ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠ@ΥΡΔ@ΛΟ – ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ “ΚΛΕΙΣΤΗ” Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ (ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ) ΕΛΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΗ – ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

    Κοινοποίηση:
    ελτα

    Πριν από αρκετές ημέρες η σελίδα των ΕΛΤΑ δέχθηκε – σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση – κυβερνοεπίθεση. Αποτέλεσμα να μην λειτουργούν οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της προκειμένου να διορθωθεί το πρόβλημα. Μόνο που έχουν περάσει τουλάχιστον δέκα ημέρες από εκείνη την ημέρα, και ακόμα και σήμερα δεν λειτουργεί σήμερα.

    Οι καταγγελίες που έρχονται στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι αρκετές και δείχνουν το μέγεθος του προβλήματος. Ενός προβλήματος, που προφανώς και η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται να λύσει αφού τα ΕΛΤΑ βρίσκονται σε διαδικασία πώλησης.

    Διαβάστε τι μάς γράφει ο κόσμος:

    “Πολυ σοβαρο θεμα ειναι η κυβερνοεπιθεση που δεχτηκαν τα ΕΛΤΑ. Έχουμε γινει ρεζιλι διεθνως εδω και δεκα μερες τωρα σε αλλη χωρα θα ηταν πρωτο θεμα στις ειδησεις και εδω ολα τα ΜΜΕ το εχουν πνιξει κανε κατι βγαλε στην φορα την ανικανοτητα τους. Δεν μπορουμε να στειλουμε πακετα συστημενα στο εξωτερικο, Αμερικη, Αγγλια, δεν λειτουργει το tracking number (συστημα ιχνηλατισης συστημενου δεματος) αλλα και το web labeling δεν μπορεις να εκτυπωσεις ετικετα αποστολης συστημενου.

    Δέκα ολοκληρες μερες αγνοουν ολο τον κοσμο στην σελιδα τους στο facebook σβηνουν ολα τα αρνητικα σχολια προς αυτους απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Ανακοινωση για το ποτε θα επανερθουν εχουν να βγαλουν απο τις 24 Μαρτιου. Μπανανια και Ουγκαντα σε ολο της το μεγαλειο.

    Έχουν υποκλαπει προσωπικα δεδομενα μετα την κυβερνοεπιθεση δηθεν που δεν αναβαθμισανε ποτε τα συστηματα τους και η σελιδα τους εμεινε στην δεκαετια του 90 ενω αυξησανε 100% τα ταχυδρομικα κοστη. Που ειναι η ψηφιακη διακυβερνηση; τι σιωπη ειναι αυτη εδω; Γινεται χαμος. Όλα τα eshop εχουνε υποστει μεγαλη ζημια που στελνουν εξωτερικο. Μας εχουν ολους χ@σμενους και ουτε απαντανε στα τηλεφωνα, ουτε ενημερωνουν τον κοσμο”.

    Δεύτερη καταγγελία αναφέρει πως:

    “Θα ηθελα να ασχοληθείτε/ ενημερωσετε σχετικα με το πολυ μεγαλο προβλημα που υπαρχει στα ΕΛΤΑ που δεχτηκαν μεν κυβερνοεπιθεση προ 10 ημερων ομως ακομα δεν εχει φτιαχτει τιποτα (ουτε υπαρχει καποια ενημερωση , το τηλεφωνικο κεντρο τους ειναι επισης ανενεργο) και ολοι οσοι δουλευουμε μεσω ΕΛΤΑ δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα!! Υπαρχει απωλεια εσοδων και παραπονα απο πελατες στο εξωτερικο!!!”

    Screenshot 2022-03-30 at 10-18-10 ΕΛΤΑ Εντοπισμός Αντικειμένου Screenshot 2022-03-30 at 10-21-01 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Α.Ε. Facebook (1) Screenshot 2022-03-30 at 10-19-25 ΕΛΤΑ Εταιρία Γραφείο Τύπου Δελτία Τύπου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Λένε ότι πάνε να τα υποβαθμίσουν για να τα ξεπουλήσουν σε ιδιώτες. Κάτι που έχει γίνει ήδη σε μεγάλο βαθμό με οικειοθελείς αποχωρήσεις, υποστελέχωση (στη Σαλαμίνα που ήμουν για μια έκτακτη δουλειά είχε μόνο ΜΙΑ υπάλληλο!!!!) και δουλειές που δίνουν σε κάτι περίεργους εργολάβους. Μέχρι να μάθουν τη δουλειά οι κακοπληρωμένοι υπάλληλοι των εργολάβων, λήγουν οι συμβάσεις τους και πάλι από την αρχή. Και με 500 ευρώ μισθούς, σιγά μην δώσουν τα παιδιά μεγάλη σημασία. Πάρε χαρτί στην πόρτα, δεν έχω όρεξη να χτυπάω και κουδούνι για συστημένο.

      Τα ΕΛΤΑ είναι μακράν η χειρότερη υπηρεσία στην Ευρώπη, ντροπή και πληγή για τη χώρα.

      Δεν ανήκουμε στην Ευρώπη με αυτή τη χυδαία υπηρεσία. Κανονικά πρέπει να τρώμε πρόστιμα κάθε μέρα.

      Ειδικά τα δέματα από εξωτερικό, δεν ξέρεις πια πότε θα έρθουν. Έχει ο Θεός, σε 2-3 μήνες, παλαιότερα έφταναν σε μία βδομάδα

      1. Δεν είναι Αυτό.
        Αν θέλανε να το υποβαθμίσουνε θα το είχανε κάνει βούκινο , Επειδή τα ΜΜΕ δεν το έχουν βγάλει κάτι άλλο είναι.
        Αν θέλανε να το υποβαθμίσουνε θα το είχανε κάνει βούκινο.
        Κάτι άλλο παίζεταιπίσω.

    2. Τα ΕΛΤΑ πρέπει να κλείσουνε οριστικά καί να αναλάβουν οί ιδιωτικές κούριερ.

    3. Ελτα υπο Διαλυση ! παγκοσμιο φαινομενο 10 μερες δεν αποδεχονται συστημενα πακετα προς Ηπα και Αγγλια χρειαζετε εκτυπωση ετικετας απο To web labeling το οποιο μεχρι τωρα δεν λειτουργει καθως και το συστημα ιχνηλατησης των Elta επισης κανενα καναλι δεν παιζει το θεμα παγκοσμιο ρεζιλικι ! καποιες συνταξεις θα καθυστερησουν να πληρωθουνε επισης η κυβερνηση ακουει εχουμε κρατος η οχι? Ενημερωστε μας γιατι αυτο το χαλι με τα ελτα γιατι δεν επανερχονται τοσες μερες τι εχει συμβει με τα συστηματα ασφαλειας της σελιδας γιατι δεν ενημερωνετε τον κοσμο ? απο τις 24 μαρτιου δεν ειμαστε φορολογουμενοι πολιτες? γιατι σβηνετε σχολια στο facebook δεν υπαρχει ελευθερια λογου σε αυτην την χωρα? ποιοι νομιζετε οτι ειστε ποιος σας νομιμοποιει για ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανετε απαιτουμε ενημερωση ΡΕ γιατι δεν δωσατε τα λεφτα που μας πηρατε απο τις τσεπες για εγκυρη αναβαθμιση της απαρχαιωμενης σελιδας των ελτα? Τι τα κανατε τα λεφτα απο τα ταχυδρομικα τελη που τα αυξησατε 110% επανω και τα πληρωνουμε διπλα και τωρα μας ταλαιπωρειτε που σας διαλυθηκε η σελιδα και το συστημα σας το τρυπιο!

    4. ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΕΝΑ ΔΕΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΕΡΗΜΑΙΝΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΟ ΕΛΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΟΙΒΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΕΡΗΜΑΙΝΩ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ

    5. Παιδια μπουρδελο εχουνε καταντησει την χωρα η αξιοι τους μητσοτακη…χτες πηγα σκλαβενιτη ουτε για δειγμα ηλιελαιο! σημερα πηγα στο γερμανικο σουπερ μαρκετ και εκει ουτε για δειγμα ηλιελαιο….μπορουνε να μας ενημερωσουνε απο την κυβερνηση που μπορουμε να βρουμε 1lt ηλιελαιο.

    6. Φαντασθειτε πληρώνουν ακόμη συντάξεις μέ επιταγές μέσω τών ΕΛΤΑ σε όσους δεν έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς !!! Απεργία ή κυβερνοεπιθεση στά ΕΛΤΑ….ξεχάστε τίς συντάξεις ! Δέν έχουν καταβληθεί συνταξεις σε 16 περιοχές τής Ελλάδας !!!!

    7. ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΉ ΚΆΡΤΑ ΠΟΥ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΈΝΟ ΜΕ ΤΗ ΝΈΑ ΚΆΡΤΑ.
      ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΆ ΝΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΩΣΤΆ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΦΤΆΣΕΙ…

    8. Τα μπουρδέλα μια χαρά δουλεύουν…. Αντυσιπτικα …καθαριότητα…όλα στην σειρά σε τάξη .

      1. Για να το λες κάτι ξέρεις ΜΟΥΛΕ του κερατά.

    9. τι περιμένατε από τα κρατικοδίαιτα κηφηναριά των ΕΛΤΑ ; προκοπή ;

    10. Υπάρχουν ενοικιαζόμενοι υπάλληλοι που παίρνουν 612 ευρώ και είναι μήνα μήνα και έχουν φορτωθεί όλη τη δουλειά τι θα γινει με αυτούς? κάμια απάντηση Ουτε από το υπουργείο ουτε από τον ΕΛΤΑ.
      Ντροπή.

    11. Ορθό το ρεπορτάζ. Επιβεβαιώνω ότι στη σελίδα του facebook που είναι το social medium με τη μεγαλυτερη ευκολία πρόσβασης και επισκεψιμότητα, μπλοκάρουν τα σχολια σε όσους κάνουν κριτική. Να σημειωθεί ότι αναφέρομαι σε ουσιαστική κριτική, σχετική με τον εξυχρονισμό των υπηρεσιών τους, την ανταγωνιστικότητα, την εκπαίδευση του προσωπικού και τη βελτίωση των υπηρεσιών τους, στην εποχή του lock down και του ecommerce που έχουν επιφέρει σημαντικές αλλαγές. Οι σύγχρονες εταιρείες έχουν εδώ και καιρό αντιληφθεί τη σημασία του Voice of customer. Οι διαχειριστές της σελίδας κοροιδεύουν τη διοίκισή τους με μια εικόνα μεθοδευμένη. Δυστυχώς τα ελτά, έχουν μείνει πίσω εκατό χρόνια και ασχολούνται με την έκδοση γραμματοσήμων. Τα δημοσιεύματα για επέκταση των δραστηριοτήτων των ελτά είναι για τρανταχτά γέλια. Τόσο πολυ άχρηστοι, δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στη χώρα.

    12. Απλα μπουρδελο προς πωληση σε τιμη….κουλουριου! Α ρε Ελλαδαρα βλεπεις…οι μεταρυθμισεις της Κουλας! Τιποτα αλλο υπαρχει για πωληση στο τοπο αυτο εναντι πινακιου φακης?
      Ρε κωλοδοσιλογε των Ναζι θα μεινει και τιποτα ελληνικο Σταλινισκε που μοιραζεις κατοσταρικακια και αυξανεις το χρεος της χωρας?

    13. Γιατί ρε φίλε αδικείς τά μπουρδέλα;;;;

    14. Πραγματικά μπράβο σας! είστε οι μόνοι που αναφέρατε αυτό το τεράστιο πρόβλημα που βιώνουμε όλοι εμείς με αποστολές στο εξωτερικό! η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο και κανένα κ@λοκαναλο δεν έχει αναφέρει τπτ! έρμαιοι για ακόμα μια φορά αυτού του σάπιου συστήματος!

    Comments are closed.