ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ “ΦΑΝΕ” ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    00000000

    Στην ματαίωση της προγραμματισμένης εδώ και ημέρες συνάντησης με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.Άνθιμο, αναφέρθηκε το κλιμάκιο των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε στις Καστανιές, επισημαίνοντας ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε επειδή δεν… συνέπεσαν τα προγράμματα τους γιατί ο Σεβασμιότατος έπρεπε να παραστεί σε μια… κηδεία, αλλά μίλησαν τηλεφωνικά μαζί του.

    Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το evros-news, ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας που παραχώρησε την συνέντευξη Τύπου μαζί με τους Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Τόσκα και ανέλαβε να… δικαιολογήσει την συγκεκριμένη εκδήλωση, τόνισε: “Θέλω να αναφερθώ σε ένα γεγονός το οποίο για μας είναι πολύ σημαντικό.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Συναντηθήκαμε με τον Μητροπολίτη τον Δαμασκηνό (σ.σ. Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου) και είχαμε δυο μακρόχρονες τηλεωνικές συζητήσεις με τον Άνθιμο της Αλεξανδρούπολης. Το λέω αυτό γιατί ήδη κάποια σάιτ δηλώνουνε ότι ο Άνθιμος αρνήθηκε να δει τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρξε μια πολύ καλή συνεννόηση μαζί του, αλλά δυστυχώς υπήρξε μία μη σύμπτωση προγραμμάτων και μεσολάβησε και μια κηδεία που έπρεπε να παραστεί ο Άνθιμος. Δεν εστάθη δυνατόν να μιλήσουμε. Καλύψαμε τηλεφωνικά αυτή την συζήτηση”.

    Αρχικά, πως γίνεται να υπήρξε μια πολύ καλή συνεννόηση για την συνάντηση τους με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης και να προγραμματίστηκε αυτή, αλλά τελικά να υπήρξε μία… μη σύμπτωση προγραμμάτων, όπως δήλωσε ο κ.Μουζάλας. Επίσης, είναι φοβερό οι βουλευτές ενός κόμματος που ορκίζονται με πολιτικό όρκο, με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο τους Αλέξη Τσίπρα, που πολλοί δηλώνουν άθεοι ή δεν βαφτίζουν τα παιδιά τους, όπως ο κ.Τσίπρας, ξαφνικά να… ανακαλύπτουν την εκλλησία και τους εκπροσώπους της;

    Όσο για τα όσα είπαν στη συνέχεια, πλαισιωμένοι από τους βουλευτές Έβρου Νατάσα Γκαρά και Ροδόπης Δημήτρη Χαρίτου και τον Συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Δέδογλου, αρκετυά από αυτά… παίζουν μπουνιές μεταξύ τους. Γιατί την ίδια στιγμή που υποστήριξαν ότι σωστά η Κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα και απέκρουσε την προσπάθεια εισβολής χιλιάδων λαθρομεταναστών, συγχρόνως την κατηγόρησαν ότι είναι… ανύπαρκτη και έχει επιλέξει να είναι η… ασπίδα της Ευρώπης. Είναι ξεκάθαρο και από την συνέντευξη Τύπου την οποία έδωσαν, πως έχουν πολύ σοβαρό ζήτημα στρατηγικής στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού οι πράξεις τους τα 4 χρόνια που κυβέρνησαν και όσα λένε, δεν έχουν αντίκρυσμα στην συντριοπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

    Δείτε την συνέντευξη την οποία παρακολούθησαν καμιά δεκαριά άτομα, μαζί με τα συνεργεία:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Ρε πέφτει φαπα από όλες τις μεριές, σύνορα ,βρωμοαριστεροι, ΜΚΟ ,λάθρο..

    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΗΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ . Ο ΕΒΡΟΣ ΒΑΣΤΑΕΙ ΓΕΡΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ. ΔΥΟ ΣΕ ΕΝΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    3. Εσείς που σχολιάζεται! κοιτάτε μην κλάση κανένας Τούρκος και σας ψάχνουμε σε καμία τρυπα!Ελληναραδες του κωλου,.

    4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, ΣΥΡΙΖΟΣΚΕΡΒΕΛΕΔΕΣ!!!
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

    5. Σκέφτονται οι Συριζο-σκερβελέδες .. όρε πούλος που έρχεται στίς επόμενες εκλογές να προετοιμάσουμε τίς κωλοτρυπίδες μας . .

    6. Πέστε μας ότι θα καταργήσετε τόν ΕΝΦΙΑ ρε μάγκες να σας ψηφίσουμε …

    7. πού πάτε ξεβράκωτα στά αγγούρια Εβρου?

    8. Τρείς και οι κάμερες … Ξεφτίλα για τούς Εθνομηδονιστές όπως τούς αξίζει .

    9. Χαχαχχαχ τα ζωα. οι καμεραμαν ειναι περισσοτεροι απο αυτους που τους ακουνε χαχαχχαχαχα .σιχαματα σιριζαιοι

    10. Μετα απο 10 δευτερολεπτα που ειδα ενα πραγμα εχω να πω ΣΦΑΞΙΜΟ

    11. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ???? ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑ !!!!ΑΥΤΟΣ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ !!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ !!!!

    12. Το ΣΥΡΙΖΑ βγήκε απο σπόντα λόγω μνημονίου και κράτησε τα ποσοστά του επειδή ο κόσμος φοβάται τους Μητσοτάκηδες. Συνεχίζουν όμως τον ίδιο χαβά και σύντομα θα βρεθούν στα φυσιολογικά ποσοστά τους δηλαδή 3% με το ζόρι.
      Βαρεθήκαμε τους συνήγορους του Ερντοάν και των Γκρίζων Λύκων.

    13. Δεν έφαγαν καμιά ψιλή γιατί δεν άκουσα τίποτε .

    14. Αν αυτα τα διποδα ειναι κουμουνιστες, εγω ειμαι ο Πάπας της Ρώμης. Όλες οι κουμουνιστικες χωρες ειχαν εφτασφράγιστα τα σύνορα τους. Ουτε έμπαινε ουτε έβγαινε κανένας. Ο Μαρξ ελεγε πως οι μεταναςτες ειναι καταστροφή για την εργατική τάξη, γιατι κατεβάζουν τα μεροκάματα. Αυτα τα διποδα λοιπον δεν ειναι κουμουνιστες αλλα απλως νεοταξητες. Μετα την κατάρρευση του κουμουνισμου δεν ειχαν που να στραφούν, απο που να κρατηθούν. Βρήκαν …στέγη… λοιπον στην ΝΤΠ. Εξ αλλου δεν ηταν δύσκολο γι αυτους να γίνουν προδοτες της πατριδας τους. Προδοτες ηταν παντα.

      1. Κανεις τεραστιο λαθος. Οι κομμουνιστες εχουν ορθανοιχτα τα συνορα τους για οσους θελουν να μπουν και ερμητικα κλειστα γι’ αυτους που ειναι ηδη μεσα. Απλα κανεις δεν θελει να μπει.

    15. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ….????? ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ….ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…!!!

    16. Mα που στο διαολο ειναι αυτος ο κορονοιος??
      Δεν πηγε καμια βολτα απο κει να τους επισκευτει??

    17. Γαμήστε τους αντιφα σε κάθε γειτονιά . Τέλος στα συριζαικά κατακάθια,

    18. ενα κομμα που υποστηριζε και υποστηριζει του ξενους λαθρο περισσοτερο απο τους Ελληνες τους οποιους ταραξε στην φορολογια και ποτε δεν εκανε καμια προσπαθεια να την μειωσει εστω και λιγο και να πει μια καλη κουβεντα..
      Για τους λαθρο σταζανε και σταζουνε μελι….στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ξευτυλες ψευτοαριστεροι απατεωνες που γλυφατε οσους βριζατε για την καρεκλα…ακομα και τωρε μυαλο δεν βαζετε ..θελετε ανοιχτα συνορα βρωμιαρηδες

    19. ΣΥΡΙΖΑΊΟΙ: ΦΟΝΙΆΔΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΎ!
      Σκουρλέτης, πιο μαύρος στη φάτσα απ’ το Σατανά!

    20. kanonika ο συριζα πρεπει να βγει εκτος νομου, δευτερον οι βουλευτες του να συλληφθουν και τριτον οι οπαδοι τους να συμαζευτουν

    21. Τοσκα δεν ειναι τιποτα βρε ατιμουτσικο. Κανε οτι κοιμασαι.

    22. ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΚΑΚΕΣ ΑΚΟΜΗ;

    23. Δεν φτάνει που μας πούλησαν, μας έπαιξαν στα ζάρια, μας πήγαιναν για φούντο, πληρώνονται με δημόσιο χρήμα, έχουν θράσος και μιλάνε.

    24. o εχθρος ειναι εντος……………..και ειναι τα κουμμουνια και τα παρακλαδια τους πονταρουν στον εξισλαμισμο της Ελλαδος για να εχουν ψηφους και μονιμες καρεκλες……………………………….

    25. Γελαν και τα μεμετια με τους μαλακες.
      Ειδικα με τον ασχετο πρασινοφρουρο πρωην πασοκο και συμβουλο (του τοτε ασχετου) Μπεγλιτη …Τοσκα.
      Τον ειχε σκισει καποτε ο εθνικοφρων Φ.Φραγκος.
      Στη συνεντευξη παρεβρισκονταν οι…μαλακες, οι καθαριστριες, ο καφετζης και…2-3 βολεμενοι.
      Συνολο:10 ατομα.

    26. ….ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΥΣ ΚΑΙ ΖΟΓΚΛΕΡ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ…ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!

    27. Θεος σχωρεσει το συριζα. Μετα θα σερβιριστει καφες της παρηγοριας.Να ζησουμε και να μην τους θυμομαστε

    28. Έχουν καταλάβει άραγε οτι μολύνουν τον Έβρο με την παρουσία τους?

    29. ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΣΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΑ ΦΟ ΜΠΙΖΟΥ. ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΤΟΥ 3.5% ΠΟΥ ΕΤΑΞΑΝ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΤΑΞΕ Ο ΠΙΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙ 4,5 ΕΤΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ. ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΑΠ@ΤΕΩΝΕΣ. ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ.

    30. οι μαλακες αυτοι ειναι για πολλες ροχαλες.

    31. Αφαίρεση Ελληνικής ιθαγένειας και απέλαση…. Σε αυτούς… Και στους ψηφοφόρους τους βλαμμένους…

    32. Κρίμα που δεν τους πήραν με τις ντομάτες.

    33. κρεμάλες στα ανθελληνικά σκατοτόμαρα του ΣΚΑΤΟΣΥΡΙΖΑ

    Comments are closed.