ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ! Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ – “ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΚΟΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΡΙΕΤ

    Κοινοποίηση:
    biden-mitsotakis

    Την ενόχληση της Άγκυρας για τη στάση της κυβέρνησης Μπάιντεν έναντι της Αθήνας αποτυπώνει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Χουριέτ.

    Με την χαρακτηριστική αναφορά, «Οι ΗΠΑ κακομαθαίνουν την Ελλάδα» η τουρκική εφημερίδα σχολιάζει ότι «το τηλεφώνημα του Μπάιντεν στον Μητσοτάκη με αφορμή την 200η επέτειο εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και η παρουσία αμερικανικών αεροπλάνων στις τελετές, έχουν κακομάθει του Έλληνες».

    Προσθέτει επίσης, αναφερόμενη σε χθεσινή ομιλία του ΑΓΓΕΘΑ ότι ο «Ο Έλληνας αρχηγός ΓΕΕΘΑ υποστήριξε πως είναι νόμιμο δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στο Αιγαίο και πως δεν είναι σοβαρή η απειλή της Τουρκίας για casus belli».

    hurriyet

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ο “μαντρόσκυλος” που υποτίθεται μας προστατεύει τι θα γίνει αν στο τέλος γυρίσει και μας δαγκώσει;

    2. Ποτε προλαβε και φωτογραφηθεικε μεσα στην «πανδημεια» σε εναν αποστειρομενο χωρο, με καλοχτενισμενο μαλλι, χωρις μασκα και με τον μπαιντεν κιολας, ο μανατζερ ενος 3ο κλασατου μαγαζιου;;;;; Εχω δει φωτο γνωστου μου με το ομοιομα του μπιλ κλιντον που νομιζεις οτι ειναι αληθινος ανθρωπος και οχι σε μουσειο με κερινα, σε γραφειο οπως «καλη ωρα» ο μανατζερ της ελλαδας εδω. Κοροϊδια που πεφτει……….

    3. Αν μας βοηθήσουν οι ΗΠΑ εγώ τότε θα με λένε Νταμπο το ελεφαντάκι.

      1. Μην ανησυχείς για τους Αμερικάνους αφού έτσι και αλλιώς θα μας βοηθήσει το Ξανθό Γένος εμάς. 🤣

    4. οι Τούρκοι σπάνε και πλάκα με τους Γραικούς , τους έχουν πάρει τα σώβρακα και τους δουλεύουν επειδή έκαναν μια μασονική φιέστα με μάσκες και με κομμουνιστές επάνω στα βάθρα ως επισήμους

    5. ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΟ
      ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ KAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ.
      Η Ελλάδα έκανε θετικά βήματα σε αυτό τον τομέα, να λέμε και του στραβού το δίκιο!

    Comments are closed.