ΤΟΥΣ “ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΤΟΥ MEDIA MARKT! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ – ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΕ ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ, ΜΕ ΣΤΟΛΗ “ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗ” – ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    MEDIA

    Επισκεφθήκαμε σήμερα το κατάστημα ηλεκτρονικών Media Markt στην Συγγρού και αυτό που συνέβη δεν το περιμέναμε με τίποτα.

    Αφού τελειώσαμε από τον όροφο με τα προιόντα, κατεβήκαμε στο 1ο υπογείο γκαράζ του καταστήματος όπου είχαμε παρκάρει. Λίγο πριν μπουμε στο αμάξι, είδαμε μια περίεργη κίνηση λίγα μέτρα μακρυά.

    Ξαφνικά φτάνει ένα ΙΧ και κατεβαίνει ένα άτομο με στολή και ψεκαστήρι, έκανε προσεκτικές κινήσεις και ήταν σχεδόν αθόρυβος. Τον πλησιάσαμε, τον ρωτήσαμε και μάθαμε ότι θα ψεκάσει για να απολυμάνει τον χώρο, σε άλλο επίπεδο όπως μας είπε, που έχει περισσότερο κόσμο.

    Σημειώστε όμως ότι βρισκόμασταν στο 1ο υπόγειο γκαράζ, εκεί πρώτα συγκεντρώνονται όλα τα αυτοκίνητα…λίγοι πάνε κατευθείαν στο πιο κάτω επίπεδο!

    2PRASA

    Eπίσης ρωτήσαμε τον συγκεκριμένο εργάτη που είχε σταλεί εκεί για να απολυμάνει αν γνωρίζει τι περιέχει το υγρό με το οποίο θα ψεκάσει, μας απάντησε όχι, “δεν γνωρίζω εγώ, ο γιατρός μόνο ξέρει που έδωσε τις οδηγίες.”

    1PRASA

    Δείτε το βίντεο:

     

    media from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Εχω αμφιβολίες για τον τύπο, αν είναι αρμόδιος να ψεκάζει. Στην άσπρη στολή που φοράει δεν βλέπω κανένα διακριτικό σήμα του ΕΟΔΥ ή άλλης αρμόδιας υγειονομικής υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής. Επίσης, κανονικά και τα παπούτσια του έπρεπε να είναι σκεπασμένα με προστευττικά μιας χρήσης. Ευλόγως τίθεται το ερώτημα από αρκετούς: προστατεύει από τον ιό, ή διασπείρει τον ιό, οεο;

    2. το ψεκασμα επιτρεπετε ΜΟΝΟ με εισαγγελικη παρεμβαση

    3. γιδια ελλαδιστανοι,,,ψεκασμα που θελετε ηλιθιοι…
      οι γερμαναραδεσ ειναι πανω απο ολα επαγγελματιες και οχι αρπακολαδεσ…πριν τους πει καποιος το κανουν ηδη ελλαδιστανογιδα.
      αντικουκου ειχε με σα για να μην σασ σηκωνεται οπως λεγανε τα ελλαδιστανοφανταριδια οταν ηταν φανταριδια

      1. ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΙΚΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!

    4. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΤΑΝΕ ΒΑΛΤΟΣ , ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΤΥΠΙΜΑ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΚΑΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ & ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΟΧΗ
      ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ , ΟΤΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΑ ΑΡΧΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ !!

    5. αμα δεν την παθουμε απο τον Κορωνοιο θα παμε απο τις καρκινογονες ουσιες που θα ψεκαζουν…δεν υπαρχει σωτηρια στο Ελλαδισταν

    6. Ψεκάζουν για τον κορωναϊό η ψεκάζουν κορωναϊό;

    7. ειχανε κρουσμα δεν τον ανακοινωσαν να μην χασουν την πελατεια
      θα εχουμε πολλα τετοια…ελπιζω να μην γινουμε χειροτερα απο την Ιταλια

    8. Μετα την μαυραγοριτισσα την Δεμαρεση.. που πουλαει τις μασκες 6 – 6 στα τηλεπαραθυρα, εχουμε και ΑΣΧΕΤΟΥΣ εργολαβους ψεκαστες!!! Δεν υπαρχει σωτηρια!

    9. Επρεπε να καλεσετε την αστυνομια να πει απο που ειναι και τι ειχε μεσα, καπως ετσι σκορπανε το μικροβιο. Γιατι φοραει στολη αφου ψεκαζει απολυμαντικο, στα αεροδρομια μονο με γαντια και μασκα απολυμαινουν http://koreabizwire.com/wp/wp-content/uploads/2020/01/PYH2020012108840001300.jpg
      ΞΥΠΝΑΤΕ

    Comments are closed.