ΤΟΥΣ ΕΞΑΕΡΩΣΑΝ! ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ – Η ΦΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

    Κοινοποίηση:
    fanis

    Ας ελπίσουμε όλοι ότι ο Ερντογάν βλέποντας αυτό το βίντεο θα αφήσει στην άκρη την νεοθωμανική του τρέλα και θα καταλάβει ότι ο πόλεμος είναι κάτι που στην ιστορία του ανθρώπου μόνο συμφορά έχει φέρει. Ο πλανήτης και οι κάτοικοί του κατάφεραν να ευημερήσουν μόνο εν καιρώ ειρήνης και όχι στη δίνη και στον όλεθρο που φέρουν τα όπλα.

    Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, θα δείτε τη στιγμή που βόμβα κτυπά δόκιμους του Στρατού σε στρατιωτική σχολή στην Τρίπολη της Λιβύης.

    Οι δυνάμεις των φιλότουρκων καταγγέλλουν τις δυνάμεις του Χαλίφα Χαφτάρ ότι σκότωσαν έφηβους που μόλις είχαν καταταχθεί στις δυνάμεις ασφαλείας.

    Από την άλλη πλευρά ο LNA λέει πως το κέντρο εκπαίδευσης ήταν κέντρο διοίκησης των «Αδελφών Μουσουλμάνων», που συντονίζουν τις επιχειρήσεις κατά του «Εθνικού Λιβυκού» Στρατού».

    Δεν αποκλείεται όμως το βίντεο να είναι και μέρος προπαγάνδας από την μία ή την άλλη πλευρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την επίθεση σκοτώθηκαν 28 άτομα.

    Δείτε το βίντεο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Ας το ξαναστείλω μήπως και … Πριν τον πύραυλο αν μέτρησα καλά ήταν 13 η 14 άτομα ! Μετά την έκρηξη μπορείτε να μετρήσετε πόσοι τρέχουν ;

    2. το σκηνικο ειναι καραστιμενο απο ερντο και παρανομη κυβερνηση.
      ειναι δυνατον να σκαει ρουκετα στη μεση ακριβως και αμεσως μετα την εκρηξη τουλαχιστον οι μισοι να τρεχουν εκατοσταρι αριστερα δεξια?..κανενας δεν σερνεται? και μονο απο το ωστικο κυμα χανεις την ακοη τον προσανατολισμο κλπ
      λογικα επρεπε να ειχαν σκοτωθει ολοι κι αν οχι να μην ετρεχαν γρηγοροτερα απο τον μπολντ
      παρατηρηστε μετα την εκρηξη που πεταγονται απο κατω σα ελατηρια ορισμενοι λες και τους δωσανε παραγκελμα…και μαλιστα καποιοι απο το κεντρο εκει που εσκασε η ρουκετα..

    3. μην πιστεύετε την προπαγάνδα τους ούτε για αυτό δεν είναι άξιοι,αν έπεφτε βομβα η κάνας πύραυλος δεν θα έμενε τίποτα από αυτούς,τρέχαν κιόλας χαχαχαχ καμία κροτίδα έσκασε από αυτά τα βλήματα

    Comments are closed.