ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ! ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ, ΣΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ, ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑ. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΩΙΚΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

    Κοινοποίηση:
    ΧΙΟΣ

    Η πληροφορία έφτασε πριν λίγο στην αίθουσα σύνταξης του makeleio.gr

    Κάτοικοι της Χίου μπουκάραν στα ξενοδοχεία που διαμένουν οι δυνάμεις καταστολής του Κυριάκου Μητσοτάκη, πετώντας τα ρούχα τους και άλλα προσωπικά είδη από παράθυρα και μπαλκόνια.

    erita_1

    Το νησί βράζει

    Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τραυματιστεί 8 αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει.

    hios_mat_2_26_02_2020-2048x1242

    hios_mat_3_26_02_2020 (1)

    ΧΙΟΣ 1

    ΧΙΟΣ 2

    ΧΙΟΣ

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το τοπικό alithia.gr, πολίτες κατευθύνθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο μετά την κινητοποίηση που έγινε στο κέντρο της πόλης και της πορείας που ακολούθησε στην Αστυνομία.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και τους επιτέθηκαν.

    erita_mat_o_4

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν τραυματιστεί 3 αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη Δ/νση Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα αυτήν την ώρα φαίνεται ότι έχουν ηρεμήσει.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    70 Σχόλια

    1. πριν τους εβριζαν, τωρα ειναι “το ηρωικο νησο” χα χα χα χαχ

    2. Ρε πουτανεσ γιατί δεν πήγατε ρε καριολια να την πέσετε σε όλους αυτούς που έχουν μαζευτεί εκεί? Μήπως γιατί τα κονομαγατε? τώρα που θα χάσουν την κουτάλα οι ΜΚΟ τώρα σας βάλανε πρόβατα να χτυπάτε 500 πουστρακια 10 που κοιμούνται.Γαμημενοι τουρκοσποροι γαμω την Αριστερά σας

    3. ΨΗΦΙΣΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ…ΜΕ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΛΠ

      ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΜΚΟΔΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ

      ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ…ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ-ΣΤΡΩΣΑΤΕ, ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    4. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Κ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ KAI ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ Κ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΗ ΜΥΚΟΝΟ ,ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ???
      ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΛΟΥΣ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ?????

    5. Αποτυχημένο κράτος, αποτυχημένος λαός.αυτο είμαστε κ ντρέπομαι για την κατάντια μας.τριαντα Χιώτες χτυπάνε αστυνομικούς που κοιμούνται.αν ήμουν αρχηγός της ΕΛΑΣ θα είχα παραιτηθεί.αν ήμουν αστυνομικός δντης Χίου το ίδιο.δεν αξίζει να προσφέρεις υπηρεσία στη Χίο, αν είσαι αστυνομικός, για τέτοιους ανθρώπους.χασαν το δίκιο τους.δεν υπάρχει καμία δικαιολογια.ντρεπομαι για τους Χιώτες.νομιζα ότι τέτοιοι κουραδομαγκες είναι μόνο οι Κρητικοί.σε φίλους μου που είναι μετανάστες στην Ευρώπη έστειλα αυτό το βιντεο κ τους είπα όταν θα τους πιάνει νοσταλγία για την πατρίδα να το βλέπουν, να ξαναθυμουνται τους Χιώτες, να βλέπουν τι λαός είμαστε.

    6. Παμε ενωμένοι ως το τέλος!Όποιος επιτίθεται στον λαό του αυτόματα είναι άξιος της μοίρας του…Κανένα έλεος για προδότες.

    7. Αυτός που λέει να μην χτυπήσου τα μπιτζαμακια ποιος είναι? Αυτό δεν το είπε όταν χτυπούσαν τους πατριώτες του

    8. Είναι ντροπή και Ψευτομαγκιά να εισβάλουν και να χτυπούν πα;ιδιά που κοιμόντουσαν τριάντα άτομα εναντίον 2.Ντρέπομαι που υπάρχουν Έλληνες που βγάζουν το μίσος τους για αυτά τα ελληνόπουλα που διατάχθηκαν να πάνε εκεί. Ντροπή και μόνο ντροπή ! !

    9. Εμάς λέει μπαχαλακιδες πια αυτοί που πούλησαν την Ελλάδα . Αυτοί που έστειλε τα ματ να μας χτυπάνε αυτοί όλοι καλά κάθονται και βλέπουν θέαμα τους αρέσουν αυτά . Ικανοποιούνται.

    10. μεγαλη μαγκια ειναι τριαντα να δερνουν εναν.Αλλο οι μαχες στους δρομους και στα χωραφια και αλλο να την πεφτης σε εναν που κοιμαται στο κρεβατι του.Χιωτες μαγκες της δεκαρας,με αυτα που κανετε δεν σας λυπατε κανενας πλεον γιατι χασατε οποιο δικιο ειχατε.

    11. Είδα στό όνειρό μου ότι οι κάτοικοι τών νησιών (αλλά καί όπου στήν ενδοχώρα υπάρχουν λάθρο) θά ναρκοθετήσουν τίς τοποθεσίες πού θέλουν νά αναγερθούν οι δομές καί επομένως όποιοι πλησιάζουν εκεί θά ανατινάζονται.Είδα επίσης στό όνειρό μου ότι θά ναρκοθετηθούν οι παραλίες τών νησιών ώστε νά μήν μπορούν νά ξαναεισβάλλουν άλλοι λάθρο στήν Ελλάδα. Είδα επίσης στό όνειρό μου ότι οι κάτοικοι τών νησιών θά δηλητηριάζουν νερό καί τρόφιμα πού καταναλώνουν οι λάθρο γιά νά τά ξεκάνουν τούς λάθρο, οι οποίοι σέ ελάχιστο χρόνο θά εξοντωθούν είτε από ασιτία είτε από δηλητηρίαση ( μέ ποντικοφάρμακα, κλπ). Λέτε νά γίνουν όλα αυτά νά γίνουν πργματικότητα. Είδα επίσης στό όνειρό μου ότι οι κάτοικοι τών νησιών μας θά αρχίζουν νά σφάζουν τούς λάθρο. Δέν ξέρω άν τελικά θά συμβούν αυτά. Ονειρα ήταν ….

    12. Στέφανε φεύγουν τα ματ από τη Λέσβο κάνε ενημέρωση να μάθουμε αν είναι αλήθεια.Στη Χίο πάνε από Καρυές κλούβες ματ είναι αλήθεια?

    13. Ο Μητσοτάκης πρέπει να παραιτηθεί.
      Προδότης…

    14. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ!!

      1. Εκεί που τη στείλατε με 2,9%… ραγιαδοκοτες!

    15. Τώρα που είδαμε της μούρες τους να τους πάτε τα παιδιά και της μανάδες τους να τους κτυπανε όπως χτυπάνε τους Χιώτες αλύπητα

    16. Ποια νίκη; να μου το θυμηθείτε, στις επόμενες εκλογές, όλοι αυτοί οι … ΜΑΤατζηδοφάγοι πάλι τα ίδια κοπροκόμματα θα ψηφίσουν!!! Κανείς δεν χωνεύει τους μπασκήνες, πόσο μάλλον τα ΜΑΤ, αλλά δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν. Ούτε οι ρουβίκωνες δεν έκαναν κάτι τέτοιο! Αν θέλουν να κάνουν κάτι και να τους πει ΟΛΗ η Ελλάδα μπράβο, να πάνε στην βουλή και να ρίξουν 100 φορές τόσο ξύλο και στα 300 καθίκια που κρύβονται εκεί μέσα (άντε να εξαιρέσουμε τους βουλευτές του Βελόπουλου που λένε ότι είναι … πατριώτες και κάποιοι εδώ τους συμπαθούν). Αλλά εκεί δεν τολμάνε!!! Τζάμπα μάγκες βρε παιδιά, που είναι το νταηλίκι σας; πάντως, αν το κάνανε, τα λαμόγια οι βολευτές δεν θα τολμούσαν να ξαναψηφίσουν ανθελληνικό νόμο!!!

    17. Στέφανε όπως γράφουν τοπικά μέσα στην Μυτιλήνη σαιτ κτλ, οι εξεγερμενοι Έλληνες έχουν απελευθερώσει τις 2 περιοχές που κατείχαν οι μπάτσοι για να μπορεί να γίνει ο εποικισμος του νησιού από 7000 μουσουλμάνους όπως σκοπεύει η κυβέρνηση, διμοιρίες ισλαμοματατζηδων ανθελληνων έχουν εγκλωβιστει από κόσμο σε ένα στρατόπεδο και ο κόσμος συνεχώς οργανώνεται εναντίον των εισβολέων ανθελληνων ματατζηδων που έβαλαν φωτιά στο νησί και χτύπησαν Έλληνες πολίτες. Αυτό γράφουν ακριβώς. Ο αγώνας κλιμακωνεται μέχρι και ο τελευταίος ανθέλληνας ματατζης να φύγει από τα νησιά. Υγ. Στην Σάμο απόκλείστηκαν οι δρόμοι που οδηγούν στην έκταση που υφαρπαξε ο Μητσοτάκης από τους Έλληνες να την δώσει στους μουσουλμάνους και οι κάτοικοι έτοιμοι περιμένουν τους ανθέλληνες ματατζηδες που λογικά θα εισβάλουν και εκεί.

    18. Έπρεπε να κατέβουν κι άλλοι Έλληνες για βοήθεια ανεξαρτήτως κομμάτων, γιατί το πρόβλημα θα περάσει και στην ενδοχώρα σύντομα Έλληνες ενότητα είναι η δυμαμη

    19. Παλιομαλακες Χιώτες όταν φώναζε η Ελλάδα διωχτε τους μην τους αφήνετε θέλατε το ζεστό χρήμα θέλατε και Νόμπελ ανθρωπιας και τους μαζέψατε ψηφησατε Κούλη ενώ έλεγε όλη η Ελλάδα ότι είναι χειρότερος τότε όμως περνάτε χρήμα ζεστό δε σας εννοιαζε.αλλα μη σας απασχολεί και τώρα θα πάρετε ζεστό χρήμα οι δημαρχοι κλπ πήραν 50 μυρια κ όχι μόνο αυτά που κάνετε τώρα είναι προσχημα στο τέλος θα τα δεχθητε όλα και θα το βουλωσετε αφού βέβαια σας μπουκωσουν με €.και εμείς οι μαλακές θα λέμε προσπάθησαν αλλά δε μπόρεσαν βόδια ε βόδια.εκει να τους κρατήσετε γιατί η μαλακια σας έχει σπάσει τα κοντερ

    20. κι αυτοι οι βλακες εντολές εκτελούν μα οτι σπερνεις θεριζεις !!!!!!!!!!!!!!

    21. Καργιολη μητσοτακη.ξεκινα τις απελασεις ρε κοπροσκυλο γαμω το σπιτι σου

    22. Στεφανε , εχω πληροφορια οτι κατοικος στην λεσβο πυροβολησε με καραμπινα ματατζη στο ποδι και δεν μπορει να παει στο νοσοκομειο , επισης παρασυρουν τους αστυνομικους με τα αγροτικα , τους εχουν παρει πορτοφολια και υλικα των ματ , επισης εμαθα οτι πηραν και ενα υπηρεσιακο πιστολι. πολλοι τραυματιες αστυνομικοι ,αποδεκατισμενες διμοιριες αλλα κωφευει το προπο. Ψαξε να δεις.

      1. κι αυτο αν ειναι αληθεια ΕΣΧΟς !!!!!!!!!!!!! το δικιο το χάνεις εαν γινεσε χειρότερος από τον θύτη σου !!!!!!!!!!

      2. Ας πρόσεχαν. Πολύ τσαμπουκά πούλησαν με το που πάτησαν το πόδι τους. Έριχναν χημικά, έβαλαν φωτιά σε χωράφια έσπασαν αυτοκίνητα, χτύπησαν πολύ κόσμο.. Ο αγώνας συνεχίζεται και οι μπάτσοι να μην κλαίνε στα κανάλια γιατί φαίνονται πραγματικά γελοίοι. Δεν ξεχνάμε μ@υνοπανα τι κάνατε στο σύνταγμα όταν μέσα ο τσιπρας ψήφιζε τις πρεσπες. Μια ζωή πολεματε την Ελλάδα, μια ζωή εναντίον του λαού. Φύγετε από τα νησιά ρεεεεεεε.

    23. -Πατέρα φοβάμαι.
      -Τι φοβάσαι παιδί μου;
      -Πατέρα φοβάμαι τον πόλεμο.
      -Τον πόλεμο μη τον φοβάσαι παιδί μου…τον ΕΜΦΥΛΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ.

    24. Στους λαθρο εισβολείς, στις μκο, και σε όλους τους πολιτικούς να τα κάνουνε αυτά… Κατευθείαν μέσα στο λιμάνι ⚓…. Α.. Και σε όσους ψηφίζουν δημοκρατικό τόξο….

    25. αντί να ορμάν στους εισβολής που ερχοντε , τα έβαλαν με τα ΜΑΤ, αφήστε τους να ξεμπλεξουν οπως τα έκαναν

    26. Το δυστύχημα εκτός του ότι Έλληνες για άλλη μία φορά χτυπάνε Έλληνες όσο οι ανθέλληνες του κυνο-βουλίου γλεντάνε, είναι ότι τελικά οι νησιώτες δεν έχουν καταλάβει το εξής. Εάν οι λαθρομετανάστες πάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα, τους φορτωθήκαμε για πάντα ως χώρα. Αυτή είναι η προδοτική συμφωνία με την Τουρκία. Όσο μένουν στα νησιά, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να φύγουν για την Τουρκία. Το γιατί δε φεύγουν είναι το ερώτημα. Όμως ας σκεφτούν και οι νησιώτες πόσο είχαν βολευτεί όλα αυτά τα χρόνια που πουλάγανε ακόμη και το ρεύμα για φόρτιση των κινητών των λαθρομεταναστών σε κάτι τιμές εξωφρενικές. Τα νερά τα φαγητά κλπ. Τόσο καιρό επέτρεψαν δια της μη πίεσης να μένουν εκεί γιατί νοίκιαζαν τα δωμάτιά τους τα ξενοδοχεία τους, κάνανε τζίρο στα μαγαζιά τους. Και ξαφνικά λένε όχι άλλο. Εγώ συμφωνώ ότι έστω και αργά όχι άλλο, αλλά δε συμφωνώ με το να πάνε πιο μέσα την Ελλάδα. Η απαίτηση όλων των Ελλήνων θα πρέπει να είναι η απέλαση και όχι το πρόβλημα να φύγει από μια περιοχή της Ελλάδας και να πάει σε άλλη για το λόγο που προανέφερα. Άλλωστε να μην ξεχνάνε οι νησιώτες μας ότι ακόμη και να φύγουν οι παρόντες λαθρομετανάστες, κάθε μέρα έρχονται και άλλοι. Συνεπώς σε λίγους μήνες όλη η Ελλάδα θα είναι μια αποικία λαθρομεταναστών. Άμεση απέλαση, φύλαξη των συνόρων με ότι κόστος, πούλο οι ΜΚΟ, και όσο απάνθρωπο και να ακούγεται, ούτε μισό σεντ βοήθεια στους λαθροέποικους. Και πουθενά στην Ελλάδα να μη δίνει κανείς μεροκάματο σε ξένο που μπήκε παράνομα στη χώρα. Γιατί δε φταίνε αυτοί που μένουν αφού εμείς έχουμε γίνει τεμπέληδες και το παίζουμε εργολάβοι όσο οι πάσης φύσεως λαθρομετανάστες κάνουν τα μεροκάματα. Έτσι για να μιλάμε στα ίσα.

      1. Εάν οι λαθρομετανάστες πάνε στην ηπειρωτική Ελλάδα, την άλλη μερα θα έρθουν πολλαπλασιοι στα νησιά και ξανα και ξανά ο ίδιος κύκλος και τους φορτωθήκαμε για πάντα ως νησιά και χώρα.

    27. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΩΡΑ;;;;
      ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ,ΜΠΑΚΑΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,
      ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΚΟΙΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
      ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΚΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ [ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    28. Συγχαρητήρια ηλιθιοι! Χτυπάτε τα παιδιά που το μόνο που κάνουν είναι να εκτελούν εντολές! Και σιγά τη μαγκιά, 50 άτομα εναντίων 2!Εαν έχετε αρχιδια γιατί δεν πάτε να τα κάνετε στους λαθρομετανάστες και στις ΜΚΟ που είναι η αιτία του προβλήματος; Α ξέχασα εσείς ήσασταν που τους αγκαλιαζατε όταν ερχόντουσαν, τώρα γιατί δεν τους θέλετε; Τι τους θέλετε; Α! λλά να μην είναι στα νησιά σας αλλά να πάνε στην ενδοχώρα

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕ;;;;ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΧΗΜΙΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

        1. Και εσύ βρε μεγάλε που αγαπάς την πατρίδα σου τι έκανες για τις Πρεσπες και τι έκανες όταν μπουκαραν οι λαθρομετανάστες στην χώρα σου; Τίποτα! Μόνο εξυπνάδες από το πληκτρολόγιο!

      2. Ποιες εντολές ρε? Κ@λοπαιδια είναι που γουστάρουν να ρίχνουν χημικά και νά χτυπάνε τον κόσμο. Όταν επνιγαν στο σύνταγμα στις πρεσπες με ληγμένα χημικά 5χρονα παιδάκια ιερείς και χτυπούσαν μεγάλες γυναίκες στην Ερμού εντολές είχαν πάρει? Φωτιές βάζουνε σήμερα στα νησιά μας, εντολές πήρανε? Ρε ουστ που υποστηρίζετε ορισμένοι τα κ@λοπαιδια αυτά. Αυτά που κάνανε στον Ελληνικό λαό όταν ο τσιπρας υπέγραφε τις πρεσπες δεν ξεχνιούνται μεγάλε. Γ@μησι και στρατιωτικό περίπατο θέλουνε για να στρώσουν.

        1. Φυσικά και έπαιρναν εντολές τι νομίζεις ότι κάνουν ότι θέλουν, εάν πιστεύεις αυτό τότε είσαι άσχετος, και το λέω εγώ που έφαγα δακρυγόνα στο σύνταγμα γιατί ήμουν εκεί, παρόλα αυτά δεν κατηγορώ τούς αστυνομικούς! Εσύ δεν νομίζω να ήσουν, εάν ήσουνα δεν θα τους κατηγορουσες γιατί εκεί ήμασταν οι πατριώτες και δεν θέλουμε την διχόνοια αρκετά μας έχει στοιχίσει!

      3. Mπράβο Περσέα, πολύ σωστά όλα όσα λες, αλλά ποιός τα καταλαβαίνει? Ενα τσούρμο ανεγκέφαλοι να χτυπάνε τους ματατζήδες, μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά τους, τι να πεις … Και σίγουρα έχεις δίκιο που λες ότι οι κάτοικοι του νησιού αγκάλιαζαν τους μετανάστες στην αρχή, λέγοντας όλους τους άλλους που φώναζαν “φασίστες”.

    29. Βίντεο και εικόνες ηδονής.Δεν υπάρχει Έλληνας που δεν είναι μπάτσος ή στενός συγγενής μπάτσου που να μην χαίρεται με τις εικόνες και τα βίντεο αυτά.

      1. Εγώ δεν είμαι μπάτσος ούτε συγγενής μπάτσου και δεν χαίρομαι καθόλου! Μόνο λυπάμαι για την κατάντια σου και το μυαλό που κουβαλάς! Χαίρεσαι που Έλληνες χτυπούν Έλληνες! Πόσο ηλιθιος μπορεί να είσαι!

        1. Όταν τα ΜΑΤ χτυπούν τους διαδηλωτές δεν χτυπούν Έλληνες τους Έλληνες; Γιατί δεν λες κάτι και γι αυτό; Δεν ξέρεις ότι η δράση φέρνει αντίδραση; Τι ήθελες να κάνουν οι κάτοικοι του νησιού; Να κάθονται να τρώνε χημικά και ξύλο και να λένε ευχαριστώ;

    30. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΕΡΙ “ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ” ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΟΝΟΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ…Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ

    31. Ηρωικό θα ηταν το νησί εάν ΔΕΝ δεχόταν ΜΚΟ -λαθρομεταναστες ,τώρα είναι για κλάματα.

    32. ξυλο στους πραιτωριανους του κουλη ριχτε κι αλλο

    33. Πάρτε τους με τις κλωτσιες, δεν ειναι καν Ελληνες

    34. Έλληνες σκοτώνονται αναμεταξύ τους για τους λαθρομετανάστες που λάτρεψε ο Τσίπρας και αανέχεται ο Μητσοτάκης. Αν μου το έλεγαν παλιότερα θα έλεγα πως είναι σενάριο τρόμου. Τώρα είναι Τρόμος. Μητσοτάκη σήκωσε το ανάστημά σου σε όσους σε σπρώχνουν στο λάθος να γεμίσεις την πατρίδα σου με κόσμο που δεν του χρωστάμε τίποτε και κάνε απελάσεις, διώξε μέχρι και κουνούπι που ήρθε από εκεί. Αν είναι κατατρεγμένοι να πάνε σ’ εκείνους που μια ζωή τους εκμεταλλεύτηκαν, τους έκαναν δούλους και εξάντλησαν τους πόρους τους. Η Ελλαδίτσα δεν πείραξε ποτέ κανέναν. Μην δέχεσαι λεφτά απ’ την ΕΕ. Πες ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέψει την χώρα σου επειδή πληρώνει. Το πληρώνω και … δεν έχει θέση στην πατρίδα, έχει αλλού. Κάνε το σωστό Μητσοτάκη. Πες ΟΧΙ σε όσους απεργάζονται το κακό της Ελλάδας ή αισχροκερδούν πάνω στον λαό που σου έκανε την τιμή να σε έχει πρωθυπουργό του και να είσαι βέβαιος πως θα σε γράψει η Ιστορία με έπαινο.

      1. ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ. ΤΟ ΕΡΙΞΕΣ ΝΕΑ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΤΟΝ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ! ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΩΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤ

        1. Ενώ ο δικό σου οδοστρωτήρας που κατάφερε σε 5 χρόνια ότι δεν κατάφεραν οι άλλοι σε 40 ήταν καλός! Αντε βρε σουργελο! Θα φας ξύλο μέχρι να στρώσεις, πάνε οι εποχές που έκανες ότι ήθελες, και εάν δεν σου αρέσει μπορείς να πας στα συντροφιά σου στη βόρεια Κορέα, γρήγορα όμως γιατί θα αλλάξουν και εκεί και δεν θα έχεις που να πας!

      2. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ Ο ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΩΡΑ;;;;
        ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ,ΜΠΑΚΑΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ,
        ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΕΣ,ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΤΣΙΠΡΑΙΟΙ,ΚΑΙ ΚΟΙΠΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.
        ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΚΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ [ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    35. Ε… έτσι είναι παιδάκια ότι δίνεις παίρνεις, ΝΟΜΟΣ!

    36. Οι μπάτσοι όπως βλέπετε στις φώτο και μαρτυρούν οι εξεγερμενοι Έλληνες που αντιστέκονται στα νησιά μας, τα έχουν παίξει τελείως. Και ο αγώνας συνεχίζεται αμείωτος. Και όλα αυτά επειδή ο ξεφτίλας Μητσοτάκης θέλει να εκτελέσει εντολές της αγκελα μερκελ. Ξεφτίλας και ρεζίλι.

    37. Τι περίμεναν δηλ; ότι ο κόσμος δεν θα αντιδράσει; αφού γιαυτό τους έστειλαν εκεί, επειδή το περίμεναν. Θα πρεπε να ντρέπονται που στρέφονται κατά των συνανθρώπων τους. Και ιδιαίτερα ας αναλογιστουν το λόγο που πήγαν έως εκεί. Ταξίδεψαν για να δείρουν ελληνες. Και οι λαθρο με μκο λίγο πιο πέρα γελάνε και τρίβουν τα χέρια τους με το θέαμα που προσφέρουμε. Μας έβαλαν να φαγωθουμε μεταξυ μας. Αν παραιτηθεί ο 1ος, φύγει ο 2ος, αρνηθεί και ο 3ος τι θα κάνει η κωλο κυβέρνηση. Θα απολύσει όλο το στρατό και την αστυνομία; έλεος πια. Σκεφτείτε λίγο τι κάνετε. Εσείς δεν έχετε παιδιά; δεν είστε από νησιά η χωριά ενδοχώρα; αλήθεια πως τα φανταζεστε όλα αυτά σε 10_20 χρόνια;

    38. Ηρωικοί θα ήσαν οι κάτοικοι αν ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ απαιτούσαν και διαδήλωναν να κλείσουν τα σύνορα και να στέλνονται πάραυτα πίσω όσοι λαθρο πατανε χωμα ελληνικο. Το να διαμαρτυρονται για τα κλειστά κεντρα και να απαιτουν να φυγουν οι λαθρο απο εκει και να πανε στην ηπειρωτικη Ελλαδα γνωριζοντας οτι με αυτο θα μεινουν για παντα εδω ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΗΡΩΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Ειναι πραξη δοσιλογων αριστεροκομουνιστων συμμοριτων. Ξύλο μέχρι τελικης πτωσης σε οσους αφου κονομησαν απο τις ΜΚΟ και τους σωματεμπορους τωρα ξυπνησαν γιατι τους χαλανε την κονομα.

    39. Πολύ καλά τους έκαναν να μάθουν να πολεμούν οι Ελληνες μεταξύ τους για τους μουσουλμάνους…Ανδρίκελα του κερατά για 700 ευρώ χτυπάτε τα αδέλφια σας να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των λαθρομεταναστών,…Ποιός μαλάκας εφοπλιστής έδωσε το καράβι και μετέφερε στα νησιά τα ΜΑΤ και τις μπουλντόζες? Μπουρλότο….

    40. Μπραβο σας , Η Χιος ειναι το σπιτι σας κανεις δεν εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει χωρις την συγκαταθεση σας ,πεταξτε τους ολους στην θαλασσα.

    41. ΚΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ…ΜΑΚΑΡΙ Η ΑΡΧΗ .
      ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΚΟΤΖΙΛΕΣ….ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ……..

    42. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΓΚΛΟΜΠ
      ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΜΑΤ.
      ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΡΙΤΕΣ.
      ΔΗΛΑΔΗ ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΠΩ ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΛΕΣΒΟΣ.
      ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ?
      ΚΑΙ ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΡΗΤΗ?
      ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ?
      ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ!! ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΤΕ..

      1. Μόνο που το σκέφτηκες αυτό είσαι πολλή βλακας! Και μετά το παίζεις και πατριώτης! Τέτοιους βλακες ψάχνουν οι απέναντι και όπως βλέπω έχουμε αρκετούς! Τι να πω!

    43. ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΑ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ! ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.

    44. Αυτή την ώρα γίνεται ένα είδος πολέμου στα νησια και τα μεγάλα ΜΜΕ τουμπεκί. Εάν ακούνε οι Έλληνες του εξωτερικού σε Αυστραλία Αμερική Αγγλία κτλ μπείτε στο παιχνίδι και αναδείξετε τα γεγονότα σε διεθνή ΜΜΕ. Λίγο υπομονή και η νίκη έρχεται.

      1. Ποια νίκη; να μου το θυμηθείτε, στις επόμενες εκλογές, όλοι αυτοί οι … ΜΑΤατζηδοφάγοι πάλι τα ίδια κοπροκόμματα θα ψηφίσουν!!! Κανείς δεν χωνεύει τους μπασκήνες, πόσο μάλλον τα ΜΑΤ, αλλά δεν ήταν σωστό αυτό που έκαναν. Ούτε οι ρουβίκωνες δεν έκαναν κάτι τέτοιο! Αν θέλουν να κάνουν κάτι και να τους πει ΟΛΗ η Ελλάδα μπράβο, να πάνε στην βουλή και να ρίξουν 100 φορές τόσο ξύλο και στα 300 καθίκια που κρύβονται εκεί μέσα (άντε να εξαιρέσουμε τους βουλευτές του Βελόπουλου που λένε ότι είναι … πατριώτες και κάποιοι εδώ τους συμπαθούν). Αλλά εκεί δεν τολμάνε!!! Τζάμπα μάγκες βρε παιδιά, που είναι το νταηλίκι σας; πάντως, αν το κάνανε, τα λαμόγια οι βολευτές δεν θα τολμούσαν να ξαναψηφίσουν ανθελληνικό νόμο!!!

    Comments are closed.