ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ! ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ…ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΟΜΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΙΝΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η επιχείρηση ξεκινά την 1η Ιουνίου – Οι κενές θέσεις που θα δημιουργηθούν θα βοηθήσουν στην αποσυμφόρηση των νησιών, λέει το υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου


    Την έναρξη από 1η Ιουνίου επιχείρηση αποχώρησης από διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA», από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, από τις δομές φιλοξενίας της ενδοχώρας και από τις θέσεις υποδοχής σε ξενοδοχεία του προγράμματος «Filoxenia» συνολικά 11.237 μεταναστών και προσφύγων ανακοίνωσε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

    Παράλληλα το υπουργείο ανακοίνωσε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου οι προπληρωμένες κάρτες που δίδονται στους αιτούντες άσυλο, θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από τους δικαιούχους αποκλειστικά και μόνο για την αγορά αγαθών και προϊόντων και όχι για ανάληψη μετρητών.

    Ανάμεσα στα 11.237 άτομα που αποχωρούν από δομές βρίσκονται και αναγνωρισμένοι πρόσφυγες αλλά και μετανάστες που δεν δικαιούνται άσυλο.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπ. Μετανάστευσης και Ασύλου, «με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζονται χιλιάδες θέσεις διαμονής σε υφιστάμενους χώρους της ηπειρωτικής Ελλάδας για αιτούντες άσυλο, ώστε να καταστεί εφικτή η άμεση αποσυμφόρηση των νησιών».

    Τη διαδικασία θα εποπτεύει η Υπηρεσία Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ενώ ως αρμόδια αρχή για να «τρέξει» το πρόγραμμα έχει οριστεί η Διεύθυνση Προστασίας Αιτούντων Άσυλο.

    Συνολικά, από τη Δευτέρα αναμένεται ότι θα αποχωρήσουν:

    – από τα διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA» 4.000 άτομα,
    – 1.200 αυτόνομα διαμένοντες
    – από τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, τις δομές φιλοξενίας της ενδοχώρας, καθώς και από θέσεις υποδοχής σε ξενοδοχεία του προγράμματος «Filoxenia» επιπλέον 6.037 άτομα.

    Προκειμένου οι πρόσφυγες και μετανάστες να προχωρήσουν στο επόμενο να ενταχθούν στην κοινωνία ομαλά υπάρχει:

    α) Συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για το σχεδιασμό νέων ή την προσαρμογή υπαρχόντων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης, ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση των δικαιούχων διεθνή προστασία σε αυτά
    β) Συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΠΕΚΑ για την πρόσβαση σε κοινωνικά επιδόματα,
    γ) πρόσβαση όλων των αιτούντων διεθνή προστασία σε τραπεζικούς λογαριασμούς, μέσω των οποίων θα λαμβάνουν εφεξής το οικονομικό τους βοήθημα (ESTIA II cash assistance),
    δ) προσαρμογή του προγράμματος ΗΛΙΟΣ και εξέταση βραχυπρόθεσμων λύσεων, όπως εφάπαξ χρηματικό βοήθημα πριν την υπογραφή συμβολαίου ενοικίασης στέγης από τον ωφελούμενο (με σκοπό τη δυνατότητα πληρωμής της προκαταβολής του ενοικίου και την κάλυψη βασικών αναγκών του νοικοκυριού) και επικέντρωση σε ομάδες πληθυσμού των αναγνωρισμένων προσφύγων που αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες ευαλωτότητες, όπως ηλικιωμένοι χωρίς υποστηρικτικό δίκτυο, άτομα με αναπηρίες, ψυχικά ασθενείς.

    Διαβάστε και το χθεσινό ρεπορτάζ του Μακελειού

    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΜΟΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Υ.Γ. Οσο για σενα Ανθελληνα που πιπιλας την καραμελα του.. ρατσισμου και του φασισμου και θελεις κι’ αλλους ξεκουμπισου στο Πακισταν να σε ..γρασαρουν μηπως συνελθεις!!!!!! Αντε και μας πρηξατε λαθρολαγνοι!!!!!!!!

    2. Νεμεσις Ελληνων, οπως τα λες ειναι!!!!!!!! Ποιοι θα ενσωματωθουν στην Ελληνικη κοινωνια ρε προδοτες της μεταναστευσης και ασυλου;;;;;;;; Οι ισλαμιστες δολοφονοι που τους πλασαρετε γι α προσφυγες και τους χορηγητε ασυλο, αραγε ποιος τους κυνηγα και θελουν ασυλο, για να φουνταρουν στην Ελλαδα με δεκα αγκυρες και να αρχισουν τις παρανομιες;;;;;;;;; Κουβαλησατε εσεις και ο Συριζα καθε καρυδιας καρυδι , χωρις να ρωτησετε τον Ελληνικο λαο αν τους δεχετε και εποικιζετε την χωρα αλοιονωντας τον πληθυσμο!!!!!!!! Αλλα λεγατε Κοι της ΝΔ και παιζετε το ιδιο βιολι με τον Συριζα!!!!!!! Η λυση ειναι αμεση απελαση στις πατριδες τους!!!!!!!!!!

    3. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤAΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΆΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒAΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!

    4. Σιγά να μη τους βγάλουν, οι ξεφτιλισμένοι προδότες της Νέας Δημοκρατίας.

    5. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΆΣΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΤΟΜΆΡΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΆΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    6. Τι μαντροσκυλα φερανε μπροστα στην πορτα μας
      περασαν και τη σκυλα και τη χαριβδη

    7. Π@υτανας γιοί μας έχετε φτάσει στα όρια θά γ@μησουμε το μ@υνι που σας έβγαλε.. κάψιμο μέσα στα σπίτια σάς και στο μπ@υρδελο που λέγετε βουλή,το άσυλο των προδοτών

      1. Κατουρα και λιγο ολο θα και θα εισαι κοτοπουλακι!

        1. Τι ρόλο παίζεις;με ποιόν είσαι; δώσε μας την λύση.. άσκοπο το τρολαρισμα

    8. Έτσι τα κορόιδα μάσκες καί διακίνηση λαθραίων στην ενδοχώρα.. λεφτά για τους Έλληνες δεν έχουν δωρεάν παροχές καί χρήμα από τις τράπεζες για τούς τάχα πρόσφυγες έχουν.. πείτε μας πόσες απελάσεις κάνατε προδότες; Υπάρχουν και άλλα κόμματα που τουλάχιστον θα διώξουν τούς λαθρεους και θα σας το πάνε καί δικαστήριο απατεώνες.νομίζετε ότι μας κοροϊδεύετε θα σας λιτζαρουμε γερμανοπροσκυνητες

      1. Θα κανεις θα δειξεις θα θα θα ,ένα οπλο να σου δωσουν και να σου πουν ορμα ,θα χεστεις επανω σου και θα τρεμεις για αυτό σκασε βλακα

        1. Για πες εσύ τι θα κάνεις;τον κριτή; ούτε θα δεν μπορείς να πεις γιατί φοβάσαι. Ξεκίνα από κάπου

        2. Στέφανε πες μας εσύ τι να κάνουμε..σε κόβω για γενναίο.. πρότεινε κάτι.τα σχόλια σου δεν έχουν ουσία.

          1. Εχουν ουσια οι ψευτομαγκιες απ το πληκτρολογιο που βλεπω εδώ και 10 χρονια δηλαδή; βαλε το μυαλο σου να δουλεψει μην τα θελεις όλα στο πιατο!

    9. Αμολάνε 11.000 ακοινώνητους ανθρώπους να κατακλέψουν, να σκοτώσουν και να μας αποτελειώσουν.

    10. τουλαχιστο ο συριζα τους ειχε σε κεντρα μπατε σκυλοι αλεστε
      Ετουτοι ουτε σε τετοια κεντρα αλλα στα σπιτια μας

      1. Μονο και μονο που ξαναφερανε τα ζουαδια αυτό το κομμα στην εξουσία που είναι πολύ χειρότερο αυτό του ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων ειδικά την περιοδο 2004 και μετα που εκτοξεύθηκε το χρέος σε απίστευτα ύψη τι να τους πεις!!!! Τουλαχιστον το ΠΑΣΟΚ των σκανδάλων βοηθούσε και κοσμο που ήταν στα όρια της φτώχειας το άλλο το βρομοκομμα η οποία βοήθεια του παει μέχρι την μεσεα τάξη οι πιο κάτω είναι παρακατιανοι και ζητιάνοι για αυτούς!! Και εκτός των αλλων για το συγκεκριμένο που λες φυσικά εχεις δίκιο !!! Και στην πορεία θα αποδειχθούν και πιο ανθελληνες απο τους προηγουμενους στο μεταναστευτικό νομίζουν τα ζουαδια οτι ψήφισαν δεξιό πατριωτικό κομμα οορσεε ζουαδια!!!!! Ενα φιλελεύθερο πολιτικο μόρφωμα υπέρ και αυτό της παγκοσμιοποίησης που θα στεγάσει ενα σωρό λαθρομετανάστες με όλες τις ανέσεις την ίδια ωρα που έλληνες τους πετάνε απο τα σπίτια η δεν έχουν ρεύμα!!!
        Α ξέχασα θα τους απελάσει ο Κούλης φτιάχνει και τείχος στον Έβρο!! Ξανά ορρρσεεεε καθυστερημένοι!!! Θα ερθουν στα νησιά και μετα στην ενδοχώρα!!!

    11. Παρα τις φωνες των ειδικων ,οτι αν συνηθισουμε σε αυτη τη κατασταση θα πεθανει το εθνος μας. Παρα την απροθυμια των ελληνων πολιτων, παρα τον και καλα κορονοιο-για λογους ασφαλειας, παρα τα ολα χαλια που οι λαθροφαρες φεραν στη χωρα μας, παρα το αντισυνταγματικο ..η κυβερνηση ανθελληνων Τσιπροκουληδων ακαθεκτη προχωρα στην Επισημοποιηση* των λαθρορκ και του ισλαμ στην Ελλαδα, βαζωντας τους πια σε ελληνικα σπιτια τα οποια πηρε απο τους ελληνες.
      Τα σπιτια των γυφταραιων ,που χτιζουν με κεραμιδια και τζακια-για να στηνουν μεσα σε αυτα τσαντιρια τελικα και να μενουν, δε τα πειραξαν.
      Καμια απελαση τελικα.
      Προσφυγες και λαθροσκ@τ@ ολα μεσα και επισημα.
      Ετοιμαζεται ενα ντου απο Τουρκια. Οπως το ειπαν και οι Τουρκαλαδες οτι θα κανουν.
      Και οι πουλημενοι ετρεξαν να κανουν χωρο.
      Και κατι σαλιαρηδες τους εχουν με το σεις κ το σας. Κυριε κ κυρια.. Ρε α στοδιαλο ηλιθιοι ζωαδια! Να κρατησετε το επιπεδο σας μαρανε.

    12. ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!! ΛΑΜΟΓΙΑ!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΑΞΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΟ !!ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ! !ΠΟΥ Η ΕΦΟΡΙΑ!!Ο ΔΗΜΟΣ!!Η ΔΕΗ !!ΑΜΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !!ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ!!ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ!!! ΡΕ ΤΙ ΜΗ ΝΕΣΟΤΑ!!ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΗΑ ΓΙΝΕΙ Ι!!ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑΛΟ!!

      1. μΠΑ; ΘΕΛΕΙς ΝΑ ΕΧΕΙς ΡΕΥΜΑ ,ΝΕΡΟ ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΣΑΜΠΑ; ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙς ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΕ ΒΛΑΧΟ; ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙς ΤΗς ΒΛΑΚΕΙΕς ΣΟΥ ΜΠΟΥΡΤΖΟΒΛΑΧΕ.

        1. Ποιος σου είπε ρε ηλίθιο κατασκεύασμα οτι ο άνθρωπος επικροτεί το έχω και δεν πληρώνω τον ξέρεις προσωπικά?? Ο λ@θροεισβολεας θα έχει όλες τις ανέσεις του και ούτε που θα τον νοιαζουν οι λογαριασμοί όλα πληρωμενα!! Ο άλλος που δεν τον πληρώνει ο εργοδοτης που τον απέλυσαν γνωρίζεις πως περνάει?? Εκτός και σου θιξαμε τους επενδυτές λουκριτια με iq σερβιετας!!

          1. Εσυ κανε μοκο λερωμενο ταμπον που τολμας να μιλας για της περήφανες σερβιετες

    13. Ξερετε εσεις κουτοπονηροι ελληναραδες τι θα κανετε,θα νοικιάζετε μαυρα της τρώγλες σας και της αποθηκες σας και θα τους βαζετε μεσα πεντε εξι ατομα μαζι,θα τους δινετε χειρονακτικες εργασιες στα χωράφια σας και στα μαγαζια σας μαυρους και αδηλωτους, θα τους πληρωνετε με ψυχουλα και φυσικα οποιος σας ζητησει κατι παραπανω θα τον καρτφωνετε στους μπατσους ε νοικοκυραιαοι;;;; Για σας δουλευουν και οι ζαιοι και οι νου δουλοι οι αλβανοι ξυπνησαν πια και ζηυτανε ακριβα μεροκάματα εεεε; Ελλαδα-Μανωλαδα ζεις εσυ μας οδηγεις!!

      1. Ρε παπαρα παρτους σπιτι σου να τους ταισεις. Εμεις τι φταιμε?

        1. γΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥλειΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ε ΠΑΠΑΡΑ;

    14. ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

      1. ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ,ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ, αλλα εξακολουθεις να τρως πιτογυρα και να γραφεις επαναστατικες παπαριες απ το πληκτρολογιο με λιγδιασμένα δαχτυλα μπατηριωτη!

        1. Αλλοδαπό τρολ .. θεώρησε καλύτερος;πες μας την άποψη σού επί τού θέματος.. όποιος δεν μπορεί κανει κριτική

          1. Μα εδώ ολοι κριτικη κανουν,οπως και εσυ αν δεν το εχεις καταλαβει ελληναρα σαποιοκοιλια

    15. Ο φασισμος και ο ρατσισμος δεν θα περασει..θελουμε κ αλλους ..

    16. Ρε ξευτιλισμενοι κοψατε και μειωσατε απο 1 Απριλιου ολα τα επιδοματα του ΟΠΕΚΑ σε Αμεα και βαρια παραπληγικους και που ειχαν περασει απο επιτροπες ΚΕΠΑ πληρωνοντας μαλιστα και παραβολα και διαβαζουμε τωρα οτι ο ΟΠΕΚΑ θα δωσει επιδοματα σε Λαθρομεταναστες ? Αληθεια γιατι αυτοι που δε δικαιουνται ασυλο δεν τσακιζονται να γυρισουν στις χωρες τους ? Τσιπρο προδοτες καταστρεψατε την χωρα και τωρα και εσυ Μητσοτακη εγινες ο μπλε Συριζα. Τελικα ολοι τα ιδια λαμογια ειστε

    17. Οι «μωρομάνες» με τις μαντίλες στα hotspot είναι το ορεκτικό των εντυπώσεων.
      Το κυρίως πιάτο είναι ο ισλαμικός στρατός του Ερντογάν.
      Το τάχα «προσφυγικό» πρόβλημα, ειναι εισβολη, επιχείρηση ισλαμικού εποικισμού της πατρίδας.

      Y.Γ 1
      “την Ελλαδα δεν θα την κατακτησουμε με πολεμο
      παρα θα στειλουμε απεναντι 5-6 εκατομυρια μουσουλμανους ”
      ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (Προεδρος της Τουρκιας) 1990…..

      Υ.Γ.2
      Γεματα με πραχτορες της ΜΙΤ(Τουρκιας) ειναι τα hotspot στην Ελλαδα……..
      Γεματα με πραχτορες ειναι ξενων μυστικων υπηρεσιων ειναι τα ΜΚΟ…..
      Γεματα με Τζιχαντιστες δολοφονους του ISIS ειναι τα hotspot (αυτοι που ηρθαν απο Συρια)

      Υ.Γ.3
      Δεν υπαρχει ουτε ενας χριστιανος προσφυγας στην Ελλαδα…..συμπτωση??????
      στην Συρια το 50% ειναι χριστιανοι…..

    18. Να πάρουν σειρά και οι επόμενοι….κ.μητσοτακη…κυριε Τσίπρα… γενικώς κύριοι….οι Έλληνες….σας ευχαριστούν….!!!

      1. Αχ φιλενάδα περιμένω πως και πως τα μαναρια μου!!!!!

    Comments are closed.