ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ! ΈΤΣΙ «ΣΦΑΖΟΥΝ» ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΖΑΪΧ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    2504736

    Ο πατριώτης υποψήφιος για την προεδρία της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου υπεβλήθη σε «επιτυχή» χειρουργική επέμβαση μετά τον τραυματισμό του σε επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσής του την Πέμπτη, δήλωσε ο υποψήφιος αντιπρόεδρός του, ο στρατηγός ε.α. Αντόνιο Χαμίλτον Μαρτσίνς Μοουράου.

    Ο Μοουράου έκανε τη δήλωση αυτή τηλεφωνικά στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

    Νωρίτερα, ο γιος του Μπολσονάρου, ο Φλάβιου Μπολσονάρου, αποκάλυψε πως παρότι αρχικά διαβεβαίωνε ότι ο υποψήφιος υπέστη μόνο «επιφανειακά τραύματα», η κατάστασή του ήταν πολύ πιο σοβαρή από ό,τι παραδεχόταν: είχε διάτρηση στο ήπαρ, στον πνεύμονα και στο έντερο, ανέφερε. «Έχασε πολύ αίμα και έφθασε στο νοσοκομείο (…) σχεδόν νεκρός», ανέφερε ο γιος του πολιτικού μέσω Twitter.

    «Δυστυχώς, είναι πολύ πιο σοβαρά από ότι νομίζαμε», συμπλήρωσε, καλώντας τους υποστηρικτές του πατέρα του να «προσευχηθούν».

    Ο πρώην λοχαγός, ο οποίος δηλώνει ανοικτά νοσταλγός της περιόδου της στρατιωτικής δικτατορίας στη Βραζιλία (1964-85), κατατάσσεται πλέον στην πρώτη θέση στις δημοσκοπήσεις εν όψει των προεδρικών εκλογών του Οκτωβρίου, μετά τον αποκλεισμό από την αναμέτρηση του φυλακισμένου πρώην προέδρου Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα με απόφαση του Ανώτατου Εκλογοδικείου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Κλασικοί θρασύδειλοι φασιστεροί που επιτίθενται ύπουλα.
      Ότι και να κάνετε ο κόσμος αλλάζει.
      ΟΙ 72 παρθένες και τα πιλάφια ρωτάνε για σας περιμένουν.

    2. Πατριωτης λοιπον για σας ο υποστηρικτης μιας απο τις σκληροτερες δικτατοριες που γνωρισε η Λατ. Αμερικη.
      Πατριωτης οπως ο Πινοσετ και ο Βιντελα !

    Comments are closed.