ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ – Η ΑΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ – ΕΣΚΥΨΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΝ ΚΟΙΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΜΠΟΥΡΛΑΣ

    Ο Μπουρλά έκανε τη… μπάζα του με τα εμβόλια της Pfizer, που έσπευσαν να μας πλασάρουν ως… ιδανικά για την καταπολέμηση του κορωνοϊού. Καθημερινά όμως έρχονται στη δημοσιότητα στοιχεία, ότι τελικά δεν ήταν και τόσο… δραστικά.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο το απόλυτο ξεβράκωμα του απατεώνα Μπουρλά, ο οποίος σαν κοινός εγκληματίας, σκύβει το κεφάλι όταν τον ρωτούν επίμονα για τη δράση κατά του κορωνοϊού των εμβολίων. Τον πήραν στο κυνήγι στο Νταβός και τον ρωτούσαν “δεν ντρέπεστε για όσα έχετε κάνει;”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. και να τον φτύσουν δεν θα πει τίποτα την δουλειά του την έκανε αυτός πήρε και το χρήμα και ας κάνουν καλά οι άλλοι κρίμα για τον κόσμο

    2. ενα μεγαλο μπραβο στο Rebel News και τους διμοσιογραφους τους. ο νεοτερος διμοσιογραφος στο βιντεο ειναι ο Avi Yemini, γεννημενος στην Αυστραλια. ναι ο Αvi ειναι εβραιος στην καταγωγη αλλα δεν εχει καμια σημασια. ειναι ακριβος οτι ειναι ο Χιος στην Ελλαδα. εχει ξευτιλισει αμετρητες φορες τα τσοντοκαναλα της αυστραλιας, τους δημοσιοκαφρους και τους απατεωνες πολιτικους της χωρας αυτης.
      το κρατος (αστυνομια) τον κυνηγαει συνεχως αλλα παντα χωρις αποτελεσμα..
      δειτε στο Youtube το καναλι του (Avi Yemini) και θα καταλαβετε..
      Μπραβο και στον αλλον δημοσιογραφο, δεν θυμαμαι το ονομα του, και παλι μπραβο στο Rebel News με εδρα τον Καναδα που επισης μπορειτε να βρειτε στο Youtube

    3. Το διαβολοσκατο η εβραιοσκατο. Ο μπουρλα. Money, money και πάλι money. Ονειρεύομαι πολλά λεφτά! Και τι λέτε εσείς εγώ δεν ακούω τίποτα.
      Θα δουμε ποιος θα γελάσει τελευταία.

    4. Αυτος ο γ@@@μενος κωλογερος ΑΝΟΥΣΙΑΣ (και οχι “περιουσιας”) καταγωγης μου καρκινιασε τουλαχιστον 3 συγγενεις (ο ενας χαροπαλευει), εστειλε αλλους 4 στον ταφο (2 με ανακοπη και 2 που με το που φυτεψαν το δηλητηριο του πεθαναν ο ενας 7 μηνες μετα και 8 μηνες μετα ο αλλος), απο εναν αλλο περιμενουμε βιοψια, και αλλος γεματος παρενεργειες (εδω και σχεδον εναμιση χρονο εχει σπαστικο μικρο βηχα 200 φορες τη μερα το λιγοτερο, τρεμει σα το ψαρι, θυρεοειδης στο 0.01 με κατωτατο επιτρεπτο 0.55, κραμπες το τελευταιο 2μηνο καθε λιγο και λιγακι και ενα σωρο νευρολογικα θεματα, ξαφνικα συμπτωματα ορθοστατικης υποτασης και εχει πεσει και 5 φορες στο δρομο απο ξαφνικη εγκαταλειψη δυναμεων. Γ@@@@ενε σκατογερε Μπουρλα αυτα μας εκανες. Ουτε κρεμαλα ουτε τυφεκισμο. Γδαρσιμο ζωντανος απο τα χερια ανθρωπων που χασανε συγγενεις απο την ευθανασια που εφτιαξες. Αυτο θες.

    5. κάποιος έλεγε αν έχουμε αποδείξεις και ότι είμαστε ψεκες .

    6. ΜΑΣ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΒΡΟΜΙΑΡΙΔΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΛΕΣΙΑ ΤΑ ΧΛΕΠΙΑ

    7. Αυτός ο τύπος δεν τον γλυτώνει ούτε η φυλακή, αλλά να σαπίζει μέρα με την ημέρα από τα εκατομμύρια νεκρούς των

    8. Είναι δυνατό αυτός ο άνθρωπος να είχε γράψει στις πανελλήνιες 19,50 και 20άρια που θέλει η Κτηνιατρική?
      Δεν είναι 1.000.000%σιγουρο(!)ότι του κράτησαν μια θέση οι Οβριοι στις αδιαβλητες(χαχαχαχαχα)των πανελληνιων στη κτηνιατρική?

    9. Θα δικαστούν άραγε ποτέ οι αληταράδες Σβάμπ,Γκέιτς,Μπουρλά κλπ;

    10. ΕΜΕΊΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΑΜΕ ΕΜΒΌΛΙΟ ΜΑΣ ΛΈΓΑΤΕ
      ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ
      ΕΞΕΛΙΧΘΕΊ ΤΟ ΔΗΛΗΤΉΡΙΟ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.
      ΘΡΟΜΒΟΙ ΜΥΟΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΆ
      ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΤΙΔΕΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΕΣ
      ΠΡΌΒΑΤΑ ΕΕΕ ΠΡΌΒΑΤΑ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    11. Φαντάζεστε τον κ. Παπαδάκη να κυνηγάει με το μικρόφωνο τον κ. Μητσοτάκη και να τον ρωτά για τη σκοπιμότητα της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών που επέβαλε.

    12. Αυτός ο απατεωνας έλεγε σε συνέντευξη ότι αυτός δεν θα εμβολιαστει γιατί ανήκει στην ελιτ και η ελίτ δεν εμβολιαζετε. Αν ο κόσμος δεν καταλάβαινε αυτο που έλεγε αυτός και πάρα πολλοί πήγαν σαν τα πρόβατα για το εμβόλιο, τι να πει κάποιος.

    13. Ένας ακόμα Εβραίος υπονομευτής των πολιτισμένων εθνών.
      Ο εξάδελφος του με το αυτό ονοματεπώνυμο ανώτατο τώρα στέλεχος της Vodafone, πριν διευθυντής καρτοκινητής γερμανοκρατούμενου ΟΤΕ.
      Ο Ρουμπυ Μπουρλά το ανώτατο στέλεχος στις επιχειρήσεις του κομμουνιστού Πάνου Γερμανού Public κλπ

    14. Μούγκα ο π@π@ρας!!! Μούγκα και από τα βοθροκαναλα του Ελλαδισταν!!!! Ουστ κοπρόσκυλα!!!!!

    15. Χωρις το σαν ετσι ακριβως και θα πρεπει επιτελους να τους μαζεψει ενας εισαγγελεας με καρυδια εχουν διαπραξει εγκλημα ολκης ελεος πια απαιτουμε δικαιοσυνη για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας

    16. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε την Παρασκευή με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, στη Νέα Υόρκη.

    17. Μονο απο τη φατσα του….. ειναι τεραστιος CEO της εγκληματικοτητας κατα της ανθρωποτητας! Αμ κανεναν δεν εσωσε το παντελονιασμα σε βαρος ανθρωπινων ψυχων, απεναντιας τους οδηγησε στον ολεθρο! Ουρσουλαρα συνεννοησου με Κουλαρα, καντηλαναφτη, σεφταλια, παγωνια και σια να δωσετε…. συνεντευξη… τυπου! Ητανε που ητανε η ελληνικη οικονομια καταβαραθρωθηκε! Σαλταρισμενος κοσμακης στο μεροκαματο και μαλιστα χωρις ανοσοποιητικο απ τη κλεισουρα των lock down! Και μας λειπουνε σημερα και τα πιο απλα φαρμσκα! Ντροπη σας γουρουνια της ΝΤΠ!

    18. Τελικα εχουμε τα πρωτεια στη διαφθορά παντου και παντα…
      Μετα μην απορειτε γιατι μας μισουν ολοι

    Comments are closed.