ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ! ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΤΑ “ΕΧΩΣΑΝ” ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΤΣΙΟΡΔΑ- ΧΑΡΔΑΛΙΑ: “ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ – ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ – ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ;;” ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκαν στη συνοικία της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα, για να δουν από κοντά τη διαμορφωθείσα κατάσταση, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού.
    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Larissa Net, μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, κάποιοι Ρομά φωνάζοντας στο Νίκο Χαρδαλιά, ζητούσαν να μάθουν το λόγο που μπήκε ο οικισμός σε καραντίνα, με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να τονίζει χαρακτηριστικά: «Να μείνετε σπίτι και να μην κάνετε τίποτα άλλο».
    Σημειώνεται ότι η κατάσταση στην περιοχή είναι εξαιρετικά δύσκολη, μετά τον εντοπισμό των κρουσμάτων κορωνοϊού.
    Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά ήταν ένας 32χρονος, ενώ έπειτα από ελέγχους του ΕΟΔΥ εντοπίστηκαν 20 κρούσματα γεγονός που οδήγησε τις αρχές στην απόφαση να μπει σε καραντίνα η περιοχή.
    Τα περιοριστικά μέτρα τέθηκαν σε ισχύ από τις 11 το βράδυ της Πέμπτης με εντολή του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του γενικού γραμματέα Βασίλη Παπαγεωργίου, και πλέον η περιοχή που έχει τεθεί σε καραντίνα επιτηρείται από ενισχυμένες αστυνομικές δυνάμεις όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

    Δείτε εδώ την προηγούμενη ενημέρωση για το θέμα και τα μέτρα που πάρθηκαν

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    49 Σχόλια

    1. Σαν κατοικος την εν λογω γειτονιας..δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα..οτι πυροβολουν κ τα σκαγια πεφτουν στις βεραντες μας.οτι εχουν ολη μερα τερμα τη μουσικη..αλλα τι να περιμενεις οταν οι δημαρχοι τους χρηματοδοτουν γιατι ειναι 7χιλ ψηφοι

    2. ΒΗΜΑ 1: ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΜΕΣΑ

      ΒΗΜΑ 2: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ

      ΒΗΜΑ 3 : ΑΜΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΝΑ
      ΝΟΣΗΛΕΥΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΡΕΒΒΑΤΙΑ

      ΒΗΜΑ 4: ΟΣΟΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

      ΒΗΜΑ5: ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΟΥΝ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

    3. Από υπουργούς τι να περιμένεις ? ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟΙ οι οδηγοί να προσέχουν ιδιαίτερα προς αποφυγή σοβαρού τροχαίου ατυχήματος καθόσον στο ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επώνυμο σούπερ μάρκετ λειτουργεί προκλητικά παράνομο, αυθαίρετο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ελληναράδες πελάτες του καταστήματος, παρανομίες που βάζουν σε κίνδυνο ΤΗ ΖΩΗ αθώων ανθρώπων. Η αστυνομία απούσα. Κατά τα άλλα τι να περιμένεις από τους ρομά. Εδώ γίνεται ο παράνομος, του παράνομου, ώ παράνομε.

    4. Αυτός ο μοσχαροκέφαλος είπε θα μας αποκόψετε από την κοινωνία, την κοινωνία την έχουν για να κλέβουν δεν προσφέρουν κάτι σε αυτή

    5. Ποτε επιτέλους θα επέμβουν οι ένοπλες δυνάμεις να δεις πως στρώνουν χαρακτήρα τα γύφτικα τσογλανια…. Βαλτε vbl με ενα 0.50 πολυβόλο και να δεις εαν κουνηθούν…

    6. Με τις ευλογίες κάθε κυβέρνησης γύφτοι και λ@θρο τα έχουν όλα τζάμπα, πάρε Έλληνα 800€, και ΣΚΑΣΕ….αιωνία μας η μνήμη…
      ο-[-<

    7. Παίρνουν επιδόματα ανακυκλωνοντας το ίδιο μωρό, εμφανίζοντας η μία το μωρό της άλλης και λέγοντας ότι δεν υπάρχουν απτά στοιχεία μαιευτήριου γιατί το γέννησαν στο τσαντίρι, στο χωράφι κοκ. Χρόνια το κάνουν αυτό. Και έτσι τσεπώνουν τα επιδόματα παιδιού. Όσο για τα σχολεία, τα κάνουν εγγραφή και μετά δεν ξαναπατάμε. Και αν τα ψάξει ο καθηγητής τον απειλούν.

    8. αυτων το λεει η καρδούλα τους δε είναι κότες οπως οι ελληνες !!!!! εμεις σούζα οτι μας πουν κανουμε !! οκ κορονοιος κορονοιος να προσεχουμε μα το παρακαναν πια !!

      1. Το λέει η καρδούλα τους ρε βλήμα γιατί ξέρουν όπως και οι λαθραίοι πως κανείς δεν πρόκειται να τους ακουμπήσει και να τους τιμωρήσει. Ούτε ΑΦΜ έχουν ούτε θα τους κατάσχουν κάνα τσαντίρι.. Τι να φοβηθούν.;

    9. Μπράβο στους γύφτους. Ξεβράκωσαν την συνωμοσία. Δεν υπάρχει κορονοιός, δεν υπάρχουν νεκροί, δεν υπάρχει Κίνα, Αμερική, δεν υπάρχει Ισπανία, δεν υπάρχουν Ιταλοί, δεν υπάρχει καρμπονάρα και Alfa Romeo. Άντε μαλάκες μου. Επιτέλους να το καταλάβετε που σας δουλεύουν οι νεοταξίτες.

    10. πατριωτες μην πλησιαζετε κανενα απο το κλιμακιο αμα ξαναεπιστρεψουν στην Αθηνα…υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες να εχουν κολλησει Κορονα απο τους γυφτους
      Ο Τσιοδρας μαλλον εχει κανει το εμβολιο, τον βλεπω συνεχεια χωρις μασκα
      Ο Χαρδαλιας δεν ειναι μακακας…μασκα υψηλης προστασιας βλεπω οταν πλησιαζει τους γυφτους..ελπιζω να μην ειναι απο τις ληγμενες που εδωσαν στους γιατρους στην Σωτηρια οπως εγραψε το μακελειο

    11. Εμείς φορολογούμαστε αυτοί όχι, παίρνουν ένα κάρο επιδόματα, μέχρι και για τα παιδιά τους που πηγαίνουν δημοτικό, ως κίνητρο για να μορφωθούνε με το ζόρι, έχουν μόνο δικαιώματα και ποτέ υποχρεώσεις. Αν αρρωστήσουνε όλοι αυτοί θα μπούνε στα νοσοκομεία να κάνουν κατάληψη κανονική, θα παραλύσει το σύστημα. Αυτό φοβάται η κυβέρνηση, αλλά ανέκαθεν πάντα περνούσε αυτό που ήθελε η γυφτιά. Ένας Σαρκοζί τους χρειάζεται. Ας ανακοινώσουν πως αν δεν συμμορφωθούνε θα τους κοπούνε τα επιδόματα. Ως πότε θα είμαστε εμείς πολίτες τελευταίας κατηγορίας; Γιατί ο γύφτος αξίζει να έχει την ελευθερία του και ο Έλληνας όχι; Επειδή είναι αμόρφωτος τραμπούκος;

      1. Παίρνουν επιδόματα ανακυκλωνοντας το ίδιο μωρό, εμφανίζοντας η μία το μωρό της άλλης και λέγοντας ότι δεν υπάρχουν απτά στοιχεία μαιευτήριου γιατί το γέννησαν στο τσαντίρι, στο χωράφι κοκ. Χρόνια το κάνουν αυτό. Και έτσι τσεπώνουν τα επιδόματα παιδιού. Όσο για τα σχολεία, τα κάνουν εγγραφή και μετά δεν ξαναπατάμε. Και αν τα ψάξει ο καθηγητής τον απειλούν.

    12. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    13. Οι γύφτοι ξεβρσκωσαν σε λίγα λεπτά όλη την την προπαγάνδα των καθεστωτικων ΜΜΕ για τον σκληροτραχο ξεχαρβαλια που δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Ολοι οι βαρυμαγκες έπεσαν στα τέσσερα και παρακαλούσαν τους γύφτους και οι μπάτσοι παναγιες. Ξαναβγείτε να μας κουνήστε το δάχτυλο στα ΜΜΕ ξευτιλες.

      1. νααααααααααααααααα τους πήγε φύγαν σα γάτες βρεγμένες απ εκει

    14. Χαρδαλιά το σκατό στην κάλτσα με τους γύφτους. Τσιόδρα παραλίγο να γίνεις Καμμένος στο Κερατσίνι, αφού δεν σας έριξαν και κανέναν… λούτσο να ευχαριστείτε το Θεό ή μάλλον τον Σατανά που πιστεύετε. Έτσι θέλετε κοπρόσκυλα όμως, ν’ αρχίσουμε να κάνουμε σαν τους γύφτους και να εξαφανιστείτε από τη χώρα.

    15. Αυτός ο Χαρδαλιάς ο στρατηγός γιατί φοράει μάσκα;Ο Τσιορδας έχει πει ότι σε ανοιχτούς χώρους δεν υπάρχει λόγο να φοράμε εκτός εάν είμαστε φορείς.

    16. γουστάρω να βλέπω δήθεν δημοσιογράφους να τρέχουν σαν να τους έχεις βάλει νέφτι.
      χαχαχαχαχαχαχαχαχ Θα γελάσουμε τώρα .Από τους γύφτους θα το βρούνε.

    17. Ιταλία και Ισπανία θα γίνουμε με τους γύφτους.
      Θα απλωθούν σε όλη την Ελλάδα και εκεί να δείτε χαμό.Ποιος θα τους πλησιάσει.Αυτοί εί ναι όλοι φορτωμένοι με τον ιό.

    18. Πατέρας αλβανικό αγριογούρουνο μητέρα γουρούνα από τό Μπαγκλαντές
      Γιάννης Λάκων

    19. Ωπα, Mia Khalifa βλεπω γραμμενο εκει σε ενα τοιχο. Τι διαολο, υπαρχει και γιουφτ-πορν;

    20. Ένα τσούρμο άχρηστοι λεχρίτες ανθέλληνες μας κυβερνούν.
      Ο Έλληνας είναι δύο μήνες κλεισμένος στο σπίτι και οι λαθρέποικοι με τους γύφτους αλωνίζουν ελεύθερα και μετά πηγαίνουν στα νοσοκομεία άρρωστοι!

      1. Την εποχή του, δεν υπήρχαν γύφτοι;είδες να κάνει κάτι;

        1. Ειδες εσυ να κανουν κατι τοτε οι γυφτοι; Κοπρια πουλουσανε και κιλιμια, και ητανε και ευχαριστημενοι. Και φυσικα, δεν παιρνανε φραγκο απο το κρατος…

        2. Τότε ο χωροφύλακας είχε δικαιώματα, είτε να ρίξει καμιά “ψιλή”, είτε να δουλέψει με το κλομπ. Επειδή λοιπόν είσαι, είτε νεαρός και ο σύριζα σου είπε αυτά που θέλει να γνωρίζεις για την επταετία και το πολυτεχνείο, είτε ψευτοαντιστασιακός εκ Παρισίων, μάθε ότι όταν υπήρχε και εφαρμοζόταν η ποινή του θανάτου, οι πόρτες μας ήταν ξεκλειδώσετε και οι ίδιοι οι γύφτοι ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην τους ξυλοφορτώνει η χωροφυλακή (δίκαια ή άδικα), από μόνοι τους ήταν παναγίες και κότες. Συν του ότι οι ίδιοι κάνανε κουμάντο στο γυφτόσογο, πουλώντας φρούτα, κιλίμια και χαλιά ήσυχα ήσυχα, μπας και τρώγανε κάπως λιγότερο ξύλο. Τώρα λοιπόν που έμαθες, τράβα στην κουμουνδούρου και δώσε πίσω τα 0,60€ για το τζάμπα σχόλιο που έγραψες. Στην αυγή να τα γράφεις τα σχόλιά σου κακομοίρη, έχει εκεί μπόλικους σανοφάγους.

    21. Βρε κάντε τους επιτέλους στείρωση να τελειώνουμε με δαυτους

    22. Οι γύφτοι δεν ξέρουν απο καραντίνα, μόνο απο καραμπίνα.Αντε τώρα, επειδη συμορφώθηκαν σήμερα ότι θα γίνει και αύριο.Αυτοί δεν καταλαβαίνουν, έτσι μεγάλωσαν.

    23. Ετσι ειναι οταν εχεις να κανεις με αγραμματους ανθρωπους,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ!!

      1. Προς Ελενα: Για διάβασε ποιους θεωρούσε μορφωμένους ο Σωκράτης. Και οι παπούδες-γιαγιάδες σου μπορεί να μην ήξεραν γράμματα και ανέθρεψαν δύο εξαιρετικά παιδιά. Τους γονείς σου.

        1. Αγσπητε προφανως δεν κάταλάβές κάθόλόύ τό νόήμά τόύ σχόλίάσμόύ μόύ! Έγράψά,κάί έίδίκά όί κόίνώνίκά άμόρφώτόί! Όί γράμάτίκές γνώσέίς δέν άνάίρόύν πάντά τόν κόίνώνίκά άμόρφώτό άνθρώπό!! Τά γράτώ άπλά! Τί δέν κάτάλάβάίνέίς??

    24. Δυστηχως κανενας απο την ορθοδοξη εκλησσια δεν λεει οτι γυφτοι και αλλοι μη ευρωπαικοι λαοι δεν ανηκουν στο ανθρωπινο γενος αλλα ειναι απογονοι των Εκπτωτων Αγγελων.

    25. Οσοι δεν εχετε καταλαβει ακομα τι πληγη και ζημια ειναι οι γυφτοι για την Ελλαδα, συνεχιστε τωρα το καλοκαιρι να αγοραζετε καρπουζια, πατατες και τοματες απο γυφτους, και μολις φθινοπωριασει, παρτε και τα χαλιά σας απο γυφτους. Μητσοτακη, αμα τα δεις σκουρα, κατεβασε το στρατο. 30000 λαθρομεταναστες κανανε καλα εκει στον Εβρο, με στρατοχωροφυλακη και Τουρκους κομαντος, και δε θα κανουν καλα χιλιους γυφτους και δυο χιλιαδες γυφτακια;

    26. Ρε ποιοι είστε εσείς ρε σκατόγυφτοι που θέλετε να γίνονται όλα όπως θέλετε εσείς ???????????
      Ρε για κάτσετε καλά !!!!!
      Είστε χρόνια χρόνων σε ξένη γη και συγκεκριμένα ελληνική, η πλειοψηφία άθεοι και βλάσφημοι βρωμήλοι σας ανεχόμαστε δεν πληρώνετε ΤΙΠΟΤΑ απ’ αυτά που έχουν φορολογήσει εμένα και τον πατέρα μου.. και Μιλάτε από πάνω ??
      Ρε κάτσετε καλά !!
      Μια βίδα είναι και εξαιτίας πολλών σοβαρών περιστατικών έχει γίνει πολύ ευαίσθητο το ενδεχόμενο λασκαρίσματος τώρα τελευταία
      Θα σας πάρει ο διάολος την μάνα και εσάς και αυτούς που σας υποστηρίζουν το ίδιο ισχύει και για τους ισλαμιστές και προδότες και πουλημένους μπάτσους

    27. Ο κύριος Τσιορδας γιατί δεν φοραει μάσκα; ;Ειναι τοσο σιγουρος οτι έχει ανοσια;;

    28. O μόνος τρόπος αποστείρωσης των περιοχών που διαμένουν ανθρωποφάγα λαθροπιθήκια και γύφτοι είναι ΝΑΠΑΛΜ να καλύψει όλο τον καταυλισμό.

    29. Μα ο κορονοϊος αφορά τους ανθρώπους.γιατί όλος αυτός ο πανικός;

    30. Δεν μπορω να πω πηγη αλλα ειναι εγκυρο: Τα μετρα θα παιρνουν συνεχως παραταση μεχρι να βγει το εμβολιο . Τοτε οποιος το κανει θα παιρνει ειδικη καρτα για ελευθερια μετακινησης (ποιος θα πει οχι μετα πολλους μηνες κλεισουρα..) οποιος δεν το δεχεται θα υφισταται περαιτερω περιορισμους και απαγορευση εργασιας.

    31. μητσοτάκη …επειδή εσύ τούς αγαπάς παρα πολύ τούς γύφτους ….
      παίζεις μπάλα μαζί τους – τούς δίνεις κάργα επιδόματα – δωρεάν σπίτια – κλέβουν ατιμώρητα ρεύμα – νερό κλπ
      πάρε για γαμπρό σου (εχεις 2 κόρες ) το …ομορφόπαιδο που ειναι στην 1η κ 2η φωτο ,διάλεξε και μιά γύφτισα για τιον γιό σου ….και ολα μιά χαρά …τυχερούλη πεθερεεεεέ μητσοτάκη

      1. Μα τι ομορφόπαιδο! Αχ,ρε ράτσα άτιμη.Αν γίνει μια πυρηνική καταστροφή εκτός από τις κατσαρίδες θα επιζήσουν και οι Ρώμα.

    Comments are closed.