ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ, ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ – ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ: “ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    Βλαντίμιρ Πούτιν

    Η Ρωσία υπερασπίζεται σταθερά και με συνέπεια τα συμφέροντα της χώρας και την ασφάλεια των πολιτών της, δήλωσε ο πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

    «Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεπεράσαμε μαζί όλες τις δυσκολίες της χρονιάς που έφυγε και προστατεύσαμε όσους βρέθηκαν σε δύσκολη κατάσταση. Πρώτοι από όλους, εμείς, η παλαιότερη γενιά κι έπειτα οι οικογένειες με παιδιά, το μέλλον της Ρωσίας. Υπερασπιστήκαμε σταθερά και με συνέπεια τα εθνικά μας συμφέροντα, την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών», συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος στο μήνυμά του για το νέο έτος.

    Πρόσθεσε, ακόμη, ότι η Ρωσία κατάφερε να αναζωογονήσει την οικονομία της σε σύντομο χρονικό διάστημα και φτάνει πλέον στην υλοποίηση των στρατηγικών και αναπτυξιακών στόχων της σε πολλούς τομείς.

    «Φυσικά, υπάρχουν ακόμα πολλά άλυτα προβλήματα, αλλά ξεπεράσαμε αυτό το έτος με αξιοπρέπεια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πούτιν.

    Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε, επίσης, ότι οι άνθρωποι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν «κολοσσιαίες» προκλήσεις τον περασμένο χρόνο, αλλά «χάρη στην αλληλεγγύη μας έμαθαν να αντεπεξέρχονται σε τόσο δύσκολες συνθήκες και να λύνουν σύνθετα προβλήματα».

    Ο Πούτιν εξέφρασε, τέλος, τα συλλυπητήριά του σε όλους όσοι έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και φίλους εξαιτίας της πανδημίας COVID-19.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΑ..”ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ” ΗΓΕΤΗΣ? Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ”!! “ΕΘΝΙΚΟΣ” ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗΣ!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ “ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ” ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΚΙΝΑ,ΠΕΡΣΙΑ κ.λ.π. ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟΥΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ”!!!

    2. Ενταξει ξυπνησατε απο το ονειρο της « μεγαλης , φίλης » Ρωσίας που θα σας σωσει και θα ικανοποιησει τις κρυφο-παρανοικες , θρησκοληπτικές σας φαντασιωσεις ??? ωρα να επανελθετε στον πραγματικο κοσμο τον ξυπνητό λεω , οχι του ονειρου . Καλα αυτο που ειπε ενας καπου παρακατω οτι αν ηταν (αυτος) δηλαδη
      πούτιν θα τους ειχε ξεπαστρεψει ολους , θυμιζει ενα αλλο καλο παιδι της ιστοριας με κοντό μουστακι ,κατι τετοια εκανε και αυτος , προφανως πριν τα κανει ,τα ελεγε σε φόρουμς της εποχης ..

    3. Θα είχα κάνει το Truman …Woman …μόνο που πλησίασε .

    4. Έπρεπε να τους έχει κάνει πόλεμο πρώτα για λόγους εκδίκησης και δεύτερον επειδή και μόνο το σκέφτηκαν να σε κάνουν κακο όχι να τους αφήνεις να βάζουν πυραύλους στην Ουκρανία και στην Ελλάδα άμα τους βάλουν και μετά χαιρετά μου τον Πλάτανο.

    5. Κάθεσαι και φοβάσαι τους μασονοΕβραιους τους Γιανκιδες της Δύσης…Άμα είχα τα όπλα σου όχι σήμερα εχθές θα τους είχα θάψει …θα τους είχα κάνει τον κολο λιμάνι σε όλο το κόσμο…κάτι Μητσοτακιδες θα τους είχα θαψει για πλάκα .

    6. Άμα τους κοιτάς οι Γιανκιδες και οι μασονοΕβραιοι θα σε φάνε …όσο εσύ κοιτάς αυτοί μαγειρεύουν στις στοές το θάνατο σου και του λαού σου…Μια φορά στο έκαναν και θα το ξανακάνουν στο Ρωσικό λαό όπως και σε άλλους.Αν είσαι ηγέτης έπρεπε Ίδη.

      1. μάθετε πρώτα ποιος είναι ο πούτιν και μετά γράφετε. Κρυφή βδέλλα των ρότσιλντ εις βάρος του Ρωσικού λαού.
        Αρχιμασόνος και κολλητός τους εκεί στις στοές των σατανιστών. Και δεν πρόκειται να τους κάνει κακό.

    7. Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε της Ρωσίας καλή χρονιά καί ευλογημένη!!! Ξέρετε πολύ καλά ότι τό τελευταίο αγκάθι τών Παγκοσμιοποιητών είναι η χώρα σας .Είναι η Χώρα πού έχει ταλαιπωρηθεί πολύ καί στό παρελθόν από τούς ίδιους, η Χώρα πού ανέδειξε χιλιάδες Αγίους πολλοί από αυτούς Μαρτύρησαν γιά τήν πίστη τους πχ ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός. Ευχόμαστε και προσευχόμαστε να μήν τούς τό επιτρέψετε καί ξέρουμε οτι έχετε την δύναμη και την βοηθεια απο τον Θεό.Εαν πέσει η Ρωσία μετά πάμε σε μιά παγκόσμια κυβέρνηση.οι κυβερνώντες θά είναι δώδεκα οικογένειες και οκτώ τράπεζες. Θα υπάρχουν αυτά τα ερπετοειδή και οι σκλάβοι που θα τους υπηρετούν. Μη Γένοιτο.

    8. Χίλια χρόνια να ζήσει και να κυβερνά τη Ρωσία , δίνοντας λαμπρό παράδειγμα διαφύλαξης του ευρωπαϊκού πολιτισμού, προβολής των διδαχών της Ορθοδοξίας και αναχώματος στην ισλαμοποίηση. Η Ελλάς αντιθέτως ,ατυχέστατα, διαθέτει ανεπαρκές, εθνομηδενιστικό, επαμφοτερίζον κατά βάσιν πολιτικό προσωπικό και
      εκλογικό σώμα τελούν υπό αέναο νάρκη. Η πανταχόθεν προπαγάνδα στη φάρμα των Ελλήνων καλά κρατεί…

    9. Πείτε στους Ρώσους να μαζέψουν τις αδερφές τους απ’τα μπουρδέλα της Δύσης.

    10. Το ενδιαφέριν του μηνύματος του είναι ότι δεν αναφέρεται στα εμβόλια, ούτε καν στον covid, εκτός και αν δεν μας το μεταφέρατε ολόκληρο το μήνυμα.

      Χρόνια πολλά.

    11. Γεια σου Βλαδιμηρε ειθε να απελευθερωσεις πολλες Χριστιανικες χωρες απο τους τυραννους της παγκοσμιοποιησης που τις κυβερνανε τοις Gates ρημασι πειθομενοι και οχι μονο! Χρονια σου πολλα και δημιουργικα!

      1. Αν εμεις δεν απελευθερωθουμε μονοι μας μην περιμενεις απο καποιον αλλον να το κανει για εμας. Η Ρωσια ζει σχεδον φυσιολογικα απο το καλοκαιρι του 2020, για τις πολεις της Σιβηριας μπορεις να αφαιρεσεις και το σχεδον..

    12. Χρόνια πολλά κυριε Πρόεδρε καί ένα καλό νέο έτος γιά τήν χώρα σας καί γιά τήν Ελλάδα.
      S novym godom
      Γιάννης Λάκων

    13. Καλή χρονιά στην Ελλάδα και σε όλους τους Έλληνες!

    14. Οσοι περίμεναν στήριξη σπό την Ρωσία την πάτησαν . Ακόμα περιμένουν. Για παράδειγμα Κύπρος, Σερβία, Αρμενία. Το σωστό είναι να μην περιμένει κανένας την παραμικρή βοήθεια σπό την Ρωσία. Η Ρωσία είναι ο εαυτούλης της.

      1. Έτσι ακριβώς! Αυτή η Ρωσοφιλία καλή, αλλά καθένας κοίτα τα συμφέροντα του. Οι Έλληνες ας κοιτάνε για την Ελλάδα και μην περιμένουν από ξανθά γένη να τους βοηθήσει.

        1. Μπορει να ειναι ορθοδοξοι οπως λετε αλλα ξεχνατε οτι ειναι παλαιοημερολογίτες και η θρησκεια τους δεν συμφωνει με μας οπως και πολλων αλλων κρατων.
          Εμεις ειμαστε τελικα οι μονοι που γιορταζουμε χριστουγεννα με τους καθολικους ενω ολοι οι αλλοι τα φωτα.τι δεν το ξερατε;

      2. Γιατί να σε βοηθήσει ?
        Δέχτηκες ποτέ όσες προτάσεις συνεργασίας σου έκαναν στον αμυντικό και ενεργειακό τομέα ?
        ΟΧΙ
        Μόνο κυρώσεις, απελάσεις διπλωματών τους και αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα εναντίον τους.

    Comments are closed.