ΤΟΥΣ “ΤΣΑΚΙΣΑΝ” ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ! ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΡΙΑΛΙΤΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΕΣ – Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΛΙΤΗ – Η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Διοργανώτρια σύμφωνα με πληροφορίες ήταν η 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Ανάμεσα στους καλεσμένους εκτός από τους παίκτες του Ολυμπιακού ήταν και γνωστή παίκτρια ριάλιτι, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το MEGA.

    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το πάρτι κορονοϊού που διοργανώθηκε το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες στο πάρτι που διοργανώθηκε από την 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ήταν παρόντες και 3 παίκτες του Ολυμπιακού.

    Η έφοδος στο ξενοδοχείο  στην λεωφόρο Συγγρού έγινε από την αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας. Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από πολίτη ο οποίος με την σειρά του ενημερώθηκε από τα social media ότι σε ξενοδοχείο στο Νέο Κόσμο θα γινόταν πάρτι!

    Οι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου περίπου στις 02.30 τη νύχτα και ανεβαίνοντας στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στο Roof Garden βρήκαν ούτε ένα ούτε δυο αλλά 31 άτομα να παρτάρουν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια το lockdown.

    Αμέσως κόπηκαν 31 πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και συνελήφθη 24χρονη ως διοργανώτρια του πάρτι.

    Μάλιστα, στην 24χρονη η οποία συνελήφθη βεβαιώθηκε και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ.

    Ανακοίνωση για τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στη συμμετοχή παικτών του Ολυμπιακού στο παράνομο πάρτι που έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της λεωφόρου Συγγρού εξέδωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

    Σε αυτήν αναφέρει:

    Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

    Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

    Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. δεν έπρεπε να είναι σε αναστολή;

    2. αφήστε τα ξενοδοχεία ρε πλουτοκράτες “λαγοί”της κυβέρνησης ανοικτά και για εμάς τους λαικούς πηγαίνετε να κάνετε αλλού τα πάρτυ σας!!!!

    3. Ε καλα μην βάζουμε στο ιδιο τσουβαλι αυτούς που παρταρουν με καποιους μεροκαματιαρηδες που επεσε η μασκα λιγο κατω απο τη μυτη και αμεσως πεφτει το προστιμο.

    4. Κακος ψοφος σ ολους τους ρουφιανους.Παρτυ παντου ρεεε

    5. ωραια δεν επρεπε να κανουν παρτυ αλλα και οι ρουφιανοι μην χασουν να καρφωσουν αμεσως μια ζωη οι ελληνες ρουφιανοι τους εχει μεινει απο την κατοχη μαλλον γιατι πολλοι τοτε εκαναν λεφτα ρουφιανευοντα ς πατριωτες ετσι και τωρα ρουφιανευουν ανθρωπους που δεν χαβουνε τα παραμυθια τους καλα η αλλη σεν εχει ονομα της tv γιατι την κρυβετε και το ονομα του ξενοδοχειου

    6. Καλύπτονται τα πρόστιμα από απόφαση τού ΣτΕ, Ρίχνονται αυθαίρετα ή βγάζουν Υπουργικές Αποφάσεις όποτε γουστάρουν ;

    7. Κάτι τετοιοι μαλάκες που κάνουν πάρτυ έφεραν πιο γρήγορα το λοκ ντάουν. Ποια ελευθερια ρε παπάρες επικαλείστε ανεύθυνα κοθωνια…€@€_#€€. Απλά είστε παρτακηδες αναίσθητοι κοιτάτε μόνο το τομάρι σας να περνά καλά.

      1. Όχι μεγάλε, κάποιος πρέπει να κάνει αντίσταση. Και αφού εσύ είσαι του καναπέ δεν μπορείς να κατακρίνεις και να σχολιάζεις τους μπροστάρηδες. Σήκω λοιπόν από τον καναπέ σου και μάθε ότι ιδιώτης ονομαζόταν στα αρχαία χρόνια αυτός που δεν ασχολείτο με τα κοινά (στα αγγλικά idiot).

        1. Μη λες λέξεις την έννοια των οποίων αγνοείς, αμορφωτε.

          Μην προσπαθείς να ονομάσεις “αντίσταση” την κάθε μαλακεία του κάθε πηθικα. Σε λίγο θα μας πεις οτι ο κάθε δολοφόνος κάνει αντίσταση ενάντια στο θύμα, και ο κλέφτης κάνει αντίσταση ενάντια στο νοικοκύρη.

          Συριζαίο ή ναζιστή σε κόβω, και αρα ανθέλληνα και αμόρφωτο

        2. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ Ε ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

        3. Εσύ θες να κάνεις αντίσταση κάνοντας πάρτι; Ωραία αντίσταση ρε παρτακια. Αν σου πουν να πάρεις το όπλο όμως εε; Κάνεις αντίσταση πίνοντας σφηνάκια αγκαλιά με κυρίες πολυτελείας. Τέτοια αντίσταση την κάνω χρόνια τωρα

      2. Να υπήρχε σοβαρή κυβέρνηση (πχ Γ Παπαδόπουλος) να σε καταλάβω.
        Εδω η ΧΟΥΝΤΑ επιβάλει πρόστιμα για μη υπαρκτό πρόβλημα, και παράλληλα προσκαλεί 20 000 άτομα στο εφετείο να εκβιάσουν δικαστικούς να παρανομήσουν.
        Η Λεπενιώτη έσκυψε, η Οικονόμου όχι.
        Για ‘ευγενη σκοπό’ λέει ο μουνής ο Γεωργιάδης.
        Αυτοί μετάδοσαν τον ιό. Οχι τα 20 άτομα.

      3. Μη ξεχάσεις να κάνεις το “κοκτέιλ” Ο.Υ.Κ.Α. μας !

      4. για τους αλλους τους μαλακες του εφετειου δεν λες τιποτα φιλε μου γιατι αραγε μηπως λες και εσυ την ηλιθια φραση της γελοιοτητας οτι ηταν για ευγενη σκοπο??????????????????????

    8. Στα παπαρια τους οι 3 του ολυμπιακου το 300σαρι.χιλιαδες η και εκατομμυρια περνουν.Αλοιμονο στους ταλαιπωρους που πληρωνουν το 150αρι η το 300αρι.Παντως ο σαπιοκοιλιας καλα εκανε και τους καλεσε σε απολογια.Στο τελος ομως θα τους κανει τον κ.λο κρεας. δηλαδη τιποτα

    9. H παικτρια του τηλεριαλιτι ποια ειναι τελος παντων? Αυτες τις ψω…αρπακτρες βλεπουν οι ελληνες και οι ελληνιδες στα βοθροκαναλα και καυ….νουν, ηδονιζονται!!!Οι καναλαρχες εν τω μεταξυ κονομανε απο αυτα τα σκουπιδια.Ο δικηγορος της διοργανωτριας 24 ετωn λενε- ειναι ο ΚΟΥΓΙΑΣ που λεει οτι πασχει απο ανιατη βαρια ασθενεια!!!!!!! Αν ειναι δυνατον! Αυτη κουμανταρει ολοκληρο ξενοδοχειο….

    10. Η καραντίνα όπως φαίνεται είναι για τους κακομοίρηδες και τα ανθρωπάκια που δεν μπορούν ούτε να βγουν απ΄το σπίτι αν δεν πάρουν άδεια-μήνυμα. Οι λεφτάδες οι διάσημοι και τα ξέκωλα θα γλεντάνε όπως γλεντούσαν, άλλωστε τα πρόστιμα είναι τίποτα γι΄αυτούς.

      1. ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΙΑΣΑΝΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    11. Μακάρι αυτά τα μέτρα να είναι το τέλος και όχι η αρχή………….

    12. Ιδιοκτήτες του Ξενοδοχείου είναι οι ίδιοι που πέρυσι είχαν βάλει φωτιά; Αν είναι οι ίδιοι τόσο πολύ φοβήθηκαν;

      1. Αυτο ηταν να γινει κατα τις 4 αλλα τους το χαλασανε.

      2. αυτό έκαναν. Βγήκαν στην ταράτσα μετά για τσιγάρο

    13. παρτυ κανουν οι κουκολοφοροι ρουφιανοι βρηκαν προσφορο εδαφος

      1. Πάντα εδώ και 10 χρόνια κάνουμε πάρτι είμαστε μέρος του καθεστώς πίστα σκυλιά της φραου Μέρκελ πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα και αν χρειαστεί θα κάνουμε και ξυλοδαρμό θα φτύσουν αίμα όσοι δεν τηρούν τα μετρα

      2. κουκουλοφόροι ρουφιάνοι…

        Πρέπει να είχες δύσκολη παιδική ηλικία

    14. εεεεεεε ποιο Εθνικό Σύστημα Υγείας. ?? οι ιατρογενεις θανατοι στις ΗΠΑ ειναι συμφωνα με ερεθνα του jhon hopkins univ. η τριτη αιτια θανατου , αν εχουμε καλυτερο συστημα απο τισ Ηπα τοτε μπορει να ονομαστει υγειας αν ειναι χειροτερο η σωστη ονομασια θα μπορουσε να ειναι εθνικο συστημα αρρωστιας

    Comments are closed.