ΤΟ ΕΙΠΕ Η “ΜΑΜΑ” ΜΕΡΚΕΛ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; LOCKDOWN ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ – ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ… ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ – ΑΦΟΥ ΗΡΘΕ Η “ΔΙΑΤΑΓΗ” ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ

    Κοινοποίηση:
    κουλης-μερκελ

    «Δεν θα υπάρξει lockdown για τους εμβολιασμένους», ξεκαθάρισαν σήμερα ο Προσωπάρχης της Καγκελαρίας Χέλγκε Μπράουν και ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν, υπό την προϋπόθεση, διευκρίνισαν, ότι τα εμβόλια θα παρέχουν επαρκή κάλυψη από τις παραλλαγές του βασικού στελέχους του νέου κορονοϊού.

    «Εφόσον ο εμβολιασμός μας λειτουργεί καλά, δεν τίθεται θέμα ενός lockdown που θα επιβαρύνει εκείνους οι οποίοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι», δήλωσε ο κ. Μπράουν στον ραδιοφωνικό σταθμό MDR και πρόσθεσε ότι «για όσους έχουν εμβολιαστεί, μπορούμε να διευκολύνουμε την κανονικότητα – την πρόσβαση σε ένα κονσέρτο ή στην αγορά».

    Λόγω του αυξανόμενου αριθμού εμβολιασμένων, συνέχισε ο συνεργάτης της Καγκελαρίου, στο μέλλον θα βαρύνουν διαφορετικές παράμετροι στις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν, όπως π.χ. ο αριθμός εισαγωγών στα νοσοκομεία. Αν διαπιστωθεί σημαντική αύξηση των εισαγωγών, θα πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζουμε μια νέα παραλλαγή ή κάποια ηλικιακή ομάδα να χρειάζεται πιο γρήγορα αναμνηστική δόση εμβολίου, εξήγησε ο κ. Μπράουν.

    Ανάλογη θέση εξέφρασε και ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν, ο οποίος τόνισε ότι «ο πλήρης εμβολιασμός οδηγεί στο να μην είναι πλέον εφικτοί ή ακόμη και σύννομοι οι περιορισμοί και οι απαγορεύσεις που είχαμε τον προηγούμενο χειμώνα».

    Προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των εμβολιασμένων και ενώ η εκστρατεία ανοσοποίησης μπαίνει σε νέα φάση, το Κόμμα των Φιλελευθέρων (FDP) πρότεινε σήμερα να δοθούν κουπόνια για ελεύθερη είσοδο των εμβολιασμένων σε μουσεία και πάρκα ψυχαγωγίας. «Κάτι τέτοιο θα προσέφερε νέο κίνητρο για τον εμβολιασμό», δήλωσε η ειδική του FDP για θέματα Υγείας Κριστίνε ‘Ασενμπεργκ-Ντούγκνους στην ιστοσελίδα t-online και τόνισε ότι «αν πρόκειται να αυξηθεί η προθυμία για εμβολιασμό, τότε η παροχή κινήτρων έχει νόημα». Από την πλευρά του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD), η Ζαμπίνε Ντίτμαρ απηύθυνε έκκληση για πιο ευέλικτο σύστημα εμβολιασμού στο μέλλον, είτε με «εμβόλια to go», χωρίς ραντεβού είτε με διευκόλυνση στη διαδικασία των ραντεβού. «Πρέπει τώρα να γίνουμε πιο ευέλικτοι και να προσεγγίσουμε περισσότερο τους πολίτες που θέλουν να εμβολιαστούν, για παράδειγμα με ελευθερία στην επιλογή του ραντεβού για τη β΄δόση. «Με τέτοιους τρόπους θα αποφύγουμε το ενδεχόμενο κάποιος να ακυρώσει τον δεύτερο εμβολιασμό του επειδή θα βρίσκεται σε διακοπές», πρόσθεσε η κ. Ντίτμαρ.

    Περιμένετε και τις “εντολές” της Μέρκελ θα τις ακολουθήσουμε ξεκάθαρα και στην Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Ενα κομπλεξικο και καθυστερημενο σκατοπαιδο-μητσοτακης-συναντησε μια γρια ναζι η οποια εχει απωθημενο την ηττα των ναζι στην ελλαδα στον β’ παγκοσμιο πολεμο.τους ενωσε το κοινο μισος για την ελλαδα και τους ελληνες.ολη η υποθεση με τα εμβολια ειναι ενα απλο ξεκαθαρισμα λογαριασμου που μενει ανοιχτος απο το 1940.ειναι ξεκαθαρο και επισημο πως η γερμανια λυσαει να σκοτωσει αν μπορει και τον τελευταιο ελληνα,απο την κακια που μας εχουν επειδη.εχασαν τον πολεμο.επειδη η ελλαδα ειναι φως και η γερμανια σκατα.επειδη ζηλευουν αρρωστημενα καθε τι ελληνικο και ορθοδοξα.μισουν θανασιμα τον ελληνικο πολιτισμο,γιατι ειναι η ιστορια και η κληρονομια των ελληνων.λιγο με ενοχλει που οι γερμανοι μας θελουν νεκρους.το χειροτερο απ’ολα ειναι οτι συνεργατης και πρωτεργατης σε αυτον τον λυσσαλεο ανθελληνικο πολεμο ειναι ενας ελληνας ή ελληνοφωνος κατσαπλιας.ενα μονο εχω να πω:η οργη του κοσμου και Του Θεου,πανω τους!!!!!

    2. Τότε,γιατί ανέβαλε το οκτομπερφεστ και δεν το έκανε μόνο για εμβολιασμούς;

    3. Κοιτάξτε τα πράγματα έως τώρα δεν παίρνουν τη λογική οδό.
      Δηλαδή,ενώ βλέπουμε σε χώρες μεγάλους αριθμούς εμβολιασμενων το αποτέλεσμα είναι λοκ ντάουν, για όλους μάσκες κτλ.
      Αντί για ελευθερία πήραν από τα τρία το μακρύτερο γιατί ο ιός ,λένε, μεταλαχθηκε.
      Και δεν τον μεταλαξαν οι ανεμβολιαστοι.
      Οπότε μην παραξενεύτειτε εάν το φθινόπωρο οι μπολιασμενοι, που αν τους εχει έξω ο ακατανομαστος, να έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα από την μετάλλαξη και να πάνε πολλοί από αυτούς ακλαφτοι.
      Γιατί είπανε 95% κάλυπτει το μπόλι στην αρχική γρίπη ,στη Δ που λένε πόσο να είναι,δεν μπορεί να είναι το ίδιο,αλλά πολύ πιο κάτω.
      Οπότε βλέπω και αυτούς κλεισμένους μέσα παρεούλα.
      Οπότε αυτά που ακούγονται δε τα πιστεύω εγώ τουλάχιστον.

    4. οι γερμανοι ηταν παντα ωμοι και ευθεις και λεγαν αληθειες
      ελλαδα ο κυριακος φοβαται τους ψεκες φοβαται τον συριζα ολους
      πολυ λογικο μετρο
      αρχιζω και συμπαθω την μερκελ
      και στο θεμα αγγλων τουριστων ηταν λογικοτατη
      κυριακος παρακαλαγε για τουριστες χωρις καν εμβολιο και αυτη τον εκραξε

    5. ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ…. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ….. ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ

    6. Αυτα τα προνομια για τους εμβολιασμενους,μοιαζουν σαν την τελευταια χαρη στους μελοθανατους.ας διασκεδασουν λιγακι,ας βγουν,ας χορεψουν,ας ταξιδεψουν,γιατι για ποσο ακομα θα ζουν με το δηλητηριο που εβαλαν μεσα τους.ηδη πολλοι θανατοι συμβαινουν γυρω μας που αποκρυπτονται.δεν τους φταιει κανεις.τους ενημερωσαμε,τους εξηγησαμε,αλλα ΑΝΕΝΔΟΤΟΙ…..!!!!ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.

    7. Ετοιμάζουν πανευρωπαικό λόκνταουν γιά τό φθινόνωρο.¨Χέλγε Μπράουν τό δεξί χέρι τής καγκελάριας Μέρκελ ότι τά λόκνταουν θά ισχύουν μονο γιά τούς ανεμβόλιαστους.
      Stuttgarter Zeitung Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021.
      Ο αριθμός τών κρουσμάτων αυξάνει.Στήν Γερμανία επικρατεί ή μετάλλαξη Δέλτα.Μετά από δεκα εβδομάδες σταθερής πτώσης τών κρουσμάτων εχουμε τώρα άνοδο πάνω από 10% στά εκατό.Διαδίδεται ή επικίνδυνη μεταλλαξη Δέλτα.Ο ΠΟΥ προειδοποιει ότι έρχεται νέα επιδημία.
      Γιάννης Λάκων

    8. ….κοιτάξτε το ύφος ενός υπάκουου κατοικίδιου και του αφεντικού του!!!….

    9. Όπως με τις χάντρες και τα καθρεφτάκια στους Ιθαγενείς … Καταλάβατε γιατί μείωσαν και μειώνουν συνεχώς το επίπεδο της “παιδείας” ;

      1. εμεις οι ψεκασμενοι προλβαμε και μορφωθηκαμε απο πρυτανεις και πανω ολοι

    10. άκου αναμνηστική δόση χαχαχχα Αναμνηστικά νεκροταφείου να τους δώσετε ωρέ.

    11. ΒΡΕ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ; ποιες εντολες μερκελ να περιμενουμε; οσα αναφερεις στο αρθρο εχουν ηδη γινει η προταθει στην ελλαδα πολυ καιρο τώρα. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; Οτι πρωτα πεφτουν οι ιδεες και δοκιμαζονται εδω και μετα στην ευρώπη; Και ουτε καν δεν καταφερνουν οι κυβερνησεις της ευρωπης να επιβαλουν αυτα τα σκληρα μετρα οπως στην ελλαδα….

      ειμαστε η πλέμπα της ευρωπης.

      1. οτι ποτε δεν πηγες και δεν εζησες εξω
        αρλουμπες τελειως
        στο λεω με λυπη διοτι ζω εξωτερικο και οτι γινεται ελλδα γινεται παντου
        ελα ξεβλαχεψε και κατεβα απο το χωριο σου απο τα γκραβαρα μπας και μαθεις τιποτε
        τραβα και εξωτερικο να ζησεις και αμα δεις κατι διαφορετικο σφυρα μου

    12. οτι προσταξουν τα αφεντικα εμεις τι ειμαστε να πουμε οχι ??? ανθρωποι ??? μπαααααααααα

    13. Προσευχειθητε να σκάσουν σύντομα οι παρενέργειες στους εμβολιασμενους για να απαγορεύσουν το μπόλι, διαφορετικά θα γίνει μάχη. Θα φάνε ντουφεκια οποίοι πάνε να μας τρυπησουν με το δηλητήριο.

    14. ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΙΝΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΡΠΕΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ…. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΟΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΑΛΕΞ ΑΜΠΟΤ Ο ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ…. ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΑΠ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… Ο ΣΤΟΧΟΣ Η ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ…. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ…. ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ…. ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΩΣΦΟΡΟΥ…. ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ

    Comments are closed.