ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΠΕΝΑΚΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΓΟΥΡΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΥΓΕΙΑ, ΚΑ@ΛΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ”! ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

    Κοινοποίηση:
    manto-mavrogenous

    Σάλος έχει ξεσπάσει με το έκθεμα στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη το οποίο έχει προς πώληση ένα γούρι με την Μαντώ Μαυρογένους και στο οποίο αναγράφονται οι εξής λέξεις: «υγεία, καύλα, επανάσταση».

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τηλέφωνα στο μουσείο δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν από διαμαρτυρόμενους πολίτες που ζητούν να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο έκθεμα.

    Μεγάλο θέμα όμως που αναδεικνύει το syrospress.gr και μάλιστα παραμονές της 25ης Μαρτίου του 1821 έχει προκύψει από τη στιγμή που το e– shop του Μουσείου Μπενάκη θέτει προς πώληση, Γουρι με τη Μαντώ Μαυρογένους και την άνωθεν προσβλητική φράση: ΥΓΕΙΑ, Κ@@@Α, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και μάλιστα στην τιμή των 25 ευρώ.

    μαντω

    Ελληνίδα αγωνίστρια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 με καταγωγή από τη Μύκονο. Για την συνολική της προσφορά στον αγώνα, τιμήθηκε από τον Ι.Καποδίστρια με τον βαθμό της Αντιστρατήγου. Μετά από διώξεις εξορίστηκε και τελικά πέθανε πάμφτωχη στην Πάρο καθώς είχε ξοδέψει όλη της την περιουσία για τον αγώνα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    54 Σχόλια

    1. Απαγχονιστε τους ολους στο συνταγμα και πετροβοληστε τους ολους ΔΕΝ σεβονται ΤΙΠΟΤΑ ποια

    2. Έτσι είναι τα αριστερά σκατά. Βλέπουν την κάθε επανάσταση μέσα από το πρίσμα της καύλας τους και γι’ αυτό την κάνουν. Το μόττο τους είναι: επανάσταση για την καύλα μας. Μόνο που η ελληνική επανάσταση αφορούσε την επιβίωση και την αναβίωση ενός αρχαίου έθνους. Τί σχέση έχει η Μαντώ Μαυρογένους με τα αριστερά πουτανάκια που το μόνο που έμαθαν είναι να γλεντάνε το μουνί τους από τα δώδεκα;

    3. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου. Πριν 2 χρόνια είχα παρακολουθήσει τελετή για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου σε εκκλησία της Βορείου Αμερικής, που είχε οργανωθεί από την μασονο-ΑΧΕΠΑ και έκαναν το εξής απίθανο: Είχαν βάλει ένα λευκό κοριτσάκι να απαγγείλει ποίημα για τη Μπουμπουλίνα και ένα μαύρο κοριτσάκι να απαγγείλει ποίημα για τη Μαυρογένους, την οποία όμως αυτό το περίεργο ποίημα αποκαλούσε συνεχώς Μαντώ του Μαύρου Γένους!!

    4. Οι ξεφτιλες στο μουσειο μπενακη ειπαν για την δηθεν ελευθερια του καλλιτεχνη και οτι αυτοι δεν παρεμβαινουν. Αν εγω φτιαξω ενα γουρι κατα των λοατκι(που τους εχει μαζεψει ο κουλης στην κυβερνηση) θα το προβαλλει το μουσειο μπενακη; Οχι βεβαια. Αλλα προβαλλει αυτους που δεν σεβονται τα ιερα και τα οσια του εθνους. Οποιος δεν κατεβει στις 25 μαρτιου στο συνταγμα, να μην ξαναμιληαει για τους προδοτες που μας κυβερνανε. Να γιορτασουμε μονοι μας την ελευθερια μας και οι κοτζαμπασηδες και οι μασονοι να γιορτασουν με χιλιαδες αστυνομικους να τους φυλανε.

    5. ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΕΕΕΕΕΕΣ- ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ- ΑΝΩΜΑΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
      Εχω σκάσει δεν αντέχω άλλο. ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ

    6. ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ!ΘΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΩΣΥΛΟΓΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ,ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    7. Έλληνα το δέχεσαι εσύ να είσαι κλεισμένος σπίτι κι να γιορτάζει ο Κάρολος ο ποτέ βασιλιάς για την δική σου ελευθερία;κρίμα που φτάσαμε.

      1. 😂 😂 😂…Θα παρελάσουν μπροστά στους Τοκογλυφους και στους κοτσαμπασιδες

    8. Εουν ξεφυγει…και το’χουν παραχεσει ολοι.
      Θα πεσει πολυ ξυλο στο τελος…να μου το θυμαστε!

    9. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ! ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ-
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821- ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

    10. Γιατί δεν βάζουν ένα ομοίωμα της Κουλας με την επιγραφή τρομάζει τα ζόμπι το ζόμπι ?

    11. ΓΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ! ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ; Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ; ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

      1. Κανονικά όλοι όσοι είναι Ελληνες στην ψυχή να πάνε στο Φάληρο στου Καραισκακη το κονακι εκεί που πέθανε ο Αρχηστρατηγος κ έκλαψε ο Κολοκοτρωνης και ούτε ένας Ελληνας στο Σύνταγμα κ στην παρέλαση ως ένδειξη αδουλωτου πνεύματος.

      2. Οι αρμόδιοι ασχολούνται με την κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ !

    12. Τα κατάλοιπα του σοσιαλοκομμουνισμου…🤡🤡🤡🤡🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅🍅
      Επιτέλους κάποιος να τους στείλει στα τσακιδια και να τους εξαφανίσει από τον χάρτη..
      ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ???

    13. Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ. ΕΔΩ Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ.ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΣ ΔΛΔ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ.
      Καλοστημένη η Παγίδα τους!…και οχι μονο το συστημα τους.
      Εκπρόσωπος: Το πρόσωπο που εκπροσωπεί ένα νομικό πρόσωπο και ως απεσταλμένος του ενεργεί στο όνομα και για λογαριασμό του και προωθεί τα συμφέροντα εκείνου.
      Αντιπρόσωπος: Το πρόσωπο που συμμετέχει σε μια δικαιοπραξία για λογαριασμό ενός άλλου φυσικού προσώπου, όταν εκείνο δεν μπορεί ή δεν επιθυμεί να ενεργήσει αυτοπροσώπως.
      ΕΠΟΜΕΝΩΣ:
      Ο Εκπρόσωπος: εκπροσωπεί ένα νομικό πρόσωπο – Εταιρία και ο Αντιπρόσωπος εκπροσωπεί ένα φυσικό πρόσωπο.
      ΕΣΥ Άραγε τι ΕΙΣΑΙ;
      ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ή ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΕΤΑΙΡΕΙΑ);
      ΕΓΩ ΘΑ ΈΛΕΓΑ ΌΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ… ΔΥΟ !
      Από την μία το πιστοποιητικό γέννησης δηλώνει την φυσική παρουσία σου στην γη. Ως φυσικό πρόσωπο.
      Και από την άλλη η αστυνομική σου ταυτότητα (το όνομα σου με κεφαλαία γραφή) δηλώνει την έναρξη μιας εταιρίας, που υπόκειται σε φόρο, σε ταξιδιωτικά έγραφα (διαβατήριο), κόστος μετακίνησης (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ) κλπ. Μετακινείσαι ως εμπόρευμα, σε διαπραγματεύονται ως εμπόρευμα, σε χρησιμοποιούν ως εμπόρευμα, κατά τα άλλα θέλεις να λες ότι είσαι και ελεύθερος και θέλεις και την πατρίδα σου πίσω !!
      Όμως για τον εαυτό σου;
      Από εκεί δεν έπρεπε να ξεκινήσεις;
      ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ.. ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ;
      ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΣΩ;
      Πόσο σεβασμό και αξία μπορεί να έχει ΚΑΠΟΙΟΣ για σένα
      όταν για να ζήσεις χρειάζεσαι αντιπροσώπους και εκπροσώπους !!!
      Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ – ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!!

    14. Ελααα πουλάω τσαρουχακια 3 ευρώ το ένα…. Ελληνικές φουστανελες στυλό 1,5 ευρώ το ένα, σημαιουλες που γράφουν ελευθερία η θάνατος 2 ευρώ η μία… Ζητώ η Ελληνική επανάσταση… Τα χρήματα θα πάνε για τα συσσιτια των Ελλήνων του 2021…200 χρόνια φτώχεια, κλεψια, ανεργία, ρεμουλα, χρεοι καταπίεση,αδικια, καταστροφές, πλιατσικο…

    15. Στέφανε πριν λιγο χτύπησαν μια γυναίκα αστυνομικου επειδή… ήταν γυναίκα αστυνομικου!! Τα μ@υνοπανα της κυβέρνησης και της βουλής ολόκληρης έχουν στρέψει το μίσος που νοιώθει ο λαός για τους πολιτικούς υπουργούς και βουλευτές στους αστυνομικούς για να βγουν αυτοί λάδι. Το έχουν ξανακάνει. Αλλά αφού φυλάνε αυτούς που θεωρούν τους αστυνομικούς αναλώσιμα σκουπίδια και χτυπάνε τον λαό που λέει σταματήστε την καταστροφή της χώρας είναι άξιοι της μοιρας τους. Μεθαύριο θα βγει κόσμος στους δρόμους. Θα χτυπήσουν τον κόσμο για να συνεχίσει αυτό το πολιτικό αληταρειο να κυβερνά? Άμα είναι τόσο βλακες ας το κάνουν.

    16. Πεθανε παμφτωχη. Αν αυτο σας λεει κατι ανθελληνικα λαμογια που τα παιρνετε απο τις μκο. Ανθρωποι της μπιλντερμπεργκ που αντι να τιματε τους ηρωες, δεν θελετε τοτς ηρωες και βαζετε στην κυβερνηση τους …λοατκι που διαμαρτυρονται κιολας οτι δεν εχουν δικαιωματα. Ας περασουν μια βολτα απο ιραν που ειναι και ισλαμολαγνοι να δουνε τι δικαιωματα δινει το ισλαμ στους γκει. Τιμη και δοξσ στους ηρωες του 21. Περιφρονηση στους προδοτες που δεν τιμανε τους ηρωες γιατι δεν μπορουν να τους φτασουν. Ραντεβου ολοι στο συνταγμα, ολοι ενωμενοι μονο με ελληνικες σημαιες.

    17. Τώρα βλέπω ότι το γράφουν οι ίδιοι το “γούρι Μαντώ Μαυρογενους”
      Άκυρο το προηγούμενο σχόλιο, είναι προφανώς κάτι πολύ πιο πάνω από το γελοίοι και κατάπτυστοι. Μου μοιάζει απίστευτο…

    18. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν επεμβαίνει ο εισαγγελέας? Ή μήπως καλύπτονται στο όνομα της καλλιτεχνικής δημιουργίας.Ο καθένας πλέον σε αυτό τον τόπο δέν σέβεται τίποτα και μένει ατιμώρητος.

    19. Καί μετά λέμε γιά τούς ἄλλους τούς γνωστούς βρωμιάρηδες. Ἐδῶ ἡ γελοιοποίηση τοῦ ἐθνικοῦ μας ἀγῶνα, εἶναι πλέον ἐπίσημη θέση τοῦ κράτους. ΑΙΣΧΟΣ ΑΝΟΣΙΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ.

    20. Τι σκίτσο είναι αυτό βρε παιδιά; εγώ έναν κατσαρομαλλη παλαιστή με πουκάμισο βλέπω. Ειναι αυτή η Μαντώ Μαυρογένους. Μας δουλεύουν. Και αυτό το κα@λα τι μπορεί να ήταν αρχικά και στην εκτύπωση τους βγήκε έτσι; δεν μπορεί να ηθελαν αυτή τη λέξη. Ο υπεύθυνος μουσείο δεν τα είδε; αυτός που τα εκτυπώσε; αυτός που τα ανήρτησε; αυτοί που τα αγόρασαν. Αμέ στο δίακο όλοι τους. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    21. Την 25η γίνονται πολλές συγκεντρώσεις σε όλες τις πόλεις. Να σταματήσουμε την ξεφτίλα τους.

    22. εγώ γουστάρω τον εξευτελισμό των ελληναράδων, προφανώς όταν δίνεις δικαιώματα και ελευθερίες σε κάθε παράιστο στο τέλος θα καταλάβουν όλον τον οργανισμό, όταν οι ελληναράδες δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα στην μεταπολίτευση όποιος εξέφραζε τέτοιες απόψεις ήταν χουντικός και φασίστας ενώ ο καλός κόσμος ήταν φουντικός χασίστας, τώρα ακόμα και το ελληνικό χασίσι το εξαφάνισαν για να κονομάνε οι Αλβανοί….χαχαχα…..ΥΓΕΙΑ ΚΑΥΛΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!!

    23. Τι προβλημα εχετε με την καβλα ρε λεβεντες?

    24. Απ’οτι διαβασα η δημιουργος του ειναι μια ανυπαρκτη, κατερινα σαββοπουλου. Εχει παρουσιασει τη Μαντω να φουσκωνει μπρατσα σαν τον Μπαλμποα και να ζητωκραυγαζει για καυλες.Και αυτη η καρικατουρα παρουσιαζεται σαν το συμβολο του φεμινισμου. Σταματηστε τα καραγκιοζηλικια εσεις οι φεμινιστριες του κ@@@λου γιατι εσεις ξεφτιλιζετε τις γυναικες!! Ηλιθιες!!

    25. η απόλυτη ξεφτύλα. για αυτούς η επανάσταση είναι απλά μια απλή μέρα για να κάθονται σήμερα οι αργόσχολοι και να κάνουν και πλάκα. Ντροπή. Λίγη τσίπα τα έχετε ξεφτυλλίσει όλα για τα λεφτά. Εισαγγελέας δεν υπάρχει γι αυτό το έκτρωμα. Απαράδεκτο !!
      Με προσβάλει το συγκεκριμένο ‘προιόν’- σλόγκαν ως Έλληνα.
      Τέτοια μαθαίνουν στα παιδιά γι αυτό απο ιστορία δε ξέρουν την τύφλα τους. Πάμε στοίχημα όποιο πιτσιρικά ρωτήσεις θα το ξέρει αυτό το σλόγκαν περισσότερο παρά το τι πραγματικά ήταν η Ελληνική Επανάσταση. ντροπή !

    26. Βρώμο γραικύλοι τότε δίναμε τη ζωή τους και δε σκεφτόντουσαν την κολάρα τους όπως κάνετε εσείς σήμερα

    27. Η βρώμο γραικύλοι είναι παντού και καραδοκούν να προσβάλλουν τις ιερές και άγιες μέρες του Ελληνισμού

    28. Παραφυάδες τής επιτροπής 1821.Λοιδορείτε τούς ήρωες τού 1821.Τόν Κολοκοτρώνη καί τόν Νικηταρά τόν τούρκοφάγο τούς άξεστους χωριάτες.Ετσι μιλάνε τά χαμίνια τής Γιάννας Αγγελοπούλου
      γιά τούς ανθρώπους πού μάς απελευθέρωσαν από τόν τουρκικό ζυγό.Μισούν όλους τού ήρωες του 1821 γιατί νοσταλγούν τήν Οθωμανική αυτοκρατορία.
      Γιάννης Λάκων

    29. Πουσταραδες βρωμοελλαδιτες η ακαθαρσία της Ελλάδος…Μια σφαίρα στο κεφάλι και παλούκωμα..αλλά ξέχασα η αστυνομοκρατια τέτοια κατακάθια τα προστατεύει…μην μας πουν και εγκληματίες…ουουνα χαθείτε σουργελα ούτε ιερό ούτε και όσιο δεν έχετε πλέον.

      1. Μπροστά σε όλα αυτά τα νεοταξίτικα αναρχοαπλυτα τελικά ο Εφιάλτης φαντάζει υπερπατριώτης

    30. Πέρα της προσβλητικής φράσης, σας αρέσει έτσι όπως έχει σχεδιαστεί η Μ. Μαυρογένους, να επιδεικνύει το μπράτσο της σαν ;άντρας παλαιστής;Διακωμωδεί μιά ηρωίδα ο αναίσχυντος σχεδιαστής, μπας και ανήκει σε κάνα ΛΟΑΤΚΙ;

    31. Δε θέλουμε καμια εκδήλωση και κανεναν πανηγυρισμο απο εσας για τα 200 χρονια απο την Επανασταση. Θα τα γιορτασουμε μονοι μας κανοντας αυτο που σας ποναει πιο πολυ, αναβοντας ενα κερακι, γεμίζοντας τις Εκκλησιες, κανοντας προσευχη και εχοντας απο μια ελληνική σημαία στο καθε χερι. Καλύτερα να μη κανατε απολυτως τιποτα απο το να ξεφτυλισετε τα παντα. Ειστε αναξιοι και πολυ μικροι. Αλλα βρηκατε ευκαιρια τωρα και ειπατε να ξεδωσετε με τετοια καρακιτσαρια

    32. υπάρχουν ακόμα μλκες που πιστεύουν σε “γούρια” ; (!) ΧΑΧΑ ΚΑΜΊΑ σωτηρία…

      1. Ρε μήπως διαβαζαν και τα ζώδια;… Τι ζώδιο ήταν ο Κολοκοτρώνης; Άσε 25 του μηνός έχει αναδρομο να κάνουμε την επανάσταση στις 28 😂 😂

    33. Που ειστε ρε προδοτες πολιτικοι να καταγγειλετε την προσβολη στην ηρωιδα που εδωσε την περιουσια της για τον αγωνα; μονο για τους γκει ξερετε να μιλατε; αλλα ξυπναει ο λαος σιγα σιγα ανθελληνικα λαμογια. Που φτιαχνετε επιτροπες για τους λοατκι και ολοι ειναι γκει για να ζητησετε και υιοθεσια παιδιων ρεζιληδες.

    34. 25ευρώ OUT OF STOCK συγχαρητήρια στους νεοέλληνες που το αγόρασαν

    35. την εχουν κοινως ξεφτυλισει την χωρα οι λεγομενοι δημοκρατικο τοξο ενω επρεπε να λεγονται δημοκρατικα σουργελοπουσταρια

    36. ΠΟΙΑΣ ΦΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ; ποσο κομπλεξ εχουν για την σκατοφάρα τους ;
      και με αυτην την νιλα και την λυσσα θα ψοφήσουν , γιατι η ψυχή τους ειναι μαύρη της βαρβαρης φυλης τους.

    37. φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους τους φοβισμένους και όλους τους ψευτό δήθεν μένουμε Ευρώπη!!!! αυτοί αλλοίωσαν το Έθνος μας!!!

    38. Ανώμαλοι, πισωγλέντηδες και κυρίως ασεβείς και απάτριδες οι ένοικοι της εξουσίας.

    39. Αυτή είναι η διαφορά….Η Μαντώ Μαυρογένους έδωσε την περιουσία της για τον αγώνα και πέθανε πάμφτωχη, ενώ τα σημερινά μας μπουμπούκια… μπαίνουν πάμφτωχοι και βγαίνουν με περιουσίες!😒

    Comments are closed.