ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ – “ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ” ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΥΦΕΘΑ – ΤΟ “YES SIR” ΣΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑ ΚΑΝΕΙΣ

Κοινοποίηση:
antonov

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, “ομολόγησε” ότι η κυβέρνηση παρέδωσε από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού μία τεράστια ποσότητα όπλων και πυρομαχικών. Κάτι το οποίο η εφημερίδα Μακελειό έχει αποκαλύψει εδώ και ημέρες!

1.indd

«Από την πρώτη στιγμή έχουμε πάρει ξεκάθαρα θέση υπέρ της Ουκρανίας κι ότι θα τη στηρίξουμε με αποστολή ανθρωπιστικού και στρατιωτικού υλικού.

Αυτές οι διαδικασίες δεν είναι κρυφές, έχουν συζητηθεί με όλα τα κόμματα κι υπάρχουν σχετικές ενημερώσεις.

Δεν κάνουμε κάτι κρυφά. Αυτά που στέλνουμε, σύμφωνα με το αρμόδιο επιτελείο, δεν είναι πολύτιμα επιχειρησιακά. Ό,τι φεύγει από τη χώρα είναι μη αναγκαίο επιχειρησιακά»

Χθες ένα ουκρανικό μεταγωγικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στην Ελευσίνα, όπου φόρτωσε μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών που υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Ουκρανό πρόεδρο Β.Ζελένσκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δύο τέτοιες πτήσεις.

Το τεράστιο πακέτο όπλων που υποσχέθηκε ο Κ. Μητσοτάκης στον Ζελένσκι αφορά:

2.000 ρουκέτες Zuni των 127 χλστ.

180 Α/Τ ρουκέτες των 2,75 ιντσών(70 χλστ.) HYDRA-70.

90.000 αντιαρματικά βλήματα των 90 χλστ.

4 εκατ. σφαίρες των 5,56 χλστ. και των 7,62 χλστ.

70 Ρ/Κ πυροβόλα M114A1 των 155 χλστ.

Μαζί με αυτά δόθηκαν 32 ρυμουλκούμενα πυροβόλα μαζί με 50.000 βλήματα των 105 χλστ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Σκόνη θα γίνουν από τους Ρώσους και αυτά όπως και τα άλλα που έστειλε ο ζαβός. Μια Ρωσία και είχε αποθηκεύσει τα τανκς που είχε παροπλισει και τα ενεργοποίησε πάλι. Εδώ ο ζαβός έχει κλείσει και την γραμμή παραγωγής των ΕΑΣ, η ΕΑΒ υπολειτουργεί. Πως θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο ο ζαβός με τις σφενδονες ή του έταξαν οι Αμερικανοκλανοι ότι θα τον στηρίξουν, όπως έκαναν και στην Κύπρο. 41% απολαύστε τα καρναβάλια σας.

  2. Η ΚΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΡΙΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ……..ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ….ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΛΩΝΑΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ….ΠΡΟΔΟΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  3. oι ελληνες ειμαστε με την αμυνομενη Ουκρανια, με τον τουρκοπουτιν ειναι μονο οι λιγοστοι χουντικοι

    1. Αυτή τη γραμμή έδωσε το κόμμα να γράφετε κλακαδορακι της κομματογραμμης ποιο το ποσό για το σχόλιο νενεκε γνήσιε αν έχετε τα μέζεα κάντε ρε ζουρνάδες δημοψήφισμα και εκεί θα δείτε με ποιους είναι η Έλληνες άντε γαμω τη μειοψηφια σας τσογλανια καταντησατε αηδία

  4. Να δωσει απο αυτα που εχει αγορασει αυτος με τα λεφτα του,αλλωστε ο πατερας του ο βρυκολακας εκλεψε τοσα που θα εχουν να τρωνε και τα τρισεγγονα του γουρλοζαβου,αλλα ως γνωστο η φαμιλια μονο για την παρτη της κι ας γινουν ολα σταχτη και μπουρμπερη.

  5. Αρχίζω να πιστεύω ότι το 41% της ΝΔ είναι αποτέλεσμα νοθείας, όπως ΝΟΘΕΙΑ ήταν η εκλογή του Κούλη σαν αρχηγός της ΝΔ. Ενώ ήταν τρίτος, ξαφνικά χάλασε το σύστημα και ακυρώθηκαν οι εκλογές. Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της Ευρώπης

  6. Προέρχεται από μια φαύλη οικογένεια από τα Ανώγεια.
    Όταν η Άννα Μισέλ εγκατέλειψε τον Έλληνα σύζυγο της στα Ιωάννινα κατερχόμενη στην Αθήνα, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης παράτησε την μνηστή του για να συνάψει σχέση με την κατά μία δεκαπενταετία μεγαλύτερη του Ελληνοεβραία.

  7. Πουτανα κρητικοπουλα κουλα θα το πληρωσεις πολυ ακριβα εσυ και ολο σου το σοι να το θυμασαι αυτο θα σας εξαερωσουμε κολο κρητικο σκουληκι. θα σου τα γαμησουμε ολα οτι εχεις και δεν εχεις. Δεν μπορεις εσυ μπασταρδε να πουλας την Ελλαδα και αν εχεις προηγουμενα με την ρωσια να πας με την καριολα σου που σουριξε αμετρητο κερατο στην πολωνια σου και να το παιξεις οπως θελεις με τα μογγολακια σου αλητη.

  8. Τον μητσοτακη των εχουνε τυλιξει σε μια κολλα χαρτι η αμερικανοι και τον κανουνε οτι θελουνε.
    Οι ουκρανια αγοραζει drone απο την τουρκια με τα λεφτα της ευρωπης,ΗΠΑ και με την σειρα της η τουρκια κατασκευαζει συνεχεια πυραυλους μικρους και μεγαλου βεληνεκους και οταν τους ρωτανε γιατι τα φτιαχνετε ολα αυτα για προστατεψουμε την “γαλαζια πατριδα” απο τους εχθρους και με το χερι τους δειχνουνε το αιγαιο.

  9. Εάν οι Ρώσοι τό κατερριπταν στον ελληνικό εναέριο χώρο φορτωμένο μέ όπλα προοριζομενα εναντίον τους…..τί θά κάνατε επιπόλαιοι ;

Comments are closed.