡΙΚΟΙ 34% ΚΑΙ ΜΕΝΣΕΒΙΚΟΙ/ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ 45%!!)…

      ΑΦΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ , ΕΝΩ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΦΕΤΗΡΙΑ…..

      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ 1 ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΑΣΙΣΜΟΥ…
      ΝΤΕΜΕΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ /ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ/ΣΤΕΛΕΧΗ/ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ / ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΤΛ…) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΣΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ !!!!
      ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Τ΄ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ , ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΤΙΑΚΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΣΩΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ !!!!!

      ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Τ΄ΑΓΟΥΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΤΟΥΣ!!! ΝΕΟΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.) ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ…. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…..ΑΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ….. ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΝ Ε.Ε. !!

      ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ….ΚΑΙ Ο ΦΥΡΕΡ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ..

      ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ…..ΠΟΤΕ!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ.

    5. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά αρκεί να το κάνουν επειδή υπάρχει έστω και λίγο εθνικό φρόνημα και όχι για χαβαλέ και να χαθεί μάθημα.
      Όσο για τα αναρχοκοπρανα του Στάλιν να προσέξουν καλά γιατί στην εποχή που ζούμε δεν υπάρχει περίπτωση να κρυφτεί κανένας. Όσοι δεν έχουν δώσει δικαιώματα ας μη προχωρήσουν.
      Οι υπόλοιποι μαζί με τα ταξικά τους αδέρφια τα ισλαμοπιθήκια θα συναντήσουν τις 72 παρθένες και τα πιλάφια πολύ σύντομα.-

    6. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΙΝ ΓΛΑΥΚΗ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

    7. ΕΚΤΑΚΤΟ : Το κολεγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ κανει καταληψη γιατι αυξηθηκε η τιμη στο ποτο στα After Club και αλλαξε η ωρα του Next top model…κυριες διευθυντα ειναι αδικο να προβαλεται μετα τις 12 πως θα το δουμε? Το πρωι θα πρεπει να σηκωθουμε?…πως θα με το ΣΚ για ποτο που αυξηθηκε? Με τα 50 ευρω την ημερα χαρτζιλικη που μαςδινουν την ημερα ουτε μια moet οπως ο Ριχαρδος ο Λεοντοκοιλιας δεν μπορουμε να ανοιξουμε….Λευθερια τωρα στο ψαρια του Αιγαιου….Στην Μυκονο δεν εχει Τσιπουρες στις Ταβερνες….

    8. Εντυπωση κανει παντως ο ταξικος χαρτης των σχολειων που κανουν καταληψη….αυτο κατι σημαινει….τα σχολεια απο επαρχεια και τα σχολεια κυριως λαικων ταξεων κανουν καταληψη για την Μακεδονια δηλ.για το ιδεωδες της πατριδας και οι ποιο Ελιτιστικες περιοχες οπως η Ικτινου που ειναι στο κεντρο και σχολειαλλ της πρωτευουσας που ειναι μακρια απο την Μακεδονια κανουν καταληψη για τις αναγκες τους….ο χαρτης των καταληψεων ειναι ενδιαφερον….οι φτωχοι αγωνιζονται για την πατριδα τα παιδια των πλουσιων για τις αναγκες τους….εχει ενδιαφερον…

    9. oποιος παραχωρει την ιστορια ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ απο χερι.

    10. Λίγα τα ψωμιά τους, σε λίγο ξεκουμπίζονται αλλά θα κάνουν όση περισσότερη ζημιά μπρούν.

    11. Τελικά η νεολάια μας δεν μολυνθηκε από το δηλητήριο του μαρξισμού και του μισάνθρωπου κομμουνισμού. Υπάρχει ελπίδα. Ο Σώρρος βρήκε ρόζο.

    12. ΣΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ 5 ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ . ΡΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ . ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

    13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ!!
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ!

    14. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΙΔΕΣ!!!

    15. Μπραβο στα παιδια εχουν περισσοτερη ψυχη και μυαλο απο τους μεγαλυτερους.Παντα οι νεοι ηταν πρωτοποροι σε ολες τις επαναστασεις.Και παλι μπραβο.

    16. Κλασικά μούλικα που τα υπόκινουν ο ΚΟΥΛΗΣ και τα ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ.

      1. ΣΕ ΓΑΜΑΝΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ.

      2. Εισαι μουλος και ολο σου το γυφτοσογο. Αχρειε, αμα ξερεις τι πα να πει και πουσε σαπιε
        μαθε να γραφεις Ελληνικα.

        1. ΕΣΥ που έμαθες μουλέ ελληνικα;; Στην σιβηρια; Γεωργιανος εισαι;;

    17. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά ! Ό,τι δε τολμήσαμε εμείς οι γονείς τους να κάνουμε, το επιχειρούν αυτά τα παιδιά σα να μας λένε : <>

    18. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    19. Ta καθαρματα οι μπολσεβικομπατσοι αντι να επιτεθουν και να δειρουν μεχρι θανατου τους προδοτες δεν κανουν τιποτα.Αναρχοαπλυτα σκουπιδια ειστε και εσεις

    Comments are closed.