ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΗΣ PFIZER – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΗΞΕΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΤΟ “ΚΟΠΑΔΙ”. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΔΙΧΩΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ – ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    222

    Αυτό είναι το ποινικό μητρώο της Pfizer

    Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες και Ελληνίδες αλλά και οι εισαγγελείς

    Παρακολουθήστε το με προσοχή!

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δίχως φόβο και πάθος, αποκαλύπτει,

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    42 Σχόλια

    1. Πρωτόκολλα εξατομικευμένα ενίσχυσης ανοσοποιητικού
      Θα πρότεινα επιστημονική έρευνα για ανάπτυξη μεθόδων σύνταξης και πρότασης στον καθένα μας Εξατομικευμένων Πρωτόκολλων ενίσχυσης του Ανοσοποιητικού Συστήματος
      Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού εξατομικευμένα έπρεπε να γίνεται με βάση το ιατρικό ιστορικό του κάθε πολίτη.
      Έτσι ώστε να μπορεί αυτό να μελετηθεί εξατομικευμένα με βάση τις αρχές της Ιατρικής και φυσιοθεραπείας του Ιπποκράτη.
      Δοκιμάζοντας στον εαυτό μου διάφορες μεθόδους τόσο της σύγχρονης ιατρικής όσο και της εναλλακτικής, έχω βγάλει κάποια συμπεράσματα όμως με κάθε επιφύλαξη για το αν είναι τα βέλτιστα για την περίπτωση μου.
      Σίγουρα με έχουν βοηθήσει να έχω ένα καλό ανοσοποιητικό και να μην αρρωσταίνω εύκολα.
      Έδωσα βάρος στην βιταμίνη C και τα αμινοξέα όπως η Λυσίνη, που το ανθρώπινο σώμα δεν παράγει. Επίσης στην D3 την οποία μετράω το τελευταίο τρίμηνο κάθε έτους. Επίσης στον ψευδάργυρο, μαγνήσιο και τα Ω3 λιπαρά (μουρουνέλαιο).
      Ακούμε όμως και πολλές άλλες προτάσεις και διαφημίσεις άλλων συμπληρωμάτων διατροφής που μας κατακλύζουν: Υπερτροφές, Αλόη Βέρα, Σαφράν, γενικά αντιοξειδωτικά, Σπιρουλίνα κ.ο.κ.
      Το πρόβλημα είναι ότι η προληπτική αγωγή που κάνει κάποιος βασίζεται μεν σε πληροφορίες ινστιτούτων ή ιατρών της εναλλακτικής ιατρικής κυρίως, αλλά η περίπτωση του καθενός μας δεν μελετάται εξατομικευμένα ώστε να μας προτείνει την βέλτιστη αγωγή ειδικά για την περίπτωση μας.
      Υπάρχουν εκατοντάδες βότανα και συμπληρώματα διατροφής βασιζόμενα σε αυτά. Ποια να διαλέξουμε και ποια θα ήταν τα πλέον ενδεδειγμένα για την περίπτωση του καθενός μας;

    2. Αντί εμβόλια από τους πράκτορες της ΝΤΠ και λοιπούς ειδικούς η ιατρική κοινότητα να μελετήσει τρόπου ενίσχυσης του ανοσοποιητικού εξειδικευμένα για τον καθένα μας.
      Επειδή όλους μας απασχολεί η πανδημία, μας φοβίζει, ενίοτε δε επηρεάζοντας την σκέψη, δίνοντας έτσι ευκαιρία σε οργανωμένα συμφέροντα να επιχειρούν να το εκμεταλλευτούν, σκέφτηκα ότι η φύση έχει την λύση την οποία βέλτιστα προσεγγίζει η Ιατρική του Ιπποκράτη.
      Τον Έλληνα που δίδαξε την ανθρωπότητα ότι ο ανθρώπινος οργανισμός έχει τεράστιες δυνάμεις αυτοίασης αρκεί να του επιτρέψουμε να τις εκδηλώσει. Γι αυτό και πρώτο βήμα στην ίαση σοβαρών ασθενειών είχε την ολιγοήμερη ΝΗΣΤΕΊΑ δλδ παύση λήψης κάθε είδους τροφής για 2, 3 ή και 5 ημέρες.
      Σχετικά έστειλα σε διάσημους Έλληνες γιατρούς στο εξωτερικό το παρακάτω μήνυμα.
      Θα το έστελνα σε όλους τους επιστήμονες και ιδιαίτερα σε εσάς που εκτιμώ την πατριωτική/κοινωνική σας ευαισθησία
      Πρωτόκολλα εξατομικευμένα ενίσχυσης ανοσοποιητικού

    3. Σωστά όλα αυτά, αλλά οι κυβέρνησεις δεν κερδίζουν τίποτα από τα παράλογα μέτρα.Εν αντίθεση χάνουν πολλά χρήματα. Με στοχευμένα μέτρα ,πάντα θα έχουν τις γκρίνιες για το ότι δεν ήταν τα σωστά,ότι και εάν κάνουν. Θα αναγκαστούμε όμως να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση 2 χρόνια μετά γιατί δεν πρόκειται να φύγει ο ιός.θα καταλήξει σαν την γρίπη που την έχουμε καθε χρόνο. Δυστυχώς όταν κολλήσεις ο ιός έχει καταστρέψει το dna kαι θα εμφανίσει επιπλοκές στον οργανισμό στο σύντομο μέλλον και ας έχεις πάρει θεραπεία,γιατί την ζημιά την έκανε την στιγμή που έγινες ξενιστής. Η πρόληψη είναι πιο σοφή από την θεραπεία.

      1. Πολλά ΑΡΛΕΚΙΝ διαβάζεις….

        .
        ΚΑΤΕΡΙΝΙΩ ΜΟΥ.
        ΈΧΟΥΜΕ ΈΝΑΝ ΙΌ ΠΟΥ ΌΠΩΣ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΕΊΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΌΡΟΣ….
        ΈΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΊΑ???????
        ΌΧΙ…..
        ΠΑΝΔΗΜΊΑ =ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΊΑ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ….
        ΑΠΛΆ ΑΦΟΎ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΊΝΑΙ ΜΟΥΦΑ
        ΜΟΥΦΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΘΈΝΕΙΕΣ….
        ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ?????

    4. ναι κι άμα το δουν οι εισαγγελείς το πολύ-πολύ να το ματιάσουν

    5. όσο αντιφατικό και οξύμωρο είναι, η αιτία που δεν αντιδρούμε επαναστατούμε είναι γιατί είμαστε καλά ενημερωμένοι και πολύ. η ενημέρωση φέρνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα και η ΝΤΠ το γνωρίζει αυτό

    6. πολυ ωραια τα πραγματα εαν δειτε το βιντεο που εβαλε ο φιλος παραπανω με την αμερικανιδα γιατρο εξηγει επακριβως το τι προκειτε δειτε το αξιεζει.

    7. Η εθνική λαϊκή συνείδηση λέει όχι στον εμβολιασμό με νανοτεχνολογία και τσιαπαρισμα του ανθρώπου. Έλληνες αντισταθείτε δίπλα μας στην έσχατη γραμμή ανάσχεσης . Καλύτερα Ελεύθεροι με τον Θεό παρά δούλος του διαόλου. Για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την Ελευθερία.

    8. Μπράβο στο μακελειό που συνεχίζει την αντίσταση . Επιβάλλεται να πούμε ότι εδώ και οχτώ μήνες ο Ιωάννης Λαγός και η Ελασυν είχε πει ότι μας πάνε στην 4 Ράιχ και την Δ βιομηχανικής επανάστασης.Η νέα τάξη πραγμάτων έβαλε έναν Κορωνοιο για να να ελέγξει την ψυχή ης ανθρωπότητας.

    9. Όλα για τα φράγκα γίνονται. Εμφανίστηκε ένας κορωνοιός από το πουθενά και έπληξε όλο τον πλανήτη και οι φαρμακευτικές τρέχουν πια θα προλάβει πρώτη να βγάλει το εμβόλιο για να τα οικονομήσει. Οι δε γιατροί αβαντάρουν όλη αυτή τη ρεμούλα με απλωμένο το χέρι όπως συνήθως συμβαίνει. Δεν αμφιβάλω ότι υπάρχει ο υιός. Το θέμα είναι που, πως, από που και γιατί προέκυψε.

    10. Φώς φανάρι.Είναι όλη η συμμορία δωροδοκημένοι.Π.χ.ένα εκατομμύριο γιά τόν ευλαβή Σωτηράκη,ένα εκατομμύριο γιά τόν αξιοτιμο Μαγιορκίνη,ένα εκατομμύριο γιά τό ζόμπι τήν Παγώνa,ένα εκατομμύριο γιά τόν καλύτερο τρομοκράτη τού γουρλομάτη τόν Σύψα καί δέν έχει τέλος.Γιά τήν Pfizer είναι πενταροδεκάρες.
      Εννοείται ότι τήν μερίδα τού λέωντος θά τήν πάρει τό σκατόσοψο τών Μητσοτάκηδων.
      Γιάννης Λάκων

    11. Ανάποδες σημαίες στο Σκάι μηνύματα από την ταινία Lucifer στο Netflix και άλλα πολλά . Τι ακόμα πρέπει να δουν μερικοί για να πειστούν ότι κάτι δεν πάει καλά , απορώ Μ αυτούς.
      Τελικά ήρθε και το σφράγισμα πολύ γρηγορότερα από ότι φανταζόμασταν, όλες οι γραφές επαληθεύτηκαν.
      Άρα όσοι δεν πιστεύουν στο Θεό να το ξανασκεφτούν θα έλεγα .το ψεύτικο matrix (ταινια) παίρνει σάρκα και οστά.

    12. Eγκρίθηκε από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων το εμβόλιο της Regenero που έσωσε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ από τον κορονοιό και από άλλες αρρώστιες και παθήσεις.
      Όποτε το εμβόλιο θανάτου της Pfizer, η βεβαίωση θανάτου και τα μπαρ κοντά πρέπει να εμποδίσουν αμέσως και να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ.

    13. Πριν λίγα λεπτά στην ΕΡΤ1 ακούστηκε κάτι τρομακτικό από τον Α. Κομνό – διευθυντή ΜΕΘ Λάρισας ότι δεν θα σώζουν τους αρνητές και θα έχουν άλλοι προτεραιότητα στη ζωή.

      Αυτό δεν αποτελεί κακούργημα;

      1. Να σου πω κάτι εμένα περιμένω να με σώσει ο Θεός και αν το κάνει καλός αν δεν το κάνει πάλι καλός . Οπότε τι θα πει ο κάθε συψαιμαιος στα παλιά μας τα παπούτσια. Φυσικά και αποτελεί κακουργήμα , αλλά προς το παρόν αυτοί έχουν το καρπούζι αυτοί έχουν και το μαχαίρι.

    14. Θέλω να επισημάνω ότι παρατήρησα ότι ο κτηνίατρος μιλάει το ίδιο καλά Αγγλικά με το ΚΤΗΝΟΣ!!

      1. Εμένα πάλι, μου δίνει την εντύπωση ότι αντίθετα με τά αγγλικά πρέπει να μιλάει εξαιρετικά γερμανικά…

    15. Βρε παπάριδες, όταν η PFIZER σας έδωσε το χαπάκι για τη μαλαπέρδα σας, (ΝΑΙ στο VIAGRA αναφέρομαι) πετάγατε απ’ τη χαρά σας που θα “πηδάγατε” επιτέλους και μάλιστα τα κατεβάζατε δύο δύο τα μπλε χαπάκια χωρίς να ανησυχείτε ότι μπορεί και να τινάξετε τα πέταλα.
      Τώρα γιατί σας έπιασε τόση πρεμούρα για το εμβόλιο;;; ΔΕΝ θέλετε να χειρίζεστε το πουλί σας με μια εφαρμογή από την google μέσα από το smartphone σας που προσεχώς θα είναι και με 5G ταχύτητα;;; Γιατί πετάτε τα λεφτά σας στα ηλεκτρονικά μαραφέτια τότε και συνέχεια γκρινιάζετε;;; Tι σκατά θέλετε;;; Έχει άδικο ο Bill Gates; Tο 80% του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ΗΛΙΘΙΟΙ τι θα τους κάνουμε Εεεε;;;
      Σας πειράζει που με την “τεχνητή νοημοσύνη” που θα σας εμβολιάσουν μπορεί να γίνετε λίγο πιο έξυπνοι;;; To ότι θα έχετε δωρεάν και εφ’ όρου ζωής ενσωματωμένο Wi-Fi για να κάνετε “like” δεν το σκέφτεστε;;;…. Τι να πω, σας βλέπω να έχετε την τύχη των μινγκ στο τέλος.

    16. εχω ΑΠΟΛΥΤΗ – ΤΥΦΛΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ …στούς ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ αυτης της μπουρδελοχώρας ….
      οταν δούν το βιντεοοο θα ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ τον στεφανο χίο …επειδή το ΑΝΕΒΑΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ….

    17. καπως περιεργο ενα εμβολιο να ειναι ετοιμο πριν χρονισει , συνηθως χρειαζετε 3 χρονια σιγουρα μην πω παραπανω τωρα τι ετοιμαζουν δεν ξερω ,παντως αυτοι που θα το κανουν δεν κολανε απο εμενα που δεν θα το κανω γιατι θα ειναι εμβολιασμενοι ετσι δεν παει .

    18. Στέφανε, δεν θα μπίξουν καμία ένεση . Και για να μην γίνει αυτό δώστε τον αγώνα.

      Βγαίνει και λέει ο ΠΕΤΣΑΣ ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές….

      ΠΕΤΣΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΥΠΕΡΧΕΙ ΡΗΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ?

      ΠΕΤΣΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ , ΔΕΣΜΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΟΥ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ?

      Πέτσα και κάθε Πέτσα…αυτά που λέτε καταγράφονται. Και πιστεψε με αν γίνει κανένα κακό δεν θα έχετε που να κρυφτείτε.

      Τέρμα η ανοχή

    19. Αιωνία μας η μνήμη κόκκαλο δε θα μας μείνει!!

    20. Με τις καλύτερες εταιρείες έχει πάρε δώσε η κυβέρνηση.. θίγονται οι μιζαδορο και αντί να τους πάρουμε με τίς πέτρες μας κάνουν και μαγκιες..

    21. Στοιχεία σήμερα 22-11-2020 από τον παγκόσμιο χάρτη covid :
      Κίνα : πληθυσμός 1,4 δις – κρούσματα 92.105 – νεκροί 4.742 Τάση μηδενική
      Ινδία: πληθυσμός 1,38 δις – κρούσματα 909.586 – νεκροί 133.227 μειωτική
      ΗΠΑ: πληθυσμός 328,2 εκ – κρούσματα 2.163.851 – νεκροί 256.347 αυξητική
      Πακιστάν: πληθυσμός 220,8 εκ κρούσματα 374.173 – νεκροί 7.662 αυξητική
      Ρωσία : πληθυσμός 46,7 εκ – κρούσματα 2.071.858 – νεκροί 35.838 αυξητική
      Ιαπωνία: πληθυσμός 125,7 εκ – κρούσματα 133.034 – νεκροί 1.943 ——
      Αίγυπτος: πληθυσμός 99,8 εκ – κρούσματα 112.676 – νεκροί 6.535 αυξητική
      Τουρκία: πληθυσμός 83,1 εκ – κρούσματα 446.822 – νεκροί 12.358 αυξητική
      Γερμανία: πληθυσμός 83,1 εκ – κρούσματα 929.629 – νεκροί 14..089 μειωτική
      Γαλλία: πληθυσμός 64,9 εκ -κρούσματα 2.127.672 – νεκροί 48.184 μειωτική
      Ιταλία : πληθυσμός 60,2 εκ – κρούσματα 1.408.868 – νεκροί 49.823 μειωτική
      Ισπανία: πληθυσμός 42,6 εκ – κρούσματα 1.556.730 – νεκροί 42.619 μειωτική
      Ελλάδα: πληθυσμός 10,7 εκ – κρούσματα 91.619 – νεκροί 1.630 μειωτική
      Πορτογαλία: πληθυσμός 10,3 εκ – κρούσματα 260.758 – νεκροί 3.897 μειωτική
      Σουηδία: πληθυσμός 10,3 εκ – κρούσματα 290.601 -νεκροί 4.031 μειωτική
      Ισραήλ: πληθυσμός 9,3 εκ – κρούσματα 328.613 – νεκροί 2.757 μειωτική …

      Τι παρατηρούμε ????
      -Η Κίνα με σκληρά απαγορευτικά (!!!) έχει περιορίσει τη νόσο ή δεν δίνει στοιχεία.
      -Η Αμερική και Ρωσία φαίνεται να έχουνε μεγάλο θέμα αφού στο επόμενο διάστημα θα έχουν μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων .(!!!)
      -Η Ιαπωνία με τη σχολαστικότητα στην καθαριότητα και με δεκαπλάσιο πληθυσμό από την Ελλάδα έχει περίπου τους ίδιους νεκρούς !!!!!!
      -Η Τουρκία σύντομα θα έχει μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων …αν και πρέπει να κρύβει στοιχεία.
      -Οι Ευρωπαϊκές χώρες (με λιγότερο τη Γερμανία) παρόλες τις απαγορεύσεις τα αποτελέσματα τους είναι πολύ χειρότερα από χώρες που είναι χύμα !!!
      – Για την Σουηδία που δεν έκλεισε τη χώρα της , δεν βλέπεις κάποια ιδιαίτερη διαφορά και η τάση πλέον είναι καθαρά μειωτική !!!

      Συμπεράσματα:
      -Ο τρόπος ζωής και η κουλτούρα του κάθε λαού παίζουν σημαντικό ρόλο.
      -Οι οριζόντιες απαγορεύσεις δεν αποδίδουν ιδιαίτερα αποτελέσματα , αλλά τα στοχευμένα μέτρα και ουσιαστικά η προφύλαξη των ευπαθών ομάδων .
      -Οι γενικές απαγορεύσεις φέρνουν καταστροφικά αποτελέσματα σε όλα τα άλλα : Οικονομία , ανοσία πληθυσμού, ψυχολογία κλπ
      -Η επιστήμη πρέπει να επικεντρωθεί στην εξεύρεση θεραπείας (ήδη υπάρχει φως) και όχι να τρομοκρατεί τον κόσμο ούτε να γίνεται άλλοθι στους Πολιτικούς για αντισυνταγματικά και παράλογα μέτρα…

    22. Τους πήραμε πλέον χαμπάρι αυτό το εμβόλιο δεν πρόκειται να το κάνει κανείς…

    23. Το εμβόλιο θα είναι προαιρετικά υποχρεωτικό. Όποιος “θέλει” θα το κάνει και θα μπορεί να ταξιδέψει, να μπει σε τράπεζα και πολλά άλλα που δεν μπορώ να σκεφτώ. Κι επειδή από ότι λένε δεν θα αρκεί μια δόση αλλά πολλές, θα υπάρχει και το covid pass, μια ηλεκτρονική βάση καταγραφής. Φακελωμα δηλαδή.

    24. ΔΥΝΑΤΟ BACKROUND ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΑΚΙΑ. ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ

    25. Αυτό βίντεο δικαίωσε ξανά το Μακελειό και όλους τους Έλληνες που δεν θέλουν δικαίως να κάνουν αυτό το εμβόλιο του θανάτου, ούτε τσιπαρίσματα, ούτε πιστοποιητικσ θανάτου.

    26. Με τόσες οικονομικές και ηθικές απάτες και υπάρχει ακόμα ! Τι καταλαβαίνετε ;

    27. Έλα, πώς κάνετε έτσι; Θα γίνουμε καλύτεροι “άνθρωποι”… δεν θα βρίζουμε, δεν θα κλέβουμε, δεν θα λέμε ψέματα, δεν… δεν… δεν… παρά μόνο θα τρώμε ο ένας τον άλλον…

    28. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΈΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ.
      ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΤΏΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΟΠΩΣ Κ ΣΤΟ ΜΑΞΊΜΟΥ μήπως κ. ξεγκουρλωθει κ. συνέλθει, που θέλει το reset στην χώρα μας.

      1. Ο Μητσοτάκης είναι το απόλυτο τίποτα φίλε. Μια μαριονέτα που εκτελεί εντολές είναι.

    29. Θα το παρουσιάσουν ως προαιρετικό στην αρχή και αφού ο κόσμος , όπως θα λένε , πηγαίνει μαζικά να κάνει το εμβόλιο , τα κρούσματα θα πέφτουν ολοένα. Τότε όλος τυχαίως θα είναι τέλος Άνοιξης που ούτως η άλλως, με η χωρίς εμβόλιο ,τα κρούσματα θα μειώνονται.Οι ίδιοι ¨ειδικοι ¨ λένε απο τώρα πως το εμβόλιο θα παρέχει προστασία για λίγους μήνες. Μόλις τελειώσει το Καλοκαίρι και οι μήνες αυτοί θα έχουν περάσει και που τα κρούσματα λογικά θα αυξάνονται ,και πολλοί απο όσους εμβολιάστηκαν θα πέφτουν σαν τα κοτόπουλα , και θα φταίει ο κορονοϊος γι αυτό, τότε θα μας υποχρεώσουν να το κάνουμε όλοι μας δίχως εξαιρέσεις . Το έχουν πολύ καλά σχεδιασμένο τίποτα δεν είναι τυχαιο

      1. Ναι σωστός έτσι πιστεύω και εγώ ότι θα γίνει .

    30. Πολύ καλή εταιρία. Μόνο προστιματα, δικαστικες διαμαχες και δωροδοκιες έχει στο βιογραφικό της. Κατά τα άλλα θέλει να μας σώσει. Οξω ρεέεε

    Comments are closed.