ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΤΟΝ “ΥΜΝΟ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ” ΤΟΥ ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΟΠΛΑ, ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗΝ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΠΑΠΑ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΙΜΑ;

    Κοινοποίηση:
    tsipras-kivotos

    Ιερέας Αντώνιος Παπανικολάου

    Διατηρεί την  ”Κιβωτό του κόσμου” και δεν χάνει ευκαιρεία να αποδείξει ότι δεν είναι Ελληνας αυτός με τον τρόπο που συμπεριφέρεται, ανεξάρτητα αν αυτό γράφει στην ταυτότητά του.

    Πήγε με χορωδία να πεί τα κάλαντα στον Τσίπρα και η χορωδία άρχισε να τραγουδά το Bella Ciao…

    Ντροπή σου ρε Παπά, ζήλεψες τη δόξα του Ιερώνυμου- Ιερώδουλου, που έκανε καριέρα λέγοντας ότι είναι αριστερός! 

    Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, άκουσε τα κάλαντα από την «Κιβωτό του Κόσμου». Τα παιδιά όμως του επεφύλασαν μια έκπληξη, γράφουν τα αριστερά αλλά και τα νεοδημοκρατικά ΜΜΕ που έχουν πέσει στη μαρμίτα και τρώνε από την τσέπη του Λαού, με δέκα μασέλες. Εκτός από τα παραδοσιακά κάλαντα η παιδική χορωδία της τραγούδησε το Bella Ciao… αιφνιδιάζοντας τάχα τον πρώην Πρωθυπουργό. Ο κ. Τσίπρας ρώτησε με τη σειρά του τα παιδιά αν γνωρίζουν τους στίχους του «αντιφασιστικού τραγουδιού» και τους διηγήθηκε την ιστορία του αντάρτη που αποχαιρετά την αγαπημένη του, όπως περιγράφεται στο ομώνυμο τραγούδι.

    Μάλιστα. Και έζησαν αυτοί καλά κι εμείς δεν θα ζήσουμε καλύτερα, με τέτοια αισχρά καραγκιοζιλίκια. Ύμνοι στους δολοφόνους. Και εις ανώτερα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    37 Σχόλια

    1. Και όχι μόνο τον συμπαθούσα αλλά τον είχα και πολύ ψηλά!
      Πατήρ Αντώνιος τέρμα……

    2. Ρε παπά, μήπως το μυαλό σου έχει ξεφύγει και ονειρεύεσαι να γίνεις αρχιεπίσκοπος επί Τσίπρα ?
      Τόσο κωλογλύφτης ρε γαμώ το ?
      Λέω εγώ τώρα….

    3. Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΗΘΕΙ ΑΠ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ , ΟΛΟΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΗ .

    4. Ο μπάσταρδος της αρχι πουτανας μουλος είναι εαμοβούλγαρος ορκισμενος. Νομίζετε ότι είναι λίγοι θα παθετε πλάκα αμα συνομίλησετε με κατοίκους από τα χωριά της Κοζάνης Καστοριάς πιστευουν ότι είναι Σλάβοι.

    5. Αυτοί οι άτιμοι δολοφόνοι του ΕΑΜ/ΕΛΑΣ που κατέσφαξαν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και συνεργάστηκαν με τους κωλοΓερμανούς αντι να τους πολεμήσουν. ΑΞΙΑ ο λαός τους φωνάζει ΡΑΛΛΗΔΕΣ και ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ.

      Ντροπή ΣΑΣ γερμανοφιλοι ΕΛΑΣΙΤΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ

    6. Πολυ λυπηρο για να του δωσει εαν του εδωσε κανενα ευρω ο πρωην τετοιο γλυψημο Ηαξιοπρεπεια πρεπει να ειναι πανω απο ολα Αυτο να διδαξει στα παιδακια που τον εχουν αναγκη δυστυχως Αλωστε Χριστουγεννα ειναι Καλαντα μονο λενε Κριμα πληρης απαγοητευση

    7. Αλλα ψωνια εδω…..ελεος……τι βαζετε ολα τα πολιτικα ξ@ρ@σματα χωρις προσωποκάλυψη και μας ταραζετε τα στομαχια πρωΐ-πρωΐ. Οσοι σας συνουσιαζοντε με καλυψη ταχα μου ντε τις πολιτικες ιδεολογιες και σας βιαζουν τις ζωες τους εχετε «πρωτο ταπεζι πιστα» σαν να τους καμαρωνετε για τα κατορθωματα τους!!!!! Ελεος…… μια ο τακουλας το μοντελο απο εδω, μια η τσουπρα η ταμπουρλου απο εκει, ναυτια μας επιασε…….Οτι χειροτερο εχει να παρουσιασει η ελλαδα. Φτουυυ, φτουυυυυ

    8. Αποκαλυπτόμενος φαρισαίος ψευδόπαπας, όπως εισίν η πλειονότης αυτών. Σπανίως ευρίσκοντε ευσεβείς σεβάσμιοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί κληρικοί, οι οποίοι τιμούν τήν Ιεράν αποστολή των καί θυσιάζονται διά τήν ηθικοπνευματική κατάρτηση τού ποιμνίου. Εάν ο μακαριστός Αγιασμένος πατήρ Ιερώνυμος (ο ησυχαστής τής Αιγίνης) καί ο αξιοσέβαστος καί αληθώς αγωνιστής μακαριστός π.Αθανάσιος Μυτιληναίος έλεγον (εις τήν εποχήν των, πρό δεκαετιών) ότι εκ τών πανεπιστημίων (καταγωγίων) ….. ξεφουρνίζοντε!!!!! ουχί απλώς αθεολόγητοι αλλά ΑΘΕΟΙ ψευδοθεολόγοι, καί ο π. Αθανάσιος συγκεκριμενοποιούσε λέγων ότι ::::: «ημείς οι κληρικοί σάς προδώσαμε, φροντίστε από μόνοι σας νά σωθείτε καί ΜΗΝ περιμένετε εξ ημών», τί θά έλεγον άραγε τήν σήμερον, όπου η διαφθορά έφθασε εις αποκορύφωμα;;;;;; Καί τήν βλέπουμε αυτήν τήν διαφθορά προσωποποιημένη εν προσώπω τού ψευδόπαπα. Εσύ ο γιαννούκος, ορθώς αναφέρεις ότι επεκράτησαν διά τού αίματος, ωστόσο καταχθονίως, δολίως καί ως διάβολος, αποφεύγεις νά διευκρινίσεις ότι, οι μέν κομμουνισταί επεκράτησαν μέσω τών δολοφονιών, εγκλημάτων, λεηλασιών καί σφαγών τών Ορθοδόξων Χριστιανών, ενώ άκρως αντιθέτως, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί, ανέκαθεν, επικρατούν διά τού ιδίου των αίματος ως Άγιοι Μάρτυρες. Κατάλαβες, όφι κολοβέ γιαννούκο;;;;;

    9. Είναι εικόνα πάτερ αυτή με τη μάσκα; Πρώτη βλασφημία. Ότι στηρίζουν το θεάρεστο έργο του βρώμικες ΜΚΟ; Δεύτερο φάουλ. Κλείνω εδώ μέρες που είναι γιατί πολλή αξία τους δίνουμε. Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα καλά σκορπά! Καλά Χριστούγεννα!

    10. Θέλει η πιτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Τελικά πέσαν οι μάσκες, παρόλο που κάποιοι τις φοράνε.

    11. Δεν ντρεπεσαι ρε παπα και σε ειχα και σε εκτιμηση. Τι καλαντα να πειτε στον αθεο; σας φαγανε οι δημοσιες σχεσεις. Σαν τον Πειραιως που απο “φλογερος” ρητορας παινευει τον μαρινακη! Και δεν λεει τιποτα που οι πιστοι δεν μπορουν να πανε εκκλησια οταν ετοιμαζουν νεες κατοικιες λαθρομεταναστων στον βοτανικο. Φτου σας, μονο ο Χριστοδουλος ειχε κοτσια, γιαυτο τον πολεμησαν οι ανθελληνες πολιτικαντηδες. Ενω εσας σας παινευουν οι αθεοι τσιπρας και κουλης. Και ο μαρινακης που παινευει τον Πειραιως και ο Πειραιως τον Μαρινακη! Φτου σας.

    12. Ολοι οι πολιτικοι προδοτες τραγουδια θελουνε ν ακουσουν απο εναν κακομοιρη λαο που γυρευει λευτερια για να πεταξει σαν τα πουλια..

    13. ειναι βρομακι ανοιξτε τα στραβα σας
      Παρτε τς σπιτι σας

    14. O καραγκιοζης ο Τσιπρας φοραει μπλε μασκα νοσοκομειου σαν τους συνταξιουχους……ουτε πάνινη για να δειξει οτι ειναι στο πνευμα..
      Και σιγα να μην εχει πιστεψει την κοροιδια του πουτσοϊου, γιατι αν υπηρχε πανδημια θα καθοταν στην βιλα του…
      Γι αυτο ειναι τρεις φορες καραγκιοζης και ρουφιανος…μια για την μασκα, μια για την αριστεριλα που πουλησε
      και αλλη μια για την δηθεν πανδημια…ουτε τα αυτονοητα δεν τολμαει να πει γιατι ειναι ενα ρουφιανοσπερμα
      σαν τον αλλον τον τριμαλακα…

    15. Το τραγούδι πάντως δεν είναι αντιφασιστικό! Το τραγουδούσαν οι εργάτριες που μάζευαν πατάτες. Απλά του προσέθεσαν μερικούς στίχους και αλλάξανε κάποια λόγια, αλλά και πάλι δεν λέει τι ιδεολογία έχει ο αντάρτης.

    16. Βάλτε τον χαμού και ξουριστε τον τραγοπαπα’

    17. Μπράβο ρε βρωμοτραγε,δεν φταίει κανείς,φταίμε εμείς οι μακακες που βοηθούσαμε σε κάθε ευκαιρία την κιβωτό,από δω και πέρα θα παίρνεις απ τα τρία το μακρύτερο βρωμοπαπα γάμο τα ράσα σου είσαι και νέος ανθρωπος

      1. Ειναι…υπερανω ιδεολογιων,φυλων κ θρησκευματων ο παπουλης!Αγαπαει ολον τον κοσμο,Την Ελλαδα κ τους Ελληνες βεβαια δεν ειναι γνωστο σε ποιο βαθμο τους υπολογιζει κ κατα ποσο τους λαμβανει υπο’οψιν του. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Κ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΘΕΙ Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ K ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑS ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ !

        1. Εχεις ιδέα τι χρημα ρεει στην κιβωτο?? Πολλα,παρα πολλα μπικικινια!!?

    18. στην πυρά όλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κανένας σεβασμός στους νέο παπάδες!!!!!!!!!!!!!

    19. Ρε παπά δεν σου είπε κανείς ότι το 1944-1949 οι κομμουνιστες σταυρώνανε στα δέντρα τους παπάδες…Ιστορία δεν διάβασες ποτέ σου;;Τα παιδάκια τι σου φταίνε;;;Ντροπή σου…

    20. Παντα ξεραμε πως το εργο αυτου του παπα ηταν καλο. Ομως ο φουκαρας ειναι πλανημενος κανοντας πλατες σε ενα πολυ βρωμερο σχεδιο. Δεν το καταλαβαινει φυσικα. Τουτο εδω ομως δειχνει πως ζει εντελως σε πλανη. Τι δουλεια εχει τωρα να βαλει τα οποια παιδακια να τραγουδησουν αηδιες;; Μονον καλαντα επρεπε!! Εκτος εαν θελει να χαϊδευει αυτια κατι ισως οχι περιεργο. Για να συντηρησει αυτο που εφτιαξε, χρειαζεται τους παντες. Οχι ομως και ακριτως!! Σαφως και η νοοτροπια του ειναι ιδανικη για τη ΝΤΠ. Λεγοντας πως υπηρετει τον ανθρωπο, φτυνει καταμουτρα την αληθεια!! Φτυνει καταμουτρα τον Χριστο που ειναι η Αληθεια και γινεται ενας απαισιος διπλωματης ασκοντας ενα ειδος διπλωματικων σχεσεων. Τελος παντων, ο Θεος ξερει…

    21. ΑΙΣΧΟΣ!!!!
      Τι τα θελει τα καλαντα ο ΑΘΕΟΣ?????

    22. Λυπάμαι βαθύτατα, σαν στέλεχος δημοσίου τομέα είχα βοηθήσει την προσπάθεια του παπά, δεν τον περίμενα να έχει αυτές τις ιδέες.

    23. ΓΙΑΤΙ ΠΑΠΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ. ΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΕΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ. ΞΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΖΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    24. Ξέρουμε εδώ και χρόνια ο πάτερ Αντώνιος αυτά που κάνει με το ξέπλυμα χρήματος από ΜΚΟ και άλλους να ξεπλύνουν χρήμα ο ποιο διεφθαρμένος είναι ο πάτερ δυστυχώς επειδή είναι πάτερ δεν τον ψάχνουν….

    25. Άμα πήρε καλό νούμερο επιταγή για τα παιδιά καλά έκανε.Δεν πρόδωσε τον Κύριο,ούτε τη πατρίδα.

      1. Τον εαυτό του πρόδωσε. Η ευαγγελική ρήση αναφέρει : ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ….. σε απλά ελληνικά : ή παπάς ή ζευγάς. Οι προθέσεις δε μετράνε εδώ, μόνο το αποτέλεσμα,διότι ως ιερωμένος, δεν πρέπει να παίρνει πολιτική θέση. Κρίμα, τον είχα σε εκτίμηση.

    26. Παραμονη Χριστουγεννων κ μονη μερα που ακουγοντε τα χριστιανικα καλαντα και ο εν λογω “παπας” βρηκε την ευκαιρια να τονισει την πολιτικη του ιδεολογια …..κριμα γιατι αδικει ο ιδιος το εργο που κανει…..

    27. Στέφανε εάν μπορείτε εκεί στο μακελειό, στείλτε δημοσιογράφο στην λεωφόρο νάτο τώρα!!!! Στο ύψος που είχαν στηθεί καταλύματα για τους σεισμοπληκτους.. Πολλές χιλιάδες λαθρομετανάστες έχουν μεταφερθεί εκεί υπό πλήρη μυστικότητα. Μιλάμε για χιλιάδες λαθρομετανάστες, ο κόσμος κλείνεται στα σπίτια του. Στείλτε συνεργείο τώρα.

    28. Κουμουνιστης και Χριστιανος δεν γινεται.Το να υποστηριζεις ενα ολοκληρωτικο συστημα κατασκευασμενο για να ελενχει την ανθρωπινη φυλη απο του γιους του Σατανα δεν ειναι Χριστιανισμος

      1. Κομμουνισμός και χριστιανισμός έχουν κάτι κοινό. Επικράτησαν και οι δύο δια του αίματος.

    Comments are closed.