ΤΟ ΜΕΓΚΑ “ΠΑΕΙ ΑΙΜΑ” ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ! Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΑΚΗ! ΔΕΙΤΕ ΤA ΒΙΝΤΕΟ!

    Κοινοποίηση:
    im_elas_theodorikakos

    Embed Code

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Απ ότι φαίνεται πλέον ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ
      ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

    2. Στο αθηναικο μεταμεσονυχτιο ραδιοφωνο, απο τις 23:00 μεχρι τις 5:00 το πρωι, ακουγοντε ελληνες απο ολη την υφηλιο και ιδιως απο το ελλαδισταν. Εκει απο τα λεγομενα ιδιως των ελλαδικων νορμαλ ανθρωπων και κομματικων τρολλ, ελληνες του εξωτερικου καταλαβαι-νουν τι εστι ελλαδικη ελληνικοτητα.

    3. Μαυρογιαλουρε Κνιτάκη, αποβρασμα της κοινωνίας, αν έχεις άντερα παραιτησου, σε έχει δεμένο ο Βαγγος και θα σε ξεφτυλισει, δεν θα έχεις που να κρυφτείς καθηκι.
      Πες μας τώρα τι καλά κάνει η αστυνομία την δουλειά της παλιοπουστα.

    4. Συμπατριωτες,οι αληθειες του συνσχολιαστη “Ελληνα Γερμανιας”,πονανε….
      Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα και γι αυτο δεν μας εχουν σε υποληψη κανεις εξω κι ας λεει ο ζαβοΚουλης τα δικα του…Φυσικα καθενας εχει μεριδιο ευθυνης και ειναι συνυπευθυνος για ολο αυτο με την ψηφο του…Οσοι λοιπον ψηφισατε ΝΔ Συριζα ή ΠΑΣΟΚ(γιατι ολοι τα ιδια σκ@τα ειναι),και σκεφτεστε να τους ξαναψηφισετε μπορειτε να καθησετε ανετα μπροστα απο τον καθρεφτη σας και να φτυσετε τον εαυτο σας…..

    5. Απαντηση στον Ελληνα απο Γερμανια.Τον μεγαλο απατεωνα Χριστοφορακο ποια χωρα τον προστατευει και δεν τον εκδιδει στην Ελλαδα? Δευτερον.Οι εμποροι ναρκωτικων και αλλοι μαφιοζοι μπορουν να καταθετουν τα χρηματα τους σε Γερμανικες τραπεζες σχεδον χωρις προβληματα? Τριτον Ειναι αληθεια πως η Γερμανια ειναι η ποιο διεφθαρμενη χωρα της Ευρωπης? Η siemens σε ποια χωρα ανηκει? Σου λεει τιποτα? Τεταρτον.Ποσα δισεκατομμυρια προστιμο υποχρεωθηκε να καταβαλει γερμανικη εταιρεια αυτοκινητων στην Αμερικη για παρανομους χρηματισμους και αλλα ποινικα αδικηματα? Πριν λιγο καιρο το καθεστως της γερμανιας συνελαβε 6 πολιτικους αντιπαλους Εθνικιστες και τους κατηγορησε πως ειθελαν να ανατρεψουν τη κυβερνηση.6 ατομα θα καταλαμβαναν το κοινωβουλιο και θα ανετρεπαν το πολιτευμα.Εδω γελανε και οι κοτες.Απο Ολλανδια

    6. οι ευαγγελεις πρεπει να παρεμβουν παραυτα για να διερευνισουν τον μηχανισμο συγκαλυψης. παλαιοτερα καποιο τεκνο υπουργοτετοιου απο το αλλο στρατοπεδο εκανε ληστεια με καλασνικοφ απο οτι θυμαμαι. εν τελη τι εγινε τοτε.??? διερευνιθηκε η υποθεση???

    7. Στη φωτό ,μπάτσος βαθμοφόρος ,εκπαιδευμένος στο ράλλυ ταχυφαγιας,γυμνασμενος στο φουλ στην περιστρεφόμενη πολυθρόνα….με….πουκάμισο σιελ για μοσχάρι…..μπλιεεεςεχχχ εμετός….βρώμιλος.

    8. Δεν αρέσουν σε πολλούς τα σχόλια του `Ελληνας Γερμανίας` αλλά αυτή είναι η σκληρή,δυσάρεστη αλήθεια.
      Όποιος την αποδεχτεί,θα προσπαθήσει να αλλάξει νοοτροπία,όποιος δεν αποδέχεται την αλήθεια,δεν θα αλλάξει-προς το καλύτερο-ποτέ!(Ακόμα θυμάμαι ένα πλάνο με τον γνωστό Χριστοφοράκο να οδεύει προς το αεροδρόμιο,με την καπαρντίνα στο χέρι.Αυτό που δεν θα ξεχάσω,είναι το …χαμόγελό του στον φωτογράφο!!).
      Έλληνα Γερμανίας. Και η Γερμανία χαλάει γρήγορα με την είσοδο των λάθρο.Δεν συμφωνείς;

      1. ““ Και η Γερμανία χαλάει γρήγορα με την είσοδο των λάθρο.““ η γερμανια εχει ακομη υπαρκτο και λειτουργικο κρατος σε συγκριση με το ανυπαρκτο ελληνικο κρατος.

    9. Koula mafia !!! Το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι κι ας το ψήνει η κουλή κι απ’ τις δύο μεριές..!!! Ψάρι στο λοκω θες ρε σταραπου κι άντε βγαλτο..!!! Αυτά τα τελευταία 301 νοπαναμου διέλυσαν ότι είχε απομείνει όρθιο στη χώρα απ’ τους προηγούμενους ωλετηρες… μόνο ο Κασι έχει τα @@ να τους πάρει το σκαλπ και θα τους το πάρει…!!!

      1. “””” Το ψάρι βρωμάει απ’ το κεφάλι…..””” αλλά απο την ουρα καθαριζεται….και ποιος / ποιοι ειναι η ουρα;;;;;

        1. 👍👍👍👍👍
          Οι νεοελληναράδες φυσικά που ψηφίζουν τη συμμορία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για το ρουσφέτι και το βόλεμα
          Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ χρεοκόπησαν την Ελλάδα φτωχοποίησαν τους Έλληνες και τους γελοιοποίησαν και μυαλό δεν βάζουν οι νεοελληναράδες.
          Ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε 37 δις στα ταμεία δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ το κόμμα δεν υπήρξε ούτε ένα σωρό σκάνδαλο στα χρόνια που κυβέρνησε και οι νεοελληναράδες ψήφισαν αυτούς που τους χρεοκόπησαν τους φτωχοποίησαν και τους γελοιοποίησαν σε όλο τον πλανήτη.
          Και όσα σκάνδαλα κατασκευασμένα προσπαθεί η συμμορία ΝΔ να φορτώσει στο ΣΥΡΙΖΑ είναι κουτοπόνηρος αντιπερισπασμός κατά το γνωστό φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
          Με βάση τα υπάρχοντα κόμματα σήμερα στην Ελλάδα μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας αξίζει.
          ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν μετά τα εγκλήματα που έχουν διαπραξει.
          Κατάντησαν την Ελλάδα αυτόν τον ευλογημένο τόπο μια τριτοκοσμική χώρα η ΝΔ και Μητσοτάκηδες και οι νεοελληναράδες ακόμα τους ψηφίζουν.

    10. Ολοι εσείς που κάνετε κριτική στο ίντερνετ, και πιθανον έχετε συγγενεις ή φίλους στην αστυνομία και στα κόμματα ή είσαστε οι ίδιοι μέσα όταν τα κάνετε εσεις δεν σας πειράζουν, όταν κοντεύουν οι εκλογές με τα ψηφαλάκια τα θυμηθήκατε όλα? Η αστυνομία ή ο στρατός πουλάει προστασία από αρχαιοτάτων χρόνων, τώρα θυμηθήκατε να το δημοσιεύσετε για νέο? Το ότι σε όλες τις τάξεις της κυβέρνησης και των σωμάτων ασφαλείας διοικούν μασώνοι μεγαλόσταυροι και ροδόσταυροι εβραιοτραφείς δεν σας πειράζει? Χρειάζεστε χάπια όλοι στην Ευρώπη όπως λέει ο κοντός…μην τσακώνεστε όλοι θα φύγετε.

    11. Μη ξεχνάμε το γιο του Βούτση και την κόρη του Δραγασάκη

    12. Παραιτήθηκε ο υπουργός συλλαμβάνει το γιο του έδιωξαν από την αστυνομία τους αστυνομικούς που προσπάθησαν να γλιτώσουν το γιο του υπουργού;
      Μπαααα
      Στην Ελλάδα κυβερνάνε οι μαφιόζοι.
      Τραβάτε τώρα στο καλάθι της νοικοκυράς του τσαρλατάνου Άδωνι και αύριο στα κανάλια του Κούλη θα σας πούνε τι πρωινό έφαγε η Καιλή και αν τα έφτιαξαν στο Survivor ο ένας με την άλλη και αν φοράει τη μπλούζα του.
      Επίσης ένα άλλο πολύ σοβαρό θέμα για την ανθρωπότητα είναι αν ο παίκτης του μάστερ σεφ θα,κάνει αλλαγή φύλλου.
      Νεοελληναράδες είστε χαζότεροι από όσο πίστευα.

      1. ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ε; ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΦΑΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΕΕ…

        1. Κατα πρώτον έχει δίκιο ο απο πάνω σου. Και κατα δεύτερον, μάθε να γράφεις σαν άνθρωπος ρε μπαστάρδι, καραγκιόζη.

        2. 34 χρονια στην γερμανια δεν καταλαβα ουτε για κτηνοβασιες, ουτε για κτηνοβατες……μαλλον σε αλλη γερμανια ζουσα….. ειστε πολυ καλα πληροφορημενοι στο -σταν…..

    13. Το συζητήσαμε στη δουλειά με Γερμανούς και έμειναν άφωνοι.
      Με ρώτησαν αν παραιτήθηκε ο υπουργός που συγκάλυψε το γιο του που έπιασε η αστυνομία με τα ναρκωτικά μαζί με ανώτατους αστυνομικούς κομματόσκυλα.
      Τους είπα φυσικά όχι.
      Λειτουργούν αλλιώς ατην Ελλάδα είπαν οι Γερμανοί και γέλασαν.
      Στη Γερμανία οι αστυνομικοί της αντίστοιχης ΔΙΑΣ που θα έπιαναν γιο υπουργού με ναρκωτικά θα έκαναν κανονικά τη δουλειά τους και θα του περνούσαν χειροπέδες και θα έπερναν και έπαινο από την ίδια την κυβέρνηση ενώ ο υπουργός θα είχε παραιτηθεί αμέσως και με κυρώσεις βέβαια.
      Λεπτομέρειες για τους νεοελληναράδες φυσικά που ψηφίζουν ΝΔ και Μητσοτάκηδες για το ρουσφέτι το βόλεμα και το πλιάτσικο και μετά υποκριτικά παριστάνουν και τους πατριώτες τρομάρα τους.

      1. Να δώσουμε έπαινο στους Γερμανούς και για την ασυλία που παρείχαν στο Χριστοφοράκο. Κράτος υπόδειγμα!

        1. Οι Γερμανοί κοιτάνε τα συμφέροντα τους.
          Λογικό να θέλουν να καλύψουν ένα στέλεχος τους σε μία πολυεθνική όπως η Siemens.
          Στην Ελλάδα γιατί δεν το συνέλαβαν και το άφησαν να φύγει κύριος;
          Να θυμίσω τότε ήταν η κυβέρνηση Καραμανλή, υπουργός των εξωτερικών η Ντόρα Μπακογιάννη που είπε άργησε να πάει το σήμα από το υπουργείο λόγω των υπαλλήλων και δεν προλάβαμε να συλλάβουμε το Χριστοφοράκο.
          Ψέμματα.
          Το Χριστοφοράκο η κυβέρνηση της ΝΔ και οι Μητσοτάκηδες τον ενημέρωσαν να φύγει διακριτικά για να σώσουν και τα δικά τους τομάρια αφού ο Χριστοφοράκος έδινε μίζες στους Μητσοτάκηδες.
          Αυτά είναι γνωστά και μην ψάχνεις αγγέλους στο εξωτερικό όλες οι χώρες κοιτάνε τα δικά τους συμφέροντα το θέμα είναι πως η κυβέρνηση τότε στην Ελλάδα του Καραμανλή που έχει ορκιστεί να προστατεύσει τα συμφέροντα της Ελλάδας έπραξε το ακριβώς αντίθετο και φυσικά να σώσουν τα τομάρια τους.

        2. Δεν χρειαζοντε επαινο οι γερμανοι….εχουν υπαρκτο κρατος για τους πολιτες, που ειναι πολιτες και οχι απλως κατοικοι σε ενα ανυπαρκτο κρατος. Οποιος δεν εχει βγει εξω απο το ελλαδισταν να δη πως λειτουργουν τα οργανωμενα κρατη που οι πολιτες τους ειναι πραγματικοι πολιτες και οχι μονο πληκτρολογικα φιγουρινια, ας κανει μια δοκιμη για απλη αφυπνιση/πληροφορηση. Ισπανια, ιταλια, λουξεμβουργο, ολλανδια, σουηδια, φινλανδια…. ουτε καν γερμανια που οδηγειτε και λατρευετε τα μερσεντες, αυντι, πορσε, φαυ-βε της. Και ελληνες δουλευουν σε ολα αυτα τα εργοστασια σε ολα τα τμηματα…απο ιντζενιερς μεχρι κατασκευαστες.

      2. Ναι σοβαρό ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ η Γερμανία με τις εταιρίες της που ΜΙΖΑΡΕΙ όλο τον πλανήτη. Ρε ουστ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥΛΕ.

    14. Ωραίο κράτος εύγε υπουργέ του Κουλιστάν.
      Γιος υπουργού συλλαμβάνεται με χασίς και κοκαίνη και τον άφησαν ελεύθερο επειδή ήταν γιος υπουργού του Μητσοτάκη.
      Στη Γερμανία ο υπουργός θα είχε παραιτηθεί αμέσως ο γιος θα είχε συλληφθεί και οι αστυνομικοί που απαίτησαν να τον αφήσουν ελεύθερο θα είχαν πάει στη δικαιοσύνη.
      Βέβαια κάνεις στη Γερμανία δεν θα ζητούσε κάτι τέτοιο από τους αστυνομικούς που έκαναν τη δουλειά τους γιατί θα ήξεραν τι τους περιμένει.
      Στην κανονικότητας όμως της ΝΔ και των Μητσοτάκηδων αυτά είναι λεπτομέρειες.
      Εξάλλου οι νεοελληναράδες τους ψηφίζουν και δεν έχουν κανένα πρόβλημα αρκεί να έχουν ρουσφέτι και το βόλεμα.
      Αναρωτιέμαι αν στη θέση του υπουργού της ΝΔ ήταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ τι θα έλεγαν σήμερα τα κομματόσκυλα της ΝΔ.
      Αλλά είπαμε ποιο υποκριτής και διπλοπρόσωπος από τον νεοέλληνα δεν υπάρχει.
      Το άρωμα των άλλων του βρωμάει και τα σκατά τα δικά του μοσχοβολάνε.

    15. Σωστός, πολύ ωραίο το σχόλιο σου φίλε. Μακάρι να υπήρχαν χιλιάδες να καταλάβουν..

    16. Έτσι,βαράτε το το κομμούνι του κκε με το πρεζόνι γιο που δεν έχει ούτε μισό ένσημο στη ζωή του

    17. Τον Βαγγελα δεν τον γουστάρει κανείς, αλλά αφου πηγαίνει αίμα τον Θεοδωρικακο μπράβο του. Οι αληταράδες πρέπει να βρεθεί ένας μεγαλύτερος αληταράς να τους τσακίσει.

    18. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ….ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ…Κ ΘΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ…..ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ,,,ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ…ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ….ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΙ Κ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΙΜΗΣ ” ΕΛΛΗΝ”..ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΛΟ…Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ

    Comments are closed.