ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΒΑΖΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ! Ο ΠΙΟ ΣΤΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ, Η ΜΑΡΕΒΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ GREEK MAFIA – ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ

    Κοινοποίηση:
    im_radiomak_12-12-2022

    Ετοιμαστείτε για σεισμό. Πολιτικό σεισμό που θα προκαλέσει σε λίγες ώρες η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ο πιο στενός σύμβουλος και συνεργάτης Μητσοτάκη εξιστορεί προσωπικά στον Στέφανο Χίο πως το Μητσοτακέϊκο προεξάρχοντες τον ανιψιό Γρηγόρη Δημητριάδη και το ίδιο το Πρωθυπουργικό ζεύγος συνεργάζονταν με ναρκοβαρόνους και μαφιόζους για κάθε λογής βρωμοδουλειά που ξεκινάει από καραβιές ναρκωτικών μέχρι και συμβόλαια θανάτου εναντίον όποιου στέκεται εμπόδιο στις βρωμοδουλειές τους.

    Τα ψέματα τελείωσαν. Ξεκινάει το τανγκό. Όχι του Δημητρακόπουλου, αλλά του ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Ήδη ο προπομπός του αυριανού φύλλου της εφημερίδας από τον Στέφανο Χίο στους Ραδιομακελάρηδες, αρχίζει και κάνει κύκλο στο Διαδίκτυο.

    Πάρτε μία γεύση και ετοιμαστείτε για μεγάλη πολιτική τρικυμία

     

    @dinos1971

    ♬ Originalton – Dinos1971

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ο ΠΡΕΝΤΕΝΤΟΡ ΤΟΥ ΠΡΕΝΤΕΝΤΟΡ ΤΩΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΩΝ
      ΜΑ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ

    2. Έχουν επαφές με τη μαφία για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους, να παίρνουν το χρήμα και να μένουν στο απυρόβλητο, να μην τους σκοτώνουν. Συνταυτίστηκαν με το κακό για να επιβιώσουν. Και να πλουτίσουν. Αφού ήταν στο περιβάλλον τους αλήθεια θα λέει ο άνθρωπος.

    3. Το γέλιο είναι οτι μιά κυβερνηση ΜΑΦΙΑ θέλει να
      αποκλείσει τις “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ”!

    Comments are closed.