ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΕΙΠΕ Ο 55ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ 43ΧΡΟΝΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ – Η ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ – ΑΦΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    farmakopoios-kavala

    Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Πηγές του Δήμου Νέστου στην Καβάλα μετά τη νέα οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν ένας άνδρας 55 ετών σκότωσε τη 43χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

    Σύμφωνα με το kavalapost, το ζευγάρι, που έχει δύο ανήλικα παιδιά, αντιμετώπιζε προβλήματα. Ο άνδρας φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα και μετά να κάλεσε την Αστυνομία ο ίδιος.

    Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο τους, με το kavalaportal να αναφέρει ότι τη ζήλευε παθολογικά. Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Έπειτα προσπάθησε δίχως αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του.

    Τέλος, αποφάσισε να παραδοθεί καλώντας στην Αστυνομία και αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβαλάς. Όπως αναφέρει το kavalanews, το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ τα παιδιά τους είναι 10 και 6 ετών. Το τραγικό συμβάν ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

    Ο 55χρονος άνδρας κάλεσε χθες στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματους και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου». Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο φαρμακείο, με την άτυχη γυναίκα να είναι νεκρή σε ένα ράντζο που υπήρχε στο φαρμαρκείο. Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

    Ενδειξη ότι επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό του ήταν το γεγονός ότι οι άνδρες των αρχών τον βρήκαν με αίματα και τους καρπούς του.

    Το έγκλημα στην Καβάλα έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Άνδρας που διαμένει πολύ κοντά στο φαρμακείο που διατηρούσε η 43χρονη δήλωσε ότι το ζευγάρι δεν είχε δώσει μέχρι τώρα δικαιώματα.

    «Χθες το απόγευμα, αναστατωθήκαμε γιατί το φαρμακείο δεν άνοιξε. Αντιληφθήκαμε ότι κάτι έχει συμβεί γιατί πρόσφατα είχαμε μάθει ότι του έχει ζητήσει να χωρίσουν. Έχουν δύο παιδιά και ποτέ δεν είχαν δώσει δικαιώματα για να καταλάβει το χωριό ότι κάτι συμβαίνει. Όλοι έχουμε σοκαριστεί γιατί η γυναίκα ήταν αξιόλογη και αγαπητή στη γειτονιά. Κανείς φυσικά δεν μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους», λέει.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    48 Σχόλια

    1. Για να μην υπάρχουν τέτοια φαινόμενα θα πρέπει να σταματήσουν οι άνθρωποι να κάνουν γάμους. Ο θεσμός του γάμου είναι πλέον νομικά “γυμνός” δεν υπάρχει νομική αντιμετώπιση της μοιχείας και ακόμα χειρότερα σε περίπτωση διαζυγίου ο άνδρας είναι αυτός που συνήθως πληρώνει τις συνέπειες. Διαδώστε το σε όσους άνδρες σκέφτονται να κάνουν γάμο σήμερα την εποχή του facebook και του Instagram ο γάμος τέλος, η λύση είναι ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ, που ο καθένας κρατά την περιουσία του μετά την διάλυση του συμβολαίου, τα τέκνα αναγνωρίζονται μόνο με συναίνεση του πατέρα ως δικά του και τα έξοδα βαρύνουν ίσα και τους δυο καθώς και σε περίπτωση λύσης του συμβολαίου τα τέκνα θα διάγουν ίσο χρόνο και με τους δυο γονείς.

    2. Δυστυχώς ζούμε ανάμεσα σε τρελούς.

    3. Κανονικά θέλει ξύλο μέχρι θανάτου και κόψιμο τα @@ ο σαπιοκοιλιάς δολοφόνος, σκότωσε την μάνα των παιδιών του.
      Θα γίνει πισωγλέντης τώρα εκεί μέσα θα του αρέσει κιόλας, έτσι είναι οι κερατάδες κρυφολουλουδες μέχρι να τον φάνε, και εδω μέσα έχει πολλούς σίγουρα.Απο τα σχόλια που διαβάζεις εδω μέσα μιλάμε για κατακάθια της κοινωνίας πονεμενους μικροτσοτσουνους που θέλουν άμεσα εγκλεισμό σε κελί και αν έχουν και παιδιά να τα πάρει η πρόνοια άμεσα να σωθούν.Ξεφτιλισμένοι που το παίζετε και άντρες

    4. H εικονα της συγχωρεμενης δεν παραπεμπει σε χαμηλοβλεπουσα.Αρκετη ναρκισσιστικη διαθεση,με ο,τι αυτο συνεπαγεται.Οπωσδηποτε ο φονος δεν δικαιολογειται.Εκτος απο το φυσικο ομως θανατο υπαρχει και ο εσωτερικος απο ανθρωπους δαιμονες.Κι αυτος που εζησε παλι νεκρος θα ναι αλλα μεσα του και θα πρεπει να το κουβαλαει οσο ζει.Νεκροζωντανος.Ας συμμαζευτουμε ολοι.

    5. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει, οι γυναίκες πλέον λειτουργούν διαφορετικά , εργάζονται, προσέχουν την εμφάνιση τους και έχουν δική τους δυναμική. Όποιος παίρνει όμορφη γυναίκα, νεότερη και δυναμική, θα πρέπει να προσέχει και να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ότι κάποια στιγμή μπορεί και να διαλύσει το μαγαζί.Ο φόνος είναι απαράδεκτο, αν δεν μπορείς να κοντρολάρεις τον εγωισμό σου και τα νεύρα…προκύπτουν δράματα

    6. Ρε πάτε καλά όλοι εσείς πιο πάνω που δικαιολογείτε τον φονιά;;;;;;;;;;;;;;;

    7. Δεν σκέφτηκε τα παιδιά του τι θα γίνουν.δεν σε θέλει?σήκω φύγε.θα βρεις άλλη .τώρα ξεκινάει το δράμα.μην κολλάτε η ζωή συνεχίζεται.δεν μπορείς να κρατήσεις τον άλλο με το ζόρι.ο θεός να την αναπαύσει.

    8. Κανας χαραμοφάης που θα τον τάιζε κι από πάνω ή γυναίκα θα ήταν. Θεός σχωρέστην.

    9. Οι γκομενοδουλειες αυτα τα αποτελεσματα εχουν συνηθως

    10. Δεν χρειάζεται να σκοτώσεις, απλά κούρεμα και διαπόμπευση

    11. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΗΤΑΝ ΨΩΡΑ ΘΑ ΚΟΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΧΩΡΑ

    12. Οταν η γυναικα παρουν τα μυαλα της αερα τοτε αλιμονο στον αντρα που εχει διπλα της.Θα τον φερει σε τετοια ψυχολογικη κατασταση που καποια στιγμη θα χαθει ο ελεγχος, και τοτε καταληγει σε τραγωδιες σαν αυτη.
      Δεν ειναι παντα η ζηλεια αλλα η ελλειψη σεβασμου απο την γυναικα προς τον ανδρα, που εκδηλωνεται με διαφορους τροπους, αδιαφορια, προσβολες, πικαρισματα.
      Oι γυναικες που λειτουργουν ετσι πρατουν ξεκαθαρα εγκλημα, αλλα δυστυχως η Ελληνικη νομοθεσια καλυπτει τις γυναικες σαν το “ασθενες” φυλο.Στο μυαλο των περισσοτερων, στη φραση ενδοοικογενειακη βια, σημαινει οτι ο ανδρας ασκει βια στην γυναικα.
      ΛΑΘΟΣ.
      Πολλες φορες αν οχι οι περισσοτερες οι ανδρες καταφευγουν στην βια λογω την αναγωγης συμπεριφορα της γυναικας τους. Μονο οποιος αντιμετωπιζει τετοια κατασταση οπως και εγω αντιλαμβανεται τι ενοοω.
      Ο Θεος να μας λυπηθει!!

      1. Αθανάσιε εχεις απολυτο δίκιο και εγω ομοιοπαθής. Εχουμε απιστια οι άνθρωποι γενικώς και κοντράροντε πολυ ευκολα και ασχημα και ο πονηρος χαίρεται εχουν να δουν πολλα τα ματια μας και να ακουσουν τα αυτια μας σε σημειο ακραιων καταστάσεων μετανοια χρειάζεται και ταπεινωση πολύ δυσκολο αλλα πρεπει για τα παιδιά. Ειδη αισθανοντε πολυ ασχημα με καυγαδες χωρις συγχώρεση και μετα χωρισμοι. Αχ ΘΕΕ ΜΟΥ συχωρεσε μας και προστατεψε μας απο του διαβολου τις παγιδες κακό πολύ κακό πραγμα ο εγωισμός μας το χειρότερο………

        1. @Athanatos & Νικόλαος Ζ … τα πράγματα είναι απλά τα μαζεύεις και φεύγεις υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκαλια και ας την φορτωθεί άλλος κερατάς

      2. ποιος θεος να σε λυπηθει ρε @@ εσενα?αθανατη η μλκ στον εγκεφαλο σου καημενε σε γεννησε και μανα εσενα?Μαλλον σκυλα

      3. Όταν παίρνεις μια γυναίκα 12 χρόνια μικρότερη, τότε όταν εσύ είσαι για σύνταξη, αυτή πετάει… μακριά…

    13. Κατάρα το Facebook και Instagram για τις Ελληνίδες. Με 10 like από λιγουρια, νομίζουν ότι είναι μοντέλα και χωρίζουν τους άνδρες τους. Μετά ρο μετανιώνουν αλλά το πουλάκι πέταξε

    14. Αφου παραδωθηκε κιολας,σε 4 χρονια θα ειναι εξω,που ειχε πει κι ο Μπαλασκας για τον Μπαμπη.Η αλλη θα’ναι στο χωμα κι αυτος θα σουλατσαρει.

    15. Πολύ τρέλα στα βόρεια της πατρίδας. Από νερό? Το καλύτερο. Κάτι άλλο φταίει…

      1. Ο/Η μητσοκουραΔΕΗκο δεν θα καταφέρετε να κάνετε ουκρανία την Ελλαδα λέει:

        Μας έχουν λιώσει στο ψέκασμα φίλε μου. Κάθε μέρα η ατμόσφαιρα θολή. Ποιός ξέρει τι πούδρες ρίχνουν.
        Όταν καμιά φορά στη χάξη και στη φέξη βρέχει γερά και κάθεται η χολέρα, τότε καταλαβαίνω ηρεμία στο σώμα μου. Είναι ένας ακόμα λόγος που σιχαίνομαι το μητσοκούραδο. Με τον Αλέξη έτυχε να έχουμε καθαρό ουρανό, δίχως πτήσεις ακόμα και βδομάδες. Μάλλον γιατί είχε καλές σχέσεις και τον συμπαθούσαν οι ξένοι ηγέτες.

    16. Εδώ υπάρχουν απατημένοι και απατημένοι και δεν έχουν κάνει αυτά τα εγκλήματα. Οτι δεν έδεσε ένας γάμος, οτι υπάρχουν π@@@@@@ς και γκομενάκιδες δε σημαίνει οτι πρέπει να γίνεται και έγκλημα. Δεν είναι σωστή η γυναίκα, η σωστός ο άντρας, καθένας στο δρόμο του

    17. Δικαίωμα του καθενός να αποφασίσει να λύσει το γάμο του την σχέση ή ότι άλλο.μην πέφτετε σε παγίδα και ξαφνικά κατηγορείται καποια η οποία έχασε την ζωή της .ακόμα και η γκομενο να είχε δεν μπορώ να καταλάβω αυτό πώς δικαιολογεί να της αφαιρέσει κάποιος την ζωή .είναι και της μόδας βέβαια πλέον η παθολογικη ζήλεια
      Τι να πω;κρίμα για την γυναίκα και πιο πολύ για τα παιδάκια της

    18. Λεωνιδα …. κρινεις και προσεξε δεν ειναι καλο χωρις να γνωριζεις.

    19. Μορφωμένη , παντρεύτηκε κάποιον μεγαλύτερο της 12 χρόνια αφού τριαντάρησε.
      Θα έμενε στο ράφι ? Γιατί παντρεύτηκε?

    20. Μία γυναίκα με τα όμορφά της λόγια μπορεί να ανεβάσει τον άντρα της τον ουρανό.
      Μία γυναίκα επίσης μπορεί με προσβολές και πικρόχολα σχόλια να τον κατεβάσει στην κόλαση.
      Ποιος ξέρει τι του είπε, ποιες πληγές του εξυσε και τον έφερε σε αυτό το σημείο σαν αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους.
      Αυτή στο χώμα κι αυτός στη φυλακή γιατί στην ηλικία που έχει πολύ χλωμό να βγει από τα σίδερα ζωντανός.

    21. Ότι και να είχε κάνει η γυναίκα.. δεν ήταν μόνη της.. ΕΊΧΕ 2ΠΑΙΔΙΑ!!!! πόσο μαλακασ πρέπει να είσαι για να τα αφήσεις έτσι??? Τόσο εγωιστής και άχρηστο υποκείμενο.. φτου σου βρωμιάρη τσογλανι αληταρα.. κατέστρεψε 2 παιδάκια ο πουσ…σ

      1. Αμαρτιες γονεων… κρίμα για την γυναίκα κι αυτον αλλα τα παιδια τι φταιξανε;

    22. Δεν ξέρουμε παιδιά τι έγινε. Και αν τον απατούσε -όπως λέτε- γιατί να την σκοτώσει; Ένα διαζύγιο τα λύνει αυτά τα θέματα. Αλλά η ΖΗΛΕΙΑ είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ. Στήν εργασία μου κάποτε ασχολούμουν με αυτά τα θέματα. Ένα από τα πιο δύσκολα ζητήματα είναι η ζήλεια. Είτε ο άνδρας είτε
      η γυναίκα ζηλεύει παθολογικά η ζωή είναι κόλαση. Η ζήλεια τυφλώνει τον άνθρωπο. Σκεφτείτε να μην σε αφήνει σε ησυχία ο ανδρας σου ή η γυναίκα σου. Να σε ρωτάει κάθε λίγο και λιγάκι: Που ήσουν, με ποιόν ήσουν, γιατί άργησες, δεν θέλω να μιλάς με αυτόν ή αυτήν, μυρίζει το πουκάμισό σου ή η μπλούζα σου ξένη κολώνια, δεν θα ξαναβγείς μόνος σου ή μόνη σου γιατί σε βλέπω πόσο διαχυτικος η διαχυτική είσαι με τους άλλους.
      Αφήστε παιδιά πολύ κουράστικα στην δουλειά μου με κάτι τέτοια μιά ζωή. Τώρα έχω πάρει τα βουνά και ηρεμώ. Απαπαπαπαπα!!!!!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ Η ΖΗΛΕΙΑ. Ευτυχώς παράτησα αυτή την δουλειά νωρίς. Απαπαπαπαπα. Και ξανά απαπαπαπαπα!!!!!!! Κάποιοι από αυτούς που ζηλεύουν θέλουν νοσηλεία. Δεν μιλάω βέβαια για μια απλή πρόσκαιρη σκέψη ζήλειας που όλοι μπορεί να έχουμε. Αλλο πράγμα αυτό. Αλλά υπάρχουν κάτι ΦΡΟΥΤΑ με αρρωστημένη ζήλεια που σου κάνουν την ζωή κόλαση. ΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑΠΑ.

    23. Καβάλα στα άλογα…. Κιμ πάτα το Κουμπί

    24. Ο Τσίπρας φταίει παιδιά! Πάντα Μητσοτάκη να ψηφήζετε.

      1. ΠΟΤΕ ξανά Αριστερά! Πάρ’το απόφαση σύντροφε.

    25. Η συγχωρεμένη θα είχε γνωρίσει κάποιο loverboy αλβανό ή πάκι ή γύφτουλ@ μέσω internet και ιδού τα ολέθρια αποτελέσματα..

      1. ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ; Φαρμακοποιός και εμφανίσιμη ήταν. Ο ΜΟΥΛΟΣ κανένας ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ θα ήταν. Καταλαβες ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ;

        1. Ψιτ αλήθεια τώρα είσαι τόσο μαλακας; η μπορείς και περισσότερο;

        2. Μην παρεξηγήσε. Δεν φταίω εγώ για την καταγωγή σου.

    26. Φανταστείτε… Απλά βάλτε με το μυαλό σας…
      Πόσο κόλαση θα του είχε κάνει τη ζωή, θα τονε κεράτωνε, θα τον αμελούσε, δε θα τονε σεβόταν και πολλά άλλα…
      Φανταστείτε τι θα περνούσε για να φτάσει στο σημείο να τηνε σκοτώσει…

    27. οι ψυχιατρικές παρενέργειες των εμβολίων πότε θα ερευνηθούν;;;;

    28. Φυσικα και ηταν η ζηλεια.Σου λεει ο αλλος 55 χρονων τι θα κανω τωρα που θαμαι μονος.συνηθες σε πολλα ζευγαρια.οχι ομως στη δολοφονια.Απο την αλλη λενε “οταν η ψειρα χορτασει βγαινει στον γιακα”Δηλαδη κανουν παιδια για την εξωθεν μαρτυρια, το κυκλο τους δηλαδη και μετα μπαι μπαι

    29. Ευνουχισμός και σε κελί με βαρυποινίτες Οι συγγενείς της άτυχης γυναίκα τι κάνουν τι περιμένουν πιάστε τον σακατεφτε τον

      1. Πραγματικά τα είπες ΟΛΑ, ειδικά στα νέα παιδιά έχουν φέρει πλήρη χαζοποιηση, μ’ενα κινητό στο χέρι, δεν υπάρχει αληθινή ζωή έξω από το κινητο

    Comments are closed.