ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ – Ο ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΣ ΓΑΠ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ. ΤΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ. ΕΚΤΟΣ, ΕΑΝ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ “ΠΑΣΑ” Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ

    Κοινοποίηση:
    Eurokinissi - papandreou

    Ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Facebook για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 1981, μη ξεκαθαρίζοντας όμως τη θέση του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Από ότι φαίνεται όμως, από τις τελευταίες κινήσεις του και τις σημερινές συνεχόμενες συναντήσεις με στελέχη του ΚΙΝΑΛ, ως την Πέμπτη που λήγει η διορία θα ακουστεί και το δικό του όνομα ως “μνηστήρα” για τη θέση του αρχηγού του κόμματος.

    Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου κέρδιζε τις εκλογές του 1981 με το σύνθημα “Αλλαγή”.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε μια ανάρτηση με αναφορές μεν στην 18η Οκτώβρη του ’81 και σε αυτή του 2021 αλλά όχι στο αν θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές. Η αναφορά, όμως, στην “αφετηρία νέων αγώνων”, για την ανοικοδόμηση μιας προοδευτικής προοπτικής και για να αλλάξει οριστικά η μοίρα του ελληνικού λαού”, θεωρήθηκε προαναγγελία μιας υποψηφιότητας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    56 Σχόλια

    1. ΟΡΓΗ ΘΛΙΨΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΗΔΗΤΑ ΕΝΕΤΑΞΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩΧΩΡΙΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΡΤΕΨΕΙ. ΥΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.
      ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΩΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΥΤΟΕΞΟΡΙΣΤΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑΒΡΙΣΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΧΩΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΗΤΗΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΔΡΕΚΕΛΩΝ ΤΟΥΣ.
      ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
      ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΑΜΟΙΒΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΧΤΥΠΟΝΤΑΣ ΚΑΡΤΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΟΙΒΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΘΔΑΣΕΙ.ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΜΟΙΜΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΡΑΒΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. Ο ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ Η ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑΚΙΡΙ.

    2. Ε Σ Ε Ι Σ ????? οι κρυφοι μαγειρες που νοθευουν τα αποτελεσματα??? οι τουρκοι?? τα ουφος?? οι αμερικανοι?? οι γερμανοι??=τουρκοι??

    3. Οι πρασινορουφιάνοι να πληρώσουν τα πράσινα πασοκοχρέη.

    4. Ντροπη δεν υπαρχει; Στην θεση του θα εξαφανιζομουν Ειναι για γελια.Απο το Πασοκ στο κκε ; Φτουυυυυ !! Αξιοπρεπεια 00000

    5. Πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ και ΚΕΡΑΤΑΣ παίζει να είσαι? Αυτό το σκουπίδι ρε μούλε του ΠΑΣΟΚ πήρε 35 εκατομμύρια ευρώ και σε έβαλε στα μνημόνια…

    6. Τουρκόφιλε γιωργάκη, που χόρευες ζεμπέκικο με τους τούρκους αντί να τιμήσεις τους πεσόντες των Ιμίων, πρώτα φορά συμπάθησα τη Λιάνη με όσα σου έσουρε. Εσύ και οι νεοταξίτες μιλάτε για παγκόσμια διακυβέρνηση αλλά ο Θεός έχει άλλα σχέδια. Ο Θεός θα απονείμει Δικαιοσύνη στο τέλος. Ξέχασες που ψηφίσατε νόμο με τον βενιζέλο να κόβεις το ρεύμα σε όποιον δεν πλήρωνε το χαράτσι της δεη,;

    7. Αυτός που ‘ξεπούλησε’ την Ελλάδα και τους Έλληνες στους διεθνείς κερδοσκόπους έχει το θράσος να λέει ότι ‘θα αλλάξει τη μοίρα του ελληνικού λαού’ ??

      Αντί για υποψηφιότητα στο Κιναλ καλλίτερα να ….αυτοκτονήσει, αν έχει τσίπα και τύψεις για όσα δεινά προκάλεσε στον τόπο…..

      Αρκετά μας ζάλισε με τα ‘Θα’ και ΄Θα’, που είναι λόγια απατεώνα και παραμυθά… Εξ άλλου υπάρχει και ο Τσίπρας που τον μιμήθηκε άψογα…όταν ‘θα έσκιζε τα μνημόνια’ ……

    8. Γρήγορα να πέσει σύρμα σε όλους τους μασόνους γιαχωβαδες σαιεντολογους ρόταρυ λάιονς λοατκα να στηρίξουν τον αρχηγό.Συριζεοι αδέλφια μας γυρίστε ο Παπανδρέου σας περιμένει.

    9. Aυτο το βδελυμα της ανομιας παιρνει την προεδρεια του κιναλ και μαζι με συριζα βγενουν κυβερνηση με σκοπο τον διαμελισμο της ΕΛΛΑΔΑΣ και παραδωσης του 25 ΜΕΣΗΜΒΡΗΝΟΥ βεβαια αυτη τη ιστορια τη γνωριζουν ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

      1. Τι έχουμε να πάθουμε!! Οι δύο μασόνοι του soros θα μας διαμελίσουν.
        Θυμάστε τι είχε πει ο ΓΑΠ όταν το ΠΑΣΟΚ καταστράφηκε και βγήκε έξω και το έκαναν το τούβλο και καθηγητή του Χάρβαρντ;;
        «Πρέπει να κοιτάξω κι εγώ σα παιδί το μέλλον μου».
        Πολλές πολιτικες ανακατατάξεις ένεκα επικείμενων νοθευμένων εκλογών.. Νοθευμένων το κατά δύναμιν!! Στο ποσοστό που τους παίρνει. Το υπόλοιπο το διαμορφώνουν οι λίστες Ξεπετα που τώρα κατόπιν εορτής βρήκαν οι δύο κόκορες να διαλευκάνουν. Όλοι τους δεξιοί κι αριστεροί μια φαρα είναι. Πουλημένα μασονικά τομάρια .
        Είναι οι cleaners που λέγαμε.
        Την Ελλαδιτσα μας να την ξεχάσετε.
        Αυτό που έχουμε τώρα είναι Εθνική Κυριαρχία
        Θα κατακερματιστεί.
        Για τα νησιά γιατί κάνουν μόκο και δε μιλάνε σε καμία συμφωνία που οι Τούρκοι ζητούν αποστρατικοποίηση;; Ούτε για ΑΟΖ κουβέντα.
        Η Ντόρα δε το είχε πει;; Να δώσουμε λίγο Καστελόριζο και δώστε μας λίγη Ρόδο και Λέρο!! Λες και και είναι δικά τους τα νησιά μας και θα μας τα δώσουν αυτοί.
        Ήδη οι χαρτες κυκλοφορούν χρόνια τώρα.
        Το θέμα είναι πότε θα συμβεί.
        Και τη Κύπρο ήθελαν να τη διχοτομησουν οι Αμερικανοί από το 1955 αλλά έγινε το 1974 .
        Εμείς είμαστε οι χαχες που νομίζουμε ότι επιλέγουμε κυβερνήτες και ότι ο λόγος μας και η ψήφος μας μετράει.
        Αυτή τη στιγμή οι λαοί όλου του κόσμου βρίσκονται στην δεινοτερη θέση όλων των εποχών που σηματοδοτειται από το κενό που πρέπει να καλυφθεί για την μετάβαση από την ανθρώπινη στην μη ανθρώπινη εποχή.
        Είναι κάτι κόντρα στη φύση κι η φύση ως γνωστόν ότι της αντιστέκεται το εκδικείται καταστρέφοντας το.

    10. Το δούλεμα συνεχίζεται και εσείς εκεί κακομοίρηδες. Μια κίνηση έκανε και πήρατε φωτιά. Σας χαλάει τα γούστα εεε; Ξέρει καλό ποδήλατο..σε όλα τα επίπεδα και καθόλου υπηρέτης του σάπιου συστήματος. Μεγαλώστε με αρχές τα παιδιά σας. Μην τα αφήσετε να κυλήσουν στις λάσπες. Αξίζουν καλύτερο μέλλον.

    11. Δεν καταλαβαίνω γιατί βρίζετε αυτόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η πολιτική του τον επανάφεραν.

    12. Μιλαμε για μεγαλη κοπρια…ρε φιλε ποιοι τους ψηφιζουν αυτους?

    13. Ο προδότης επιστρέφει ως σωτήρας!!!!!! Σας παρακαλώ πολύ φτάνει πια!!!!!!

    14. Ρε ανεγκέφαλε το 1981 έγινε και ο μεγάλος σεισμός. Ο Θεός μίλησε αλλά τα ζώα κολλημένα στο κτήνος τον πατέρα σου. Πάντως προτιμώ αυτόν από τον αριστερό κοπρίτη!

    15. ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΧΩΡΑ.ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΛΙΓΔΑ.

    16. Θα σαρωσει ο Γιωργος Παπανδρεου.Να μου τυ θυμηθειτε.

    17. Θα μας την αλλάξετε τη ζωή σίγουρα όπως μας αλλάξατε τα φώτα τότε. Μόλις ξυπνήσατε πέσατε μέσα στο μέλι για να κάνετε μπάνιο. Αν πεις για τον αρχηγό σας μπούμπουκας. Σας περίμενε ο λαός σαν όαση μήπως και πίναμε λίγο καθάριο νεράκι και αποδειχτήκατε ακρίδες. Άντε να κάνετε ποδήλατο μπας και γκρεμοτσακιστείτε και γλυτώσουμε παλιοτσουμπέδες.

    18. Διαλύεται το πασοκ (κιναλ) στην ουσία. Φεύγει Φώφη, παραμερίζει η Ντόρα μάλλον για Αβραμόπουλο και Σαμαρά (;) μαζί με Δένδια και λοιπούς ως κεντρώος φιλο-αμερικάνικος χώρος με πλήθος πρώην πασοκ. Τώρα αν θα στηθούν από όλους τους ‘δεξιά-εθνικιστικά-ακροδεξιά’ αναχώματα του 5-10% μπορεί (πχ Κασιδιάρης, Φράγκος, και συναφείς) ενώ ο χώρος αριστερά είναι ένα 40% συμπαγέστατο συριζα και κκε. Το ζήτημα είναι να ξαναβγάλουμε το χειμώνα.

    19. Μητσολουλου,ΓΑΠ και Τζιφρας!!!????
      Πωπωωω τι μας περιμένει!!!

    20. Ναυτία σας έπιασε όλους; Με τόσες πλημμύρες..τόσες πυρκαγιές λογικό είναι να χαθείτε στο κόσμο που σας έφτιαξαν αυτοί που υποστηρίζετε. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ
      και λέω κύριος, γιατί είναι ΔΙΕΘΝΩΣ αναγνωρισμένος με προσωπικότητα αξιοζήλευτη και με πολιτικό ΗΘΟΣ που δυστυχώς ελάχιστοι πολιτικοί τα διαθέτουν σήμερα. Είστε άξιοι της μοίρας σας κακομοίρηδες..

      1. Πήγαινε ΑΜΕΣΩΣ νά τά πής αυτά στόν γιατρό νά σού συμπληρώση τήν κίτρινη κάρτα.

    21. Ε βέβαια τώρα που ξεκινάει το μεγάλο φαγοπότι της “πράσινης ανάπτυξης”, της “κλιματικής αλλαγής” και των “πράσινων αλόγων” να λείπει ο ΓΑΠ?…αμαρτία από τον Θεό είναι,δεν ξέρω αν είμαστε τελικά για γέλια ή για κλάμματα σε αυτήν την χώρα.

    22. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ… ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ. ΕΤΣΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

    23. Αφού είδε ότι οι κλέφτες και οι λωποδύτες ευοδονώνται σε αυτή τη χώρα , πήγε Αμερική να κάνει και αλλά σεμινάρια με τους μασωνους φίλους του και είπε , ας γυρίσω μπας και αποτελειώσω ότι άφησα .

    24. Ας γίνει πρωθυπουργός…….τουλάχιστον έμαθε από την πρώτη φορά τώρα ίσως είναι πολύ καλύτερος!!!Ξυπνήστε λίγο και κοιτάξτε ποιοι μας κυβερνούν σαν χώρα!!

      1. Δέν ξέρω τί έμαθε αυτός, ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    25. Μεγάλος στόκος, εθνοπροδότης, αχαΐρευτος, νεοταξίτης, κτλπ…. αλλά το Κιναλ θα καταφέρει να κρατήσει τα χαμηλά του ποσοστά αφού όλοι οι Πακιστανοί (όπως πάντα) θα το ψηφίσουν.
      Οι Πακιστανοί το κρατάνε ζωντανό.
      Όσο για την Ελλάδα, αυτό το κόμμα δεν θα κάνει τίποτα καλό, μόνο ότι καταστροφικό μπορούμε να φανταστούμε………

    26. προκειμενου να εκλεγει ο λοβερδος και να ξαναδουμε πρωθυπουργο τον κουλη, χιλιες φορες καλυτερος ο γαπ

      1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ;;;; ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΗΣ, ΠΟΣΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;;; ΚΟΦΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ, ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΑΧΡΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΑΛΛΟΣ!!! ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΌΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!!!

    27. Οχι παλι! Μα τοσο κοντη ειναι η μνημη του Ελληνα? Ελεος!!!!!

    28. γιατί αμφιβάλετε ότι οι Ελληνες ψηφοφόροι είναι ικανοί να τον ξαναβγάλουν πρωθυπουργό;;;;
      μόνο μια πρόταση είναι αρκετή για να πάρει κοντά 40%..
      “το δημόσιο είναι απογυμνωμένο και χρειάζετε να το στελεχώσουμε”
      και στις κλαδικες θα βγει το μήνυμα..ετοιμάστε τα παιδιά σας,,θα δείτε πόσες προσλήψεις να κάνει μετά η ΕΥΔΑΠ..εκεί το αίμα είναι πράσινο..

    29. Παπανδρέου για πάντα να τρώμε με χρυσά κουτάλια.

    30. Χαζέψτε τον ελληνικό λαό μια φορά, ντροπή σας. Χαζέψτε πάλι τον ελληνικό λαό, ….. ντροπή του.

    31. τα τρωκτικά κάνουν όνειρα και σχέδια, αλλά ο Θεός και ο καρκίνος γελάνε

    32. Κατεβαίνει ο ΓΑΠ για να εκβιάσουν όλους τους άλλους να μην κατέβουν υποψήφιοι ώστε να πάρει την αρχηγία!!!

      Αυτό είναι το “προοδευτικό” “δημοκρατικό” κόμμα της “Αλλαγής”. Η επιτομή του ολοκληρωτισμού, νεποτισμού και δεσποτισμού!!!

    33. ΕΝΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΕΚΑ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΑΝ. ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ. ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ/ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ, ΦΟΒΗΤΣΙΑΡΗΔΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΣΚΟΥΠΙΔΟΦΙΛΟΥΣ.

    34. Αυτός το σκατό θα έπρεπε να είναι εδώ και χρόνια στην φυλακή και θα έπρεπε να περιμένει την κούλα και την αλεξία να πάνε!! Σκατολαμώγια ολοι σας φυλακή θέλετε για να μην πω κρέμασμα

    35. Άφησες μούσι βλέπω Γιωργάκη !!!!!!!! Αθανατε Χάρυ Κλυνν μας λείπεις…………

    36. Ο ΓΑΠ ανέλαβε κόμμα το ΠΑΣΟΚ & κατάφερε να το διαλύσει, τώρα τι θα κάνει θα το αφανήσει??? Σαν χώρα τι να περιμένουμε μετά από αυτό το επίτευγμα??? Ήρεμα ερώτηση κάνω.

    37. TO ΠΑΣΟΚ αυτοτονησε οταν τα ηνια του τα πηρε η Φωφη . Μακαρι να μεινει μακρια απο το κινημα αυτη η ”ασχημη” γυναικα . Χιλιες φορες καλυτερος ο Γιωργος Παπανδρεου απο αυτην . Η Χρυση Αυγη δεν διαχειριστηκε σωστα την αναγνωρισιμοτητα της στη αρχη και τρομαξε το κοσμο (ο κοσμος ηταν αναμεσα στη ακροδεξια και στη ακροαριστερα ως διαδοχο ΠΑΣΟΚ ΝΔ και δυστυχως η εσωτερικη αντιπαλοτητα Κασιδιαρη Μιχαλολιακου απετρεψε το επιθυμητο αποτελεσμα για την ΧΑ) και ετσι εδωσε πασα στη ακροαριστερα στις γιαφκες και στους αναρχικους και στο Τσιπρα τον καταληψια με τη Παγωνα του να μας κουναν το χερι και να ειναι υπολογισιμη μοναδα ως αντιπολιτευση ακομη και σημερα. Χιλιες φορες ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ με Γιωργο παρα ΝΔ με κουλη η ΣΥΡΙΖΑ με τον αναρχικοκουκουλοφοροκαταληψια

      1. Επιτιδες τρομαξε φιλε τον κοσμο η χρυση αυγη διοτι ειχε το σκοπο της. Ειναι παρακλαδι της ΝΔ αν δεν καταλαβες

      2. Ρε αι παενε απο εδω με τον γαπ σου βλημα!!!!
        Και μακαρι να βγει αρχηγός του κιναλ θα πατωσει με 1% πλεον.
        Τωρα για κουλη και πινοκιο επισης χλωμο το βλεπω αλλα αυτοι θα τα βρουν παλι και να δεις που θα κανουν και συγκυβερνηση

      3. Τελικά μυαλό κουκούτσι! όλοι είναι υπηρέτες του ίδιου συστήματος, σε όσους τα θέλει ο κώλος τους δεν τους φταίνε οι υπόλοιποι, εκτός αν παίζουν συμφέροντα οπότε να το λέτε για να υπάρχει δικαιολογία

    38. Μου αρέσουν τα Αρχαία Ελληνικά πλάκα κάνω
      Σαφώς είναι ευφυεστερη γλώσσα από την απλοποιημένη σημερινή.

    39. Άλλος ένας υπάλληλος…..
      Τι στο διάολο δεν έχουν έναν πατριώτη και βάζουν όλους τους πουλημένους…
      Χαμένοι για πάντα………..

    40. Έτσι που τον βλέπω μου θυμίζει το τραγούδι:
      Το παιδί μας έπεσε κάτω από τη VESPA , κενωνια άδικη, κρνωνια ΨΕΥΤΡΑ

      1. Το φαντάζεστε να βγει πρόεδρος και καθώς πάει να βγάλει λόγο να πέσει και να γκρεμοτσακιστει όπως τότε με το ποδήλατο;;🙈

    41. απο το σιχαμερο διδυμο σαμαρας-γαπ προτιμω το πιο αναβαθμισμενο σε ολα τα επιπεδα κουλης-τσιπρας

      1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΨΑΞΕ ΤΙΣ Η ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ

      2. Ο Τσίπρας κι ο ΓΑΠ είναι άρτιο δίδυμο καλών ανθρώπων και άξιων πολιτικών!
        Σιχαμερός συνδυασμός είναι Μητσοτάκηδες-Σαμαράς. Γλοιώδη τέρατα, φίλε!

    42. Τι έγινε,οι άλλοι νεοταξίτες κρίθηκαν ανεπαρκείς και έφεραν τον μνημονιοφόρο;

    Comments are closed.