ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΜΟΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ… ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΝΕΕΣ ΟΡΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Και άμα αμολήσουν 7 χιλιάδες τι παραπάνω θα γίνει; Στην Αθήνα μόνο στο κέντρο της είναι πάνω από 3 εκατομμύρια εδώ και 20 χρόνια…. Μιλούσε κανείς τόσο καιρό; Νουδούληδες Πασούκους και Συριζαίους πήγαιναν και ψήφιζαν… Άντε να γίνουν τώρα 3.007.000 στην Αθήνα (αφού στο κέντρο της Αθήνας θα καταλήξουν πάλι όλοι τους) τι θα αλλάξει;

    2. Ψηφίστε Κας να μπει μέσα στη Βουλή με 20%… Η ΝΔουλα έχει 40% ποσοστό σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση ..Ειμαστε με τα καλά μας??… Τα 32 δις θα τα φάνε οι νδουλοι κ για τον ελληνικό λαό, σανό.. Φτιάξτε ρε βιομηχανίες στην Ελλάδα, να μην υπάρχει εξάρτηση από τους τουρίστες.. Μια ζωή τα γκαρσόνια θα είμαστε των άλλων.. Μέχρι κ τον λαθροπροσφυγων..

    3. 97% δημ(ι)οκρατικο τοξο… τι να λέμε;
      Μετα το εγκλημα η τιμωρια!!!

    4. Ρε μλκεςς ! Μη τρωτε τη φολα. Ποιες 7 Ιουνιου;; ΗΔΗ τους βαζουν !
      Σα χαπακι βιασμου..ολα θολα ελληναρα

    5. Σε ποιον ανηκει το ξενοδοχειο στο Κρανιδι που εμπασε τους μαυρους ?
      Μονο το Κρατος φταιει ?
      Οι Πακιστανοι – Μπαγκλαντεσιανοι , μονοι τους νοικιάσανε τα μαγαζια στην Σοφοκλεους-Μενανδρου ?
      Ειμαστε και μεις Λαος , Πρωτος…
      Η Εθνικη συνειδηση εχει αλλοιωθεί τα τελευταια τριαντα χρονια , ητανε βλέπετε η καταληλη προϋπόθεση γι’αυτη την εισβολή.

    6. Επειδή τυχαίνει αυτήν την περίοδο να μένω στο Κρανίδι θέλω να σας πω ότι το ξενοδοχείο Γαλαξίας που μένουν οι μετανάστες απέχει από το Κρανίδι γύρω στα 8-10 χιλιόμετρα. Άρα οι μαύροι δεν πήγαν με τα πόδια στο Κρανίδι. Τους πήραν οι ΜΚΟ με τα πουλμανάκια και τους πήγαν στο Κρανίδι. Όλη αυτή την διαδήλωση την εμπνεύστηκαν και την πραγματοποίησαν οι ΜΚΟ. Οι μετανάστες ήταν οι κομπάρσοι. Τι ήθελαν να πετύχουν οι ΜΚΟ? Μήπως να εκβιάσουν το κράτος που θα κόψει τα επιδόματα των μεταναστών από την 1η Ιουνίου να μην το κάνει γιατί θα χάσουν και οι ΜΚΟ την μάσα και απειλούν να κατεβάζουν τους μετανάστες σε διαδηλώσεις? Για ψάξτε το.

    7. Να ξέρετε όλοι εσείς οι προδότες αποβράσματα των σιωνιστών ότι σύντομα θα σας κυνηγήσουμε μέχρι τις πύλες της κολάσεως.
      Αν προλάβετε και μπείτε καλώς….

    8. Για να πανε πισω δυσκολο το βλεπω με της συνθηκες που υπαρχουν!!
      Καπου ετοιμαζουν να τους βαλουν αλλα δεν ξερουμε την περιοχη το κρατανε κρυφο μεσα στην πανδημια αυτη δουλευανε κατι φτιαξανε.

    9. Αίσχος! ξεφτίλες. Οι Σομαλοί κ.α Αφρικανοί δεν θα ενσωματωθούν ποτέ, τους έφεραν οι Τούρκοι και οι προδότες πολιτικοί μας για να μας διαλύσουν σαν έθνος. Ποτέ δεν περίμενα τη ΝΔ να κάνει τέτοιο κακό στη χώρα.

      1. Ναι γιατι οι βρωμοαλβανοι μετα απο τοσα χρονια εχουν ενσωματωθει ε;

    10. Προσφυγες απο την Μποτσουανα ,Αλγερια,Μαροκκο,Πακισταν .Εκπληκτικοι επενδυτες.Εκτος ολων των αλλων θα πεσουν κι αλλο τα μεροκαματα,οι Ελληνες με τοσους φορους δεν θα βγαινουν οικονομικα,οσοι μπορουν θα μεταναστευουν και οι ξενοι κοτζαμπασηδες θα ερχονται εδω να απολαυσουν τις διακοπες τους σε τιμες ευκαιριες με Ελληνες και αλλοδαπους υπηρετες.Αχταρμεισον .

    11. Δηλαδη σε ποιους έδωσαν άσυλο;;α γιατι δεν μας λέει τι εθνικοτητας ειναι αυροι οι ανθρωποι;;; Έδωσαν άσυλο σε Πακιστανους;;; Σε Μαροκινούς;;; Σε Νιγηριανούς;;; Ολοι αυτοι που τους δόθηκε άσυλο ειναι προςφυγες; δηλαδη απο εμπόλεμες χωρες;;; Θα μας τρελάνουν;;; Στην Ελλαδα υπαρχουν απο Οςο ξερω πάνω απο εκατό διαφορετικές εθνότητες. Υπαρχουν πάνω απο εκατό κράτη που βρίσκονται σε πολεμο;;; Και αν ναι, με ποσα απο αυτα συνορεύουμε, ωςτε οι ανθρωποι αυτοι να θεωρηθούν προςφυγες;; Γιατι μονο απο όμορα εμπόλεμα κράτη θεωρείτε καποιος προςφυγας. Δεν μπορει ο Σομαλός ο Μαροκινός θα θεωρείτε προςφυγας. Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ μεσ´τα μούτρα μας λες και ειμαστε ηλίθιοι και αυτοι έξυπνοι. Αν δεν τους κρεμάσουμε ειμαστε άξιοι της μοίρας που μας ετοιμάζουν και δεν ειναι καθόλου ευχάριστη.

    12. Για τους μετανάστες.όλα εντάξει… επιδόματα, διαμονή, διατροφή…
      Για τους Ελληνες ακόμα πιο εντάξει… ανεργία, υπερφορολόγηση, κατασχέσεις, … και υπάρχει συνέχεια…
      Τι άλλο περιμένετε ακόμα… έχουμε τελειώσει

    13. ΚΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΤΙΖΕ ΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ. ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΠΕΡΑΚΗ… ΞΕΡΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

    14. Ω ρε τι εχει να γινει στο μελλον….Εχει μπει κανονικα ισλαμικος στρατος μεσα στη χωρα…γεννοβολανε σαν κουνελες … μεσα στη δεκαετια θα ειναι περισσοτεροι και με μια εντολη θα αρχιζουν να κοβουν κεφαλια …και οχι δεν ειμαι καθολου τρομολαγνος , ειναι η ωμη πραγματικοτητα…Σας το εγραψα και εχθες οι μουσουλμανοι που ειναι χρονια εδω ηδη κανουν ισλαμικο προσηλυτισμο …υπαρχουν και χριστιανοι που τους ακουν σαν χαπατα και καταπινουν αμασητες τις τρομπες που τους λενε! Και μαλιστα τους ευχαριστουν γιατι τους ανοιξαν τα ματια!!! Υπαρχει σοβαρο προβλημα, δεν ειναι αστειο…. Και δυστυχως αυτη τη φορα δεν θα ειναι 400 χρονια κατω απο ισλαμικο ζυγο….θα ειναι για παντα, γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν πια κολοκοτρωνιδες και καραισκακηδες για να μας σωσουν …υπαρχουν μονο απατριδες , τατσοπουλοι , και αναρχοαπλυτες λουλουδες…..

      1. Κανείς πραγματικός Χριστιανός δε μπορεί να προσηλυτιστεί από μουσουλμάνο. Είναι αδύνατον γιατί το Ισλάμ απλά είναι μια ψευτοθρησκεία του Σατανά. Μπορείς με 2-3 ερωτήσεις βασισμένες στη Βίβλο να τους βραχυκυκλώσεις και να τους ξεφτιλίσεις τους μουσουλμάνους αποδεικνύοντας το ψευδές της θρησκείας τους. Αλλά τότε θα επιχειρήσουν να σε σφάξουν γιατί “προσέβαλλες τον προφήτη” ή “τον Αλλάχ”.

        Τη ζημιά στο Χριστιανισμό δε την κάνουν οι μουσουλμάνοι, αυτοί είναι εύκολοι αντίπαλοι. Τη ζημιά την κάνει η “ορθόδοξη” εκκλησία. Αν αυτή ήταν σωστή, δε δίδασκε βλακείες με βάση τις δικές της παραδόσεις αλλά μόνο το Λόγο του Θεού, και είχε πραγματικό ζήλο και πίστη στον Χριστό και όχι απλά μια τυπική λατρεία για βιοποριστικούς λόγους, και 5 δις μουσουλμάνοι να υπήρχαν δε θα μπορούσαν να μας κάνουν τίποτα.

        1. Την ζημιά θα την κάνουν οι μουσουλμάνοι και μάλιστα με ευχάριστο τρόπο. Θα γεννάνε. Κάθε χρόνο κι από ένα παιδί. Η κάθε Δόμνα θα δίνει επίδομα. Πάρε 2000 για τα πρώτα έξοδα, πάρε και τόσα για κάθε μήνα. Εννιά παιδιά επί τόσο, συν επίδομα ενοικίου, συν επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, να τα δυο χιλιάρικα τον μήνα. Συν μια αγαθοεργή ΜΙΚΟ, πάρε τόσα για το ενοίκιο, έχεις δικαιώματα, σου χρωστάνε δεν χρωστάς, μην δουλεύεις, να είσαι ξεκούραστος, το βράδυ τραβάς κουπί πρέπει να σπείρεις παιδιά, η χώρα γηράσκει, πρέπει να βγουν οι καινούργιοι Έλληνες. Μην τα βάζετε με τον κοσμάκη που έρχεται επειδή γουστάρει μάσες, ξάπλες, σεξ και επιδόματα. Κάποιοι τους δέχονται. Κάποιοι τους βαφτίζουν πρόσφυγες. Κάποιοι μοιράζουν τις ιθαγένειες σαν καραμέλες. Ψάξτε εκεί.

    15. Δινουν ασυλο αβερτα τα σκουπιδια της νεας δημοκρατιας με επιδοματα σολινταριτι ναου.εγω που μπορω να παρω την καρτα να μας πουν με τα 400 ευρω επιδομα .η λυμπερακη η ξαδερφη του κουλη να μου δωσει και μενα πειναω

    16. Τι άλλο να πάθει η Ελλάδα συντεκνε ε τι..? Πολλά ακόμα μαλάκα , γιατί εσύ φταις. Εσύ φταις για όλα όσα περνάει η χώρα και ότι μέλλει γενέσθαι για τις επόμενες γεννιές.
      Από κει που ήσουν ένα περήφανο εθνικό κράτος όπου κακά τα ψέματα υπήρξες σε όλα τα Βαλκάνια πολύ μπροστά την νεότερη εποχή χάρης τον Παπαδόπουλο .. ύστερα έκανες ολυμπιακούς αγώνες θριάμβευσες παγκοσμίως στο ποδόσφαιρο και κράταγες την φλόγα του εθνικισμού και κατά συνέπεια πατριωτισμού σε μεγάλο επίπεδο για δεκαετίες. Σου διαλύσανε την οικονομία σου, σου μπολιάσανε λαθρομετανάστες με απειλή την ίδια σου την ζωή και ελευθερία λόγου , σου καταστρέφουν τους ιερούς χώρους, σε ληστεύουν την περιουσία …σε διώκουν με φόρους και χαράτσια μέχρι να σου πιούν το αίμα σε απειλούν με περιοριστικά μέτρα ενός αόρατου ιού πλαστού σου μείωσαν τα σύνορα σου προσβάλουν και αμαυρώνουν νεκρούς και ζωντανούς.
      Σου αποκαλούν την αγάπη για την πατρίδα όπως πάντα έδειχναν οι πρόγονοι μας στη γη αυτή και στα εθνικά μας και ιερά μείζον στοιχεία σε φασισμό , ξεχνώντας πως οι Έλληνες πάντα λάτρευαν τα χώματα τους και πάντα πάλεψαν για την τιμή και ελευθερία τους απ’ τον κατακτητή.
      Τώρα ο κατακτητής είναι εντός και είναι εντός της Βουλής και της ελληνικής κοινωνίας..
      ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ! …ΑΦΗΝΕΙΣ 300- 30-1 ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥΥ ??????
      ΑΑΑΧ ΡΕ ΓΡΑΙΚΕ , ΕΧΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΔΟΣΙΛΟΓΕ!
      ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ..
      ΕΣΥΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΡΕ! … !!!

    17. ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ!!!!

    18. Τι ειταν αυτο? Οι δημοσιογραφοι της καρεκλας δεν αφηνουν να μιλησει ο καθε καλεσμενος. Ουτε δημοσιογραφια της προκοπης δεν παραγει η ελλαδα. Κλειστε επιτελους αυτο που καλειτε κρατος, πολιτεια, κοινωνια για να σταματησει το ξεφτυλισμα της αρχαιας ελλαδας. Ενα ματσο σκουπιδια παραγετε

    19. ΤΙ ΑΑΑΑΛΛΟ ΠΙΑ ΤΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    20. Τί λές ρέ μαλάκα ρέ ανθελληνικό σκουλήκι;Δίνετε άσυλο στούς εισβολείς;Πόσα παίρνεις ρέ λαδωμένε τενεκέ από τόν Σόρος;
      Γιάννης Λάκων

    21. Πολυτισμικοτητα και anti nativism στο εδαφος του γερου του Μορια. Ποιος φταιει Στεφανε?

    Comments are closed.