ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΜΑΧΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ: “ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ”- “ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΡΟΥΝ” ΛΕΕΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ – ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΠΟΥΜΠΩΤΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Εξηγήσεις για την καραντίνα ζητούσαν κάτοικοι του οικισμού της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα – Κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς τον Σωτήρη Τσιόδρα, τον Νίκο Χαρδαλιά και τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό – «Είμαστε όλοι μαζί σ’ αυτό», είπε στους Ρομά ο Σωτήρης Τσιόδρας- «Τηρήστε τα μέτρα»
    Μάλιστα, εκτόξευαν κατηγορίες για «ρατσισμό», ενώ κάποιοι ισχυρίζονταν ότι τους έβαλαν σε καραντίνα, χωρίς να υπάρχει τίποτα

    Δείτε εδώ τί είχε συμβεί λίγο νωρίτερα σήμερα

    Και στην συνέντευξη τύπου την σημερινή βγήκε ο Τσιόρδας και ο Χαρδαλιάς να μας πούνε ότι αγαπούν τους Ρομά, ότι τους υποδέχτηκαν θερμά και συνεργάστηκαν άψογα μεταξύ τους

    Ποιον νομίζουν ότι κοροϊδεύουν;;

    Τα βίντεο παρακάτω μιλούν από μόνα τους

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    41 Σχόλια

    1. Εδώ είναι Λάρισα και πέφτει φαπα.Μπραβο στους βρωμα

    2. Μια ρητορική ερώτηση: Αν αρρωστήσει ένας γύφτος που δεν πλήρωσε ποτέ του φόρους στο κράτος κι εγώ που με έχουν ξεκ@λιάσει στη φορολογία, και υπάρχει μόνο ένα κρεβάτι ΜΕΘ , ποιος από τους δυο μας θα το πάρει;

    3. Πολυπολιτισμική Ελλάδα .Δυστυχώς δεν ήθελε ο Κούλης…μα ο μαλακας ο Τσιμπλας που ψηφιζες και τους κοτσαρε μετά στη ΝΔ

    4. Όλα τα κοινωνικά απόβλητα μάθαμε τώρα όταν θέλουν να επιβληθούν να μιλούν για ρατσισμό…. γυφτοι- β-Ρομα’, πακια-αλοδαπακια, πουστρακια-πουσταρακια και και και και …

    5. Καλά χωρίς μάσκα καί χωρίς γάντια πήγε ο τσιόδρας στούς βρομά.Πλάκα μας κάνει;

      1. Όλα τα κοινωνικά απόβλητα μάθαμε τώρα όταν θέλουν να επιβληθούν να μιλούν για ρατσισμό…. γυφτοι- β-Ρομα’, πακια-αλοδαπακια, πουστρακια-πουσταρακια και και και και …

    6. Ρε τον Ντινο Ηλιοπουλο. Λες κ έβλεπα παλαιό Ελληνικό κινηματογράφο.
      Ο δε Χαρδαλιάς μάγκας όταν μπήκε στο τζιπ κ όσο ξεκινούσε. Νωρίτερα βάδην εκανε.

    7. Που σαι ΕΛΛΗΝΑΣ , ναι εσυ που γραφεις τις μαλακιες σου, η αντισταση παιζει ρολο και οχι τι ειναι και τι κανουν οι γυφτοι, ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου, εσυ καλο μου προβατο περιμενε να σε σωσουν οι γαμωεκλογες που περιμενεις, περιμενε τους ρητορες του δηθεν πατριωτισμου να σου πουνε τι θα κανεις και οταν δεις οτι ολοι το ιδιο αφεντικο υπηρετουν να σε δω τοτε ποσο επαναστατης εισαι και Ελληνας, που επρεπε ηδη να το εχεις δει αν εισαι πραγματικα Ελληνας.

    8. Οι Ρομά δεν αντιλαμβάνονται ότι αν δεν αυτοπεριοριστούν βάζουν σε κίνδυνο την ύπαρξη της φυλής τους; Εκτός αν έχουν αποστολή αυτοκτονίας, θέλουν να ξεχυθούν σνάμεσά μας, να μας κολλήσουν για να εξαφανίσουν εμάς!

    9. Οι Έλληνες μόλις ξεψαρωσουν,Θα σας γαμησουν Τσιοδρα,Κούλη δημοσιογράφοι θεατρίνοι Πουτανες προπαγανδιστες.Τοτε θα τα πούμε.

    10. μακάρι και οι Γραικοί να μπορούσαν να αντισταθούν όπως οι γυφτοι και να πουλήσουν τσαμπουκά για τα δικαιώματά τους.

    11. Ο dr phd Τσιόδρας πραγματικά τυς αγαπά. Τέτοιος έρωτας…. Μην ξεχνάμε οτι είναι τα αδέλφια του
      Γαμώ την μισοριξιά

    12. Κανείς να μην πολεμήσει για την πατρίδα εάν πρώτα δεν την καθαρίσει από τους γύφτους και τους προδότες. Είναι ανώφελο…

    13. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ; ; ;
      Αφού τους πήραν στο κυνήγι (ποιο ΣΙΚ παρά λίγο να τους πάρουν) στη Νέα Σμύρνη Λάρισας, στην σημερινή συνέντευξη τύπου, μας βγήκε ο Τσιόρδας μαζί με τον ουρανοκατέβατο δημοκρατικά διορισμένο από τον Κούλη υφυπουργό Χαρδαλιά, να μας πουν πως αγαπούν τους Ρομά, (αλλά ΜΑΡΙΑ ΑΛΕΙΦΕΡΗ) και ότι εκεί ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΘΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΑΨΟΓΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ! ! !
      Αγαπητοί μου κύριοι μπορείτε να δουλευόσαστε μεταξύ σας ή να κοροϊδεύετε τα ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΙΔΙΑ που βρίσκουν τώρα τέλειο το ότι κάνει η ΝΔ….
      ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΑΣ ! ! !
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος του καθεστώτος των Αθηνών ! ! !

    14. ΤΑ ΜΟΥΝΟΠ@ΝΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΒΡΩΜΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜ@ΤΑ ΠΕΜΠΤΟΓΑΛΑΓΓΙΤΕΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΑ ΣΑΝ ΖΩ@ ΓΙΑΤΙ ΖΩ@ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ 4 ΚΛΟΥΒΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΤΕ ΩΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ.
      ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10. ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΡΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ 20 ΕΥΡΩ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝ@ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΖΕΦΥΡΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ; ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
      ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΡΑ. ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠ@ΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛ ΠΑΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΥΝΕΤΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΡΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠ’ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΝΟΥΜΕ.

      1. Ισχύει, το θέμα όμως είναι πως αν περιμένουμε μέχρι τις επόμενες εκλογές θα χουν διαλυθεί τα πάντα

    15. ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΈΒΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΟΥΤΟΥ Κ ΕΦΥΓΑΝ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΧΗΜΙΚΆ ΑΠΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ. ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΤΕ, ΜΆΘΕΤΕ ΑΠΤΆ ΠΑΘΉΜΑΤΑ, ΜΆΘΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΉΣΟΥΝ ΑΎΡΙΟ ΤΣΙΠ ΑΠΌ ΚΆΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑΡΧΙΣΟΥΝ…
      ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΊΩΤΟ ΒΈΒΑΙΑ.

    16. Ευγε στους γυφτους, οτι και να ειναι εχουν αρχιδια και ειναι ενωμενοι, ειδατε τα τσιρακια της νεας ταξης πως φευγουν αρων αρων.

    17. Λαγοί Λαγοιιιιιι
      Εδώ δεν φέρνετε ματ και σας κάνουν σε δευτερόλεπτα λαγούς
      Άμα ήταν Έλληνες θα σασταν πίσω από καμιά 50αρια δοιμιρίες και θα Γελάγατε παλιό λαμόγια του κερατά Ανθέλληνες

      1. ΤΑ ΖΩΑ ΔΕ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ. ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΜΕ. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙΣ ΨΗΛΕ;

        1. Ρε ανοητε ελλην …ακόμη και τα ζώα εκπαιδεύονται!!! Τα β-Ρομα’ ότι και αν τους προσφέρεις χεσμενη κολοτρυπα θα το κάνουν…έτσι είναι η φάρα τους …πως αλλιως να το πούμε μήπως κ καταλάβεις Σανε και εσύ που θα μας ταυτίσεις την εκπαίδευση με τα σκατα!!!
          Τα β-Ρομα’ έπρεπε χρόνια τώρα να είχαν αφανιστεί!!

    18. Και ο Τσόδρας είπε πριν λίγο στο “διάγγελμα” του πως ευχαριστεί τους κατοίκους (τους βρομά δηλαδή) για την συνεννόηση που είχαμε χαχαχαχαχαχαχαχα Βάλανε αυτό το τσουτσέκι να μας φοβερίζει όλους εμάς τους νομοταγείς και τους βρομά να τους “αγαπάει” και να τους αφήνει εναξέλεγκτους μη τυχόν και τον πούνε ρατσιστή και φάει καμιά μήνυση από τον Δημητρά… ..

    19. Τέτοιο πάθος, τέτοια λατρεία για τη φάρα που κατακλέβει τον κόσμο, που μπορεί για την τάβλα της να αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή επειδή έτσι της τάβλωσε, αφήνει πίσω της τα όρια της λοιμωξιολογίας και εισέρχεται στα πεδία της ψυχιατρικής θα παρατηρούσε κάποιος μη παροικών την Ιερουσαλήμ, γιατί οι λοιποί ξέρουμε τι παίζει.

    20. ΕΣΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΔΗΜΑΡΧΙΣΚΕ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΩΣ ΤΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙΣ ΒΟΛΤΕΣ; ΡΕ ΟΥΣΤ ΧΟΥΝΤΑΙΕ ΑΠΟ ΕΔΩ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ.

      1. Ρε μαλακα τελειωμένο σφυριζακι μας έχεις πριξει τα αρχιδια με τον “χούντα χ.”
        ρεεεεε πυροβολημένε διαταραγμένε !!!
        Τραβά και γαμησου λίγο !

    21. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΡΙΜΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

    22. Την πολιπολιτισμική Ελλάδα δεν είναι ο Κούλης αυτός που τη θέλει. Την θέλουν όλοι οι ψευτοαριστές με τη δεξιά τσέπη Τσίπρας, Μπαρουφάκης και όλα τα άλλα απολειφάδεια της αριστεράς. Ο Κούλης στον Έβρο έδειξε ότι δεν μασάει και ότι κρατάει γερά τα γκέμια της χώρας. Τώρα αν στην Ελλάδα ζούν χιλιάδες πορωμένοι και κολλημένοι στην βλακεία τους που βλέπουν τα πράγματα όπως τους βολεύει δεν φταίει ο Κούλης η ο Τσιόρδας η οποιοσδήποτε άλλος γι’ αυτό.

    23. Δηλαδή σε όλους αυτούς κόπηκαν πρόστιμα;;
      Μόνο για τους ελληνες είναι τα πρόστιμα;
      Πόσα πρόστιμα δόθηκαν εκεί σήμερα; ΟΥΤΕ ΕΝΑ!
      Η νόμοι στην “Ψωροδημοκρατια” ειναι μονο για οσους πληρωνουνε τις τραπεζες και δεν ειναι καθάρματα;
      ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ;

    24. Αυτοί οι θρασύμαγκες έκλεισαν τον Έλληνα σπίτι του και κοκορεύονται ότι τα κρούσματα κορονοϊου είναι χαμηλά την στιγμή που τα νοσοκομεία βούλιαξαν από λαθρέποικους και σκατόγυφτους με κορονοϊο!

    25. ΔΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΟΥΛΗ PHOTO ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.
      ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΚΕΙ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΟΒΕΙ 150αρια ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΤΛ..
      ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!

    26. Οπου τους παιρνει κανουν τους σεριφηδες και τους βαρυμαγκες, οπου δεν τους παιρνει γινονται αδερφαρες τελειωμενες (χαρδαλια και λοιπους εννοω) ,παντως οι βρωμογυφτοι μας εδειξαν πως πρεπει να αντιδραμε κι εμεις απο δω και περα

    27. ξεφτυλες τρεχαν να κρυφτουν απο τους αγαπημενους τους γυουφτους

    28. ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΝΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ
      ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ..
      ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..

    29. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ
      ΤΟΥΣ ΚΟΛΟΠΟΥΣΤΕΣ….
      ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΟΡΔΑΣ = ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ!!!

    30. Μιλαμε για τρομερη καραντινα.
      Εκατονταδες ο ενας πανω στον αλλο να κινηγανε τους ξεφτιλισμενους πιονερους του κουλη.
      Χα χα χα θελω να δω οταν θα τα παρουν στο κρανιο ολοι οι ελληνες (μακαρι αν και δεν το βλεπω) που θα βρουν τοσα ελικοπτερα να φυγουν και να πανε να ζητησουν απο τους τραπεζιτες αφεντικα τους ασυλο.
      Αυτη η μερα θα ειναι η απελευθερωση πραγματικα της ελλαδος και ζω για να δω αυτην την μερα.
      Τοτε θα δουμε ολους αυτους του αλλοδαπους με ελληνικα ονοματα στην θεσσαλονικη και αλλου να κρυβωντε και να ψαχνουν τροπο να την κοπανισουν.

    31. Πολυπολιτισμικη ελλαδα δεν θελει ο κουλης?εκει να σας γαμησουν προδοτες

      1. Πολυπολιτισμική Ελλάδα .Δυστυχώς δεν ήθελε ο Κούλης…μα ο μαλακας ο Τσιμπλας που ψηφιζες και τους κοτσαρε μετά στη ΝΔ

    Comments are closed.