“ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΝΟΙΞΕ” – ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    εκκλησια-καμπανα-πασχα-χριστουγεννα

    Ο παλάβρας Δωδώνης Συνετός αποκαλεί τους Έλληνες παλαβούς. Ο Μεσσηνίας ζητά να γίνονται  ιατρικές πράξεις δίχως καμιά συναίνεση στους «αμαρτωλούς», ενώ ο Αλεξανδρουπόλεως θέτει θέμα πρόσβασης των ασθενών στις ΜΕΘ που οι ίδιοι συντηρούν. Ο δικομανής Ναυπάκτου προσκυνά τ’ αφεντικά του τα οποία δεν είναι άλλα από τα πανέμορφα ευρώ, ο Ιλίου μιλά για εμβόλια ευλογίες και εσχάτως ο Διδυμοτείχου ζητά την απόλυση των μη πειθαρχούντων στα ιατρικά πειράματα.

    Είναι απορίας άξιο πως ο Λαός ανέχεται ακόμα αυτά τα σκουπίδια, που βάλθηκαν να ξεριζώσουν οτιδήποτε Χριστιανικό κι Ελληνικό από τη συνείδηση του Λαού και συγχρόνως καταφέρονται με τις χειρότερες εκφράσεις εναντίον του.

    Μέσα σε όλα αυτά η σοβαρή ασθένεια του Μητροπολίτη Περιστερίου εγείρει ερωτηματικά, με δεδομένο ό,τι ο συγκεκριμένος Ιεράρχης έχει ήδη από τον Απρίλιο εμβολιαστεί με το δηλητήριο της Pfizer σε εμβολιαστικό κέντρο της Δυτικής Αττικής.

    Σύμπτωση, ίσως… Παρόλα αυτά η διεφθαρμένη σύνοδος του Λιάπη κάνει γι’ ακόμα μια φορά την πάπια, ρόλος γνωστός και συνηθισμένος για τα μαυροντυμένα ρυπαρά ανθρωπάκια που εμπαίζουν το Ευαγγέλιο και στρέφονται κατά της ελευθερίας του ανθρώπου και όλων των δικαιωμάτων του, ξεπερνώντας κάθε όριο ηθικής αλλά και ανηθικότητας. Σε τελική ανάλυση δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο από αυτούς τους Θεομπαίκτες.

    Πηγή: trisxeiroteros.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Μη μπερδευομαστε, άλλο η εκκλησία του Χριστού και άλλο όλοι αυτοί, θα λάβουν τον μισθό τους από τον μόνο Κριτή, να είσαστε σίγουροι, ίσως και σύντομα κάποιοι από αυτούς να φύγουν από τη ζωή, δεν θα μας αφήσει έτσι ο Ιησούς.

    2. Ο Κεφαλληνίας Ευστάθιος, ευχεται σε όλους τους εμβόλιολαγνους παπάδες, όλοι μαζί μπορείτε, να πα’ να γαμηθ..τε.

    3. Σε ποια εκκλησία είναι ιερείς όλοι αυτοί;
      Μάλλον στην σατανική εκκλησία.

    4. Το σπήλαιο του Πλατωνα… και των παιδεραστων δικαστων του αριου παγου των δολοφωνων των νομων Μελχησεδεκ του Θεου των προ αιωνιων ημων Υιων της Παναγιας.

      geron ioannhs

    5. ο κοσμος οφείλει στον χριστο που για αυτον σταυρώθηκε να τον δικαιώσει με το να καθαρισει τα σαπια απο τα καλα κομμάτια ανάξιοι ιερείς που ειναι κρυφοραβινοι ΕΞΩ απο τον οικο του θεου

    6. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    7. Σε αυτους θα κάνουν το εμβολιο της Choston and choston,όχι της fpzizer!!

    8. Δεν μας έχουν κάνει διευκρίνηση, για τους όρθιους πιστούς στις εκκλησίες (μέσα η έξω) επιτρέπονται? Αν ναι, ο ιος κάνει διακρίσεις σε ποιόν χώρο είσαι? Επίσης τι λένε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την θεία κοινωνία ? Καιρό έχουν να το θίξουν!!

    9. Ιεράρχες και παπάδες……..Θα πέσουν πολλές μάσκες ακόμη!!!!!!

    10. 80 90 χρονών άνθρωποι αντί να πάνε σπιτάκι τους το παίζουν και σκληροί.Ήταν που ήταν άδειες οι εκκλησίες με τη συμπεριφορά τους πλέον θα βαράνε μύγες.
      Αμαρτία αλλά βλέπω τους Χριστιανούς να πιάνουν τα τζαμιά όπου κανείς δεν τους διώχνει

    11. O ZΗΛΩΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ”ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ” ΑΜΕΣΑ ΟΙ 17000 ΡΑΣΟΚΗΦΗΝΕΣ [ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ] ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΟΛΗΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ

    12. Κανονικά θα πρεπε να μην ξαναμπεί κανείς στούς ναούς τουλάχιστον όταν γίνεται λειτουργία , ίδιοι ιμάμηδες άπιστοι της ορθοδοξίας όπως ο αρχηγός τους ο Ιερόδουλος που δέχονται αδιαμαρτήρητα αντίχριστες εντολές απο τα πολιτικά σκύβελα και τούς αρχιερείς – γραμματείς και φαρισσαίους υποκρητές και υπακούνε στα πιστευω τους στα τσακίδια να πάτε παλιό εβραικά απόβλητα

    13. Μια ζωή έτσι ήταν.Ο Μωάμεθ έξω από τα τείχη της Πόλης και αυτοί συμφωνίες με τους Σελτζούκους για να μην πειράξουν την εκκλησιαστική περιουσία. Όλοι σε ηλικία στράτευσης στα μοναστήρια για να μην πολεμήσουν. Τάδε Έφη Γιώργος Λινάρδος … Κωνσταντίνος Παλαιολόγος.

    14. Οι στρατιές του διαβόλου έχουν εισέλθει και στους κόλπους της εκκλησίας Χρυσοφόροι δήθεν κήρυκες της πίστης ωθούν ως ειδικοί πνευμονολόγοι τους πιστούς σε εμβολιασμό, λέγοντας ακόμα αυτό το σκεύασμα “ευλογία” και προχωρούν παραπέρα και από τον Κούλη, μιλώντας για στέρηση μισθού σε ανθρώπους που απλά μάχονται για την ελευθερία της επιλογής μιας ιατρικής πράξης στο σώμα μας Ο δρόμος για την κόλαση γι αυτούς είναι ορθάνοιχτος, αλλά όχι και να μας παρασύρουν οι σκοτοϊερωμένοι!!!!

    15. Μοιραστε μας τα λεφτα της εκκλησιας……
      Δωστε χρημα στο λαο
      Ο λαος θελει καλοπερασει……
      Δωστε χρημα
      Η εκκλησια εχει μπολικο να το μοιρασει…..

    16. Οι πολέμιοι του χριστόδουλου γίνανε και …γιατροί και μιλάνε για τα εμβόλια πιο φανατικά και από τον μπουρλά της pfizer. Και πιο φανατικά και από τους λοιμοξιολόγους, υπαλλήλους των φαρμακευτικων. Γύρευε τι λεφτά παίρνουνε. Και τι μίζες δίνουν οι φαρμακευτικές που οι μιζαδόροι μιλάνε για τα εμβόλια πιο φανατικά και από τις ίδιες τις εταιρίες! Μέχρι και οι φαρμακευτικές λένε για τρίτη δόση και για κάποιες παρενέργειες και όλοι οι μιζαδόροι λένε ότι είναι όλα καλά και ζητάνε απολύσεις ανεμβολίαστων! Ρε πόσο θα ξεφτιλιστείτε για τα λεφτά, μητροπολίτες, λοιμοξιολόγοι, πολιτικοί, πλασιέ των εμβολίων;

    Comments are closed.