ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΤΡΕΝΟ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ!! ΕΚΑΝΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ – ΤΟ ΚΑΛΙΝΙΓΚΡΑΝΤ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

    Κοινοποίηση:
    UKRAINE-CRISIS/RUSSIA-BELARUS

    Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται η Ευρώπη μετά την κίνηση ματ του Βλαντιμίρ Πούτιν να εξοπλίσει με πυρηνικά πυραυλικά συστήματα τη Λευκορωσία την ώρα που ο πόλεμος μαίνεται στην Ουκρανία.

    Η Ρωσία θα προμηθεύσει «τους επόμενους μήνες» την Λευκορωσία με πυραύλους ικανούς να φέρουν πυρηνική γόμωση, ανακοίνωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν υποδεχόμενος τον Λευκορώσο πρόεδρο Αλεξάντρ Λουκασένκο, προτείνοντάς του επίσης βοήθεια για τον εκσυγχρονισμό των πολεμικών του αεροσκαφών ώστε να αποκτήσουν ικανότητα μεταφοράς πυρηνικών όπλων.

    «Τους επόμενους μήνες, θα μεταφέρουμε στην Λευκορωσία τακτικά πυραυλικά συστήματα Iskander-M, που έχουν την δυνατότητα χρήσης βαλλιστικών πυραύλων ή πυραύλων Cruise, στις συμβατικές και τις πυρηνικές τους εκδοχές», δήλωσε ο Πούτιν κατά την έναρξη της συνομιλίας του με τον Λουκασένκο που μεταδόθηκε από την ρωσική τηλεόραση.

    «Μεγάλος αριθμός αεροσκαφών Su-25 βρίσκονται σε υπηρεσία στον λευκορωσικό στρατό. Θα μπορούσαν να βελτιωθούν με τον κατάλληλο τρόπο. Αυτός ο εκσυγχρονισμός πρέπει να γίνει στα εργοστάσια των αεροπλάνων στην Ρωσία και η εκπαίδευση του προσωπικού να ξεκινήσει σύμφωνα με αυτό», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, αφού ο Λευκορώσος ομόλογός του ζήτησε την «προσαρμογή» των αεροσκαφών για να έχουν την ικανότητα μεταφοράς πυρηνικών όπλων.

    Κατά την διάρκεια της συνάντησής τους συζήτησαν επίσης το θέμα της αγοράς λιπασμάτων.

    Με τον κ. Λουκασένκο «συμφωνήσαμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών μας και των πελατών μας», σε ό,τι αφορά τα λιπάσματα, δήλωσε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Μόσχα «βρίσκεται σε επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών» για το θέμα.

    Λουκασένκο: Η απομόνωση του Καλίνινγκραντ συνιστά κήρυξη πολέμου – Ζητώ πυρηνικά όπλα”

    O πρόεδρος της Λευκορωσίας, Α.Λουκασένκο, έριξε την πρώτη προειδοποίηση προς την Λιθουανία λέγοντας πως “η απομόνωση του Καλίνινγκραντ συνιστά κήρυξη πολέμου”.

    Επίσης ανέφερε τα εξής:

    “Ζήτησα από τον Πούτιν βοήθεια για να ανταποκριθούμε στις πτήσεις αεροσκαφών του ΝΑΤΟ πολύ κοντά στα σύνορά μας.

    «Δεν λέω ότι θα φέρουμε πυρηνικά όπλα εκεί αύριο, αλλά δεν μπορούμε να αστειευόμαστε, θυμόμαστε το 1941, πώς μας καθησύχασαν «όλα θα πάνε καλά, όλα είναι ήσυχα, κανείς δεν θα επιτεθεί» και μετά έγινε δεν ήμασταν έτοιμοι για αυτό.

    Οπότε αυτή είναι μια πολύ σοβαρή κατάσταση για εμάς. Δεν είναι η πρώτη φορά που σας κάνω αυτή την ερώτηση. Ξέρω ότι το έχετε αναθεωρήσει στο Υπουργείο Άμυνας. Θα ήθελα να ακούσω πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα.

    Η Λευκορωσία ανησυχεί για τις «επιθετικές», «συγκρουσιακές» και «απωθητικές» πολιτικές των γειτόνων της Λιθουανίας και Πολωνίας.

    Ζητώ από τον Πούτιν να βοηθήσει τη Λευκορωσία να δώσει μια «συμμετρική απάντηση» σε  πτήσεις αεροσκαφών που μπορεί να φέρουν πυρηνικά όπλα από τη συμμαχία του ΝΑΤΟ υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κοντά στα σύνορα της Λευκορωσίας.

    «Το Μινσκ πρέπει να είναι έτοιμο για τα πάντα, ακόμη και για τη χρήση σοβαρών όπλων για την υπεράσπιση της πατρίδας μας από τη Βρέστη μέχρι το Βλαδιβοστόκ», είπε, βάζοντας τη Λευκορωσία και τον στενό της σύμμαχο τη Ρωσία κάτω από μια ομπρέλα.

    Συγκεκριμένα, ζητώ βοήθεια για να μπορέσουν να φέρουν πυρηνικά τα αεροσκάφη της Λευκορωσίας.

    Είμαι έτοιμος να προετοιμάσω τη Λευκορωσική υποδομή για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Κανείς δεν θα λυπηθεί τους Ρώσους όταν μετά από τριάντα χρόνια τους κυβερνάνε ακόμη μαφιοζοι κομμουνιστές.Οι Ουκρανοί είναι άξιοι και θα ξαναπαν μπροστά.Μητσοτακη έτυχε κορωνοιος πόλεμος ακρίβεια αλλά σε στηρίζουμε.Μην γίνει όμως επί θητείας σου να μην δούμε το Μουντιάλ πρώτη φορά στην Ελλάδα.Ολα τα ματς πρέπει να είναι ελεύθερα στην τηλεόραση.Τι είναι το Σμαρτ tv και τί είναι το πει περ βίου ξέρει κανείς;

      1. ΕΓΩ ΞΕΡΩ.!!! (ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΝΟΥΔΟΥΣ). πες μου μονο ΠΟΣΑ εμβολια εχεις κανει μεχρι τωρα για να σου ποσους μηνες περιθωριο εχεις ακομη. φοβαμαι οτι δεν θα μπορεσεις να δεις μουντιαλ γιατι στο υπερπεραν δεν εχουν δορυφορικη.

    2. Τό γερμανικό κανάλι ειδήσεων ntv 26.6.2022
      Ζελένσκι:Θά πάρουμε πίσω όλες τίς πόλεις.
      Ο πρόεδρος τής Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι θέλει νά ξανακατακτήσει όλες τίς πόλεις πού κατέλαβαν οί Ρώσοι.Σεβεροντονέτσκ,Ντονέτσκ,Λουγκάνσκ,Μελιτόπολη,Μαριούπολη δέν ξεχάστηκαν.
      Ολες οί άλλες πόλεις πού είναι προσωρινά κατειλημμένες θά γίνουν πάλι ουκρανικές.
      Γιάννης Λάκων

      1. προς το παρον παιρνει τα αρχιδια του πουτιν. αν και νομιζω οτι αυτο του αρεσει περισσοτερο.

    3. Είναι ο μόνος πού αντιστέκεται τη ΝΈΑ ΤΆΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ,,να ευχόμαστε να μην πέσει,, καί νά αντέξει,, εμείς δεν είμαστε με τόν Πούτιν, αλλά εναντίον αυτών πού θέλουν νά υποτάξουν των άνθρωπο.

    4. Θα σας παει ..μαμιωντας η Ρωσσια.Τ ακουτε δυτικοφιλοι ραγιαδες;Ειμαστε ο λοι Ζ.

    5. RT 25.6.2022.Oί εμπειρογνώμονες τού ΝΑΤΟ καί τών ΗΠΑ κατάπληκτοι ομολογούν.Η Ρωσία κερδίζει τόν πόλεμο.
      Η αξιολόγηση τών δυτικών εμπειρογνωμόνων γιά τήν στρατηγική καί τακτική τού ρωσικού στρατού αποδείχτηκε λανθασμένη.Μερικοί απέτυχαν διότι πίστεψαν τυφλά τήν προπαγάνδα τους καί οί άλλοι λόγω τής χρήσης αμερικανικών μοντέλων τού χερσαίοι πολέμου,τά οποία είναι διαφορετικά από τό μοντέλα τού ρωσικού στρατού.
      Γιάννης Λάκων

    6. εμεις εδω στη νεοταξικη δυση της πγοοδευτικοτητας ασχολουμαστε με σοβαρα πραγματα οπως μπουρδελοποιηση δια της λαθρομεταναστευσης και gay pride

    7. Πουτιν θέλω πυρηνικά όπλα στην Ελλάδα. Και πυραυλους ισκαντερ.
      Θα βγω από Νάτο και Ευρώπη.
      Και θα κυρηξω πτώχευση ώστε δανειστές να πάρουν τα 3 το μακρύτερο. Θα εκτυπώσω δραχμη.

    8. Ρε λύσσα με τους ρωσοφιλους που τους εχει πιασει.
      Γιατι τους υποστηριζετε ρε φασισταριά;
      Μηπως νομιζετε οτι λογω θρησκειας θα μας βοηθούσαν σε περιπτωση πολεμου;
      Μη σας πω οτι πιο πολυ θα μας πατούσαν κατω για τα χατηρια του μογγολοειδές.
      Αιντε με τους ρωσομπλιέτ

      1. Τούς υποστηρίζουμε γιατί οι άλλοι είναι ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ!!! ΓΚΕΓΚΕ;;;;

    9. Αντε ρε με τον κωλότουρκο τον μπουτιν. Οσοι γουστάρουν τουρκο, να πάνε ρωσία.

    10. Ο πιο παρανοϊκός μετά τον Χίτλερ ο Πούτιν ,θα τον γράψει η ιστορία

    11. Δεν γ@μιέστε όλοι οι ρωσόκαλοι… μας τα έχετε ζαλίσει με την σπουδαιότητα της μπουρδελοχώρας της Ρωσίας, πάτε να ζήσετε εκεί, αφού σας αρέσει τόσο. Ο Ερντογάν μέχρι τώρα δεν έχει εκτελέσει κάποιον και ούτε είναι τόσο ασύδοτος όσο Πούτιν. Βέβαια, κατά βάθος, ίδιοι είναι. Όταν, όμως, μπει ο Ερντογάν, θέλω οι Ευρωπαίοι να λένε για τους Τούρκους, ό,τι λέτε εσείς για τους Ρώσους, εκεί να σας δω που θα μυξοκλαίτε να σας βοηθήσει κάποιος και θα τρέμετε και την σκιά σας. Δεν λέω να προσκυνάτε κάποιον αλλά όχι και τους γυφτορώσους, αυτούς τους λεχρίτες…

    12. Θα τους πάρει το σκαλπ και το γκροβερ τους πάει Καβάλα

    Comments are closed.